Sarunia-Niunia Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 i dalej z Gajcią... z... Amelunią i Maxiem... z Amelunią i Korcią... i z... mamusią... [SIZE=2](to fotka z tego tygodnia zrobiona podczas rozmowy przez skyp'a z tatusiem) Quote
JamniczaRodzina. Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 Kurcze co tu sie dzieje ciagle jakies imprezki :evil_lol: Tineczko abyś jak najdłużej mogła się cieszy się miloscia i radoscią Tej Wspaniałej Rodzinki Quote
Isadora7 Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 O balanga super to my się podpinamy z życzeniami Quote
yunona Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 Czarodzieje też przyłączają się do baletów :multi: z Najlepszymi Życzeniami dla Tinusi. Imienniczka śpiewa dla ciebie:loveu: [video=youtube_share;GC5E8ie2pdM]http://youtu.be/GC5E8ie2pdM[/video] Quote
Sarunia-Niunia Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 [quote name='JamniczaRodzina.']Kurcze co tu sie dzieje ciagle jakies imprezki :evil_lol: Tineczko abyś jak najdłużej mogła się cieszy się miloscia i radoscią Tej Wspaniałej Rodzinki Dziękujemy Jamniczej Rodzince i cieplusie myśli posyłamy:bye::calus: Wiesz Eluś jak to jest... im większa gromadka, tym okazji więcej:lol::laugh2_2:... Tak to już się zbiegło czasowo, wiosenno-jesiennie;-)... [quote name='Isadora7']O balanga super to my się podpinamy z życzeniami Wbijajta na balangę:knajpa:, a póki co dzięki za życzonka:cunao:... [quote name='yunona']Czarodzieje też przyłączają się do baletów :multi: z Najlepszymi Życzeniami dla Tinusi. Imienniczka śpiewa dla ciebie:loveu: [video=youtube_share;GC5E8ie2pdM]http://youtu.be/GC5E8ie2pdM[/video] Dziękujemy Czarodziejom za pamięć i życzenia i super muzyczną dedykację:sweetCyb::klacz::ylsuper: Quote
anica Posted May 27, 2014 Posted May 27, 2014 [FONT=palatino linotype]T[/FONT]i[FONT=palatino linotype]nusiu, pędzimy i my z Jasieńką z Najlepszymi Życzeniami dla Ciebie Ślicznotko, żebyś miała jak najwięcej takich wspaniałych chwil ze swoją wspaniałą rodzinką :BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG: [/FONT] Quote
b-b Posted May 27, 2014 Posted May 27, 2014 Maleńka trafiła Ci się wspaniała rodzinka! Żyj w niej szczęśliwa !!! Quote
pajda67 Posted May 28, 2014 Posted May 28, 2014 Tinusiu i my dołączamy się do życzeń - samych szczęśliwości!!!:BIG: Quote
Celina12 Posted May 30, 2014 Posted May 30, 2014 Przegapiłam rocznice Nerusia i Tinusi...wybaczcie mi....ale tyle się dzieje ostatnio....Linusia mnie opuściła na zawsze, od soboty poprzedniej na stałe zamieszkała z nami moja Mamcia.....ręce pełne roboty, serce zdezelowane..... Z całego serca przesyłam moc życzeń i całusków....dla WAS Wszystkich Quote
Sarunia-Niunia Posted May 30, 2014 Posted May 30, 2014 [quote name='anica'][FONT=palatino linotype]T[/FONT]i[FONT=palatino linotype]nusiu, pędzimy i my z Jasieńką z Najlepszymi Życzeniami dla Ciebie Ślicznotko, żebyś miała jak najwięcej takich wspaniałych chwil ze swoją wspaniałą rodzinką :BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG: [/FONT] Bardzo dziękujemy Anusiu - trzymamy łapki za Jasieńkę:) [quote name='b-b']Maleńka trafiła Ci się wspaniała rodzinka! Żyj w niej szczęśliwa !!! Wielkie dzięki Bogduniu:) [quote name='pajda67']Tinusiu i my dołączamy się do życzeń - samych szczęśliwości!!!:BIG: Dziękujemy bardzo i przesyłamy uściski dla Neosia:) [quote name='Celina12']Przegapiłam rocznice Nerusia i Tinusi...wybaczcie mi....ale tyle się dzieje ostatnio....Linusia mnie opuściła na zawsze, od soboty poprzedniej na stałe zamieszkała z nami moja Mamcia.....ręce pełne roboty, serce zdezelowane..... Z całego serca przesyłam moc życzeń i całusków....dla WAS Wszystkich Celinko, u nas też ostatnio duuużo się dzieje... Dziękujemy za życzenia, i choć nie zawsze piszemy to na Twoich wątkach jesteśmy systematycznie... Przytulam:) Quote
