annavera Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 Sylwia K z FB zaproponowała, ze przez pół roku będzie płacić brakujące 55 zł. :multi: To ja teraz już tylko czekam na info, że Misia pojechała do hoteliku i że stała się zupełnie innym, wesołym pieskiem :D :loveu: Quote
si_bcw Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 wow! super wiadomość martka sie ucieszy jak przyjedzie :) Quote
marmosia Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 Przelałam Misi 20 zł. Wiem, że to kropla w morzu potrzeb, ale zawsze coś. Miziam maleńką na dobranoc... Quote
furciaczek Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Wczoraj rozmawiałam z przedstawicielem schroniska (o ile się nie mylę z Pania Prezes), wstępnie umówione jesteśmy w przyszłym tygodniu. Quote
Javena Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Dołoże 5 zł od lipca .stała. Cieżko patrzec na taką wystraszoną maliznę. Quote
Ewa Gałązka Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Bazarek dla przerażonej MISI [FONT=Tahoma]SERDECZNIE ZAPRASZAM NABAZAREK dla przerażonej suni!!!!!!!!!!!!!!![/FONT] [FONT=Tahoma]Saszetki do czyszczenia łapek,bokserki, biustonosz TRIUMPH, pasta do butów w saszetkach, książka PSY RASOWE, książki,KURTKA SKÓRZANA[/FONT] [FONT=Verdana]http://www.dogomania.pl/threads/2093...0#post17065590[/FONT] Quote
asiapyziak Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Wysłałam już Sylwii dane do przelewu :) Znamy się, więc podałam. Super, że Misieńka niedługo wyjdzie ze schronu :) annavera napisał(a):Sylwia K z FB zaproponowała, ze przez pół roku będzie płacić brakujące 55 zł. :multi: To ja teraz już tylko czekam na info, że Misia pojechała do hoteliku i że stała się zupełnie innym, wesołym pieskiem :D :loveu: Quote
Rudzia-Bianca Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 Poszło 100 zł z bazarku dla Misi . Poproszę o potwierdzenie na wątku bazarkowym jak dojdzie wpłata :) http://www.dogomania.pl/threads/209353-POM%C3%93%C5%BBMY-MISI-PRZESTA%C4%86-SI%C4%98-BA%C4%86-r%C4%99cznie-robione-zak%C5%82adki-do-ksi%C4%85%C5%BCek-do-22.06 Quote
Zosia123 Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 Ja tak nieśmialo zapytam, czy deklaracje jednorazowe się nie liczą? Bo wpłaciłam jednorazowo 50 zł w nadziei na przyspieszony wyjazd sunieczki, a ona tkwi w tym schronie i tkwi... Quote
Rudzia-Bianca Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 Zosia123 napisał(a):Ja tak nieśmialo zapytam, czy deklaracje jednorazowe się nie liczą? Bo wpłaciłam jednorazowo 50 zł w nadziei na przyspieszony wyjazd sunieczki, a ona tkwi w tym schronie i tkwi... Zosiu z tego co wiem , to Misia tkwi w schronie przez głupotę ludzi którzy przywlekli kaszel kenelowy do furciaczka i dopiero po opanowaniu świństwa i szczepieniu Miais może ona bezpiecznie jechać do DT ... Quote
martka1982 Posted June 24, 2011 Author Posted June 24, 2011 dzięki dziewczyny,że czuwałyście na wątku Misi. Zosiu123, tak jak napisała Rudzia, Misia jest nadal w schronie bo czekaliśmy aż furciaczek opanuje kk u siebie, w tym czasie mała miała być zaszczepiona przeciw kaszlowi i miał być uzgodniony termin jej wyjazdu. czytam,ze jest to przyszły tydzień. prezeska będzie od poniedziałku w schronie, więc wtedy dowiem się jaki dzień dokładnie. dziękuje za nowe deklaracje! gdy ogarnę pozostałe wątki, zrobię aktualizację wpłat Quote
martka1982 Posted June 24, 2011 Author Posted June 24, 2011 annavera napisał(a):Sylwia K z FB zaproponowała, ze przez pół roku będzie płacić brakujące 55 zł. :multi: To ja teraz już tylko czekam na info, że Misia pojechała do hoteliku i że stała się zupełnie innym, wesołym pieskiem :D :loveu: wspaniale! od sylwii K wpłynęly dwie kwoty. najpierw 40zł a potem 55zł. poza tym dotarły również wpłaty od: romka, wwiola,marmosia oraz rudzia-bianca z bazarku, dziękujemy! Quote
Sabina02 Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 Javena napisał(a):Dołoże 5 zł od lipca .stała. Cieżko patrzec na taką wystraszoną maliznę. Javena, wyglda na to ze Misia juz uzbierala komplet stalych deklaracji... Moze przekazalabys swoja deklaracje na Dumke z tego samego schroniska? Dumce brakuje jeszcze 185 zl. :-( Watek Dumki: http://www.dogomania.pl/threads/203567-11-lat-w-schronisku!-Od-szczeniaka-za-kratami.jest-dt.brakuje-deklaracji.-pomóż! Quote
martka1982 Posted June 25, 2011 Author Posted June 25, 2011 umknął mi wpis javeny...jeśli to nadal aktualne to bardzo popieram propozycję Sabiny:) tamta sunia w schronisku mieszka od szczeniaka czyli 11 lat.......... Quote
savahna Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 Widzę,ze zmiana tytułu....To trzymam kciuki za maliznę....:thumbs: Quote
martka1982 Posted June 25, 2011 Author Posted June 25, 2011 już się nie mogę doczekać poniedziałku kiedy będę miała jakieś info co do dnia wyjazdu...Misia to Twoje ostatnie dni w schronisku!! zacznij się żegnać z całą zgrają..... Quote
Rudzia-Bianca Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Też czeka m z niecierpliwością na wiadomość że Miesieńka opuściła kraty :) A przy okazji - dla tych co nie załapali się na bazarku dla Misi na zakładkę zapraszam na reaktywację - [FONT=Book Antiqua][/FONT] [FONT=Book Antiqua] [SIZE=1]ZAKŁADKOWY SZAŁ NR III- KLIK [/FONT] Quote
Czarnuulkaa Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Ja jeszcze raz spytam czy wpłata ode mnie doszła bo nie zostałam uwzględniona chyba:) Pozdrawiam was dziewczynki :) Quote
martka1982 Posted June 26, 2011 Author Posted June 26, 2011 Czarnuulkaa napisał(a):Ja jeszcze raz spytam czy wpłata ode mnie doszła bo nie zostałam uwzględniona chyba:) Pozdrawiam was dziewczynki :) oczywiście, doszła, jesteś w pierwszym poście we wpłatach:) Quote
Recommended Posts