Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

martka1982 napisał(a):
dziękuje dziewczyny! nr konta poszedł już do wszystkich tylko nie wiem czy wpłaty od figanna oraz wwiola będą stałe czy jednorazowe?

witam wszystkich,
wpłaty stałe, jeśli spóźnię się w jednym miesiącu, to w drugim wpłacę za dwa

• Replies 641
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękuję za zaproszenie.
Mam nadzieję, że sunieczka znajdzie DS.
Moja (już nie tymczasowa) Karina również taki strachulec. Została Jej nieśmiałość ale dla mnie jest wyjątkowa.
Poczytam wątek jutro, teraz już muszę wziąć się za pracę.

Posted

caryca26 mi napisała:

"Przecież to nasza konińska Misia! Znam psinkę! Ale mam już kilka deklaracji i mogę tylko 5zł dorzucić..."

I wellington: "Przeczytalam watek Misi - jest przesliczna !
Czy furciaczek moze wystawic fakture ?
Jesli tak, moge jednorazowo dac 100zl, ew. gdyby sie pobyt Misi przedluzyl, moge znowu cos dolozyc.
Pozdr."

Posted

U nas w swiętokrzyskim bida z nędzą. Psiaki zadłużone....:roll:
Pasowało by też pomóc. Wiecie zreszta jak wszędzie jest.
Nie cierpię niestety na nadmiar gotówki, ale mogę zadeklarować symboliczne 5,- stałej deklaracji. Tylko,ze wpłaciłabym za 6 miesięcy od razu i potem znowu za 6 miesięcy gdyby Misia nadal nie miała domu.Mogłoby tak być?

Posted

savhna jasne,że tak:) zaraz prześlę nr konta

dotarły wpłaty od MikaGdańsk, Enigma79 oraz Zosia123
dziękujemy!

jeszcze od trisza będzie stała tylko,że jak przyjdzie wpłata to zobaczę w jakiej wysokości, bo na razie nie wiem

Posted

paulinken napisał(a):

wellington: "Przeczytalam watek Misi - jest przesliczna !
Czy furciaczek moze wystawic fakture ?
Jesli tak, moge jednorazowo dac 100zl, ew. gdyby sie pobyt Misi przedluzyl, moge znowu cos dolozyc.
Pozdr."

wysłałam zapytanie do furciaczek o fakturę, jak się dowiem to dam znać czy jest to możliwe

Posted

martka1982 napisał(a):
wysłałam zapytanie do furciaczek o fakturę, jak się dowiem to dam znać czy jest to możliwe

Podobno jest akurat w trakcie zarejestrowania dzialalnosci gospodarczej i bedzie mogla wystawic fakture.
W takim razie czekam .

Posted

ja też właśnie rozsyłam tym bardziej,że 16.06 wyjeżdżam na tydzień z kawałkiem, gdyby do tego czasu udałoby się uzbierać deklaracji, to wysłałabym opłatę za dt i dograła transport dla małej, a tak to się wszystko wydłuży w czasie....

Posted

kambyzesa napisał(a):
Dostałam info od paulinken, chętnie pomogę na razie mogę się zdeklarować na stałe na 10 zł, później zobaczymy.
proszę o dane do przelewu

Bardzo Ci dziękujemy!

Posted

kambyzesa napisał(a):
Dostałam info od paulinken, chętnie pomogę na razie mogę się zdeklarować na stałe na 10 zł, później zobaczymy.
proszę o dane do przelewu

dziękujemy! już przesyłam:)

Posted

furciaczek napisał(a):
Niestety, jedna suczka przywlekla ze schroniska KK i polowa z psiakow u mnie ma objawy. Jesli Misia ma przyjechac to trzeba ja odpowiednio wczesniej zasczepic przeciwko KK ehhh

ojej a jak się ją zaszczepi to jest pewność,że nie zarazi się? zapytam naszego weta co z tym fantem zrobić bo pewnie wyleczenie wszystkich psów zajmie Ci sporo czasu:(