taxelina Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 Tak bywa w zyciu ze nie zawsze sie uklada po naszej mysli ale Luna dostala wspnialy dom! Quote
danka1234 Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 Wesołych Świąt! Szczęścia,zdrowia,pomyślności. Niechaj radość w sercach gości. Quote
Sarunia-Niunia Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 [FONT=Book Antiqua]Dziękujemy pięknie wszystkim za życzenia i wzajemnie życzymy spokojnych i dobrych Świąt!!![/FONT] Quote
Sarunia-Niunia Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 Witamy świątecznie i wklejamy wigilijne foteczki:) Od kiedy Killerek zamieszkał z nami, jak tylko pojawiała się choinka, przez cały czas pod nią mieszka, niezależnie od tego, czy to żywe drzewko, czy też plastikowe... W tym roku jest tak samo... O! Choinka, będzie gdzie spać... No to aaa... aaa... aaa... Mamuś chodź już do stołu, głodni jesteśmy.... Jedliśmy uszka z grzybkami i pierogi z kapustą na naszych małych talerzykach... Po takiej wyżerce tylko leniuchowanie... Quote
taxelina Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 http://images38.fotosik.pl/1270/45b1f1374171a507gen.jpg Jak slodko! Quote
yunona Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 A pisałaś, że Killerka znaleźliście w lesie. Może mu choiny dawały schronienie i czuł się tam bezpieczny :) , dlatego urzęduje pod domową? Quote
Sarunia-Niunia Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 Dokładnie tak samo myśleliśmy, jak pierwszej wspólnej zimy była żywa choinka... Jednak następnej, jak była sztuczna, też Mu to nie przeszkadzało... Widać lubi Liluś choineczki i już, niezależnie od tego, czy są żywe, czy plastikowe:):):)... Quote
Celina12 Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 Słodko Killerek wygląda pod choinką :loveu::loveu: No a fotka jamników jedzących z talerzyków-rozczuliła mnie strasznie.Zacałowałbym tą Trójcę.... Quote
Sarunia-Niunia Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 Pierwszy śnieg Nerunia (u nas)... Mamuś co to jest? zimno mi w łapki... A gdzie jest mój patyczek? O, jest... patyczek też jakiś zimny... Quote
yunona Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 Fajnie wygląda czarny na białym śniegu:loveu: Moje jak snieg pierwszy spadnie to latają jak wariaci, ogony z machania mało nie odpadną, wygląda na to , że bardzo się cieszą :p Dobrze, że wszystko już się poukładało i Korunia już szczęśliwa a Neruś to poradzi sobie, pewnie nie raz zakocha się w jakiejś suni:eviltong::lol: Quote
Sarunia-Niunia Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 yunona napisał(a):Fajnie wygląda czarny na białym śniegu:loveu: Moje jak snieg pierwszy spadnie to latają jak wariaci, ogony z machania mało nie odpadną, wygląda na to , że bardzo się cieszą :p Dobrze, że wszystko już się poukładało i Korunia już szczęśliwa a Neruś to poradzi sobie, pewnie nie raz zakocha się w jakiejś suni:eviltong::lol: Na dziś jestem przekonana, że ja Mu takiej możliwości już nie stworzę... a mnie się podobają Twoje jamniorki. Te zdjęcia "od zadka" są super:), nie wspominając już o tym u Mikołaja na kolankach... Ech, Yun.... Quote
Celina12 Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Czarno-złote CUDO na tle białego-:loveu::loveu:...mój Ci ON ! Quote
Isadora7 Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Celina12 napisał(a):Czarno-złote CUDO na tle białego-:loveu::loveu:...mój Ci ON ! oooo nie, mój Ci ON Quote
Celina12 Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Jak to Twój-skoro Łon jest mój-wszystko co Twoje jest....MOJE!!!! Quote
Sarunia-Niunia Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 A Nercio i tak... mój....:eviltong::evil_lol::diabloti:!!! Quote
Barkelona Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Sarunia, mnie tu chyba jeszcze nie było - jak to możliwe, oj jak? :) no i jestem.. i oczywiście fot nie widzę, ale po powrocie do domu przejrzę wszyściutkie, co do jednej :) Quote
piechcia15 Posted December 28, 2011 Author Posted December 28, 2011 fajne te wasze przegubowce:):) Sarunia...jedzenie ze stołuuu w biały dzień??brodnia i rozpusta:) ale widać, że są szczęśliwe:) Quote
Celina12 Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Berni....Koruuuunia,Neruś....Kiiiiiillerrrrr-a Wy gdzie? Pisac nam tu proszę co dostaliście pod choinką...jak się czujecie....co robicie???? Quote
Sarunia-Niunia Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 piechcia15 napisał(a):fajne te wasze przegubowce:):) Sarunia...jedzenie ze stołuuu w biały dzień??brodnia i rozpusta:) ale widać, że są szczęśliwe:) To nie był biały dzień - była już pierwsza gwiazdka na niebie!!! Jakże by nasze dzieciaki mogły nie siedzieć z nami przy jednym stole podczas Wigilii??? Quote
Sarunia-Niunia Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Celina12 napisał(a):Berni....Koruuuunia,Neruś....Kiiiiiillerrrrr-a Wy gdzie? Pisac nam tu proszę co dostaliście pod choinką...jak się czujecie....co robicie???? No właśnnie... gdzie jesteśmy??? ano powaliła nas (tzn mnie) jakaś wredna infekcja.... Ból rozsadza łepetynę, wszystkie kości można policzyć (tak łupią)... A prócz tego Nercio biedny tęskni, chodzi szuka, węszy... atu nic, nie ma Luneczki... Schudł biedaczysko, aż Mu żeberka i kręgosłup widać... Nie wiem, co robić.... Strasznie mi Go żal.... Całuski dla wszystkich cioteczek:) Quote
Barkelona Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Biedny Neruś...zabrali mu jego królewnę ehh... Sarunia, życzę dużo duzo zdrowia!! obyś się szybko wykurowała kochana!!! Quote
piechcia15 Posted December 29, 2011 Author Posted December 29, 2011 chyba niestety trzeba przeczekać:( potęskni i przejdzie. Jedyne chyba co można to dużo ruchu i zajęcia na spacerach mu zapewnić. Tylko czy nie ucieknie szukać jej?? Quote
Celina12 Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Berni-dużo zdrówka-wygrzewaj się i nie daj chorobie...tak Ci współczuję-sama też walczę z marnym skutkiem jak na razie.Całuski ślemy Quote
Isadora7 Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 [quote name='piechcia15']chyba niestety trzeba przeczekać:( potęskni i przejdzie. Jedyne chyba co można to dużo ruchu i zajęcia na spacerach mu zapewnić. Tylko czy nie ucieknie szukać jej?? no tak trzeba uważać Quote
Recommended Posts