Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Patmol']a jaka intensywną woń mają śmierdziele :diabloti:

Zamawiałam z neta, zbiorowe zamówienie dla dogociotek - 28 kg... pomyśl jaka była woń, jak otworzyłam karton xD

Posted

Basia1244 napisał(a):
Domowy i rewelacyjnie skuteczny środek na smród po padlinie (od 3 lat stosowany z powodzeniem na niejakiej Pirance - narzeczonej Odiśka) to - łyżka sody oczyszczanej na szklankę wody letniej - rozmieszać, polać psa i spłukac - nie wiem, jak to działa, ale działa - smród zniwelowany - szczególnie przydatne przy odorze rybnym - polecam.
zastosowałam, wykąpałam ale dalej śmierdzi :(

• 2 weeks later...
Posted

Poker napisał(a):
niech zgadnę ,że ołówek to "siostrzyczka' Niki ?
raczej młodsza pani ;)

A dziś Nika zaparła się wszystkimi łapkami i nie chciała wyjść z bramy, gdy zobaczyła (wywąchała), że leje. Siłą wyciągnęłam ją na kilkusekundowy spacer ;) A to było już po 9 (tak sobie pospaliśmy wszyscy)

Posted

Nikaragua napisał(a):

A dziś Nika zaparła się wszystkimi łapkami i nie chciała wyjść z bramy, gdy zobaczyła (wywąchała), że leje. Siłą wyciągnęłam ją na kilkusekundowy spacer ;) A to było już po 9 (tak sobie pospaliśmy wszyscy)

O to widzę, że dziewczyny podobne. Dla Amy jak pada to spacer co najwyżej może potrwać 30 sekund ;) Tyle, że my jak leniuchujemy to idziemy na pierwszy spacer o 14 :evil_lol:

Posted

[quote name='Nikaragua']tu Nika: moja Pani jest jakaś dziwna... deszcz pada, trawa mokra, i ona myśli, że ja będę po tym chodzić! Przecież damy nie moczą sobie łapek![/QUOTE]

Deszcz jest faaajny !

Posted

[quote name='ołówek']Deszcz jest faaajny !

to już przesada, leje, huczy, a mojej pani zachciało się spacerków... ale niech wie kto tu rządzi! nie udało jej się wyciągnąć mnie spod daszku przy bramie. Gadała coś, ciągnęła ale w końcu zrozumiała, że skoro ja patrzę na drzwi i nie ruszam się, to trzeba wrócić do ciepłego i suchego miejsca :)

Posted

hihi Emir też wczoraj nie chciał wyjść na ten deszcz a potem jak ten okropny i groźny parasol rozłożyłam to już nie było rozmowy :) musiałam w domu parasol rozkładać i smakolami oswajać potfffora

• 2 weeks later...
Posted

pokażę wam jakie cudo znaleźliśmy w środę w lesie nad jeziorem Powidzkim

Miała jechać do DT, ale od razu znalazła po przyjeździe do Wrocławia DS :)

niestety Nika nie chciała się z kociakiem zaprzyjaźnić