Jump to content
Dogomania

Pabianice - jamnik Nero znaleziony na ulicy JUŻ JEST W DS z Korunią i Killerkiem :)

Recommended Posts

Posted

Czarodzieje też przyłączają się do baletów :multi: z Najlepszymi Życzeniami dla Tinusi. Imienniczka śpiewa dla ciebie:loveu:

[video=youtube_share;GC5E8ie2pdM]http://youtu.be/GC5E8ie2pdM[/video]

Posted

[quote name='JamniczaRodzina.']Kurcze co tu sie dzieje ciagle jakies imprezki :evil_lol:
Tineczko abyś jak najdłużej mogła się cieszy się miloscia i radoscią Tej Wspaniałej Rodzinki

Dziękujemy Jamniczej Rodzince i cieplusie myśli posyłamy:bye::calus:
Wiesz Eluś jak to jest... im większa gromadka, tym okazji więcej:lol::laugh2_2:...
Tak to już się zbiegło czasowo, wiosenno-jesiennie;-)...

[quote name='Isadora7']O balanga super to my się podpinamy z życzeniami
Wbijajta na balangę:knajpa:, a póki co dzięki za życzonka:cunao:...

[quote name='yunona']Czarodzieje też przyłączają się do baletów :multi: z Najlepszymi Życzeniami dla Tinusi. Imienniczka śpiewa dla ciebie:loveu:

[video=youtube_share;GC5E8ie2pdM]http://youtu.be/GC5E8ie2pdM[/video]

Dziękujemy Czarodziejom za pamięć i życzenia i super muzyczną dedykację:sweetCyb::klacz::ylsuper:

Posted

[FONT=palatino linotype]T[/FONT]i[FONT=palatino linotype]nusiu, pędzimy i my z Jasieńką z Najlepszymi Życzeniami dla Ciebie Ślicznotko,
żebyś miała jak najwięcej takich wspaniałych chwil ze swoją wspaniałą rodzinką :BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG:
[/FONT]

Posted

Przegapiłam rocznice Nerusia i Tinusi...wybaczcie mi....ale tyle się dzieje ostatnio....Linusia mnie opuściła na zawsze, od soboty poprzedniej na stałe zamieszkała z nami moja Mamcia.....ręce pełne roboty, serce zdezelowane.....

Z całego serca przesyłam moc życzeń i całusków....dla WAS Wszystkich

Posted

[quote name='anica'][FONT=palatino linotype]T[/FONT]i[FONT=palatino linotype]nusiu, pędzimy i my z Jasieńką z Najlepszymi Życzeniami dla Ciebie Ślicznotko,
żebyś miała jak najwięcej takich wspaniałych chwil ze swoją wspaniałą rodzinką :BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG:
[/FONT]

Bardzo dziękujemy Anusiu - trzymamy łapki za Jasieńkę:)

[quote name='b-b']Maleńka trafiła Ci się wspaniała rodzinka!
Żyj w niej szczęśliwa
!!!

Wielkie dzięki Bogduniu:)

[quote name='pajda67']Tinusiu i my dołączamy się do życzeń - samych szczęśliwości!!!:BIG:
Dziękujemy bardzo i przesyłamy uściski dla Neosia:)

[quote name='Celina12']Przegapiłam rocznice Nerusia i Tinusi...wybaczcie mi....ale tyle się dzieje ostatnio....Linusia mnie opuściła na zawsze, od soboty poprzedniej na stałe zamieszkała z nami moja Mamcia.....ręce pełne roboty, serce zdezelowane.....

Z całego serca przesyłam moc życzeń i całusków....dla WAS Wszystkich
Celinko, u nas też ostatnio duuużo się dzieje...
Dziękujemy za życzenia, i choć nie zawsze piszemy to na Twoich wątkach jesteśmy systematycznie...
Przytulam:)

• 2 weeks later...
Posted

[FONT=comic sans ms]
A u nas dzisiaj bardzo, bardzo smutno...
bo to właśnie dzisiaj mijają 4 lata od odejścia naszej Saruni
  • ...
  • [/FONT]

[FONT=comic sans ms]Ech, straszny jest dzisiaj ten dzień...
    wszystko wraca z taka dokładnością...
    każda minuta niemal...
    To już i tylko 4 lata, a wcale nie jest nic a nic łatwiej, ech...
    Sareńko, na zawsze masz miejsce w naszych sercach i naszej pamięci,
    nigdy Ciebie nie zapomnimy, bo to niemożliwe przecież,
    bo jak można by zapomnieć o Ukochanym członku Rodziny...
    Od wczoraj siedzę znów przy Twoim grobku, moje oczy płaczą, a serce pęka na kawałki...
    I znów boli, tak okrutnie boli...

KOCHAM CIĘ MALEŃKA!!!!!!!!!!!!!!!
    [/FONT]

[FONT=comic sans ms]Mam nadzieję, że jesteś teraz w takim właśnie miejscu...
    gdzie jest pięknie tęczowo, łąki są wiecznie zielone...
    i że w jasnym blasku czekasz, aż się spotkamy...
    czekasz na mnie mój Aniele...
    [/FONT]

[FONT=comic sans ms]*** BARDZO CIĘ KOCHAM SARUNIU ***[/FONT]

Posted

[quote name='b-b']Saruniu za TM bądź szczęśliwa

• [quote name='anica']Saruniu
  • będziemy pamiętać....

• Bogusiu, Anusiu - bardzo Wam dziękuję za pamięć o mojej Najukochańszej Saruni
  • ...

Strasznie mi Jej brakuje, strasznie... i choć biegają po ogrodzie cztery Jamniorki i Gajek, to w taki dzień jak wczoraj wszystko wraca i niestety nic się nie liczy...
    tylko wspomnienie o Saruni i nawał myśli, co by było gdyby... ech... i te straszne wspomnienia z jakby fotograficzną dokładnością niemal godzina po godzinie...
    Śmierć Saruni to była dla mnie okropna trauma i dlatego tak rozumiem tych, którym odchodzą Przyjaciele i tak bardzo, bardzo Im współczuję...

Tak sobie odpoczywają; moje Słoneczko, a obok Niej Bonuś...
    to wczoraj rano...

... popołudniem...

... i nocą...

I tak mam szczęście, że mam Sarunię blisko i w każdej chwili mogę iść do Niej i sobie... popłakać...

• Posted

Gruba Berta napisał(a):
    Bernardko wiem co czujesz :( wiem jak to boli :( wszystko powraca ...
    zawsze będziemy pamiętać Saruniu

Dziękuję Basiu za pamięć o Saruni... i wiem, że kto jak kto, ale Ty doskonale wiesz, jak okrutnie bolą takie odejścia zwłaszcza w dniach rocznic, urodzin...

Posted

Isadora7 napisał(a):
    Rambo i Ganga tez pamiętają tylko na dogo mało bywają.

Dzięki Dorotka, wiem, że zaglądasz choćby na inne portale i zostawiasz ślad:)
    Pozdrawiamy Gangunię i Rambusia:)