Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 641
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

BeataDz napisał(a):
Jestem na zaproszenie Martka1982, niestety narazie sama mam w hotelach cztery psy, może po 15 czerwca uda mi wpłacić jakiś grosik na psinkę.

Dokładnie tak samo, jakieś zupełnie nieadopcyjne moje...

Sunia jest cudna i tyle lat w schronie?

Posted

Jestem na zaproszenie Martka1982. o wydaje się aż niemożliwe, żeby taki psiak tyle lat siedział w schronisku. Na wyciągnięcie małej z tego padołu wpłacę na pewno jakieś pieniążki. Proszę o dane do przelewu, ale zrealizuję go dopiero po 10.
Hopaj. Misiu, do góry!

Posted

pw z danymi rozesłane

Misia ma wydarzenie na FB (link jest w pierwszym poście), jeśli któraś z Was ma FB, to może byście udostępniły wydarzenie Misi?

mam paypal, gdyby był potrzebny

Posted

martka1982 napisał(a):
pw z danymi rozesłane

Misia ma wydarzenie na FB (link jest w pierwszym poście), jeśli któraś z Was ma FB, to może byście udostępniły wydarzenie Misi?

mam paypal, gdyby był potrzebny

Marta - Misia jest w Albumie Konińskim na FB (tzn.ma zdjęcie i opis z informacjami), ale osobnego wydarzenia (tak jak np. Falbanek czy Bingo) nie ma...

Posted

aha, rozumiem
a czy ktoś mógłby zrobić Misi oddzielne wydarzenie?

nagrałam dziś dwa filmiki z Misią no i została również obfocona. postaram się wstawić wszystko wieczorem:)

Posted

czy ona naprawdę nie ma szansy aby opuścić schronisko?:(

zobaczcie ten filmik, nazwałam go "pokazówka" bo widać na nim jak się zachowuje Misia. kierunek jej biegu to oczywiście schronisko, co chwila rozpłaszcza się, bo słyszy,że ktoś za nią idzie a wtedy spogląda w górę tak jak na zdjęciu z pierwszego posta

http://www.youtube.com/watch?v=7BnjU-mJg7g

wzięta na ręce była bardzo nieszczęśliwa. może na fotkach tego nie widać ale musiałam mocno trzymać aby nie zwiała

Posted

zdziczała w schronisku nie zna człowieka... nie potrafi chodzic na smyczy sunia ,ktora chowała sie 'na wolnosci' u gospodarza kiedy przywiozłam ją do domu tak chodziła na smyczy własnie jak poczuła ,ze ja za nia to sie kładła i patrzyła czemu ją sledze...kiedy pociagałam za smycz rozpłaszczała sie i stawiala opór.ona wzieła przykład z domowej suni i w mig zaczeła nasladowac wszystko ...

Posted

odnośnie wydarzenia na FB jeśli nikt się jeszcze nie zgłosił, to ja chętnie zrobię, bo Misa to jedna z moich faworytek i cały czas śledzę jej wątek