pajda67 Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 My też jesteśmy myślami z Wami i mocno trzymamy kciuki za zdrowie Rafała!!!!! Saruniu - będzie dobrze, musi być!!!! Pozdrawiamy!!!!!!!!!!!! Quote
anica Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 Berni , może pamiętasz jakiej firmy? czy jak się nazywają te smaczki:) Jasia dostała je od Ciebie ,chyba po ostatnim bazarku :)i po prostu zajada się nimi :loveu: Quote
Sarunia-Niunia Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 [quote name='anica']Berni , może pamiętasz jakiej firmy? czy jak się nazywają te smaczki:) Jasia dostała je od Ciebie ,chyba po ostatnim bazarku :)i po prostu zajada się nimi :loveu: http://images34.fotosik.pl/539/dc5b3728fc5ae7ebmed.jpg Anulko, to są Pedigree Denta Stick o ile pamiętam... nie jestem pewna, bo miałam też podobne z Niemiec. Ucałuj Jasieńkę ode mnie i wyściskaj Ją:loveu: Quote
Sarunia-Niunia Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 [quote name='b-b']Całusy zostawiamy Dziękujemy:)!!! I my też przesyłamy buziolki:)!!! Lecę zajrzeć na bazarki i choć podrzucić:) Quote
anica Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 Dziękuję Berni:loveu: Buziaki dla Was! Mizianka dla Futerek! i ciepłe myśli dla Wszyskich :glaszcze: Quote
Celina12 Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 Jak zdrówko Rafała??? Zdjęcia jakoweś bym zobaczyła... Quote
yunona Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 I ja postulaty wysuwam fotkowe i o zdrówko Rafała zapytujemy :) Quote
Isadora7 Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 Celina12 napisał(a):Jak zdrówko Rafała??? Zdjęcia jakoweś bym zobaczyła... yunona napisał(a):I ja postulaty wysuwam fotkowe i o zdrówko Rafała zapytujemy :) Się podpisuję ... wszystkimi łapami Quote
anica Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Isadora7 napisał(a):Się podpisuję ... wszystkimi łapami...I ja, i ja:eviltong:!... Quote
Sarunia-Niunia Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 [FONT=comic sans ms][SIZE=7]Dzisiaj mija 10 miesięcy... Bonuleczku(*)... [/FONT][FONT=comic sans ms][/FONT] [FONT=comic sans ms]Jak ten czas płynie, życie toczy się do przodu, a Ciebie nie ma i już nigdy nie będzie... Bonusiu, byłeś takim Kochanym Skarbem... tak na[SIZE=5]gle i zbyt szybko odszedłeś za TM... Pamiętamy O Tobie, wspominamy Cię - tak już zostanie... [/FONT] Quote
Gruba Berta Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 Bonulku napewno z Sarunia ciagle spogladacie na ukochany domek i jestescie caly czas przy tak bardzo kochajacej Was Bernardce Quote
Sarunia-Niunia Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 Dziękuję Wam Kochane Ciocie za pamięć - jesteście zawsze i za to jeszcze raz wielkie dzięki. Z Rafałem na szczęście lepiej i mamy nadzieję, że co najgorsze to za nami... Diagnoza (wynik rezonansu) niestety, nie za dobrze.... ale wierzymy, że fizykoterpią i rehabilitacją damy radę;) [FONT=georgia]Pozdrawiamy wszystkich zaglądających do nas a przy okazji[SIZE=6] tłustego cz[SIZE=6]wartku częstujemy pączkami i życzymy:[/FONT] [FONT=georgia] Korcia, [SIZE=6]Nercio, Maxiu i Killerek[/FONT] Quote
Isadora7 Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 Sarunia-Niunia napisał(a):Dziękuję Wam Kochane Ciocie za pamięć - jesteście zawsze i za to jeszcze raz wielkie dzięki. Z Rafałem na szczęście lepiej i mamy nadzieję, że co najgorsze to za nami... Diagnoza (wynik rezonansu) niestety, nie za dobrze.... ale wierzymy, że fizykoterpią i rehabilitacją damy radę;) Trzymamy kciuki mocno, mocno, mocno Quote
pajda67 Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 Pozdrawiamy i życzymy zdrówka i spokoju:loveu: Quote
Krysia Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 Pozdrawiamy cieplutko:cool3: i dziękujemy za pączusia:diabloti: Quote
anica Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 Berni, kochana przecież wiesz że musi być wszystko dobrze!!! może to zabrzmi .... infantylnie:roll:.. ale ja się właśnie za takich ludzi jak Ty modlę!... i wierzę ,że im więcej przy Was dobrych myśli, tym lepiej:buzi::glaszcze:... podobno?.... wszystko się dzieje?!.... z jakiejś przyczyny?... może tak musi być?.... coś w tym, sensie;)....< musi być gorzej! żeby było lepiej!>.... Zobaczysz sama;)!... Berni ,przyszłam z prośbą:help1: jak będziesz na dogo to proszę zajrzyj na bazarek dla Tusi( pierwszy raz zrobiłam ,zdjęcia i chyba ostatni! kompletna klapa! część nawet pokasowałam, chciałam się wycofać z tej pomocy ale cancer była nieugięta i wystawiła bazarek) jest bardzo cichutko:sad: ale może trochę , podrzucić, podnieść , hopsnąć.... żebym się całkiem, nie zniechęciła:roll: Plisssssss ... http://www.dogomania.pl/forum/threads/239698-Szybki-markowy-!!!!-Dla-Tusi-do-18-02-2013 Quote
Sarunia-Niunia Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 [quote name='anica']...Berni ,przyszłam z prośbą jak będziesz na dogo to proszę zajrzyj na bazarek dla Tusi( pierwszy raz zrobiłam ,zdjęcia i chyba ostatni! kompletna klapa! część nawet pokasowałam, chciałam się wycofać z tej pomocy ale cancer była nieugięta i wystawiła bazarek) jest bardzo cichutko ale może trochę , podrzucić, podnieść , hopsnąć.... żebym się całkiem, nie zniechęciła Plisssssss ... http://www.dogomania.pl/forum/threads/239698-Szybki-markowy-!!!!-Dla-Tusi-do-18-02-2013 Anusiu, zajrzałam na bazarek i nie rozumiem skąd u Ciebie tyle .... samokrytyki??? Co Ty Kobitko chcesz od tych zdjęć:shake:??? Fajny bazarek, po obrazki się spóźniłam (niestety), a reszta ciuszków dla mnie niestety mała... Obiecuję jednak hoopsanie i podrzucanie:) Quote
anica Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 Dziękuję:loveu:... zawsze to weselej, miło jak się usłyszy ciepłe słowo Quote
piechcia15 Posted February 17, 2013 Author Posted February 17, 2013 ciotki sorki za offa ale wejdźcie tu, może wy pomożecie:-( szczeniaki 2tygodniowe wyrzucone w parku:-( http://www.dogomania.pl/forum/threads/240103-*Pabianice*-szczeniaki-wyrzucone-w-praku!-Pilnie-potrzebne-DT?p=20464970#post20464970 Quote
Sarunia-Niunia Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 Znowu zaniedbałam się ostatnio z wpisami na wątku Nerusiowym.... Pora zatem wrzucić fotki i te, które czekają wgrane na Image i te nowe, jeszcze nie zgrane.... Mam zdjęcia Amelci jeszcze z grudnia... ech, babcia do ukarania:mad:.... Quote
Recommended Posts