Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 261
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

['] ['] [']
Dobrze że była kochana, że ktoś sie o nią troszczył. Ona to czuła, wiedziała. Będzie na Ciebie czekac razem z naszymi psiulkami, kotami, szczurkami i innym zwierzyńcem.

Zegnaj Nesiu!:-(

Posted

Nesiu malenka wybralas szczescie za TM...

TaM bedzie ci juz bosko..choc przez ostatnie chwile bylas w cudownych rekach...

teraz szczesliwi sa ci wszyscy, ktorzy ciebie w tej szczesliwej krainie witaja
pozdrow Jasminke...pewnie pierwsza radosnie wybiegla na spotkanie wraz z mlodziutka Majeczka z Radomia/Nadarzyna,ktora odeszla kilka dni temu

no i Muszke Gremlinke i Babulinke i Dzielna i Mojzesza, i Nestora i Keksa i Misia i Ognika z Bagien i pogryziona Latke i Berusie i Liska...
i wszystkie inne dogomaniackie psy
bardzo tesknimy za nimi
powiedz im to
Nesiu ...

...jakze trudno to wszystko pojac...

Posted

MAĆKA strasznie Ci wspólczuje...Jaśminka teraz Neska...to strasznie niesprawiedliwe...walczyłaś tak mocno...ja też myślałam, że się uda, że będzie dobrze...

Neska <*><*> biegaj dziecinko po tęczowych łąkach.....Jaśminko<*> przywitaj nową koleżankę serdecznie ....

Posted

Jest mi nieopisanie ciężko i teraz gdy porządkuję wszystkie rzeczy związane z Neską czuję się poprostu strasznie.

Pieniążki jakie były dostępne na leczenie Neski to : 647 zł
Leczenie w lecznicy oraz leki zakupione w aptece to 453,72 zł ( trzeba jeszcze 40 zł dopłacić )
Zostało zatem 193,28 zł z czego 40 zł będę musiała jeszcze dopłacić dr. Wojciechowskiej no i reszta chyba na... utylizację :-( to okropne słowo

Jak ureguluję resztę u dr.Wojciechowskiej to poproszę o zaświadczenie kosztów leczenia i wkleję je Agnieszko na wątek AFN tak jak prosiła Green.
Myślę, że te 50 zł które są zarezerwowane dla Neski to niech zadecyduje osoba która je wpłaciła ( przepraszam w tej chwili nie pamięam nicka ), a jeśli będzie to wszystko jedno komu te pieniążki mają przypaśc to nieśmiało proponuję Zirkę lub Łapkę.

Dziękuję za wszelkie dopingi, ciepłe słowa i nieocenioną pomoc.

Posted

Neskę zawiozłam na SGGW, zapłaciłam 40 zł + 10 zł dałam Igusi za paliwo. Tak więc z pieniążków Nesi jeszcze troszkę zostanie, po oddaniu długu u dr.Wojciechowskiej resztę jeśli nikt by na mnie krzywo nie patrzył, będę mogła po połowie wpłacić na Łapkę i Zirkę z Ostrowi ?

Posted

Dopiero teraz trafiłam na ten wątek... Jest mi bardzo przykro z powodu Nesi. Jest mi też głupio... Maćko - to do mnie odzywałaś się w sprawie transportu... ale ja tą wiadomość przeczytałam w poniedziałek po powrocie od rodziców... jak już było po terminie określonym w prośbie.. przepraszam :shake: mimo wszystko powinnam się odezwać, zapytać... ale ...umknęła mi ta sprawa... zapomniałam... przepraszam.

Nesiu ['][']['] :-(

Posted

Izo nie wyrzucaj sobie niczego bo transport się wtedy znalazł to ja zapomniałam Ci napisać, że sie znalazł. Nawet wczoraj byłyśmy na kontroli i po tej kontroli Neska źle sie już czuła, przypuszczam, że tak się zestresowała bo wizyty były juz dla niej bardzo męczące i stresujące. Może ten stres zrobił jakiś przełom w jej chorobie i tak to się skończyło :(
W nocy siedziałam z nią pod kroplówką monotonnie kapiącą, głaskałam ja żeby czuła się bezpieczna i kochana.
Niestety ta choroba jest... paskudna to mało powiedziane, na tego wirusa nie ma określenia :-(

Posted

Biedna Nesia,cały czas obserwowałam ten wątek i miałam nadzieję,że wyzdrowieje :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :-( :-( :-( ,miała wspaniałą opiekę.ŻEGNAJ.....:placz: