avii Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 :-( :-( tak bardzo żal :-( Ale Maćko , już się nie męczy ... Quote
Maupa4 Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 przykro mi że tak późno się dowiedziałam i nie zdążyłam Wam pomóc ... Quote
Folen Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Nesiu :-( myślałam, że się uda, że będzie lepiej.. Bądź szczęśliwa za TM.. Quote
supergoga Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 ['] ['] ['] Dobrze że była kochana, że ktoś sie o nią troszczył. Ona to czuła, wiedziała. Będzie na Ciebie czekac razem z naszymi psiulkami, kotami, szczurkami i innym zwierzyńcem. Zegnaj Nesiu!:-( Quote
pixie Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Nesiu malenka wybralas szczescie za TM... TaM bedzie ci juz bosko..choc przez ostatnie chwile bylas w cudownych rekach... teraz szczesliwi sa ci wszyscy, ktorzy ciebie w tej szczesliwej krainie witaja pozdrow Jasminke...pewnie pierwsza radosnie wybiegla na spotkanie wraz z mlodziutka Majeczka z Radomia/Nadarzyna,ktora odeszla kilka dni temu no i Muszke Gremlinke i Babulinke i Dzielna i Mojzesza, i Nestora i Keksa i Misia i Ognika z Bagien i pogryziona Latke i Berusie i Liska... i wszystkie inne dogomaniackie psy bardzo tesknimy za nimi powiedz im to Nesiu ... ...jakze trudno to wszystko pojac... Quote
Aga_Mazury Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 MAĆKA strasznie Ci wspólczuje...Jaśminka teraz Neska...to strasznie niesprawiedliwe...walczyłaś tak mocno...ja też myślałam, że się uda, że będzie dobrze... Neska <*><*> biegaj dziecinko po tęczowych łąkach.....Jaśminko<*> przywitaj nową koleżankę serdecznie .... Quote
Maćka Posted October 20, 2006 Author Posted October 20, 2006 Jest mi nieopisanie ciężko i teraz gdy porządkuję wszystkie rzeczy związane z Neską czuję się poprostu strasznie. Pieniążki jakie były dostępne na leczenie Neski to : 647 zł Leczenie w lecznicy oraz leki zakupione w aptece to 453,72 zł ( trzeba jeszcze 40 zł dopłacić ) Zostało zatem 193,28 zł z czego 40 zł będę musiała jeszcze dopłacić dr. Wojciechowskiej no i reszta chyba na... utylizację :-( to okropne słowo Jak ureguluję resztę u dr.Wojciechowskiej to poproszę o zaświadczenie kosztów leczenia i wkleję je Agnieszko na wątek AFN tak jak prosiła Green. Myślę, że te 50 zł które są zarezerwowane dla Neski to niech zadecyduje osoba która je wpłaciła ( przepraszam w tej chwili nie pamięam nicka ), a jeśli będzie to wszystko jedno komu te pieniążki mają przypaśc to nieśmiało proponuję Zirkę lub Łapkę. Dziękuję za wszelkie dopingi, ciepłe słowa i nieocenioną pomoc. Quote
ronja Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Maćka, strasznie mi przykro, przytulam Cię mocno. zrobiłaś dla Neski wszystko co było mozliwe. I Neska też o tym wiedziała Quote
lavinia Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Maćko, zrobilaś wszystko dla tej dziewczynki... Quote
esperanza Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Biedactwo już się nie męczy. Trzymaj się Maćko. Zrobiłaś dla niej wszystko, co było możliwe. Quote
aisaK Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Tak mocno Ci kibicowałam, tam mocno zaciskałam kciuki, widocznie za słabo... <*> Neska- śpij spokojnie! Quote
Maćka Posted October 20, 2006 Author Posted October 20, 2006 Neskę zawiozłam na SGGW, zapłaciłam 40 zł + 10 zł dałam Igusi za paliwo. Tak więc z pieniążków Nesi jeszcze troszkę zostanie, po oddaniu długu u dr.Wojciechowskiej resztę jeśli nikt by na mnie krzywo nie patrzył, będę mogła po połowie wpłacić na Łapkę i Zirkę z Ostrowi ? Quote
iza_g Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Dopiero teraz trafiłam na ten wątek... Jest mi bardzo przykro z powodu Nesi. Jest mi też głupio... Maćko - to do mnie odzywałaś się w sprawie transportu... ale ja tą wiadomość przeczytałam w poniedziałek po powrocie od rodziców... jak już było po terminie określonym w prośbie.. przepraszam :shake: mimo wszystko powinnam się odezwać, zapytać... ale ...umknęła mi ta sprawa... zapomniałam... przepraszam. Nesiu ['][']['] :-( Quote
Maćka Posted October 20, 2006 Author Posted October 20, 2006 Izo nie wyrzucaj sobie niczego bo transport się wtedy znalazł to ja zapomniałam Ci napisać, że sie znalazł. Nawet wczoraj byłyśmy na kontroli i po tej kontroli Neska źle sie już czuła, przypuszczam, że tak się zestresowała bo wizyty były juz dla niej bardzo męczące i stresujące. Może ten stres zrobił jakiś przełom w jej chorobie i tak to się skończyło :( W nocy siedziałam z nią pod kroplówką monotonnie kapiącą, głaskałam ja żeby czuła się bezpieczna i kochana. Niestety ta choroba jest... paskudna to mało powiedziane, na tego wirusa nie ma określenia :-( Quote
iza_g Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 :-( Zrobiłaś dla Nesi wszystko co było możliwe... Tak strasznie mi przykro, że w starciu z tą okrutną chorobą to nie wystarczyło...:-( Quote
*Gajowa* Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Tak mi przykro, że Nesce się nie udało...Maćka sunia miała opiekę najlepszą z najlepszych i mnóstwo miłości w ostatnich swych dniach. Quote
Witokret Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 ['] ['] ['] :-( juz nigdy nie bedziesz cierpiec psineczko :-( Quote
irma Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 tam nic nie boli, tam zawsze świeci słońce, tam spotkasz wszystkie nasze psy ['] Quote
Dabrowka Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 ['] Tak bardzo chciałam, żeby się Wam udało... Quote
Dark Lord Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Biedna Nesia,cały czas obserwowałam ten wątek i miałam nadzieję,że wyzdrowieje :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :-( :-( :-( ,miała wspaniałą opiekę.ŻEGNAJ.....:placz: Quote
Ela_and_Krzys Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Macka, tak mi przykro. Nosowka to taka okropna choroba. Dzielnie razem walczylyscie. Neseczko ['] badz szczesliwa za TM, twoje krociutkie zycie tutaj niestety przepelnione bylo cierpieniem... Quote
beam6 Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Tak bardzo mi przykro :placz: , wierzyłam że Wam się uda pokonać to ........... Żegnaj Neseczko, bądź szczęśliwa za TM Quote
Recommended Posts