Jump to content
Dogomania

Pabianice - jamnik Nero znaleziony na ulicy JUŻ JEST W DS z Korunią i Killerkiem :)

Recommended Posts

Posted

anica napisał(a):
jaka radość że już jest dogo i mogę przesłać buziaki dla całej rodzinki Bernadko :)

Dziękujemy bardzo aniczko za buziaczki i wzajemnie przesyłamy buziaki dla Jasieńki i całej Rodzinki:):):)

Posted

Trochę mam skrupuły że niepokoiłam Ciebie wczoraj ale tak się ucieszyłam ,że Trusia czuje się lepiej i jeszcze jest DT i jakaś pani się nią interesuje i zaraz w tej pierwszej chwili po rozmowie napisałam do Ciebie :)
wyczułaś Bernadko że Wawelu to ja jeszcze nie widziałam-bardzo dziękujemy za foto:lol:
Przytulaski dla Całej Twojej kochanej rodzinki :lol:

Posted

Isadora7 napisał(a):
Doopkowe zdjęcie geeeeenialne. A Nerus widze że pięknie linię trzyma.

No staramy się, staramy trzymać linię, bo wiadomo, jak potem trudno zrzucać to, co zbędne.... hehehe....
Dziekujemy Ciociu, że zauważyłaś nasze starania:):):)

Posted

....no mnie zazdrość zżerała,że Berni w moim ukochanym mieście Krakowie spaceruje....dziękuję za fotki....a tak nawiasem mówiąc-pierwsze jamnicze gadżety właśnie w Sukiennicach kupiłam.

Berni czekamy na fotki....

Posted (edited)

Dla ożywienia wątku wkleję kilka fotek, może Cioteczki nas odwiedzą.....
Nerunio uwielbia przytulać się do Killerka, i tak wtulony w Jego ciepłe futerko spać sobie - zobaczcie, jak wyglądają "podchody"....

Mamuś mogę? Z Killerem będzie mi cieplej.....

I zamiast odpowiedzi, znów pstryka.... co za kobita.....

Ale ciepło.... wow.....

Przyjechała Babcia, a więc między Nią, a oparcie - szybko!!! I jestem - hihihi......

U Rafała na kolanach, po spacerze - jeszcze noski od kopania umorusane:)

Edited by Sarunia-Niunia
Posted

Celina12 napisał(a):
Neruś do do zacałowania Jesteś..i nie dziwię się Killerek to taka żywa,ciepła i mięciutka podusia....

Nasza niezawodna Ciocia Selin.... tak, Killerek to super podusia, taki miękusi termoforek ze stałą, bezpieczną temperaturą....

Posted

[quote name='Akrum']odwiedzam jamniczą rodzinkę :)

cudowne zdjęcia :)
Killer jest bardzo cierpliwym kotem :)
... brakuje nam jednak dobeczki..... bardzo, bardzo, bardzo......
Dzięki za odwiedzinki Ciociu Akrum - a Killerek to rzeczywiście chodząca CIERPLIWOŚĆ!!! Oj tak!!!

Posted

Pitulińskie Nerusie z Killerkami cudowne :) Nie wyobrażam sobie Harutka z kotkiem przytuleni. Ten zazdrośnik nawet do Ferci nie przytula się tylko na nią powarkuje,łobuziak jeden ;). Och, jakbym wy- tarrr - mosiła te przytulaki i Korcię .:)

Posted

Cudne te foty z kotem, moje szczególnie dziewczyny zrobiłyby rozpierduchę jak się masz z kotem. Wszystko sie w nich gotuje jak widza kota, gawrona i nne, a smysz napięta do granic możliwości.

Posted

Dzisiaj mija 20 miesięcy, od kiedy Korunia z nami zamieszkała - to było 13 czerwca 2010roku, był wtorek tak, jak dzisiaj....
Kilka zdjęć mojego Szczęścia....

Moja Kochana Ciorcia (tak do Niej mówimy pieszczotliwie), jest taką Cudowną Istotką!!!!!!!!!!!!

Posted

Celina12 napisał(a):
Cudna,prześliczna Laleczka...pokochana do bólu-prawda Berni?

Dobrze trafiłaś i Ty Koruniu i Neruś i Killerek....:loveu::loveu:

Dokładnie tak - kochana do bólu.... nasza najciudniejsia i najukochańsza!!!!!!!!!!

Posted

Och !!!!!
tyle bym na ciuciała Berni kochana...te foty Neruś z Kilerkiem nie no to niesamowite..sielanka:loveu: i ......masz rację!!!!! Jasia i Korunia są podobne...to jest to samo spojrzenie..ta głębia..wiedza której nie powinno być...no i już płaczę...ale no tak jesteśmy MY!!!! i szybciutko trzeba im powiedzieć jak bardzo bardzo są kochane :) Neruś nie ma tego w spojrzeniu :)
Bernadko jednak jesteś Aniołem !!!
Dziękuję :)