Celina12 Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Neruś-tu Fokuś-wiesz co Kolego? Podziwiam Cię,że nie jest Ci zimno w takich śniegach....mnie ostatnio i w domku jest zimno-mniej już wysiaduję na oknie.Wolę jednak ciepłą kołderkę.U nas śniegu nie ma-może bym i ja wykopał jakowyś tunel?Pozdrawiam Ciebie i Korunię-Ślicznotkę a Berni pocałuj proszę:loveu: Quote
pajda67 Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Jamniki w zimowej scenerii są przecudne. A jakie odważne w tym śniegu!!!! Quote
Isadora7 Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Sarunia kobieto czemu te biedne jamniorki tak tyraja jak galernicy?:biggrina::biggrina::biggrina::biggrina: Quote
Sarunia-Niunia Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Oj tam, oj tam - żeby nie było, że tylko tyrają, to kilka zdjęć w domowych pieleszach:) Tak się "pada" po spacerkach:) - Korunia I "weksplowatowany" Nerunio:) Tatusiowe "dzieciaczki" :) I jeszcze (od strony "mamy")... Od strony "taty".... Quote
Sarunia-Niunia Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Co mówisz tatusiu? Idziemy na spacerek? A tak Panowie łapią słoneczko w domku:) A tutaj para mieszana:) Moje Skarbeczki:) Pij mleko, pij mleko:) Quote
Sarunia-Niunia Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 A teraz się troszkę pochwalę, moją Wnusią - planowo ma się pojawić na świecie 28 kwietnia:):):) I tak, jak u Selin, ma mieć na imię Amelka:) Bajeczki dla Amelki już zakupione na bazarku u Danusi:eviltong: Tu Amelka w zbliżeniu:) A tu z Mamusią Olą:) Quote
jofracy Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 cześć Amelko! :) Neruś widzę też z lini krzywonosków jak mój Zuzior :) Quote
yunona Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Ciężko pomęczone robaczki, nawet focenie im nie przeszkadza:evil_lol: A kocio na dwór wychodzi czasem? Brzunio ładne, rośnie sobie w nim Amelka :loveu: , kochamy takie brzuszki:loveu::loveu::loveu: Quote
Sarunia-Niunia Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 yunona napisał(a):Ciężko pomęczone robaczki, nawet focenie im nie przeszkadza:evil_lol: A kocio na dwór wychodzi czasem? Brzunio ładne, rośnie sobie w nim Amelka :loveu: , kochamy takie brzuszki:loveu::loveu::loveu: Jeżeli chodzi o kocia, to owszem wychodzi, bo od poprzedniej wiosny "postanowił" nie korzystać z kuwety:razz:... Myśleliśmy, że jak się zrobi zimno i spadnie śnieg, to się z kuwetą przeprosi - ale nic z tego:roll:.... Teraz, jak są te mrozy wychodzi, załatwia się i szybko wraca do domu... Ile myśmy się Mu ostatnio nazachwalali kuwety - patrzył na nas, jak na chorych:nerwy:... Całe szczęście, że nikt tego nie widział, bo mógłby różnie pomyśleć:stupid:.... No ale, On chyba myśli, że jest psem:niewiem:, bo od dziecka mieszka z psami: Sarunia, Bono, Korcia, Nercio, Luna... więc skoro Oni na zewnątrz, to On też.... jak wszyscy, to wszyscy - Killerek teź:splat::evillaug::eggface:... Quote
yunona Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Jednym słowem bardzo mądry koteczek Killerek i elegancki w obyciu - potrafi się dostosować do towarzystwa :) ;) Quote
Sarunia-Niunia Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 jofracy napisał(a):cześć Amelko! :) Neruś widzę też z lini krzywonosków jak mój Zuzior :) yunona napisał(a):Ciężko pomęczone robaczki, nawet focenie im nie przeszkadza:evil_lol: A kocio na dwór wychodzi czasem? Brzunio ładne, rośnie sobie w nim Amelka :loveu: , kochamy takie brzuszki:loveu::loveu::loveu: Dziękuję za powitanie Amelki:iloveyou: - teraz już wiem, że "babciowanie" to przewlekła i nieuleczalna choroba...hihihi:wink:;-):eviltong:.... Quote
Isadora7 Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Nawet film jest z Amelia w roli głównej Quote
taxelina Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 http://desmond.imageshack.us/Himg853/scaled.php?server=853&filename=03022012129.jpg&res=medium Tez tak wysoko jak Sherry :diabloti: Quote
JamniczaRodzina. Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Ale fajna sjesta pospacerkowa:lol:.Pozdrawiamy Olę i Amelkę :loveu:.Chwal się babciu chwal.:loveu: Quote
