Krysia Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Pozdrawiamy:loveu: i kochamy :iloveyou: ciocie walentynkowo:loveu::iloveyou: Quote
JamniczaRodzina. Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Ciociu Berni gdzie się podziewasz? Quote
phase Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 i ja się dołączam do pytania. :) A przy okazji zapraszam do Żabciowej galeryjki.:D http://www.dogomania.pl/threads/223167-Moje-kud%C5%82ate-szcz%C4%99%C5%9Bcie. Quote
Celina12 Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Odpowiadam więc ja :diabloti:...nasza Berni wyjechała na odpoczynek-wróci jutro lub pojutrze....wracaj nam szybciutko-tęsknimy Quote
phase Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 O i nic nie powiedziała? :D No to czekamy jak tam urlopik. :) Quote
taxelina Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Celina12 napisał(a):Odpowiadam więc ja :diabloti:...nasza Berni wyjechała na odpoczynek-wróci jutro lub pojutrze....wracaj nam szybciutko-tęsknimy Uff to dobrze ze urlop a nie ze cos sie stalo.. bo sie martwilismy :( Quote
jofracy Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Berni... nie zapomniało Ci się o czymś nam powiedzieć? a my tu zaglądamy, pytamy, martwimy się! jedyny sposób, żeby nas przeprosić to zdjęcia - przedmówczynie chyba się zgodzą ze mną :) Quote
Isadora7 Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 jofracy napisał(a):Berni... nie zapomniało Ci się o czymś nam powiedzieć? a my tu zaglądamy, pytamy, martwimy się! jedyny sposób, żeby nas przeprosić to zdjęcia - przedmówczynie chyba się zgodzą ze mną :) zdecydowanie TYLKO FOTY i to w dużych ilościach, bo strzelimy grupowego focha Quote
Celina12 Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Dokładnie tak-Foty i jeszcze raz...FOTY....a nie jeden dwa posty z fotkami i się zadowolimy-nie ma takiej opcji...:diabloti: Quote
Celina12 Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Życzymy wspaniałych,smacznych pączków Quote
bianka0 Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 A ja się dzisiaj już tak czuję ...i chyba już tak wyglądam :diabloti: Quote
Sarunia-Niunia Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Moje Kochane ciocie - PRZEPRASZAM!!!! Z tym wyjazdem to tak było: raz jedziemy, raz nie jedziemy.... na dwoje babka wróżyła.... I jak już zapadła decyzja, że tak, było późno i nie udało mi się wejść na dogo...., a wyjechaliśmy raniutko i tym to sposobem .... dałam plamę.... Ale nawet nie wiecie, jakie to miłe, że ktoś myśli i pamięta.... Zdjęć nie mam za wiele i właściwie nic ciekawego, bo postawiliśmy na moczenie starych kości w ciepłych, termalnych wodach.... Samych gór się wiele nie naoglądaliśmy, bo zachmurzenie było duże, więc zero pięknych krajobrazów..... Niuniusie zostały w domu z Rafałem, bo na taki wyjazd niestety, ale zabrać Ich nie było jak.... Posyłam wszystkim, którzy mnie lubią spóźnione walentynkowe serducha i świeże pączki - KOCHAM WAS!!!!! Quote
Pyrdka Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Witaj kochana. Wypoczęłaś? Teraz prosimy o fotki i relacje co u psiaków słychać. Quote
jofracy Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 [quote name='Sarunia-Niunia']Moje Kochane ciocie - PRZEPRASZAM!!!! Z tym wyjazdem to tak było: raz jedziemy, raz nie jedziemy.... na dwoje babka wróżyła.... I jak już zapadła decyzja, że tak, było późno i nie udało mi się wejść na dogo...., a wyjechaliśmy raniutko i tym to sposobem .... dałam plamę.... Ale nawet nie wiecie, jakie to miłe, że ktoś myśli i pamięta.... Zdjęć nie mam za wiele i właściwie nic ciekawego, bo postawiliśmy na moczenie starych kości w ciepłych, termalnych wodach.... Samych gór się wiele nie naoglądaliśmy, bo zachmurzenie było duże, więc zero pięknych krajobrazów..... Niuniusie zostały w domu z Rafałem, bo na taki wyjazd niestety, ale zabrać Ich nie było jak.... Posyłam wszystkim, którzy mnie lubią spóźnione walentynkowe serducha i świeże pączki - KOCHAM WAS!!!!! [/QUOTE] no nareszcie :) ogony pewnie tak samo stęsknione jak my :) Quote
Celina12 Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 TA moczenie...w wodach.....kurka wodna....a potem kichająca i pociągająca...:mad::mad: Quote
Sarunia-Niunia Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 [quote name='Celina12']TA moczenie...w wodach.....kurka wodna....a potem kichająca i pociągająca...:mad::mad:[/QUOTE] I mało tego z temperaturą...buuuuuuu, ale dzisiaj jest już dużo lepiej, przynajmniej na oczy mogę patrzeć, bo wczoraj było rzeczywiście kiepściutko..... Ano tak - starość nie radość - zachciało się babci szaleństw i moczenia, to teraz cierp ciało, jak ci się zachciało...hihihihi.... Quote
Isadora7 Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 [FONT=Arial Black]Zdjęcia!!!!!!!![/FONT] Quote
Sarunia-Niunia Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Zara cosik wkleje - dajta zgrać.... Ja niestety po "urlopiku" w łóżku, chopoków muszę poprosić..... Quote
Recommended Posts