karina1002 Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Maćka napisał(a): Jak ureguluję resztę u dr.Wojciechowskiej to poproszę o zaświadczenie kosztów leczenia i wkleję je Agnieszko na wątek AFN tak jak prosiła Green. Myślę, że te 50 zł które są zarezerwowane dla Neski to niech zadecyduje osoba która je wpłaciła ( przepraszam w tej chwili nie pamięam nicka ), a jeśli będzie to wszystko jedno komu te pieniążki mają przypaśc to nieśmiało proponuję Zirkę lub Łapkę. Oczywiście, że mozesz pieniązki przeznaczyć na Zirkę lub Łapkę (bo chyba o moje 50 zł chodzi ). Bardzo mi przykro, że się nie udało :-( pzdro Quote
Kate_21 Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Spieszmy się kochać zwierzęta, tak szybko odchodzą... ® Quote
Aga_Mazury Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Neska jeszcze wydaje mi się, że jesteś <*><*><*> Quote
pixie Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Neska...dzielna sunieczko, jestes juz szczesliwa tam z innymi, a nam pozostal zal Quote
Aga_Mazury Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 :tree1: :x-mas: :tree1: W MOIM SERCU W TE SZCZEGÓLNE ŚWIĘTA Quote
esperanza Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Widziałam dziś w Ostrowi sukę w ciąży albo już karmiącą, która wyglądąła jak dorosła wersja Neski. Kto wie, może to jej matka, siostra. Pewnia za jakiś czas spotkamy się w schronisku... Quote
szajbus Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Neska, świetuj z naszymi psinkami. Bądź tam szczęsliwa. Quote
Maćka Posted December 24, 2006 Author Posted December 24, 2006 Nesiu moje maleństwo, niech Ci się teraz wiedzie jak najlepiej. Pamietam o Tobie. Quote
Recommended Posts