Sarunia-Niunia Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 danka1234 napisał(a):Całuski dla ślicznych maluszków. Dziękujemy Danusiu i przesyłamy z wzajemnością całuski wraz z życzeniami na Nowy Rok:loveu: JamniczaRodzina. napisał(a):Widać jak jamnisie kochają tatusia .:lol:Kilerek i Neruś prawie zawsze razem wypoczywają. Tak są zwariowani na jego punkcie, zresztą z... wzajemnością;) JamniczaRodzina. napisał(a):Piękna Pusia tygrysiczka. Dzięki Eluś:) Nio, a co najważniejsze MA DOM, na dodatek Rodzice dali się "zreformować" i Pusia będzie sterylizowana (bo odrobaczona już jest). Quote
JamniczaRodzina. Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 Koty mają lecznicze zalety dobre na reumatyzm przy chorobach serca.Jak moja mama była chora to nasza koteczka ciągle siedziała u niej na kolanach teraz u nikogo nieprzesiaduje.One maja instynkt Quote
Sarunia-Niunia Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 JamniczaRodzina. napisał(a):Koty mają lecznicze zalety dobre na reumatyzm przy chorobach serca.Jak moja mama była chora to nasza koteczka ciągle siedziała u niej na kolanach teraz u nikogo nieprzesiaduje.One maja instynkt Tak, i ja tego doświadczyłam... najpierw na swoich chłopcach, teraz sprawdza się na Amelce (Młodzi mają kotka, Amelka zdrowa!!!), a mojej Mamie przestały puchnąć nogi, a od lat walczy z chorobami krążenia i problemami metabolicznymi... Kiedyś nawet pediatra powiedziała mi, że jeżeli dziecko nie ma alergii na sierść kota, to kot jest jak najbardziej pożądany w domu!!! Pusia zasiada u nóg mojej Mamy i tak Im najlepiej:) Zgrywam właśnie zdjęcia Amelusi, to takie kochane dziewczątko, że mogłabym Ją zacałować... Dzisiaj byłam u Młodych - jak Ona się ucieszyła, jak mnie zobaczyła... to było aż wzruszające - moje Słoneczko najukochańsze!!! Quote
Isadora7 Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 No i gdzie te zdjęcia Amelki? a co do kotów u mnie odpada, dwukrotnie wylądowałam z szokiem anafilaktycznym po spotkaniu z kotem. W tym raz gdy nawet nie wiedziałam ze jest kot w mieszkaniu i nie zobaczyłam. Weszłam do mieszkania i w ciągu kwadransa zaczęłam się potwornie dusić. Dopiero po czasie dowiedziałam sie ze w mieszkaniu w którym byłam mają od paru dni (wówczas) kota. Generalnie zawsze co najmniej chrząkam, albo mam katar gdy jestem w pomieszczeniach z kotem, lub gdzie był kot. Idąc do znajomych u których jest kot biore dodatkowa dawkę przeciwalergenu. Quote
Sarunia-Niunia Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 [quote name='Isadora7']No i gdzie te zdjęcia Amelki? a co do kotów u mnie odpada, dwukrotnie wylądowałam z szokiem anafilaktycznym po spotkaniu z kotem. W tym raz gdy nawet nie wiedziałam ze jest kot w mieszkaniu i nie zobaczyłam. Weszłam do mieszkania i w ciągu kwadransa zaczęłam się potwornie dusić...(...) No właśnie dlatego tez pisałam wyżej: [quote name='Sarunia-Niunia']Kiedyś nawet pediatra powiedziała mi, że jeżeli dziecko nie ma alergii na sierść kota, to kot jest jak najbardziej pożądany w domu!!! Kot i owszem, ale pod warunkiem, że możemy z Nim przebywać i mieszkać:). To jak się będziesz Isadorko wybierała na południe, to musisz wyposażyć się w dużą ilość dodatkowych dawek!!! Już się poprawiam i wrzucam fotki mojej Amelusi:loveu: Przyjechała Śmieszka na Wigilię:) Przed kolacją mała przekąska - chrupeczek;) A pod choinką w tym roku mieliśmy NAJPRAWDZIWSZY SKARB!!! Pra-Dziadziuś składał swojej Pra-Wnusi pierwsze wigilijne życzenia... Z Tatusiem i Wujciem, no i oczywiście ze swoim przysmakiem - szyneczką;) Quote
Sarunia-Niunia Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 I dalej Amelunia zajadająca:) - jak Święta, to Święta;) Przytulona do Wujcia Jakie pyszne, ech:) No i co? Znowu zdjęcie??? A tę fotkę robił Rafał - nazwaliśmy to zdjęcie: LED-owe oczka Amelki;) Quote
Sarunia-Niunia Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 Roześmiane zębole;) Mała refleksja.... Amelunia z Mamusią i Tatusiem, taka rodzinna fotka... I jeszcze jedna... Quote
yunona Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 (edited) Amelka śliczna pyzunia, pogodna i uwielbiam dzieci jedzące. :loveu: Rodzinka wspaniała, a nie powiem wujcio też niczego sobie:eviltong: i Amelcia wiedziała do kogo ma się przytulać:evil_lol:. Zazdroszczę (tak pozytywnie :) ) na możliwość obeserwacji i uczestniczenia w dorastaniu wnusi. U mnie nic na razie nie kroi się, ale dzięki Tobie i Selin nacieszę oko waszymi pociechami :loveu::multi:. Kocio mamusi cudny, zawsze najbardziej darzyłam sympatią typ dachowca ( pręgowany), fajnie, że dali się namówić i teraz są zauroczeni kocią :) Edited January 6, 2013 by yunona Quote
