Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 641
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sylwia K z FB zaproponowała, ze przez pół roku będzie płacić brakujące 55 zł. :multi:
To ja teraz już tylko czekam na info, że Misia pojechała do hoteliku i że stała się zupełnie innym, wesołym pieskiem :D :loveu:

Posted

Wysłałam już Sylwii dane do przelewu :) Znamy się, więc podałam. Super, że Misieńka niedługo wyjdzie ze schronu :)

annavera napisał(a):
Sylwia K z FB zaproponowała, ze przez pół roku będzie płacić brakujące 55 zł. :multi:
To ja teraz już tylko czekam na info, że Misia pojechała do hoteliku i że stała się zupełnie innym, wesołym pieskiem :D :loveu:

Posted

Ja tak nieśmialo zapytam, czy deklaracje jednorazowe się nie liczą? Bo wpłaciłam jednorazowo 50 zł w nadziei na przyspieszony wyjazd sunieczki, a ona tkwi w tym schronie i tkwi...

Posted

Zosia123 napisał(a):
Ja tak nieśmialo zapytam, czy deklaracje jednorazowe się nie liczą? Bo wpłaciłam jednorazowo 50 zł w nadziei na przyspieszony wyjazd sunieczki, a ona tkwi w tym schronie i tkwi...

Zosiu z tego co wiem , to Misia tkwi w schronie przez głupotę ludzi którzy przywlekli kaszel kenelowy do furciaczka i dopiero po opanowaniu świństwa i szczepieniu Miais może ona bezpiecznie jechać do DT ...

Posted

dzięki dziewczyny,że czuwałyście na wątku Misi. Zosiu123, tak jak napisała Rudzia, Misia jest nadal w schronie bo czekaliśmy aż furciaczek opanuje kk u siebie, w tym czasie mała miała być zaszczepiona przeciw kaszlowi i miał być uzgodniony termin jej wyjazdu. czytam,ze jest to przyszły tydzień. prezeska będzie od poniedziałku w schronie, więc wtedy dowiem się jaki dzień dokładnie.

dziękuje za nowe deklaracje! gdy ogarnę pozostałe wątki, zrobię aktualizację wpłat

Posted

annavera napisał(a):

wspaniale! od sylwii K wpłynęly dwie kwoty. najpierw 40zł a potem 55zł.
poza tym dotarły również wpłaty od: romka, wwiola,marmosia oraz rudzia-bianca z bazarku, dziękujemy!

Posted

już się nie mogę doczekać poniedziałku kiedy będę miała jakieś info co do dnia wyjazdu...Misia to Twoje ostatnie dni w schronisku!! zacznij się żegnać z całą zgrają.....

Posted

Czarnuulkaa napisał(a):
Ja jeszcze raz spytam czy wpłata ode mnie doszła bo nie zostałam uwzględniona chyba:) Pozdrawiam was dziewczynki :)

oczywiście, doszła, jesteś w pierwszym poście we wpłatach:)