Celina12 Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Nie ma cosik.....nie wykpisz się paroma zdjęciami...:diabloti: Quote
Isadora7 Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 [quote name='Isadora7']zdecydowanie TYLKO FOTY i to w dużych ilościach, bo strzelimy grupowego focha [quote name='Isadora7'][FONT=Arial Black]Zdjęcia!!!!!!!![/FONT] [quote name='Sarunia-Niunia']Zara cosik wkleje - dajta zgrać.... Ja niestety po "urlopiku" w łóżku, chopoków muszę poprosić..... [quote name='Celina12']Nie ma cosik.....nie wykpisz się paroma zdjęciami...:diabloti: Dokładnie Celinko, dokładnie. Przypomnę wcześniejsze wpisy:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Quote
Sarunia-Niunia Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Kurcze, aż mi głupio.... nie robiłam zdjęć, bo nawet aparatu nie braliśmy, a zresztą po co dziadkom zdjęcia??? hehehe... To, tak na osłodę.... Krupówki wieczorem.... Pasaż handlowy, też na Krupówkach.... Tu na Słowacji, w Oravicach... Po lewej stronie stok i ludziska w "pełnym rynsztunku", a po prawej wody termalne i ludziska rozebrane prawie "do rosołu".... My, byliśmy w tej drugiej grupie.... hihihi... Quote
Sarunia-Niunia Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 A teraz moje kochane Skarbunie, czyli zdjęcia o wiele, wiele ciekawsze:) Z Tatusiem przed kominkiem.... Dwa "Śpiące Aniołeczki" Przytulanki Najsłodsze:) Nerciunio:) Korciunia:) Quote
Celina12 Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 MAŁO!!!!!!!!!!!!!!!! Jakoś nie widzę......WAS!!!!!:diabloti: Quote
Sarunia-Niunia Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 I jeszcze.... Wyluzowany Nerek..... ciąg dalszy.... Korunia Kochana.... I Killerek - odpoczywający na ladzie w... kuchni.... i jeszcze raz Killerek, pieszczotliwie nazywany przez nas "Lilusiem"... Quote
Sarunia-Niunia Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 [quote name='Celina12']MAŁO!!!!!!!!!!!!!!!! Jakoś nie widzę......WAS!!!!!:diabloti:[/QUOTE] Bo nie było jak nas "fotografić".... ale Tatusia widać, jak zapiernicza na wody, tylko tyłem.... a mnie to lepiej już tyłem nie oglądać....hihihi.... Quote
Celina12 Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 ....domyśliłam się,że są to "tyły" Tatusia :diabloti: Cudne mordeczki....OBIE-TRZY....kocham te Twoje 3:diabloti::crazyeye:-JAMNIKI :evil_lol: Quote
yunona Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Nerek i Liluniek wymiata, a Korcia dama majestatyczna :). Wycieczka do pozazdroszczenia, szkoda , że przeziębionkiem skończona. Quote
Sarunia-Niunia Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Fajnie było, to fakt, a chorobę wzięłam chyba ze sobą już z Tarnowa... Nercio i Kiluś to fajne chłopaki, trafili do domu właściwie jako dzieciaczki... Korcia, to Niunia po napewno wielkich i złych przejściach... Jest u nas od 19-tu miesięcy, ale generalnie jest smutną dziewczynką... I tak sobie myślimy, że Ona musiała przejśc wiele złego, a może wczesniej jeszcze miała jakiś dobry dom i tęskni, albo tęskni mimo wszystko.... Kochana, bardzo, bardzo wrażliwa dziewczynka!!! Quote
yunona Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Wiesz, niedawno na stronie głównej zobaczyłam zdjęcie jamnika identycznego jak moja Ferka ( w galerii). Weszłam tam i przeżyłam szok. Wiekowo zgadzałoby się, umaszczenie identyczne, i dziwna reakcja Ferki jak do niej kilka razy powiedziałam Fela! Była przy mnie i wydawało mi się , że posmutniała? Nie wiem co o tym myśleć, bo ktoś dał 5 zdjęć ale się nie określił (nieznany właściciel). Zresztą zobacz sama link : http://www.dogomania.pl/galeria/d/1622/ Quote
