Jump to content
Dogomania

Pabianice - jamnik Nero znaleziony na ulicy JUŻ JEST W DS z Korunią i Killerkiem :)

Recommended Posts

Posted

Celina12 napisał(a):
Odpowiadam więc ja :diabloti:...nasza Berni wyjechała na odpoczynek-wróci jutro lub pojutrze....wracaj nam szybciutko-tęsknimy

Uff to dobrze ze urlop a nie ze cos sie stalo.. bo sie martwilismy :(

Posted

Berni... nie zapomniało Ci się o czymś nam powiedzieć? a my tu zaglądamy, pytamy, martwimy się! jedyny sposób, żeby nas przeprosić to zdjęcia - przedmówczynie chyba się zgodzą ze mną :)

Posted

jofracy napisał(a):
Berni... nie zapomniało Ci się o czymś nam powiedzieć? a my tu zaglądamy, pytamy, martwimy się! jedyny sposób, żeby nas przeprosić to zdjęcia - przedmówczynie chyba się zgodzą ze mną :)

zdecydowanie TYLKO FOTY i to w dużych ilościach, bo strzelimy grupowego focha

Posted

Moje Kochane ciocie - PRZEPRASZAM!!!!
Z tym wyjazdem to tak było: raz jedziemy, raz nie jedziemy.... na dwoje babka wróżyła....
I jak już zapadła decyzja, że tak, było późno i nie udało mi się wejść na dogo...., a wyjechaliśmy raniutko i tym to sposobem .... dałam plamę....
Ale nawet nie wiecie, jakie to miłe, że ktoś myśli i pamięta....
Zdjęć nie mam za wiele i właściwie nic ciekawego, bo postawiliśmy na moczenie starych kości w ciepłych, termalnych wodach....
Samych gór się wiele nie naoglądaliśmy, bo zachmurzenie było duże, więc zero pięknych krajobrazów.....
Niuniusie zostały w domu z Rafałem, bo na taki wyjazd niestety, ale zabrać Ich nie było jak....
Posyłam wszystkim, którzy mnie lubią spóźnione walentynkowe serducha i świeże pączki - KOCHAM WAS!!!!!

Posted

[quote name='Sarunia-Niunia']Moje Kochane ciocie - PRZEPRASZAM!!!!
Z tym wyjazdem to tak było: raz jedziemy, raz nie jedziemy.... na dwoje babka wróżyła....
I jak już zapadła decyzja, że tak, było późno i nie udało mi się wejść na dogo...., a wyjechaliśmy raniutko i tym to sposobem .... dałam plamę....
Ale nawet nie wiecie, jakie to miłe, że ktoś myśli i pamięta....
Zdjęć nie mam za wiele i właściwie nic ciekawego, bo postawiliśmy na moczenie starych kości w ciepłych, termalnych wodach....
Samych gór się wiele nie naoglądaliśmy, bo zachmurzenie było duże, więc zero pięknych krajobrazów.....
Niuniusie zostały w domu z Rafałem, bo na taki wyjazd niestety, ale zabrać Ich nie było jak....
Posyłam wszystkim, którzy mnie lubią spóźnione walentynkowe serducha i świeże pączki - KOCHAM WAS!!!!!
[/QUOTE]
no nareszcie :) ogony pewnie tak samo stęsknione jak my :)

Posted

[quote name='Celina12']TA moczenie...w wodach.....kurka wodna....a potem kichająca i pociągająca...:mad::mad:[/QUOTE]
I mało tego z temperaturą...buuuuuuu, ale dzisiaj jest już dużo lepiej, przynajmniej na oczy mogę patrzeć, bo wczoraj było rzeczywiście kiepściutko.....
Ano tak - starość nie radość - zachciało się babci szaleństw i moczenia, to teraz cierp ciało, jak ci się zachciało...hihihihi....