BeataDz Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Jestem na zaproszenie Martka1982, niestety narazie sama mam w hotelach cztery psy, może po 15 czerwca uda mi wpłacić jakiś grosik na psinkę. Quote
martka1982 Posted June 3, 2011 Author Posted June 3, 2011 decyzja zapadła,że zostanę skarbnikiem Misi, służę również kontem paypal, jeśli ktoś by prosił teraz muszę uciekać ale jutro roześlę pw z danymi Quote
andegawenka Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 BeataDz napisał(a):Jestem na zaproszenie Martka1982, niestety narazie sama mam w hotelach cztery psy, może po 15 czerwca uda mi wpłacić jakiś grosik na psinkę. Dokładnie tak samo, jakieś zupełnie nieadopcyjne moje... Sunia jest cudna i tyle lat w schronie? Quote
Enigma79 Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Dziękuję za zaproszenie. Na razie zapiszę a po wypłacie postaram się coś dla suni wpłacić (ok 15.06 pewnie) Quote
Fredziu123 Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Mam nadzieję, że Misia znajdzie odpowiedzialny i mądry domek. Trzymam kciuki Quote
zuzolina Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 jestem na zaproszenie:) biedna psinka z tej misi...:( trzymam za jej socjalizacje kciuki:) Quote
marmosia Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Jestem na zaproszenie Martka1982. o wydaje się aż niemożliwe, żeby taki psiak tyle lat siedział w schronisku. Na wyciągnięcie małej z tego padołu wpłacę na pewno jakieś pieniążki. Proszę o dane do przelewu, ale zrealizuję go dopiero po 10. Hopaj. Misiu, do góry! Quote
martka1982 Posted June 4, 2011 Author Posted June 4, 2011 pw z danymi rozesłane Misia ma wydarzenie na FB (link jest w pierwszym poście), jeśli któraś z Was ma FB, to może byście udostępniły wydarzenie Misi? mam paypal, gdyby był potrzebny Quote
delfy2000 Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 martka1982 napisał(a):pw z danymi rozesłane Misia ma wydarzenie na FB (link jest w pierwszym poście), jeśli któraś z Was ma FB, to może byście udostępniły wydarzenie Misi? mam paypal, gdyby był potrzebny Marta - Misia jest w Albumie Konińskim na FB (tzn.ma zdjęcie i opis z informacjami), ale osobnego wydarzenia (tak jak np. Falbanek czy Bingo) nie ma... Quote
martka1982 Posted June 4, 2011 Author Posted June 4, 2011 aha, rozumiem a czy ktoś mógłby zrobić Misi oddzielne wydarzenie? nagrałam dziś dwa filmiki z Misią no i została również obfocona. postaram się wstawić wszystko wieczorem:) Quote
martka1982 Posted June 4, 2011 Author Posted June 4, 2011 czy ona naprawdę nie ma szansy aby opuścić schronisko?:( zobaczcie ten filmik, nazwałam go "pokazówka" bo widać na nim jak się zachowuje Misia. kierunek jej biegu to oczywiście schronisko, co chwila rozpłaszcza się, bo słyszy,że ktoś za nią idzie a wtedy spogląda w górę tak jak na zdjęciu z pierwszego posta http://www.youtube.com/watch?v=7BnjU-mJg7g wzięta na ręce była bardzo nieszczęśliwa. może na fotkach tego nie widać ale musiałam mocno trzymać aby nie zwiała Quote
martka1982 Posted June 4, 2011 Author Posted June 4, 2011 a tu jeszcze jeden filmik, tym razem leży spokojnie dziś wąchała moją rękę, co było czymś nowym i chwilami również obwąchiwała trawę co wcześniej się nie zdarzało http://www.youtube.com/watch?v=btNOwsRGvNI Quote
annavera Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Biedna Misia - stachul wielki :( Ona nie ma żadnej frajdy ze spaceru :shake: :-( Quote
rita60 Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Miejmy nadzieje,ze z czasem zrozumie,ze spacer i dotyk to przyjemne rzeczy...... Quote
rytka Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 zdziczała w schronisku nie zna człowieka... nie potrafi chodzic na smyczy sunia ,ktora chowała sie 'na wolnosci' u gospodarza kiedy przywiozłam ją do domu tak chodziła na smyczy własnie jak poczuła ,ze ja za nia to sie kładła i patrzyła czemu ją sledze...kiedy pociagałam za smycz rozpłaszczała sie i stawiala opór.ona wzieła przykład z domowej suni i w mig zaczeła nasladowac wszystko ... Quote
annavera Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 odnośnie wydarzenia na FB jeśli nikt się jeszcze nie zgłosił, to ja chętnie zrobię, bo Misa to jedna z moich faworytek i cały czas śledzę jej wątek Quote
2411magdalenka Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 zapisuję sunię.... strasznie wdzięczna i kochana się wydaje! myślę, że wspólnymi siłami uda się wywalczyć dla niej dom! Quote
Enigma79 Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Dokładnie. Optymalnym rozwiązaniem byłby dom "zapsiony"... tam mała czułaby się bezpieczniej. Quote
delfy2000 Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 [quote name='annavera']odnośnie wydarzenia na FB jeśli nikt się jeszcze nie zgłosił, to ja chętnie zrobię, bo Misa to jedna z moich faworytek i cały czas śledzę jej wątek Świetnie Annavera - rób jak najszybciej ( ja ostatnio nie wydalam czasowo)... i może dołącz link do Albumu konińskiego, co? http://www.facebook.com/event.php?eid=181909855187920&ref=ts Dzięki ;-) Quote
annavera Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 MISIA zdobywa przyjaciół na FB ;) http://www.facebook.com/event.php?eid=215264421837519 Mam nadzieję, że jej sprawa ruszy do przodu Quote
Recommended Posts