jofracy Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 na tym ostatnim zdjęciu Neruś niewiele mniejszy (krótszy) się wydaje :) Quote
Sarunia-Niunia Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Dla wszystkich Wspaniałych i Kochanych Cioteczek z dzisiejszych szaleństw w ogrodzie... Najprzystojniejszy jamnik na osiedlu:)... I jeszcze.... na trawce... Korciunia z umorusanym od kopania noskiem... Kulu-lulu... I dziewczynki. Niby nadal osobno, ale już coraz bliżej... jest nadzieja.... chyba??? Quote
rasowa2410 Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Ten Twój "długonogi" jamol jak łypie okiem na Korciunię :O Miejmy nadzieję, że w końcu dojdą do porozumienia... w końcu to jamniki ;) Quote
Celina12 Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Piękne jamniki-OBA TRZY...:evil_lol: :loveu::loveu: Korunia wydaje się taka delikatna.....prawdziwa Dziewczynka.... Quote
jofracy Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 To ja przytoczę może: takich dwóch, jak ich trzech, nie ma ani jednego :P Quote
yunona Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Fajne jamniory :) . Korunia chyba się boi Lunki (bo duża), moja bźdźiungwa Ferka ujada na duże psiaki a Harutek stawia irokeza. Dotrą się. Ferka na duże znajome już nie ujada.:) Quote
rasowa2410 Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 yunona napisał(a):moja bźdźiungwa Ferka ujada na duże psiaki a Harutek stawia irokeza. Dotrą się. Ferka na duże znajome już nie ujada.:) Ach, skąd ja to znam... Kapsel ma sztywnego irokeza gdy widzi psy wielkości owczarka niemieckiego. Poprostu - już taki z niego psiak. Nie jest agresywny, ale dobrze się czuje tylko w obecności małych czworonogów. Quote
yunona Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Berni mam pytanie: czy Animalsi byli u sąsiadów tak jak zapowiadali 26.11. ? Bo nic nie piszesz a w którymś poście pisałaś , że mają być. Napisałam na wątku swoim o psiaku, bo Brązowa1 ma wyżlicę prawie, że ... jak Roki (nie wiem czy tak ma na imię?) i może ona mogłaby nam pomóc w znalezieniu domku. :) Quote
Celina12 Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Berni znów od wczoraj wieczora nie ma netu...:angryy:....walczy dzielnie i jakoś się trzyma ale ciężko Jej bez dogo.... Quote
Isadora7 Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 A ja nietypowo dzisiaj. Robie to w szczególnych sytuacjach. Tak jest i teraz. Sytuacja Finansowa Jamnika Kosmity Cinka vel Alfa jest kiepska, a nawet bardzo kiepska. Chłopak wócił po paru dniach z adopcji. Nie chcę, nikt nie chce by wrócił do schronu. Zbieramy na hotelik. Myjuliette (posiadaczka dwóch pieknych króliczych jamniczek) przygotowała bazarek ze ślicznymi dziecinnym ciuszkami. Bardzo prosze o podbijanie chociaż. Dziewczyny z wątku Kosmity robią od roku co mogą, aby go utrzymać. Link do bazarku: http://www.dogomania.pl/threads/218715-ciuszki-niemowl%C4%99ce-dzieci%C4%99ce-na-jamnikowatego-CINKA-ALFA-do-09.12.2011-godz-21.00 :cool1: Quote
JamniczaRodzina. Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 O kurcze biedna Berni.A masz możliwość założenia kablowego netu?Ciekawa czy tylko Ty tracisz net czy sąsiadzi też. Quote
Celina12 Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Berni-musi niestety szukać innego dostawcy internetu...:shake:....nie ma na razie dostępu a bardzo Biedna tęskni za dogo.... Quote
Isadora7 Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Oj bardzo Berni cierpi a my również. Brak jej opisów, smutno bez niej Quote
jofracy Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 może sobie kupi na razie jakiś mobilny? z play można po miesiącu chyba zrezygnować... Quote
Isadora7 Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 [quote name='jofracy']może sobie kupi na razie jakiś mobilny? z play można po miesiącu chyba zrezygnować...[/QUOTE] Tylko wstawi kilka zdjęc i szlag trafi net, trzeba dokupić Quote
Sarunia-Niunia Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Kochani! Korzystam grzecznościowo z dostępu do neta u koleżanki. Chciałam Wam tylko napisać, że dostępu do neta nie mam i w poniedziałek ma zapaść ostateczna decyzja, czy da się podpiąć od innych Sąsiadów, czy umowa musi być rozwiązana:(. Zostałam odcięta nie tylko od dogo, ale i opd świata:(. Najgorsze w tym wszystkim jest to, że Młody jest w klasie maturalnej i netu potrzebuje jak tlenu.... A dlaczego zostałam odpięta? A bo sąsiadka u której znajduje się urządzenie dające sygnał do sąsiadów w odwecie za to, że zareagowałam na to, że znęca się nad psem, pokazała mi kto jest górą. A Multimedia podobno nie mają na to wpływu. I tak w XXI wieku, w środku Europy, w mieście jestem bez dostępu do sieci... A i psu nie pomogłam, bo służby, które niby mają się tym zajmować, robią wszystko... żeby nic nie robić.... Informacje odnośnie Luneczki będę przekazywać telefonicznie Akrum, choć nie mam dobrych wieści.... tzn Lunusia jest kochana, natomiast Kora wycofuje się coraz bardziej, wręcz chowa się po pokojach, chodzi ze spuszczoną głową, boi się Luny panicznie... Natomiast Nero zaczął mi dokładnie obsikiwać dom - wszędzie i wszystko: podłogi, posadzki, sofy, łóżka.... Nie wiem, czy to kwestia cieczki??? A Lunie musiałam dziś kupić nowe gatki, bo tamte chcąc ściągnąć... uszkodziła. Pozdrawiam Was wszystkich i dziękuję za dobre słowa. Podkreślam, że Luneczka jest kochana i najlepiej, żeby znalazła dom, w którym będzie Jedynaczką. Ja już Ją pokochałam, ale nie mogę patrzeć, jak męczy się moja Korunia, która też była wzięta z patologii... Dziewczyny! Strasznie żal mi Korusi... Co mam robić? I jeszcze ten cholerny net, a raczej jego brak.... W razie czego mój nr tel ma Celinka, Isadora i Jofracy..... Quote
yunona Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Wierzyc mi się nie chce, że samowolnie odcinają Cie od netu a dostawca nie ma na to wpływu? Jak to? Ja zgłosiłabym na policji, to jest samowola, a Multimedia tym bardziej kłamią , że nie mają wpłwu. Czy skrzynka netowa jest własnością sąsiadów? Jeśli tak no to nic nie zrobisz, jeśli jest to własność Multimediów to oni powinni sąsiadom uzmysłowić, że za każde odcięcie Ciebie od netu będą płacić karę. No musi być jakieś wyjście. A czy te Multimedia nie mogą Wam dać osobne wejście? To rzeczywiście zakrawa na jakąś głupotę. Może spróbuj dowiedzieć się na razie o internet w firmie w której masz tel. komórkowy. Quote
jofracy Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Z tego, co wiem, to ta skrzynka jest w domu u właścicieli tego biednego psiaka. Firma nie podpisała z nimi żadnej umowy na rozdzielanie sygnału i tak korzystają z samowoli. Ciekawe jest to, że chce im się uprzykrzać życie sąsiadom, a nie chce się zejść do psa i dać mu jeść i pić.... Quote
yunona Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 berni jak dorwiesz się do internetu to sprawdź Polsat i satelitarny: http://www.dostawcy-internetu.pl/operator/HETAN-Technologies-Sp--z-o-o-,3703.html (ponoć najtańszy), a wiele ofert tutaj: http://www.dostawcy-internetu.pl/oferta/Malopolskie,Tarnow--m-n-p-p--,Tarnow_1.html . Quote
yunona Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 [quote name='jofracy']Yunona :) uwielbiam Cię :) really :)[/QUOTE] Za to , że goopia jezdem? Ona pewnie sama sobie poradzi :) Quote
yunona Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 [quote name='jofracy']Nie!!!! że tak dbasz innych :)[/QUOTE] Miła jesteś :). Ale to samo z siebie. Wiem jak się wściekam jak mnie podobne sytuacje dopadają ;) Quote
Isadora7 Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 [quote name='jofracy']Yunona :) uwielbiam Cię :) really :)[/QUOTE] [quote name='jofracy']Nie!!!! że tak dbasz o innych :)[/QUOTE] To cała yunona :) "Daj tak, byś nie żałował swego daru, byś pamiętał, że dobro do ciebie wróci. Ile dasz, tyle otrzymasz, czasem z najbardziej niespodziewanej strony" Quote
Sarunia-Niunia Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Mam zasięg, nie wiem jak długo, ale mam!!! Quote
Recommended Posts