Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ale na czarnym nie widać :)
Miałam takiego z białymi skarpetkami, zawsze po szorowaniu był śliczny, a później znów przykurzone kopytka ;)

Posted

Poczytałam trochę o Nice. Fajna mała.

Wyczytałam też, że robimy w tym samym fachu (kiedyś też jeździłam na MMnO, a nawet raz startowałam, hehe, ale w ostatnich latach już nie, bo się nieco przekwalifikowałam). Miło mi.

Posted

marako napisał(a):
Poczytałam trochę o Nice. Fajna mała.

Wyczytałam też, że robimy w tym samym fachu (kiedyś też jeździłam na MMnO, a nawet raz startowałam, hehe, ale w ostatnich latach już nie, bo się nieco przekwalifikowałam). Miło mi.

:) jak miło :)
ja startowałam w Obornikach z rodziną :) i wygraliśmy wtedy :Cool!:
ale już nie startuję

Posted

[quote name='Nikaragua']Matematyczny Marsz na Orientacje - największa tego typu impreza w kraju :)
http://www.fmw.uni.wroc.pl/?q=dla-uczni%C3%B3w/marsz-na-orientacj%C4%99/historia/historia-wroc%C5%82awskich-matematycznych-marsz%C3%B3w-na-orientacj%C4%99

Ooo ;) Nawet moje LO wystękuje parę razy jako obsługa :) ale ja nie pamiętam, żeby u nas coś takiego proponowali ;) chodziliśmy tylko na mecze matematyczne :evil_lol:

Posted

Nikaragua napisał(a):
:) jak miło :)
ja startowałam w Obornikach z rodziną :) i wygraliśmy wtedy :Cool!:
ale już nie startuję

W Obornikach startowałyśmy z koleżankami jako n-le i byłyśmy chyba najstarszym patrolem, ale całkiem nieźle nam poszło (a byłoby jeszcze lepiej, gdybyśmy nie musiały nadrabiać chyba z 2 kilometrów przy mecie, bo coś się nam meta przywidziała nie tam, gdzie trzeba. A jeden z naszych patroli wrócił godzinę po limicie czasu, bo zebrało im się na wspominki na cmentarzu (na szczęście inne patrole super, więc był dalszy ciąg w Łodzi). Trzeba przyznać, że teren w Obornikach był wymarzony do takich imprez.

Posted

Pooglądałam foty z Trzebnicy, Obornik i Parku Szczytnickiego. Net mi działa tak słabo, że każda fotka ładowała się kilkanaście sekund, ale myślałam, że znajdę siebie, albo choć kogoś z mojej pracy, więc przejrzałam wszystkie. Oprócz organizatorów nikogo znajomego nie wypatrzyłam. Ale pamiętam, jak zazdrościłam wygrywającym patrolom w Obornikach (więc i Tobie, haha). Zapewne dlatego jesteś na fotach, że wybiegaliście I miejsce. Super przeżycie!

Posted

To trzeci Sylwester Niki u nas.
Do tej pory była zupełnie spokojna.
A dzisiaj to już nie wiem co robić, siedzi przy drzwiach balkonowych i warczy, a jak huknie blisko to szczeka straszliwie! czasem poleci na drugą stronę mieszkania ze głośnym szczekaniem! Nie daje się odwołać, nie chce głasków, w ogóle głucha na nas się zrobiła....

Posted

Niko obys jeszcze kilkadziesiat sylwestrów spędziła w Tym Domku :)

Nikaragua wszystkiego najlepszego w nadchodzącym roku:) dla Ciebie,Twoich bliskich,Nikusi i wszystkich podopiecznych Twoich nad którymi czuwasz i nad którymi czuwać bedziesz :)
Jestes wspaniała :)

Posted

Niech w Nowym Roku świat będzie dla Was pełen ciepła, radości i przyjaciół,
a w Waszym domu niech nigdy nie zabraknie miłości i zrozumienia.
Do życzeń przyłącza się moja kocia banda :) :)

Posted

Witam w Nowym Roku. Dziękuję za ciepłe życzenia :)
Nika wczoraj aż ochrypła od szczekania, bo fajerwerki strzelały przez kilka godzin (!), a ona cały czas czujna i szczekająca do okna.
Dziś już lepiej, bo tylko trochę strzelali. Mam nadzieję, że jutro wszyscy już pójdą do pracy i wreszcie się to skończy.

Posted

U mnie też strzelali kilka godzin, ale po północy w miarę szybko się uspokoiło :) Po południu jeszcze chyba wystrzeliwali resztki zapasów. Jutro na pewno większość do roboty pójdzie i będzie spokój.
Szczerze mówiąc, już tęsknię do normalności i do normalnego, umiarkowanego jedzenia ;)