Sarunia-Niunia Posted July 9, 2014 Posted July 9, 2014 Wczoraj Korunia miała podaną kolejna dawkę Theonecronu. Odebralismy też wyniki morfologii i biochemii - wyniki ma Korcia jak młody Psiak:multi::multi::multi:!!!!!!!!!!!! Wszystko idealnie pośrodku normy:multi::multi::multi:!!!! Teraz czekamy na wyniki biopsji... jednak po wynikach krwi jesteśmy pełni nadziei... Quote
b-b Posted July 9, 2014 Posted July 9, 2014 Sarunia-Niunia napisał(a):Wczoraj Korunia miała podaną kolejna dawkę Theonecronu. Odebralismy też wyniki morfologii i biochemii - wyniki ma Korcia jak młody Psiak:multi::multi::multi:!!!!!!!!!!!! Wszystko idealnie pośrodku normy:multi::multi::multi:!!!! Teraz czekamy na wyniki biopsji... jednak po wynikach krwi jesteśmy pełni nadziei... Oby tak dalej~!!!:* Quote
anica Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 Sarunia-Niunia napisał(a):Wczoraj Korunia miała podaną kolejna dawkę Theonecronu. Odebralismy też wyniki morfologii i biochemii - wyniki ma Korcia jak młody Psiak:multi::multi::multi:!!!!!!!!!!!! Wszystko idealnie pośrodku normy:multi::multi::multi:!!!! Teraz czekamy na wyniki biopsji... jednak po wynikach krwi jesteśmy pełni nadziei....... i tego będziemy się trzymać:multi: Quote
yunona Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 Cieszę się, że może powolutku wraca ku dobremu. I śledzę z zaciekawieniem , bo Fercia ma b. podobne sprawy i wszelkie wieści na ten temat są chłonione natychmiast. Niech wet wie, że odrobiliśmy lekcje :eviltong::p. A kciuki trzymamy dalej :) Quote
Sarunia-Niunia Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 yunona napisał(a):Cieszę się, że może powolutku wraca ku dobremu. I śledzę z zaciekawieniem , bo Fercia ma b. podobne sprawy i wszelkie wieści na ten temat są chłonione natychmiast. Niech wet wie, że odrobiliśmy lekcje :eviltong::p. A kciuki trzymamy dalej :) A ma wasz wet jakąś konkretną opinię odnośnie Theonecronu? Bo przewertowałam kilka forów i zdania były różne, nawet lekarzy... jednak większość opinii jest dobra, a nawet bardzo dobra. Korciunia jakby odzyskała nieco wigoru, już nie jest taka smutna... a ja wciąż czekam na wyniki biopsji i proszę Boga, żeby wszystko było dobrze... Quote
Sarunia-Niunia Posted July 13, 2014 Posted July 13, 2014 [FONT=century gothic][SIZE=4] Dzisiaj około 10.30 minęły cztery lata, od dnia, w którym przyjechała do naszego domu Korunia Korunia była pierwszą Miłością, która z nami zamieszkała miesiąc po śmierci Saruni(*)... a Pamiętam, jak dziś nasze spotkanie... Był pogodny wtorek, 13 lipca 2010 roku... Okoliczności (operacja) sprawiły, że nie mogliśmy sami jechać po naszą Korunię (wtedy Lady)... Na 10,30 pojechałam na dworzec i czekałam na Korcię i wolontariuszkę, która Ją przywoziła... Cała w nerwach, emocje ze mnie buchały... Jak rozległ się głos z megafonu, że na peron wjeżdża pociąg ze Szczecina do Przemyśla... zalały mnie łzy, ale tak, że kompletnie nie mogłam ich opanować... Pamiętam zdziwioną minę Pana, który patrzył na mnie i... aż zaniemówił... ... a potem zobaczyłam Patrycję, która wysiadła z cudowną, rudą Sunieczką na rękach... i pojechałyśmy do domu... Korunia jest Najcudowniejszą Sunieczką pod słońcem - to nasza Królowa!!! ... dla Nercia - Korunia jest Mamusią, ... dla Maxia - dobrą koleżanką, ... dla Tisi - troskliwą opiekunką, ... dla Gai - wychowaczynią. Korcia też uwielbia Amelunię i Karolinkę - taka troskliwa, pełna uczuć - Sunieczka... Ile Korcia ma lat? Tego nie wiemy... Jak Ją adoptowaliśmy była szacowana na 6-8... Śmiejemy się, bo od dwóch lat mówimy, że nasze Słonko ma 12 latek... ale dla nas to nie jest ważne, dla nas najważniejsze jest to, żeby była z nami jak najdłużej!!!!!! Dzisiaj nie wyobrażamy sobie Domu bez Korci, a wtedy, 4 lata temu Korunia wyciągnęła mnie z kompletnego doła, z beznadziei... To dzięki Niej udało mi się podnieść po odejściu Saruni DZIĘKUJĘ CI MOJA NAJUKOCHAŃSZA KORCIUNIU!!![/FONT][FONT=century gothic][SIZE=4] [/FONT] [FONT=century gothic] [SIZE=4]Oto nasze szczęście... [/FONT] Quote
Sarunia-Niunia Posted July 13, 2014 Posted July 13, 2014 [FONT=century gothic] Korunia z Amelunią... ... w pieleszkach... ... w kocykach... ...no, a fotel jest tylko Jej... hehehe... [/FONT] Quote
yunona Posted July 13, 2014 Posted July 13, 2014 Cieszymy się razem z Wami :multi::multi::multi::Rose::Rose::Rose::BIG::BIG::BIG: i życzymy jeszcze wiele takich fantastycznych rocznic :loveu: Quote
JamniczaRodzina. Posted July 13, 2014 Posted July 13, 2014 Koruniu życzymy abys jak najdłużej mogła sie cieszyć tym wspaniałym domkiem :) Quote
Isadora7 Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 Tak mało wchodzę na dogo, wybacz Koruniu i serdeczności Quote
Gruba Berta Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 z Maszeńką dołączamy sie z życzeniami :new-bday::tort::BIG: Quote
Sarunia-Niunia Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 [quote name='yunona']Cieszymy się razem z Wami :multi::multi::multi::Rose::Rose::Rose::BIG::BIG::BIG: i życzymy jeszcze wiele takich fantastycznych rocznic :loveu: Dziekujemy cieplusio Kochanym Czarodziejom i ściskamy:buzi: [quote name='JamniczaRodzina.']Koruniu życzymy abys jak najdłużej mogła sie cieszyć tym wspaniałym domkiem :) Jamniczej Rodzince ciepło dziękujemy i przytulamy:calus: [quote name='Isadora7']Tak mało wchodzę na dogo, wybacz Koruniu i serdeczności Dzięki wielkie Dorotko Tobie, Ganguni i Rambiemu:sweetCyb: [quote name='Gruba Berta']z Maszeńką dołączamy sie z życzeniami :new-bday::tort::BIG: Korunia dziekuje swojej kuzyneczce Maszeńce:B-fly: Quote
Sarunia-Niunia Posted July 24, 2014 Posted July 24, 2014 [quote name='JamniczaRodzina.'] Elunia, jak zawsze pamięta:loveu:... baaardzo Ci dziękuję!!!! Przytulam Cię Eluś do serducha, bo i u Ciebie dziś rocznica, tyle, że smutna... Quote
Isadora7 Posted July 24, 2014 Posted July 24, 2014 Zdrowia po tysiąckroć a reszta jakoś będzie. [video=youtube_share;ZDl6oWohq7k]http://youtu.be/ZDl6oWohq7k[/video] Quote
Sarunia-Niunia Posted July 24, 2014 Posted July 24, 2014 [quote name='Isadora7']Zdrowia po tysiąckroć a reszta jakoś będzie. [video=youtube_share;ZDl6oWohq7k]http://youtu.be/ZDl6oWohq7k[/video][/QUOTE] Bardzo dziękuję Dorotko :) !!! Masz rację, jak jest zdrówko to więcej niż połowa sukcesu, choć do tego przydałaby się jakaś kaska, a i szczęście też;)... Wiesz, Ci na Titanicu mieli zdrowie i kasę, tylko szczęścia Im zabrakło :shake::lol:... hehehe.... Quote
Sarunia-Niunia Posted July 26, 2014 Posted July 26, 2014 [quote name='yunona']I moje spóźnine Urodzinowe Najserdeczniejsze Bardzo dziękuję Aluś:loveu: Quote
Sarunia-Niunia Posted July 26, 2014 Posted July 26, 2014 [quote name='b-b']I ja ze spóźnionymi życzeniami wlatuję :) Dziękuję Ci Bardzo Bogduniu:loveu: Quote
yunona Posted July 31, 2014 Posted July 31, 2014 Robaczki, bez obrazy, nie kcem ale muszem: Fundacja SOS dla Jamników serdecznie zaprasza , oglądanie nic nie kosztuje :smile:, a zakup daje lepsze życie naszym podopiecznym :loveu: : http://www.dogomania.pl/forum/thread...-do-godz-22-00 Quote
Sarunia-Niunia Posted July 31, 2014 Posted July 31, 2014 [quote name='yunona']Robaczki, bez obrazy, nie kcem ale muszem: Fundacja SOS dla Jamników serdecznie zaprasza , oglądanie nic nie kosztuje :smile:, a zakup daje lepsze życie naszym podopiecznym :loveu: : http://www.dogomania.pl/forum/thread...-do-godz-22-00 Dzięki za info. Zaraz zajrzę :) Quote
Isadora7 Posted August 1, 2014 Posted August 1, 2014 A sobie zaglądam co tu słychać a Saruniowie :) Quote
JamniczaRodzina. Posted August 1, 2014 Posted August 1, 2014 Bernadeta nic nieodpisuje bo na zlocie czarownic ciągle urzęduje :diabloti: Quote
anica Posted August 2, 2014 Posted August 2, 2014 Witam ciepło... chociaż chyba bardziej pasuje, gorąco;-) . Quote
Recommended Posts