Jump to content
Dogomania

Pabianice - jamnik Nero znaleziony na ulicy JUŻ JEST W DS z Korunią i Killerkiem :)

Recommended Posts

Posted

Berni , może pamiętasz jakiej firmy? czy jak się nazywają te smaczki:) Jasia dostała je od Ciebie ,chyba po ostatnim bazarku :)i po prostu zajada się nimi :loveu:

Posted

[quote name='anica']Berni , może pamiętasz jakiej firmy? czy jak się nazywają te smaczki:) Jasia dostała je od Ciebie ,chyba po ostatnim bazarku :)i po prostu zajada się nimi :loveu: http://images34.fotosik.pl/539/dc5b3728fc5ae7ebmed.jpg
Anulko, to są Pedigree Denta Stick o ile pamiętam... nie jestem pewna, bo miałam też podobne z Niemiec.
Ucałuj Jasieńkę ode mnie i wyściskaj Ją:loveu:

Posted

Celina12 napisał(a):
Jak zdrówko Rafała??? Zdjęcia jakoweś bym zobaczyła...

yunona napisał(a):
I ja postulaty wysuwam fotkowe i o zdrówko Rafała zapytujemy :)

Się podpisuję ... wszystkimi łapami

Posted

[FONT=comic sans ms][SIZE=7]Dzisiaj mija 10 miesięcy... Bonuleczku(*)...

[/FONT][FONT=comic sans ms][/FONT]

[FONT=comic sans ms]Jak ten czas płynie, życie toczy się do przodu, a Ciebie nie ma i już nigdy nie będzie...
Bonusiu, byłeś takim Kochanym Skarbem... tak na[SIZE=5]gle i zbyt szybko odszedłeś za TM...

Pamiętamy O Tobie, wspominamy Cię - tak już zostanie...

[/FONT]

Posted

Dziękuję Wam Kochane Ciocie za pamięć - jesteście zawsze i za to jeszcze raz wielkie dzięki.
Z Rafałem na szczęście lepiej i mamy nadzieję, że co najgorsze to za nami...
Diagnoza (wynik rezonansu) niestety, nie za dobrze.... ale wierzymy, że fizykoterpią i rehabilitacją damy radę;)

[FONT=georgia]Pozdrawiamy wszystkich zaglądających do nas
a przy okazji[SIZE=6] tłustego cz[SIZE=6]wartku częstujemy pączkami i
życzymy:
[/FONT]

[FONT=georgia]
Korcia, [SIZE=6]N
ercio, Maxiu i Killerek[/FONT]

Posted

Sarunia-Niunia napisał(a):
Dziękuję Wam Kochane Ciocie za pamięć - jesteście zawsze i za to jeszcze raz wielkie dzięki.
Z Rafałem na szczęście lepiej i mamy nadzieję, że co najgorsze to za nami...
Diagnoza (wynik rezonansu) niestety, nie za dobrze.... ale wierzymy, że fizykoterpią i rehabilitacją damy radę;)

Trzymamy kciuki mocno, mocno, mocno

Posted

Berni, kochana przecież wiesz że musi być wszystko dobrze!!! może to zabrzmi .... infantylnie:roll:.. ale ja się właśnie za takich ludzi jak Ty modlę!... i wierzę ,że im więcej przy Was dobrych myśli, tym lepiej:buzi::glaszcze:... podobno?.... wszystko się dzieje?!.... z jakiejś przyczyny?... może tak musi być?.... coś w tym, sensie;)....< musi być gorzej! żeby było lepiej!>.... Zobaczysz sama;)!...
Berni ,przyszłam z prośbą:help1: jak będziesz na dogo to proszę zajrzyj na bazarek dla Tusi( pierwszy raz zrobiłam ,zdjęcia i chyba ostatni! kompletna klapa! część nawet pokasowałam, chciałam się wycofać z tej pomocy ale cancer była nieugięta i wystawiła bazarek) jest bardzo cichutko:sad: ale może trochę , podrzucić, podnieść , hopsnąć.... żebym się całkiem, nie zniechęciła:roll: Plisssssss
... http://www.dogomania.pl/forum/threads/239698-Szybki-markowy-!!!!-Dla-Tusi-do-18-02-2013

Posted

[quote name='anica']...Berni ,przyszłam z prośbą jak będziesz na dogo to proszę zajrzyj na bazarek dla Tusi( pierwszy raz zrobiłam ,zdjęcia i chyba ostatni! kompletna klapa! część nawet pokasowałam, chciałam się wycofać z tej pomocy ale cancer była nieugięta i wystawiła bazarek) jest bardzo cichutko ale może trochę , podrzucić, podnieść , hopsnąć.... żebym się całkiem, nie zniechęciła Plisssssss
... http://www.dogomania.pl/forum/threads/239698-Szybki-markowy-!!!!-Dla-Tusi-do-18-02-2013
Anusiu, zajrzałam na bazarek i nie rozumiem skąd u Ciebie tyle .... samokrytyki??? Co Ty Kobitko chcesz od tych zdjęć:shake:???
Fajny bazarek, po obrazki się spóźniłam (niestety), a reszta ciuszków dla mnie niestety mała... Obiecuję jednak hoopsanie i podrzucanie:)

Posted

Znowu zaniedbałam się ostatnio z wpisami na wątku Nerusiowym....
Pora zatem wrzucić fotki i te, które czekają wgrane na Image i te nowe, jeszcze nie zgrane....
Mam zdjęcia Amelci jeszcze z grudnia... ech, babcia do ukarania:mad:....