anica Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Gratulacje !!!! Masz się czym chwalić !!! Całusy dla Amelki !!! no sielanka - po prostu :) oglądam fotki i znowu wracam i znowu - tak cieplutko zrobiło się na serduchu w ten mroźny dzień :) Quote
Celina12 Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 A ja wczoraj nie widziałam...jak temperatura spada poniżej -12-już mi net nie działa...:shake: No Amelcia rośnie jak widać....witam i ja Księżniczkę i Olę...:loveu::loveu: No a Twoje Berni trzy Cudeńka to tylko całować,pieścić,głaskac i podziwiać... Quote
liszka4 Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 Wreszcie Was znalazłam, poczytałam i obejrzałam od samego początku, oczy wyłeciały mi na blat od stolika - ale WARTO BYŁO!!!!! Jest tutaj cudownie! Zazdroszczę Ci Sarunia zwierzaków ( bo masz 3 sztuczki a ja tylko 2 :( ). A najbardziej to chyba AMELKI :) Quote
Sarunia-Niunia Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 (edited) [quote name='liszka4']Wreszcie Was znalazłam, poczytałam i obejrzałam od samego początku, oczy wyłeciały mi na blat od stolika - ale WARTO BYŁO!!!!! Jest tutaj cudownie! Zazdroszczę Ci Sarunia zwierzaków ( bo masz 3 sztuczki a ja tylko 2 :( ). A najbardziej to chyba AMELKI :) Witam bardzo cieplunio Ciocię Liszkę na naszym wątku:multi::multi::multi:!!! Mam trzy Pociechy i wydaje mi się, że mogłaby dać domek jeszcze jednej biedzie - czekam tylko na Tę Biedę, która zawładnie moim sercem:roll:;).... Na Amelkę już nie mogę się doczekać:), tym bardziej, że sama mam dwóch Synów:loveu:, więc dziewczyneczka:loveu: to prawdziwe wyzwanie (dla babci-hihihi).... Edited February 8, 2012 by Sarunia-Niunia Quote
Sarunia-Niunia Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 [quote name='Isadora7']Nawet film jest z Amelia w roli głównej Nie oglądałam tego filmu, ale po przeczytaniu recenzji na pewno to zrobię. To chyba jest to, co lubię:) [quote name='JamniczaRodzina'].Ale fajna sjesta pospacerkowa:lol:.Pozdrawiamy Olę i Amelkę :loveu:.Chwal się babciu chwal.:loveu: [quote name='anica']Gratulacje !!!! Masz się czym chwalić !!! Całusy dla Amelki !!! no sielanka - po prostu :smile: oglądam fotki i znowu wracam i znowu - tak cieplutko zrobiło się na serduchu w ten mroźny dzień :smile: [quote name='Celina12']A ja wczoraj nie widziałam...jak temperatura spada poniżej -12-już mi net nie działa...:shake: No Amelcia rośnie jak widać....witam i ja Księżniczkę i Olę...:loveu::loveu:No a Twoje Berni trzy Cudeńka to tylko całować,pieścić,głaskac i podziwiać... Dziękuję Wam Kochane Ciocie!!! To takie fajne uczucie czekać na Wnusię - prawda Celinko? A przypuszczam, że być już babcią - jeszcze fajniejsze:multi:!!! Quote
JamniczaRodzina. Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 Berni będziesz rozpieszczć wnusię oj bedziesz :loveu:już niedługo.:loveu: Quote
Sarunia-Niunia Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 JamniczaRodzina. napisał(a):Berni będziesz rozpieszczć wnusię oj bedziesz :loveu:już niedługo.:loveu: No, chyba tak - nawet na pewno:):):) Quote
liszka4 Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 [quote name='Sarunia-Niunia']Witam bardzo cieplunio Ciocię Liszkę na naszym wątku:multi::multi::multi:!!! Mam trzy Pociechy i wydaje mi się, że mogłaby dać domek jeszcze jednej biedzie - czekam tylko na Tę Biedę, która zawładnie moim sercem:roll:;).... Na Amelkę już nie mogę się doczekać:), tym bardziej, że sama mam dwóch Synów:loveu:, więc dziewczyneczka:loveu: to prawdziwe wyzwanie (dla babci-hihihi).... I znowu małe podobieństwo :) Ja też mam dwóch synków:multi: Quote
Celina12 Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 NA punkcie Wnucząt można oszaleć...oj można....:loveu::loveu:.....nic nie jest ważne-tylko ONE-kocha się taką inną miłością-trudno określić-no i nic nie zastąpi uczucia rączek malusich w moich rękach....czy na mojej twarzy-słów-babciuś kocham Cię....:loveu::loveu: Quote
Recommended Posts