Sarunia-Niunia Posted June 14, 2014 Posted June 14, 2014 [FONT=comic sans ms] A u nas dzisiaj bardzo, bardzo smutno... bo to właśnie dzisiaj mijają 4 lata od odejścia naszej Saruni ... [/FONT] [FONT=comic sans ms]Ech, straszny jest dzisiaj ten dzień... wszystko wraca z taka dokładnością... każda minuta niemal... To już i tylko 4 lata, a wcale nie jest nic a nic łatwiej, ech... Sareńko, na zawsze masz miejsce w naszych sercach i naszej pamięci, nigdy Ciebie nie zapomnimy, bo to niemożliwe przecież, bo jak można by zapomnieć o Ukochanym członku Rodziny... Od wczoraj siedzę znów przy Twoim grobku, moje oczy płaczą, a serce pęka na kawałki... I znów boli, tak okrutnie boli... KOCHAM CIĘ MALEŃKA!!!!!!!!!!!!!!! [/FONT] [FONT=comic sans ms]Mam nadzieję, że jesteś teraz w takim właśnie miejscu... gdzie jest pięknie tęczowo, łąki są wiecznie zielone... i że w jasnym blasku czekasz, aż się spotkamy... czekasz na mnie mój Aniele... [/FONT] [FONT=comic sans ms]*** BARDZO CIĘ KOCHAM SARUNIU ***[/FONT] Quote
Sarunia-Niunia Posted June 15, 2014 Posted June 15, 2014 [quote name='b-b']Saruniu za TM bądź szczęśliwa [quote name='anica']Saruniu będziemy pamiętać.... Bogusiu, Anusiu - bardzo Wam dziękuję za pamięć o mojej Najukochańszej Saruni ... Strasznie mi Jej brakuje, strasznie... i choć biegają po ogrodzie cztery Jamniorki i Gajek, to w taki dzień jak wczoraj wszystko wraca i niestety nic się nie liczy... tylko wspomnienie o Saruni i nawał myśli, co by było gdyby... ech... i te straszne wspomnienia z jakby fotograficzną dokładnością niemal godzina po godzinie... Śmierć Saruni to była dla mnie okropna trauma i dlatego tak rozumiem tych, którym odchodzą Przyjaciele i tak bardzo, bardzo Im współczuję... Tak sobie odpoczywają; moje Słoneczko, a obok Niej Bonuś... to wczoraj rano... ... popołudniem... ... i nocą... I tak mam szczęście, że mam Sarunię blisko i w każdej chwili mogę iść do Niej i sobie... popłakać... Quote
yunona Posted June 15, 2014 Posted June 15, 2014 I czarodzieje pamiętają, przytulają ... Sarunia za TM na pewno szczęśliwa Quote
Gruba Berta Posted June 15, 2014 Posted June 15, 2014 Bernardko wiem co czujesz :( wiem jak to boli :( wszystko powraca ... zawsze będziemy pamiętać Saruniu Quote
pajda67 Posted June 19, 2014 Posted June 19, 2014 Saruniu trzymaj się. Bardzo się wzruszyłam tymi zdjęciami.:-( Quote
Sarunia-Niunia Posted June 19, 2014 Posted June 19, 2014 [quote name='Mika31']przytulam mocno one są w lepszym miejscu Dziękuję Aniu za pamięć o Saruni... Quote
Sarunia-Niunia Posted June 19, 2014 Posted June 19, 2014 [quote name='yunona']I czarodzieje pamiętają, przytulają ... Sarunia za TM na pewno szczęśliwa Dziękuję Czarodziejom za pamięć o Saruni i przytulanki... Quote
Sarunia-Niunia Posted June 19, 2014 Posted June 19, 2014 Gruba Berta napisał(a):Bernardko wiem co czujesz :( wiem jak to boli :( wszystko powraca ... zawsze będziemy pamiętać Saruniu Dziękuję Basiu za pamięć o Saruni... i wiem, że kto jak kto, ale Ty doskonale wiesz, jak okrutnie bolą takie odejścia zwłaszcza w dniach rocznic, urodzin... Quote
Sarunia-Niunia Posted June 19, 2014 Posted June 19, 2014 pajda67 napisał(a):Saruniu trzymaj się. Bardzo się wzruszyłam tymi zdjęciami.:-( Dzięki Kochana... przytulaj ode mnie Neosia:loveu: Quote
Isadora7 Posted June 19, 2014 Posted June 19, 2014 Rambo i Ganga tez pamiętają tylko na dogo mało bywają. Quote
Sarunia-Niunia Posted June 19, 2014 Posted June 19, 2014 Isadora7 napisał(a):Rambo i Ganga tez pamiętają tylko na dogo mało bywają. Dzięki Dorotka, wiem, że zaglądasz choćby na inne portale i zostawiasz ślad:) Pozdrawiamy Gangunię i Rambusia:) Quote
anica Posted June 25, 2014 Posted June 25, 2014 Zaglądam :) cały czas myślę o tym guzie Koruni i zastanawiam się czy dajesz jej pestki moreli? Quote
Recommended Posts