terierfanka Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 wygląda na to, że Nika miała dzisiaj dzień leniuszka :) Quote
NikaEla Posted November 2, 2011 Author Posted November 2, 2011 terierfanka napisał(a):wygląda na to, że Nika miała dzisiaj dzień leniuszka :) wcale nie :) byłyśmy na godzinnym spacerze ' w chaszczach' :) Quote
Poker Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Na pierwszym zdjęciu śmiejąca się Nika też jest cudniasta. Quote
mari23 Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Poker napisał(a):Na pierwszym zdjęciu śmiejąca się Nika też jest cudniasta. szczęśliwa, to się śmieje....cudna jest !!!! przypomniał mi się smutny Rarytasek - troszeńkę podobny, a ja wciąż o nim myślę... Quote
NikaEla Posted November 3, 2011 Author Posted November 3, 2011 mari23 napisał(a): przypomniał mi się smutny Rarytasek - troszeńkę podobny, a ja wciąż o nim myślę...też zauważyłam ,że trochę podobni widać Nika ma ogon i pysk szpica :) Quote
mari23 Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Nikaragua napisał(a):też zauważyłam ,że trochę podobni widać Nika ma ogon i pysk szpica :) a Rarytasek ma domek!!! :) oby był szczęśliwy, jak Twoja Nika !!!!! Quote
togaa Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 http://img687.imageshack.us/img687/1189/nikajakojolkawschronisk.jpg Na tym zdjęciu wygląda jak Karelski pies na niedżwiedzie..;).Czyli jak najbardziej szpicowata ...Tylko niech panna uszy bardziej w pionie nosi...:razz: Quote
NikaEla Posted November 4, 2011 Author Posted November 4, 2011 [quote name='togaa']http://img687.imageshack.us/img687/1189/nikajakojolkawschronisk.jpg Na tym zdjęciu wygląda jak Karelski pies na niedżwiedzie..;).Czyli jak najbardziej szpicowata ...Tylko niech panna uszy bardziej w pionie nosi...:razz: to zdjęcie jeszcze ze schroniska, miała ok 8-10 miesięcy Quote
panbazyl Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 a zajrzałam i do Was :) Fajna ta mala kruszyna. I niedlugo kolejna rocznica zadomowienia :) Quote
Rudzia-Bianca Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Witamy u Was :) Ależ ona śliczna :) Quote
NikaEla Posted November 6, 2011 Author Posted November 6, 2011 Rudzia-Bianca napisał(a):Witamy u Was :) Ależ ona śliczna :) witam cioteczkę :) Quote
ołówek Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 cześć Nikula, muszę cię opisać na niemiecki :) Quote
terierfanka Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 ołówek napisał(a):cześć Nikula, muszę cię opisać na niemiecki :) hmmm.... klein und weiss und schwartz :) tyle pamiętam ;) Quote
panbazyl Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 ołówek napisał(a):cześć Nikula, muszę cię opisać na niemiecki :) oj to chyba nie będzie ładne (tzn w fonetycznym brzmieniu, zupelnie jak holenderskie piosenki o miłości...) Quote
NikaEla Posted November 8, 2011 Author Posted November 8, 2011 ołówek napisał(a):cześć Nikula, muszę cię opisać na niemiecki :) a Viola ma opisac kotkę Loli z wakacji :) Quote
terierfanka Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Nikaragua napisał(a):a Viola ma opisac kotkę Loli z wakacji :) O! To chętnie poczytam :) nawet po niemiecku ;) Quote
panbazyl Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 terierfanka napisał(a):O! To chętnie poczytam :) nawet po niemiecku ;) no ja chyba nie, wole jakies bardziej ludzkie języki ;) Quote
ołówek Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Nikaragua napisał(a):a Viola ma opisac kotkę Loli z wakacji :) Wiola stwierdziła, że opisze węża, bo zawsze chciała mieć ;) A ja się dzisiaj pomęczę z psiakowoniemieckim :) Quote
Maria1957 Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 ...pokusiłam się i zajrzałam - fajniusia NIKA ... Quote
Recommended Posts