martka1982 Posted June 7, 2011 Author Posted June 7, 2011 cały czas myślę o Misi i jeszcze takiej jednej suni od nas, którą również chciałabym wysłać do dt, a nie udaje się i tu i tu pogrzebałam po szafach i półkach, coś bym do bazarku dorzuciła ale to środki doraźne. ja po prostu nie puszczę Misi do dt bez kompletu deklaracji lub prawie całej kwoty uzbieranej, bo po prostu boje się długów. idą wakacje, dogomaniacy się rozjadą, będzie zastój jak co roku o tej porze...więc albo się uda wysłać ją w miarę szybko ale z deklaracjami albo miejsce przepadnie, bo przecież Furciaczek tez nie bedzie mogła tak długo czekac na Misię, gdy tyle psiaków na około szuka dt. Liczyłam na to,że Misia "urabiana" przez Furciaczek, już po wakacjach byłaby psem adopcyjnym z naprawdę dużymi szansami na dom,bo urodę ma, jest mała, słodka, do zacałowania i wyprzytulania. ja uwielbiam to jej małe ciałko, a wiem,ze kobiety lubią takie malizny, więc raczej nie szukałaby domu przez długie miesiące ale kurczę musi dostać tę szansę czy ktoś mi pomoże porozsyłać wątek? nagłośnić naszą Misię? fotki są, filmiki też ja po prostu sama nie dam rady uzbierać tej brakującej kwoty, bo wysyłam dziesiątki pw dziennie a jestem dopiero w połowie potrzebnej sumy...... proszę Was o pomoc, jeśli każda z Was wyśle pw do osób, które zna, to pójdzie szybciej Quote
Rudzia-Bianca Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Martka rozumiem Cię doskonale. Zadłużyć się nie problem i okrutna prawda ze wszystkim psom nie uda się pomóc . Ja mam jakieś fanty na bazarek ale fizycznie nie jestem w stanie zrobić tylu bazarków -pakowanie wysyłka zajmują zbyt dużo czasu . Gdyby ktoś był z okolic Krakowa / Myślenic i zdecydowałby się zrobić bazarek i przyjechać do Myślenic po fanty to mogę przekazać . Mam sporo ciuchów i butów -używanych ale w bardzo dobrym stanie buty 36-37 , ciuchy rozmiar do 38 . Rozsyłam wątek Misi gdzie tylko mogę , bo jej wzrok nie daje mi spokoju- zupełnie jak moja Bianulka strachulka. Quote
savahna Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Zapisuję.Jestem na podwójne zaproszenie (paulinken i Rudzi ;)).Na razie poczytam. Quote
paulinken Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 savahna napisał(a):Zapisuję.Jestem na podwójne zaproszenie (paulinken i Rudzi ;)).Na razie poczytam. Dziękujemy! Misi już niewiele brakuje... Quote
paulinken Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Figanna prosi o nr konta, może jej ktoś przesłać? Bo ja jestem w trakcie wysyłania zaproszeń. Quote
suślik Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 jestem i ja. Mogę wysyłać 10zł jeśli zbiorę coś więcej to i wyślę więcej ale, żeby nie obiecywać dużo a wpłacić mało to wolę obiecać mniej i może wpłacić więcej. Paulinken dopisz mnie na 10 zł i poproszę o wysłanie mi nr konta. Quote
fibi:) Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 mam tylko jedną stałą deklarację- też małą, ale mogę zaoferować 5zł miesięcznie:( przepraszam że tyle ale mam 2 psy na DT i nie wyrabiam zbytnio..... proszę o nr konta. Quote
martka1982 Posted June 7, 2011 Author Posted June 7, 2011 dzięki dziewczyny! konto już rozsyłam Quote
paulinken Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 martka1982 napisał(a):dzięki dziewczyny! konto już rozsyłam Prześlij też Figannie. Quote
Rudzia-Bianca Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Super że coś się ruszyło, Misia będzie dobrze słonko :) Quote
paulinken Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 paulinken napisał(a):WWiola też prosi o konto :) I MikaGdańsk. Quote
MikaGdańsk Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 suslik -napisałaś dokładnie WSZYSTKO TO CO JA CHCIAŁA NAPISAĆ , DOSŁOWNIE TO SAMO. Mogę wysyłać 10zł jeśli zbiorę coś więcej to i wyślę więcej ale, żeby nie obiecywać dużo a wpłacić mało to wolę obiecać mniej i może wpłacić więcej. Paulinken dopisz mnie na 10 zł i poproszę o wysłanie mi nr konta. - musiałam skopiować , bo tak samo bym to wszystko ujela:):):):) Quote
martka1982 Posted June 7, 2011 Author Posted June 7, 2011 dziękuje dziewczyny! nr konta poszedł już do wszystkich tylko nie wiem czy wpłaty od figanna oraz wwiola będą stałe czy jednorazowe? Quote
Felka z Bagien Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Witam,zaprosiła mnie tu jedna z cioteczek.Niestety w tej chwili mogę poratować jednorazową wpłatą 20PLN.Pozostały mi książki z Bazarku Dropsa.Może ktoś się połakomi,chyba,że to już tylko Dropsowy mająteczek jest i trzeba do skutku wystawiać? Martka,prosze o numer konta na PW:loveu: Quote
alice midnight Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Witaj Misiu Gackoucha Takimi dobrymi fotami musisz sobie w koncu "kupić" czyjeś serce. Będę kibicowała. Quote
Javena Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Zapisałam wątek ,ale na dzień dzisiejszy jestem spłukana. nic,zero nulla. Quote
fiorsteinbock Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Dzieki za zaproszenie, Cioteczki. Ale nie pomoge finansowo - jużem jest pod kreska :( Sama robie bazarki, bo mam psiaki w hotelu bez kompletu deklaracji i nie zapowiada sie na uzbieranie :( Quote
Alicja Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 zaznaczam , ale nie mogę zadeklarować pieniążków Quote
annavera Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 małymi kroczkami do celu ...czyli jak już blisko ? Quote
Recommended Posts