anica Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 ..no jasne że to są nasze dzieciaczki i tylko kochać kochać kochać te nasze słoneczka:loveu: Quote
Celina12 Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 Dawno fot nie było....Matka weź no aparacik...cyknij zdjęciunia....i wstawiaj nam tu plissssssssssss Quote
Sarunia-Niunia Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 [quote name='Celina12']Dawno fot nie było....Matka weź no aparacik...cyknij zdjęciunia....i wstawiaj nam tu plissssssssssss[/QUOTE] Obiecuję, że się zrobi... ostatnio byłam pochłonięta w 100% takim jednym Lukrowanym Sopelkiem:) Quote
anica Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 pewnie że tak poczekamy :) kochany Sopelek chyba wszystkich nas zaskoczył swoją siłą przebicia:multi: całujemy Korunię Nercia Kilerka :) Quote
Celina12 Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 Neruś-wiem ,że Twoja Berni zajęta jest np.foceniem na bazarek dla SOpelcia ale napisz Ty nam przynajmniej co u WAS?Wiesz u ans pada śnieg.....:crazyeye:...a miał deszcz... Quote
anica Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 (edited) wpadłam tak ucaławać całą Twoją rodzinkę Saruniu kochana :lol: popatrz !!?? spełniło się !!??? Dusia ma Domek :multi: Ty naprawdę cudnie czarujesz :multi: Twój bazarek dla Gabci i Dusi :multi::multi::multi::multi:SPRAWDZIŁO SIĘ TWOJE ŻYCZENIE:multi::multi::multi: Edited March 4, 2012 by anica poprawa Quote
Sarunia-Niunia Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Nieco zaniedbałam wątek moich dzieciaczków... Dlatego wstawię kilka fotek z weekendowych spacerkowych szaleństw i relaksu:) Nareszcie pachnie wiosną..... Korcia, jest tam coś??? Tu... chyba nie, a u Ciebie? Cały czas szukam.... To ja też............ Quote
Sarunia-Niunia Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 A tu Korcia z umorusanym od rycia nochalkiem.... Nercia niemal nie dało się uchwycić.... A tu ujęcie robione specjalnie z myślą o Cioci Yun:) Odpoczynek po przedpołudniowym spacerku.... A takie nowe adresówki mają Korcia i Nercio od Cioci Liszki - dziękujemy Ciociu jeszcze raz:):):) Quote
Celina12 Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Moje Cudeńka...a poopki w czasie pracy.....no po prostu BOSKIE!!! Kopareczki przepiękne...a mnie ciągle mało zdjęć...mogłabym oglądać...oglądać..... Quote
taxelina Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 http://desmond.imageshack.us/Himg31/scaled.php?server=31&filename=03032012146.jpg&res=medium No boskie zdjecie! Quote
yunona Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Widzę, że nie tylko ja jestem zauroczona jamniczkami od tylca:evil_lol:, zdjęcie cudowne, dzięki Sarunia :multi:, jak zobaczyłam to niemalże rozpłynęłam się w uśmiechu:loveu::loveu::loveu::loveu:, a potem dopiero zobaczyłam dedykację. Fajnie , że o mnie myślicie. A fotka wymiata, choć inne też wspaniałe:loveu::loveu::loveu: Quote
JamniczaRodzina. Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Zaczyna się sezon dla kopaczy drżyjcie krety i nornice.:diabloti: Quote
anica Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 jamniki... jamniczki.. jamniorki .. jamnisie ..kochane nasze ....kopacze :lol: suuuuuuuuper fotka :lol: Quote
phase Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 [quote name='Sarunia-Niunia'] Haha, jakie doopki. :evil_lol: Małe koparki. :loveu: Quote
Celina12 Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 No to ile dziur dziś wykopaliście???:diabloti: Berni poprała? Wywiesiła na słonko???? Quote
piechcia15 Posted March 6, 2012 Author Posted March 6, 2012 nie no te dupki mnie rozwalają:) codziennie zaglądam aby sobie na nie popatrzeć:):) Quote
Sarunia-Niunia Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Celina12 napisał(a):No to ile dziur dziś wykopaliście???:diabloti: Berni poprała? Wywiesiła na słonko???? Tak Ciociu Selin - dziury wykopane, noski umorusane błotem, a i pranie wysuszone słońcem i wiatrem:):):) Dobrze, że już pojawiło się wiosenne słoneczko, będzie wszystko ładnie pachniało:):):) Quote
taxelina Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Sarunia u nas Tz focil glownie Milke jak bylismy razem ale moze uda sie znow tam pojechac w weekend to pofocimy obie :) Quote
Sarunia-Niunia Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 deer_1987 napisał(a):Sarunia u nas Tz focil glownie Milke jak bylismy razem ale moze uda sie znow tam pojechac w weekend to pofocimy obie :) No, to czuję się nieco pocieszona.... Sherry, to taka moja.... no, jest mi jakoś szczególnie bliska..... Quote
taxelina Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Sarunia-Niunia napisał(a):No, to czuję się nieco pocieszona.... Sherry, to taka moja.... no, jest mi jakoś szczególnie bliska..... Sherry ma juz duzo zdjec :D Quote
anica Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 ściskam całą gromadkę :) fajnie doopki - podoba mi się :) Quote
Sarunia-Niunia Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 [FONT=Comic Sans MS]Wszystkim Kochanym Cioteczkom, które nas tutaj odwiedzają[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Nerunio i Killerek[/FONT] Quote
Recommended Posts