Jump to content
Dogomania

Pabianice - jamnik Nero znaleziony na ulicy JUŻ JEST W DS z Korunią i Killerkiem :)

Recommended Posts

Posted

jofracy napisał(a):
Halo! Mamo Nerusia, Korci i Kilerka! Gdzie są fotki? :)

Będą, będą - obiecuję.... tylko dziś strasznie źle się czuję, mam nadzieję, że mi przejdzie jak najszybciej....
Podrzucę jeszcze bazarek i na razie spadam.... Może później będzie lepiej.....

Posted

Berni zdrowiej,bo brak nam Ciebie. U mnie dziś na górze śpi Wikunia-zasnęłam około 22 no i tez obudził mnie ból brzucha....i po spaniu.

Czekamy na wieści...tylko takie,że czujesz się lepiej..

Posted (edited)

Bernadko przecież wiesz że nie wolno Ci chorować:roll:
prosimy ani chwili dłużej....:)
my czekamy...:)
dogo czeka...:)
i wiosna....:)

Edited by anica
Posted

jofracy napisał(a):
Zdrowiej ciotka! Mam nadzieję, że to nic poważnego :(

Isadora7 napisał(a):
A kto Ci pozwolił chorować?

yunona napisał(a):
Słuszne pytanie ;) i ja się dołączam :smile:

Celina12 napisał(a):
Berni zdrowiej,bo brak nam Ciebie. U mnie dziś na górze śpi Wikunia-zasnęłam około 22 no i tez obudził mnie ból brzucha....i po spaniu.
Czekamy na wieści...tylko takie,że czujesz się lepiej..

deer_1987 napisał(a):
Duzo zdrowia zyczymy!

phase napisał(a):
Zdrowiej ciocia!!

anica napisał(a):
Bernadko przecież wiesz że nie wolno Ci chorować:roll:
prosimy ani chwili dłużej....:smile:
my czekamy...:smile:
dogo czeka...:smile:
i wiosna....:smile:

Moje Kochane Cioteczki - bardzo Wam dziękuję za troskę i pamięć - jesteście naprawdę kochane - moja nowa RODZINKA:loveu::loveu::loveu:!!!
Musze się Wam przyznać, że kurcze - wystraszyłam się nie na żarty....
Takiego bólu, jak długo żyję (a żyję długo;)) - nie pamiętam....
Chyba podtrułam się dymem, ale przy drugim ataku - wystraszyłam się nie na żarty - myślałam, że.... e.... ale skręciło mnie tak, że nie dość, że nie miałam siły się ruszyć, to jeszcze huczało mi w uszach, a przed oczami miałam takie żółte mroczki.... no i byłam sama w domu....
Dwa dni dochodziłam do siebie, bo głowa bolała mnie okrutnie, a żołądek miałam obolały jakby ktoś mnie pokopał, ale dziś już byłam z Maluchami na spacerze i jest ok....
Bede żyć:evil_lol: - ponoć złego diabli:diabloti: nie biorą - jak mówi moja Mama;)....hihihi...

Posted

yunona napisał(a):
Może żeby sytuacja się nie powtórzyła to może powinnaś założyć czujnik na CO ? (tlenek węgla - czad)

To wszystko przez to, że paliłam kolorowe reklamy na papierze kredowym i takie różne duperele - zamiast najzwyczajniej wyrzucić do kosza.... głupie, to głupie i już:stupid::stupid::stupid:....
A jeszcze, jak się nie chciało palić (bo nie chciało) to otworzyłam i tak mnie walnął dym prosto w twarz, że aż mnie cofnęło - zaciągnęłam się, że wow:stormy-sad:....
Ale już jest ok.... normalnie z kominkiem wszystko jest dobrze, tylko trzeba w nim palić drewnem i ma służyć temu, czemu ma służyć!!!
A zapewne nie służy do palenia.... śmieci:x:x:x....

Posted

Bernadko, co ja czytam? Jej kochana, jestem w szoku! przecież to było niebezpieczne! mam nadzieję, że czujesz się lepiej, mocno ale to mooocno ściskam, Henio też przesyła buziaki ;) Zdrowiej kochana Ciotuńcio! I więcej bez szalonych wybryków Ty piromanko jedna ;) ;)

Posted (edited)

Wklejam kilka foteczek po dzisiejszych całodniowych szaleństwach na ogrodzie:)

Moje Ukochane dwa Precelki:)

Korciusia:)

Nerciuś:)

A Killerek ostatnio pierwszy zajmuje "miejscówkę" w sypialni:)

I nasza Amelka - za bardzo śpieszy się na ten świat - Mamusia teraz musi leżeć!!!

Edited by Sarunia-Niunia
Posted

No i następne podobieństwo Berni-nasza Amelcia też się spieszyła na świat-chciała nas zobaczyć o dwa miesiące za wcześnie....no ale jakoś się udało-przyszła na dwa tygodnie przed terminem.U WAS też będzie dobrze.....zobaczysz...

No Killerek powala a dwa CUDA-do wycałowania w śpiące buziolki...