Jump to content
Dogomania

Pabianice - jamnik Nero znaleziony na ulicy JUŻ JEST W DS z Korunią i Killerkiem :)

Recommended Posts

Posted

Wczoraj Korunia miała podaną kolejna dawkę Theonecronu.
Odebralismy też wyniki morfologii i biochemii - wyniki ma Korcia jak młody Psiak:multi::multi::multi:!!!!!!!!!!!!
Wszystko idealnie pośrodku normy:multi::multi::multi:!!!!
Teraz czekamy na wyniki biopsji... jednak po wynikach krwi jesteśmy pełni nadziei...

Posted

Sarunia-Niunia napisał(a):
Odebralismy też wyniki morfologii i biochemii - wyniki ma Korcia jak młody Psiak:multi::multi::multi:!!!!!!!!!!!!
Teraz czekamy na wyniki biopsji... jednak po wynikach krwi jesteśmy pełni nadziei...

Oby tak dalej~!!!:*

Posted

Sarunia-Niunia napisał(a):
.... i tego będziemy się trzymać:multi:

Posted

Cieszę się, że może powolutku wraca ku dobremu. I śledzę z zaciekawieniem , bo Fercia ma b. podobne sprawy i wszelkie wieści na ten temat są chłonione natychmiast. Niech wet wie, że odrobiliśmy lekcje :eviltong::p. A kciuki trzymamy dalej :)

Posted

yunona napisał(a):
Cieszę się, że może powolutku wraca ku dobremu. I śledzę z zaciekawieniem , bo Fercia ma b. podobne sprawy i wszelkie wieści na ten temat są chłonione natychmiast. Niech wet wie, że odrobiliśmy lekcje :eviltong::p. A kciuki trzymamy dalej :)

A ma wasz wet jakąś konkretną opinię odnośnie Theonecronu?
Bo przewertowałam kilka forów i zdania były różne, nawet lekarzy... jednak większość opinii jest dobra, a nawet bardzo dobra.
Korciunia jakby odzyskała nieco wigoru, już nie jest taka smutna... a ja wciąż czekam na wyniki biopsji i proszę Boga, żeby wszystko było dobrze...

Posted

[FONT=century gothic][SIZE=4]
Dzisiaj około 10.30 minęły cztery lata, od dnia, w którym przyjechała do naszego domu Korunia
Korunia była pierwszą Miłością, która z nami zamieszkała miesiąc po śmierci Saruni(*)...
a
Pamiętam, jak dziś nasze spotkanie...
Był pogodny wtorek, 13 lipca 2010 roku...
Okoliczności (operacja) sprawiły, że nie mogliśmy sami jechać po naszą Korunię (wtedy Lady)...
Na 10,30 pojechałam na dworzec i czekałam na Korcię i wolontariuszkę, która Ją przywoziła...
Cała w nerwach, emocje ze mnie buchały...
Jak rozległ się głos z megafonu, że na peron wjeżdża pociąg ze Szczecina do Przemyśla...
zalały mnie łzy, ale tak, że kompletnie nie mogłam ich opanować...
Pamiętam zdziwioną minę Pana, który patrzył na mnie i... aż zaniemówił...

... a potem zobaczyłam Patrycję, która wysiadła z cudowną, rudą Sunieczką na rękach...
i pojechałyśmy do domu...

Korunia jest Najcudowniejszą Sunieczką pod słońcem - to nasza Królowa!!!

... dla Nercia - Korunia jest Mamusią,
... dla Maxia - dobrą koleżanką,
... dla Tisi - troskliwą opiekunką,
... dla Gai - wychowaczynią.

Korcia też uwielbia Amelunię i Karolinkę - taka troskliwa, pełna uczuć - Sunieczka...

Ile Korcia ma lat?
Tego nie wiemy...
Jak Ją adoptowaliśmy była szacowana na 6-8...
Śmiejemy się, bo od dwóch lat mówimy, że nasze Słonko ma 12 latek...
ale dla nas to nie jest ważne,
dla nas najważniejsze jest to, żeby była z nami jak najdłużej!!!!!!

Dzisiaj nie wyobrażamy sobie Domu bez Korci,
a wtedy, 4 lata temu Korunia wyciągnęła mnie z kompletnego doła, z beznadziei...
To dzięki Niej udało mi się podnieść po odejściu Saruni

DZIĘKUJĘ CI MOJA NAJUKOCHAŃSZA KORCIUNIU!!!
[/FONT][FONT=century gothic][SIZE=4]

[/FONT]

[FONT=century gothic]
[SIZE=4]Oto nasze szczęście...

[/FONT]

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='yunona']Cieszymy się razem z Wami :multi::multi::multi::Rose::Rose::Rose::BIG::BIG::BIG: i życzymy jeszcze wiele takich fantastycznych rocznic :loveu:
Dziekujemy cieplusio Kochanym Czarodziejom i ściskamy:buzi:

[quote name='JamniczaRodzina.']Koruniu życzymy abys jak najdłużej mogła sie cieszyć tym wspaniałym domkiem :)

Jamniczej Rodzince ciepło dziękujemy i przytulamy:calus:

[quote name='Isadora7']Tak mało wchodzę na dogo, wybacz Koruniu i serdeczności
Dzięki wielkie Dorotko Tobie, Ganguni i Rambiemu:sweetCyb:

[quote name='Gruba Berta']z Maszeńką dołączamy sie z życzeniami :new-bday::tort::BIG:
Korunia dziekuje swojej kuzyneczce Maszeńce:B-fly:

Posted

[quote name='Isadora7']Zdrowia po tysiąckroć a reszta jakoś będzie.
[video=youtube_share;ZDl6oWohq7k]http://youtu.be/ZDl6oWohq7k[/video][/QUOTE]

Bardzo dziękuję Dorotko :) !!!
Masz rację, jak jest zdrówko to więcej niż połowa sukcesu, choć do tego przydałaby się jakaś kaska, a i szczęście też;)...
Wiesz, Ci na Titanicu mieli zdrowie i kasę, tylko szczęścia Im zabrakło :shake::lol:... hehehe....