Jump to content
Dogomania

Pabianice - jamnik Nero znaleziony na ulicy JUŻ JEST W DS z Korunią i Killerkiem :)

Recommended Posts

Posted

Neruś-tu Fokuś-wiesz co Kolego? Podziwiam Cię,że nie jest Ci zimno w takich śniegach....mnie ostatnio i w domku jest zimno-mniej już wysiaduję na oknie.Wolę jednak ciepłą kołderkę.U nas śniegu nie ma-może bym i ja wykopał jakowyś tunel?Pozdrawiam Ciebie i Korunię-Ślicznotkę a Berni pocałuj proszę:loveu:

Posted

Oj tam, oj tam - żeby nie było, że tylko tyrają, to kilka zdjęć w domowych pieleszach:)

Tak się "pada" po spacerkach:) - Korunia

I "weksplowatowany" Nerunio:)

Tatusiowe "dzieciaczki" :)

I jeszcze (od strony "mamy")...

Od strony "taty"....

Posted

A teraz się troszkę pochwalę, moją Wnusią - planowo ma się pojawić na świecie 28 kwietnia:):):)
I tak, jak u Selin, ma mieć na imię Amelka:)
Bajeczki dla Amelki już zakupione na bazarku u Danusi:eviltong:

Tu Amelka w zbliżeniu:)

A tu z Mamusią Olą:)

Posted

Ciężko pomęczone robaczki, nawet focenie im nie przeszkadza:evil_lol: A kocio na dwór wychodzi czasem? Brzunio ładne, rośnie sobie w nim Amelka :loveu: , kochamy takie brzuszki:loveu::loveu::loveu:

Posted

yunona napisał(a):
Ciężko pomęczone robaczki, nawet focenie im nie przeszkadza:evil_lol: A kocio na dwór wychodzi czasem? Brzunio ładne, rośnie sobie w nim Amelka :loveu: , kochamy takie brzuszki:loveu::loveu::loveu:

Jeżeli chodzi o kocia, to owszem wychodzi, bo od poprzedniej wiosny "postanowił" nie korzystać z kuwety:razz:... Myśleliśmy, że jak się zrobi zimno i spadnie śnieg, to się z kuwetą przeprosi - ale nic z tego:roll:....
Teraz, jak są te mrozy wychodzi, załatwia się i szybko wraca do domu... Ile myśmy się Mu ostatnio nazachwalali kuwety - patrzył na nas, jak na chorych:nerwy:...
Całe szczęście, że nikt tego nie widział, bo mógłby różnie pomyśleć:stupid:....
No ale, On chyba myśli, że jest psem:niewiem:, bo od dziecka mieszka z psami: Sarunia, Bono, Korcia, Nercio, Luna... więc skoro Oni na zewnątrz, to On też.... jak wszyscy, to wszyscy - Killerek teź:splat::evillaug::eggface:...

Posted

jofracy napisał(a):
cześć Amelko! :) Neruś widzę też z lini krzywonosków jak mój Zuzior :)

yunona napisał(a):

Dziękuję za powitanie Amelki:iloveyou: - teraz już wiem, że "babciowanie" to przewlekła i nieuleczalna choroba...hihihi:wink:;-):eviltong:....

Posted

Gratulacje !!!! Masz się czym chwalić !!! Całusy dla Amelki !!! no sielanka - po prostu :) oglądam fotki i znowu wracam i znowu - tak cieplutko zrobiło się na serduchu w ten mroźny dzień :)

Posted

A ja wczoraj nie widziałam...jak temperatura spada poniżej -12-już mi net nie działa...:shake:

No Amelcia rośnie jak widać....witam i ja Księżniczkę i Olę...:loveu::loveu:

No a Twoje Berni trzy Cudeńka to tylko całować,pieścić,głaskac i podziwiać...

Posted

Wreszcie Was znalazłam, poczytałam i obejrzałam od samego początku, oczy wyłeciały mi na blat od stolika - ale WARTO BYŁO!!!!! Jest tutaj cudownie! Zazdroszczę Ci Sarunia zwierzaków ( bo masz 3 sztuczki a ja tylko 2 :( ).
A najbardziej to chyba AMELKI :)

Posted (edited)

[quote name='liszka4']Wreszcie Was znalazłam, poczytałam i obejrzałam od samego początku, oczy wyłeciały mi na blat od stolika - ale WARTO BYŁO!!!!! Jest tutaj cudownie! Zazdroszczę Ci Sarunia zwierzaków ( bo masz 3 sztuczki a ja tylko 2 :( ).
A najbardziej to chyba AMELKI :)
Witam bardzo cieplunio Ciocię Liszkę na naszym wątku:multi::multi::multi:!!!
Mam trzy Pociechy i wydaje mi się, że mogłaby dać domek jeszcze jednej biedzie - czekam tylko na Tę Biedę, która zawładnie moim sercem:roll:;)....
Na Amelkę już nie mogę się doczekać:), tym bardziej, że sama mam dwóch Synów:loveu:, więc dziewczyneczka:loveu: to prawdziwe wyzwanie (dla babci-hihihi)....

Edited by Sarunia-Niunia
Posted

[quote name='Isadora7']Nawet film jest z Amelia w roli głównej
Nie oglądałam tego filmu, ale po przeczytaniu recenzji na pewno to zrobię. To chyba jest to, co lubię:)

[quote name='JamniczaRodzina'].Ale fajna sjesta pospacerkowa:lol:.Pozdrawiamy Olę i Amelkę :loveu:.Chwal się babciu chwal.:loveu:
[quote name='anica']Gratulacje !!!! Masz się czym chwalić !!! Całusy dla Amelki !!! no sielanka - po prostu :smile: oglądam fotki i znowu wracam i znowu - tak cieplutko zrobiło się na serduchu w ten mroźny dzień :smile:
[quote name='Celina12']A ja wczoraj nie widziałam...jak temperatura spada poniżej -12-już mi net nie działa...:shake:
No Amelcia rośnie jak widać....witam i ja Księżniczkę i Olę...:loveu::loveu:No a Twoje Berni trzy Cudeńka to tylko całować,pieścić,głaskac i podziwiać...
Dziękuję Wam Kochane Ciocie!!!
To takie fajne uczucie czekać na Wnusię - prawda Celinko?
A przypuszczam, że być już babcią - jeszcze fajniejsze:multi:!!!

Posted

[quote name='Sarunia-Niunia']Witam bardzo cieplunio Ciocię Liszkę na naszym wątku:multi::multi::multi:!!!
Mam trzy Pociechy i wydaje mi się, że mogłaby dać domek jeszcze jednej biedzie - czekam tylko na Tę Biedę, która zawładnie moim sercem:roll:;)....
Na Amelkę już nie mogę się doczekać:), tym bardziej, że sama mam dwóch Synów:loveu:, więc dziewczyneczka:loveu: to prawdziwe wyzwanie (dla babci-hihihi)....

I znowu małe podobieństwo :) Ja też mam dwóch synków:multi:

Posted

NA punkcie Wnucząt można oszaleć...oj można....:loveu::loveu:.....nic nie jest ważne-tylko ONE-kocha się taką inną miłością-trudno określić-no i nic nie zastąpi uczucia rączek malusich w moich rękach....czy na mojej twarzy-słów-babciuś kocham Cię....:loveu::loveu: