Jump to content
Dogomania

Pabianice - jamnik Nero znaleziony na ulicy JUŻ JEST W DS z Korunią i Killerkiem :)

Recommended Posts

Posted

[quote name='Isadora7']zdecydowanie TYLKO FOTY i to w dużych ilościach, bo strzelimy grupowego focha

[quote name='Isadora7'][FONT=Arial Black]Zdjęcia!!!!!!!![/FONT]

[quote name='Sarunia-Niunia']Zara cosik wkleje - dajta zgrać....
Ja niestety po "urlopiku" w łóżku, chopoków muszę poprosić.....

[quote name='Celina12']Nie ma cosik.....nie wykpisz się paroma zdjęciami...:diabloti:

Dokładnie Celinko, dokładnie. Przypomnę wcześniejsze wpisy
:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:

Posted

Kurcze, aż mi głupio.... nie robiłam zdjęć, bo nawet aparatu nie braliśmy, a zresztą po co dziadkom zdjęcia??? hehehe...

To, tak na osłodę....
Krupówki wieczorem....

Pasaż handlowy, też na Krupówkach....

Tu na Słowacji, w Oravicach...

Po lewej stronie stok i ludziska w "pełnym rynsztunku", a po prawej wody termalne i ludziska rozebrane prawie "do rosołu"....

My, byliśmy w tej drugiej grupie.... hihihi...

Posted

[quote name='Celina12']MAŁO!!!!!!!!!!!!!!!!

Jakoś nie widzę......WAS!!!!!:diabloti:[/QUOTE]
Bo nie było jak nas "fotografić".... ale Tatusia widać, jak zapiernicza na wody, tylko tyłem.... a mnie to lepiej już tyłem nie oglądać....hihihi....

Posted

Fajnie było, to fakt, a chorobę wzięłam chyba ze sobą już z Tarnowa...
Nercio i Kiluś to fajne chłopaki, trafili do domu właściwie jako dzieciaczki... Korcia, to Niunia po napewno wielkich i złych przejściach...
Jest u nas od 19-tu miesięcy, ale generalnie jest smutną dziewczynką...
I tak sobie myślimy, że Ona musiała przejśc wiele złego, a może wczesniej jeszcze miała jakiś dobry dom i tęskni, albo tęskni mimo wszystko....
Kochana, bardzo, bardzo wrażliwa dziewczynka!!!

Posted

Wiesz, niedawno na stronie głównej zobaczyłam zdjęcie jamnika identycznego jak moja Ferka ( w galerii). Weszłam tam i przeżyłam szok. Wiekowo zgadzałoby się, umaszczenie identyczne, i dziwna reakcja Ferki jak do niej kilka razy powiedziałam Fela! Była przy mnie i wydawało mi się , że posmutniała? Nie wiem co o tym myśleć, bo ktoś dał 5 zdjęć ale się nie określił (nieznany właściciel). Zresztą zobacz sama link : http://www.dogomania.pl/galeria/d/1622/

Posted

[quote name='yunona']Wiesz, niedawno na stronie głównej zobaczyłam zdjęcie jamnika identycznego jak moja Ferka ( w galerii). Weszłam tam i przeżyłam szok. Wiekowo zgadzałoby się, umaszczenie identyczne, i dziwna reakcja Ferki jak do niej kilka razy powiedziałam Fela! Była przy mnie i wydawało mi się , że posmutniała? Nie wiem co o tym myśleć, bo ktoś dał 5 zdjęć ale się nie określił (nieznany właściciel). Zresztą zobacz sama link : http://www.dogomania.pl/galeria/d/1622/
O Jezu, i wiek by się zgadzał??? Sorry, ale ja nie wiem... jak znalazła się u Ciebie Fercia?
I czemu akurat Fercia, Ty wymyślałaś imię dla Niej? I tamta Felcia? To dopiero dziwne....

Posted (edited)

cześć Saruniu kochana! odwiedzam wątek i moje ulubione jamnikowo-kocie towarzystwo! widzę, że urlopowaliście! i to Zakopane... i Krupówki... jak ja zazdroszczę! Zakochałam się w górach zimą, latem tylko nad morze :) no i niestety, w tym roku w góry nie śmignę ehh...
Ale fotki ślicznusie :) A co do smutnej Korci... może niektóre psiaki tak mają? Może to..taki charakter? Henio też czasem wygląda tak, jakby był chodzącą oazą smutku i rozpaczy... Też myślałam, że coś złego przeżył... ale teraz myslę, że po prostu ten typ tak ma :)
A Ty kochana widzę że pamiątkę z gór przywiozłaś - wiruska? :) kuruj się kochana! dużo zdrówka!

Z ciekawości porównałam fotki Ferci Yunony :) Ja wprawdzie nie znam się na jamnikach, jednak mam wrażenie że to jednak inny psiak. Zobaczcie chociażby tą jasną plamkę (jasna sierść) przy uchu. U każdego psiaka ma inny kształt. Chyba że z wiekiem układ plamki może się zmeiniać, widać że psiak z galerii jest młody.
Fercia

Edited by Barkelona
Posted

..jestem u Was .....tyle się napisałam jak pięknie Wasza rodzinka wypoczywała jak mocno Was ściskam i ....całą Dogo mi wcieło !?....naprawdę Saruniu cieplutko u Was nawet w taką ostrą zimę :) cudne masz jamniki a Kilerek no ...po prostu wymiata :)

Posted

[quote name='anica']..jestem u Was .....tyle się napisałam jak pięknie Wasza rodzinka wypoczywała jak mocno Was ściskam i ....całą Dogo mi wcieło !?....naprawdę Saruniu cieplutko u Was nawet w taką ostrą zimę :) cudne masz jamniki a Kilerek no ...po prostu wymiata :)[/QUOTE]
Dziękuję Ci Anico za wszystki dobre słowa, ale rano, zanim dogo wywaliło zdążyłam jeszcze przeczytać Twój poprzedni post!
Swoją drogą dziwne, że zniknął....
I tak szczerze szepnę Ci na uszko - Killerek jest naprawdę wyjątkowy, a cierpliwość ma iście anielską - zwłaszcza do Nerusia...hihihi....
Kocham Ich wszystkich jak dzieciaczki - moje Skarbusie!!!