Patmol Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 a jaka intensywną woń mają śmierdziele :diabloti: Quote
Korenia Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 [quote name='Patmol']a jaka intensywną woń mają śmierdziele :diabloti: Zamawiałam z neta, zbiorowe zamówienie dla dogociotek - 28 kg... pomyśl jaka była woń, jak otworzyłam karton xD Quote
NikaEla Posted June 15, 2011 Author Posted June 15, 2011 Basia1244 napisał(a):Domowy i rewelacyjnie skuteczny środek na smród po padlinie (od 3 lat stosowany z powodzeniem na niejakiej Pirance - narzeczonej Odiśka) to - łyżka sody oczyszczanej na szklankę wody letniej - rozmieszać, polać psa i spłukac - nie wiem, jak to działa, ale działa - smród zniwelowany - szczególnie przydatne przy odorze rybnym - polecam. zastosowałam, wykąpałam ale dalej śmierdzi :( Quote
Basia1244 Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 No to jestem bezradna - na pirani działa ta mikstura, ale fakt faktem pirania jest gładkowłosa. Quote
ołówek Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 Nikaragua napisał(a):Nie, ma swoje legowisko koło łóżka córki. I mi potem chrapie albo mruczy w nocy . Quote
Poker Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 niech zgadnę ,że ołówek to "siostrzyczka' Niki ? A chrapanie i mruczenie psa jest cudowne. Gorzej , gdy robi ro człowiek. Quote
NikaEla Posted June 25, 2011 Author Posted June 25, 2011 Poker napisał(a):niech zgadnę ,że ołówek to "siostrzyczka' Niki ? raczej młodsza pani ;) A dziś Nika zaparła się wszystkimi łapkami i nie chciała wyjść z bramy, gdy zobaczyła (wywąchała), że leje. Siłą wyciągnęłam ją na kilkusekundowy spacer ;) A to było już po 9 (tak sobie pospaliśmy wszyscy) Quote
Korenia Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 Nikaragua napisał(a): A dziś Nika zaparła się wszystkimi łapkami i nie chciała wyjść z bramy, gdy zobaczyła (wywąchała), że leje. Siłą wyciągnęłam ją na kilkusekundowy spacer ;) A to było już po 9 (tak sobie pospaliśmy wszyscy) O to widzę, że dziewczyny podobne. Dla Amy jak pada to spacer co najwyżej może potrwać 30 sekund ;) Tyle, że my jak leniuchujemy to idziemy na pierwszy spacer o 14 :evil_lol: Quote
NikaEla Posted June 27, 2011 Author Posted June 27, 2011 szczęśliwa Nika, bo Pan wrócił z pracy :) Quote
NikaEla Posted July 3, 2011 Author Posted July 3, 2011 tu Nika: moja Pani jest jakaś dziwna... deszcz pada, trawa mokra, i ona myśli, że ja będę po tym chodzić! Przecież damy nie moczą sobie łapek! Quote
Patmol Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 fajnie jest chodzić po deszczu i we mgle dama Caillou Quote
ołówek Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 [quote name='Nikaragua']tu Nika: moja Pani jest jakaś dziwna... deszcz pada, trawa mokra, i ona myśli, że ja będę po tym chodzić! Przecież damy nie moczą sobie łapek![/QUOTE] Deszcz jest faaajny ! Quote
NikaEla Posted July 4, 2011 Author Posted July 4, 2011 [quote name='ołówek']Deszcz jest faaajny ! to już przesada, leje, huczy, a mojej pani zachciało się spacerków... ale niech wie kto tu rządzi! nie udało jej się wyciągnąć mnie spod daszku przy bramie. Gadała coś, ciągnęła ale w końcu zrozumiała, że skoro ja patrzę na drzwi i nie ruszam się, to trzeba wrócić do ciepłego i suchego miejsca :) Quote
terierfanka Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 hihi Emir też wczoraj nie chciał wyjść na ten deszcz a potem jak ten okropny i groźny parasol rozłożyłam to już nie było rozmowy :) musiałam w domu parasol rozkładać i smakolami oswajać potfffora Quote
Korenia Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Ale ona ma śmiesznie główkę ubarwioną ;) taki przedziałeczek na boczku! fiu fiu! Quote
NikaEla Posted July 17, 2011 Author Posted July 17, 2011 Wróciliśmy z tygodnia nad jeziorem. Nika uczyła się nie być zazdrośnicą :) oto zdjęcia z Emirem Quote
NikaEla Posted July 17, 2011 Author Posted July 17, 2011 pokażę wam jakie cudo znaleźliśmy w środę w lesie nad jeziorem Powidzkim Miała jechać do DT, ale od razu znalazła po przyjeździe do Wrocławia DS :) niestety Nika nie chciała się z kociakiem zaprzyjaźnić Quote
Basia1244 Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 No ja mam nadzieję, że tu będzie solidna fotorelacja z wakacji! Quote
terierfanka Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 to jeszcze ja parę fotek dodam: szczęśliwa, uśmiechnięta Nika na długim spacerku: buszowanie z kolegą Emirem: i solo: i rozwiązywanie krzyżówek z Panią: Quote
Basia1244 Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 Bomba! A pies na wakacjach torturowany 1. tresują, 2. każą krzyżówki rozwiązywać :) a ostatnie zdjęcie fajowskie :) Quote
NikaEla Posted July 18, 2011 Author Posted July 18, 2011 Basia1244 napisał(a): a ostatnie zdjęcie fajowskie :)a w notesiku po lewej stronie spisywałyśmy imiona dla psów ;) Quote
Recommended Posts