anica Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 jaka radość że już jest dogo i mogę przesłać buziaki dla całej rodzinki Bernadko :) Quote
Sarunia-Niunia Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 anica napisał(a):jaka radość że już jest dogo i mogę przesłać buziaki dla całej rodzinki Bernadko :) Dziękujemy bardzo aniczko za buziaczki i wzajemnie przesyłamy buziaki dla Jasieńki i całej Rodzinki:):):) Quote
anica Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Trochę mam skrupuły że niepokoiłam Ciebie wczoraj ale tak się ucieszyłam ,że Trusia czuje się lepiej i jeszcze jest DT i jakaś pani się nią interesuje i zaraz w tej pierwszej chwili po rozmowie napisałam do Ciebie :) wyczułaś Bernadko że Wawelu to ja jeszcze nie widziałam-bardzo dziękujemy za foto:lol: Przytulaski dla Całej Twojej kochanej rodzinki :lol: Quote
Isadora7 Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Doopkowe zdjęcie geeeeenialne. A Nerus widze że pięknie linię trzyma. Quote
Sarunia-Niunia Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Isadora7 napisał(a):Doopkowe zdjęcie geeeeenialne. A Nerus widze że pięknie linię trzyma. No staramy się, staramy trzymać linię, bo wiadomo, jak potem trudno zrzucać to, co zbędne.... hehehe.... Dziekujemy Ciociu, że zauważyłaś nasze starania:):):) Quote
Celina12 Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 ....no mnie zazdrość zżerała,że Berni w moim ukochanym mieście Krakowie spaceruje....dziękuję za fotki....a tak nawiasem mówiąc-pierwsze jamnicze gadżety właśnie w Sukiennicach kupiłam. Berni czekamy na fotki.... Quote
Sarunia-Niunia Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 (edited) Dla ożywienia wątku wkleję kilka fotek, może Cioteczki nas odwiedzą..... Nerunio uwielbia przytulać się do Killerka, i tak wtulony w Jego ciepłe futerko spać sobie - zobaczcie, jak wyglądają "podchody".... Mamuś mogę? Z Killerem będzie mi cieplej..... I zamiast odpowiedzi, znów pstryka.... co za kobita..... Ale ciepło.... wow..... Przyjechała Babcia, a więc między Nią, a oparcie - szybko!!! I jestem - hihihi...... U Rafała na kolanach, po spacerze - jeszcze noski od kopania umorusane:) Edited March 12, 2012 by Sarunia-Niunia Quote
Celina12 Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Neruś do do zacałowania Jesteś..i nie dziwię się Killerek to taka żywa,ciepła i mięciutka podusia.... Quote
Sarunia-Niunia Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Celina12 napisał(a):Neruś do do zacałowania Jesteś..i nie dziwię się Killerek to taka żywa,ciepła i mięciutka podusia.... Nasza niezawodna Ciocia Selin.... tak, Killerek to super podusia, taki miękusi termoforek ze stałą, bezpieczną temperaturą.... Quote
Akrum Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 odwiedzam jamniczą rodzinkę :) cudowne zdjęcia :) Killer jest bardzo cierpliwym kotem :) Quote
Sarunia-Niunia Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 [quote name='Akrum']odwiedzam jamniczą rodzinkę :) cudowne zdjęcia :) Killer jest bardzo cierpliwym kotem :) ... brakuje nam jednak dobeczki..... bardzo, bardzo, bardzo...... Dzięki za odwiedzinki Ciociu Akrum - a Killerek to rzeczywiście chodząca CIERPLIWOŚĆ!!! Oj tak!!! Quote
taxelina Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 My tu zawsze wiernie jestesmy :loveu: a u nas i milka cudna usmiechnieta i sherry z uszami :loveu: Quote
piechcia15 Posted March 12, 2012 Author Posted March 12, 2012 ciotki zobaczcie, może wy coś wymyślicie jakiś dt? kolejne bidy do pomocy:-( dobermanka w szopie a ratlerek w szafce mieszka:-( rozsyłajcie dalej:-( http://www.dogomania.pl/threads/224518-*Pabianice-dobermanka-w-szopie-ratlerek-w-szafce-2-ONki-do-u%C5%9Bpienia.DT-na-cito-!!!?p=18817829#post18817829 Quote
yunona Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Pitulińskie Nerusie z Killerkami cudowne :) Nie wyobrażam sobie Harutka z kotkiem przytuleni. Ten zazdrośnik nawet do Ferci nie przytula się tylko na nią powarkuje,łobuziak jeden ;). Och, jakbym wy- tarrr - mosiła te przytulaki i Korcię .:) Quote
Isadora7 Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Cudne te foty z kotem, moje szczególnie dziewczyny zrobiłyby rozpierduchę jak się masz z kotem. Wszystko sie w nich gotuje jak widza kota, gawrona i nne, a smysz napięta do granic możliwości. Quote
Sarunia-Niunia Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Dzisiaj mija 20 miesięcy, od kiedy Korunia z nami zamieszkała - to było 13 czerwca 2010roku, był wtorek tak, jak dzisiaj.... Kilka zdjęć mojego Szczęścia.... Moja Kochana Ciorcia (tak do Niej mówimy pieszczotliwie), jest taką Cudowną Istotką!!!!!!!!!!!! Quote
Celina12 Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Cudna,prześliczna Laleczka...pokochana do bólu-prawda Berni? Dobrze trafiłaś i Ty Koruniu i Neruś i Killerek....:loveu::loveu: Quote
Sarunia-Niunia Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Celina12 napisał(a):Cudna,prześliczna Laleczka...pokochana do bólu-prawda Berni? Dobrze trafiłaś i Ty Koruniu i Neruś i Killerek....:loveu::loveu: Dokładnie tak - kochana do bólu.... nasza najciudniejsia i najukochańsza!!!!!!!!!! Quote
yunona Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Och, Ciorciu tosiana jesteś śliczną dziewczynką i fajnie, dyskretnie jak na damę przystało uśmiechasz się na focie :) Quote
phase Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 O Bozie jak słodko!!!! :loveu::loveu::loveu: http://desmond.imageshack.us/Himg641/scaled.php?server=641&filename=201107315682.jpg&res=medium Quote
taxelina Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 http://images45.fotosik.pl/1273/f4198fea761f3ca5gen.jpg Najpiekniejsza mordka! :loveu: Quote
anica Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Och !!!!! tyle bym na ciuciała Berni kochana...te foty Neruś z Kilerkiem nie no to niesamowite..sielanka:loveu: i ......masz rację!!!!! Jasia i Korunia są podobne...to jest to samo spojrzenie..ta głębia..wiedza której nie powinno być...no i już płaczę...ale no tak jesteśmy MY!!!! i szybciutko trzeba im powiedzieć jak bardzo bardzo są kochane :) Neruś nie ma tego w spojrzeniu :) Bernadko jednak jesteś Aniołem !!! Dziękuję :) Quote
Celina12 Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 No jestem ciekawa wdzie som zdjęcia,te które obiecała nam Berniczka.:mad: Quote
Isadora7 Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 [quote name='Celina12']No jestem ciekawa wdzie som zdjęcia,te które obiecała nam Berniczka.:mad: [quote name='jofracy']dołączam się do pytania :) I ja też........ Quote
Recommended Posts