Sarunia-Niunia Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 [quote name='yunona']Wiesz, niedawno na stronie głównej zobaczyłam zdjęcie jamnika identycznego jak moja Ferka ( w galerii). Weszłam tam i przeżyłam szok. Wiekowo zgadzałoby się, umaszczenie identyczne, i dziwna reakcja Ferki jak do niej kilka razy powiedziałam Fela! Była przy mnie i wydawało mi się , że posmutniała? Nie wiem co o tym myśleć, bo ktoś dał 5 zdjęć ale się nie określił (nieznany właściciel). Zresztą zobacz sama link : http://www.dogomania.pl/galeria/d/1622/ O Jezu, i wiek by się zgadzał??? Sorry, ale ja nie wiem... jak znalazła się u Ciebie Fercia? I czemu akurat Fercia, Ty wymyślałaś imię dla Niej? I tamta Felcia? To dopiero dziwne.... Quote
Madzik77 Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 śliczna ta felcia a co z nią jest/było? taki charakterystyczny jamniol Quote
Barkelona Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 (edited) cześć Saruniu kochana! odwiedzam wątek i moje ulubione jamnikowo-kocie towarzystwo! widzę, że urlopowaliście! i to Zakopane... i Krupówki... jak ja zazdroszczę! Zakochałam się w górach zimą, latem tylko nad morze :) no i niestety, w tym roku w góry nie śmignę ehh... Ale fotki ślicznusie :) A co do smutnej Korci... może niektóre psiaki tak mają? Może to..taki charakter? Henio też czasem wygląda tak, jakby był chodzącą oazą smutku i rozpaczy... Też myślałam, że coś złego przeżył... ale teraz myslę, że po prostu ten typ tak ma :) A Ty kochana widzę że pamiątkę z gór przywiozłaś - wiruska? :) kuruj się kochana! dużo zdrówka! Z ciekawości porównałam fotki Ferci Yunony :) Ja wprawdzie nie znam się na jamnikach, jednak mam wrażenie że to jednak inny psiak. Zobaczcie chociażby tą jasną plamkę (jasna sierść) przy uchu. U każdego psiaka ma inny kształt. Chyba że z wiekiem układ plamki może się zmeiniać, widać że psiak z galerii jest młody. Fercia Edited February 21, 2012 by Barkelona Quote
Sarunia-Niunia Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 Nie ma za co Kochany Tobiaszku - ciocia Cię bardzo, bardzo kochusia:loveu::loveu::loveu: Quote
anica Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 ..jestem u Was .....tyle się napisałam jak pięknie Wasza rodzinka wypoczywała jak mocno Was ściskam i ....całą Dogo mi wcieło !?....naprawdę Saruniu cieplutko u Was nawet w taką ostrą zimę :) cudne masz jamniki a Kilerek no ...po prostu wymiata :) Quote
Sarunia-Niunia Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 [quote name='anica']..jestem u Was .....tyle się napisałam jak pięknie Wasza rodzinka wypoczywała jak mocno Was ściskam i ....całą Dogo mi wcieło !?....naprawdę Saruniu cieplutko u Was nawet w taką ostrą zimę :) cudne masz jamniki a Kilerek no ...po prostu wymiata :)[/QUOTE] Dziękuję Ci Anico za wszystki dobre słowa, ale rano, zanim dogo wywaliło zdążyłam jeszcze przeczytać Twój poprzedni post! Swoją drogą dziwne, że zniknął.... I tak szczerze szepnę Ci na uszko - Killerek jest naprawdę wyjątkowy, a cierpliwość ma iście anielską - zwłaszcza do Nerusia...hihihi.... Kocham Ich wszystkich jak dzieciaczki - moje Skarbusie!!! Quote
piechcia15 Posted February 24, 2012 Author Posted February 24, 2012 CIOTKI ZAPRASZAM NA MÓJ KOLEJNY BAZAREK RATUJĄCY BUDŻET SKARPETY :( link w podpisie Quote
taxelina Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 Witamy sie :loveu: u nas zdjecia milki odlatujacej :razz: Quote
Pyrdka Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 Bardzo proszę zajrzyjcie http://www.dogomania.pl/threads/223258-Aparacik-brak-kasy-brak-dt!!!Wraca-do-schroniska-%28/page6 Quote
Recommended Posts