Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 641
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

o mamma mia, tam to ja już nie dojadę :( a myślałam, że może latem uda mi się odwiedzić Dumkę i Misię, jak jeszcze będą w schronie. Choć życzę im oby nie

Posted

no zobaczymy zobaczymy ... mam nadzieję, że uda się ;) Z drugiej strony bardzo jestem ciekawa jakie byłyby pierwsze relacje o Misi z domku tymczasowego u Kasi. Czy ten psiak nie zmieniłby się od razu

Posted

Trzeba "zaklinacza psów" zaprosić :) Może trzeba trochę jego metod zastosować - z tych filmików o lękliwych psach ? Ponoć takie są najtrudniejsze do oswojenia i najwięcej pracy wymagają.

Posted

Secia napisał(a):
czy naprawdę nie ma żadnego domowego hoteliku dla suni?

taki wypłosz dt potrzebował by poswięcić mu sporo czasu i uwagi. ciekawe czy przy zmianie miejsca,okolicznosci nastapił by szybko przełom w jej zachowaniu czy ten strach siedzi głeboko gdzieś w jej naturze jak w naprzykład w Gromie od czarodziejki.

Posted

a dajcie link na tego Groma jeśli tu jest opisane na Dogo. Chętnie poczytam.
Jak tam Misia na kolejnym spacerze ? Ja też jestem ciekawa, że gdyby wrzucić ją w zupełnie inne środowisko (do Kasi o której piszecie) = od razu wolność, nowi towarzysze , nowy człowiek (najlepiej większa ilość ludzi :) - może z racji tego samego, że wszytko byłoby nowe, nie swoje musiałby się poruszać i szybko nauczyłaby się od innych psów, ze jest bezpieczna i że bieganie po trawce jest super.

Posted

paulinken napisał(a):
U furciaczek jest teraz sunia Piegusia na DT, mega przestraszona. Może ona by coś poradziła Misi?

napiszę do niej
wykupiłam Misii pakiet 130 ogłoszeń. pisałam prawdę, więc jeśli znajdzie się dom to będzie cud.........ale coś robić trzeba

Posted

Furciaczek się zgodziła!!!!!!!!!!! możliwe,że Misia mogłaby jechać nawet już za 2 tyg. jak tylko będzie wiedzieć, to da znać. jeśli nie za 2 tyg, to później ale Furciaczek ją weźmie. czekam jeszcze na info w sprawie kosztów. i co Wy na to?

Posted

Skoro już się zgodziła, to znaczy, że to kwestia czasu teraz. Z kasą jakoś to będzie - nie tu to tam się znajdzie ;) A jaka to by była miejscowość ?

Posted

annavera napisał(a):
Skoro już się zgodziła, to znaczy, że to kwestia czasu teraz. Z kasą jakoś to będzie - nie tu to tam się znajdzie ;) A jaka to by była miejscowość ?

pod Ciechocinkiem.