Isadora7 Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 Amelka oczyska ma jak 5 zł. Cudnie i takie niebieściuchne. Laska będzie z niej niezła oj kolejki będą kawalerów do niej. Urokliwy dzieciak. Quote
phase Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 http://img38.imageshack.us/img38/5885/24122012176.jpg jaka uradowana, szczęśliwa, uśmiechnięta. :loveu::loveu::loveu::loveu: http://img203.imageshack.us/img203/7079/dsc0332bz.jpg ale oczęta to ma bezcenne!! Quote
Celina12 Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 Piękne zdjęcia... ten kolor wielkich oczek Amelci-zachwycający!!! A jamniki-cud malina....jak delikatnie z widelczyka się częstują....:loveu:...kotki urocze......mocno całujemy! Quote
b-b Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 Śliczności malutkie ...a te oczka...a ten pycholek jaki wspaniały :D Quote
anica Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 Piękne, rodzinne zdjęcie http://img94.imageshack.us/img94/8519/26122012208.jpg widać,że oczki Amelki zachwycają wszystkich :loveu: Quote
JamniczaRodzina. Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 Oczka niebieskie jak chaberki .Fajnie macie sami dorośli i jedna mała księżniczka.:loveu: Quote
Sarunia-Niunia Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 yunona napisał(a):Amelka śliczna pyzunia, pogodna i uwielbiam dzieci jedzące. :loveu: Rodzinka wspaniała, a nie powiem wujcio też niczego sobie:eviltong: i Amelcia wiedziała do kogo ma się przytulać:evil_lol:. Zazdroszczę (tak pozytywnie :) ) na możliwość obeserwacji i uczestniczenia w dorastaniu wnusi. U mnie nic na razie nie kroi się, ale dzięki Tobie i Selin nacieszę oko waszymi pociechami :loveu::multi:. Kocio mamusi cudny, zawsze najbardziej darzyłam sympatią typ dachowca ( pręgowany), fajnie, że dali się namówić i teraz są zauroczeni kocią :) Yun, wujciowi było miło, zarumienił się nawet;):oops:... Mobilizuj Micha, bo radość z Malucha naprawdę bezcenna;) Isadora7 napisał(a):Amelka oczyska ma jak 5 zł. Cudnie i takie niebieściuchne. Laska będzie z niej niezła oj kolejki będą kawalerów do niej. Urokliwy dzieciak. Już się boję tych kolejek:cool3:, ale może nie doczekam.... phase napisał(a):...ale oczęta to ma bezcenne!! Celina12 napisał(a):...ten kolor wielkich oczek Amelci-zachwycający!!! b-b napisał(a):Śliczności malutkie ...a te oczka...a ten pycholek jaki wspaniały :-D Jamnicza Rodzina napisał(a):Oczka niebieskie jak chaberki .Fajnie macie sami dorośli i jedna mała księżniczka.:loveu: Dziękuję Wam Cioteczki kochane:)... Ja wiem, że każde dziecko jest śliczne i kochane, ale dla mnie (co pewnie normalne) Amelunia jest wyjatkowa:loveu: Quote
Sarunia-Niunia Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 [FONT=comic sans ms](*)BONULEK(*) ...dzisiaj minęło 9 miesięcy... ...jeszcze rok temu tak wesoło bawiłeś się w śniegu Bonusiu... [SIZE=7]***Zawsze będziemy pamiętać Piesku Kochany*** [/FONT] Quote
anica Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 Bonulku, Pamiętamy.... jak ten czas szybko mija,..... Quote
Gruba Berta Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 Kochany Bonulku - to juz 9 dlugich miesiecy ... :( Quote
Sarunia-Niunia Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 Dziękuję Wam Aniu:loveu: i Bertuniu:loveu:!!! Quote
b-b Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 Nie smućcie się cioteczki...jest w raju za TM. Boniu biega szczęśliwy po zielonych łąkach :) Quote
anica Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 Jak nie zajrzę do Berni to ... dzień stracony:eviltong::lol: Quote
Isadora7 Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 anica napisał(a):Jak nie zajrzę do Berni to ... dzień stracony:eviltong::lol: Heheh no tak trzeba obchód zrobić :) Quote
Sarunia-Niunia Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 b-b napisał(a):Nie smućcie się cioteczki...jest w raju za TM. Boniu biega szczęśliwy po zielonych łąkach :) Tak Bogduniu... mam nadzieję, że tak właśnie jest... anica napisał(a):Jak nie zajrzę do Berni to ... dzień stracony:eviltong::lol: Dziękuję Ci Anusiu - WSPANIAŁY CZłowieku o OGROMNIASTYM Serduchu:loveu: Isadora7 napisał(a):Heheh no tak trzeba obchód zrobić :smile: Witamy w ramach obchodu;) Quote
b-b Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 Sarunia-Niunia napisał(a):Tak Bogduniu... mam nadzieję, że tak właśnie jest... Musimy w to wierzyć! Że kiedyś wszyscy się spotkamy :) Miłego weekendu :) Quote
Recommended Posts