Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

molly88 niewiem czy dobrze kojarze a moze sie myle sunia jest malenstwem znalezionym na smietniku w worku , czy obecnie opiekuje sie nia sporadycznie Asia ? Asia kochana ciocia od Barego ?

Posted

:diabloti: Nika brudasek
ja po porannym spacerze, kiedy mój pies kopie wspaniałe doły i jest brudny razem z pyskiem :cool3: idę na kąpiel do rzeki :evil_lol:

Posted

pokażę jak Nika dzisiaj w parku sobie "troszkę ubrudziła

A to się musiała Nikaragua ucieszyć....;) Zwłaszcza jak sie do pracy spieszyła...
Ale jak to mówią; 'jak się wysuszy, to się wykruszy.."

Posted

[quote name='Nikaragua']kilka wakacyjnych fotek (później będą kolejne):
zmęczona:

przy pakowaniu, pilnuje auta, żebyśmy nie pojechali bez niej:

pilnuje auta?
a może kombinuje, jak tu zabić prezydenta? ;)

Posted

mari23 napisał(a):

a może kombinuje, jak tu zabić prezydenta? ;)
książkę własnie skończyłam czytać i mogę odsprzedać za piątaka dla mojego ulubieńca Albinka :)

Posted

[quote name='terierfanka']to czekając na kolejne wakacyjne fotki, pokażę jak Nika dzisiaj w parku sobie "troszkę ubrudziła nóżki" wchodząc do rowu :D

to niesprawiedliwe... Emir tez wlazł do tego rowu, ale łapy ma czyste ;)
Na szczęście Nika pilnując kolegi pobiegła za nim do rzeczki i umyła łapki :)

Posted

Znowu wczoraj byłam na spacerze z Emirem. Emir jest fajny :) Zawsze się bardzo cieszymy, gdy się spotykamy. Ale nie lubię gdy bawi się z innymi psami, muszę je wtedy odganiać. :mad: Bo Emir to mój kolega! Nauczył mnie wchodzić do rzeczki, ale żebym pływała to już by była przesada. Pływa sobie sam, a ja czekam.
Najfajniej było jak się uwalałam w takim brązowym i pachnącym :multi: . Tylko nie wiem dlaczego panie nie były zadowolone. Moja pani wrzuciła mnie potem do rzeczki :shake: i omal sama do niej nie wleciała ;) A potem to tylko na smyczy musiałam chodzić :( a w domu to w takiej śmierdzącej pianie mnie wykąpała, a przecież ja tak pięknie pachniałam... dziwni są ci ludzie.

• 2 weeks later...
Posted

W parku na spacerze
było dzikie zwierzę
czy zgadniecie które
wlazło mi za skórę?

Nigdy nie zgadniecie,
bo jeszcze nie wiecie
jak bardzo jest dzika
moja mała Nika

Po chaszczach hasała
psy atakowała
zagryźć sunię chciała
złapać się dawała

Posted

[quote name='Basia1244']tak wracając do tematu skunksów padlinowych :) znalazłam taki artykuł : http://pies.onet.pl/38296,14,20,lekarstwo_na_smierdziela,artykul.html
dziękuję :) przepiszę tu, żeby nie zgubić
ćwierć litra trzyprocentowej wody utlenionej, jedną czwartą filiżanki sody oczyszczonej (informacja dla moli książkowych: soda oczyszczona to wodorowęglan sodu) i jedną łyżeczkę płynu do mycia naczyń, wymieszaj i natrzyj tym cuchnącego zwierzaka, a następnie spłucz bieżącą wodą

Posted

Basiu mi tez przyda sie ta informacja , ale ze co na spacer teraz flaszka wody utlenionej soda i plyn do naczyn ? no chyba ze bedziemy nosic karton soku pomidorowego ale po nim Abi moze wygladac jak barbi

Posted

Wczoraj Nika była ze mną na Matematycznym Marszu na Orientację w Trzebnicy.
Była bardzo grzeczna, zarówno w pociągu, jak i na imprezie (mimo słońca, tysiąca ludzi i hałasu)
Pilnowała rzeczy :)

Posted

[quote name='Nikaragua']Wczoraj Nika była ze mną na Matematycznym Marszu na Orientację w Trzebnicy.
Była bardzo grzeczna, zarówno w pociągu, jak i na imprezie (mimo słońca, tysiąca ludzi i hałasu)
Pilnowała rzeczy :)
[/QUOTE]
Pilnowała ze mną rzeczy, jak pani ją zostawiła żeby odprowadzić swoje drużyny na start. Jak zwykle płakała i niestety zwróciła zjedzoną karmę. Ale nie próbowała nawet zagłuszyć szczekaniem faceta, który ciągle nawijał różne bzdury przez mikrofon i narzekał, że młodzież prosi go o puszczanie samych "ciężkich" piosenek :)

• 5 weeks later...
Posted

Nikaragua napisał(a):
Nika zajada się orzechami, szczeka na hałas na korytarzu, zaczepia inne psy
jednym słowem - nic nowego :)

Ciesz się póki możesz :) Nika przyczaiła się na zimę, wiosną Cię zaskoczy:evil_lol: