NikaEla Posted December 28, 2011 Author Posted December 28, 2011 praktyczny właśnie ;) widać ją w ciemnościach - bo jest biała i na śniegu - bo ma czarne łaty a gdy pies brudny, to wszystko jedno bo i czarny się brudzi :D Quote
mmd Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Ale na czarnym nie widać :) Miałam takiego z białymi skarpetkami, zawsze po szorowaniu był śliczny, a później znów przykurzone kopytka ;) Quote
NikaEla Posted December 28, 2011 Author Posted December 28, 2011 zanim dotarłyśmy do domu brud odpadł i nie musieliśmy się kąpać :) Quote
marako Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Poczytałam trochę o Nice. Fajna mała. Wyczytałam też, że robimy w tym samym fachu (kiedyś też jeździłam na MMnO, a nawet raz startowałam, hehe, ale w ostatnich latach już nie, bo się nieco przekwalifikowałam). Miło mi. Quote
Maruda666 Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Śliczne zdjęcia :):) Mika zrobiła sobie błotną maseczkę na delikatne stópki :evil_lol: - sprytna pannica :) Quote
NikaEla Posted December 29, 2011 Author Posted December 29, 2011 marako napisał(a):Poczytałam trochę o Nice. Fajna mała. Wyczytałam też, że robimy w tym samym fachu (kiedyś też jeździłam na MMnO, a nawet raz startowałam, hehe, ale w ostatnich latach już nie, bo się nieco przekwalifikowałam). Miło mi. :) jak miło :) ja startowałam w Obornikach z rodziną :) i wygraliśmy wtedy :Cool!: ale już nie startuję Quote
panbazyl Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 jakie cudniaste zdjęcia!!!!! gdybym gdzieś sie zaplątala przed Nju Rockiem - życzę wszystkiego najpiękniejszego i samych smacznych zawartości misek Nice :) Quote
NikaEla Posted December 29, 2011 Author Posted December 29, 2011 [quote name='Korenia']A cóż to jest MMnO ? ;) Matematyczny Marsz na Orientacje - największa tego typu impreza w kraju :) http://www.fmw.uni.wroc.pl/?q=dla-uczni%C3%B3w/marsz-na-orientacj%C4%99/historia/historia-wroc%C5%82awskich-matematycznych-marsz%C3%B3w-na-orientacj%C4%99 Quote
Korenia Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 [quote name='Nikaragua']Matematyczny Marsz na Orientacje - największa tego typu impreza w kraju :) http://www.fmw.uni.wroc.pl/?q=dla-uczni%C3%B3w/marsz-na-orientacj%C4%99/historia/historia-wroc%C5%82awskich-matematycznych-marsz%C3%B3w-na-orientacj%C4%99 Ooo ;) Nawet moje LO wystękuje parę razy jako obsługa :) ale ja nie pamiętam, żeby u nas coś takiego proponowali ;) chodziliśmy tylko na mecze matematyczne :evil_lol: Quote
marako Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Nikaragua napisał(a)::) jak miło :) ja startowałam w Obornikach z rodziną :) i wygraliśmy wtedy :Cool!: ale już nie startuję W Obornikach startowałyśmy z koleżankami jako n-le i byłyśmy chyba najstarszym patrolem, ale całkiem nieźle nam poszło (a byłoby jeszcze lepiej, gdybyśmy nie musiały nadrabiać chyba z 2 kilometrów przy mecie, bo coś się nam meta przywidziała nie tam, gdzie trzeba. A jeden z naszych patroli wrócił godzinę po limicie czasu, bo zebrało im się na wspominki na cmentarzu (na szczęście inne patrole super, więc był dalszy ciąg w Łodzi). Trzeba przyznać, że teren w Obornikach był wymarzony do takich imprez. Quote
NikaEla Posted December 29, 2011 Author Posted December 29, 2011 to są świetne imprezy :) tu jest masa zdjęć: http://galeria.fmw.wroinfo.pl/main.php?g2_itemId=952 marako, może siebie wypatrzysz ? (ja jestem np. na zdjęciach: w Obornikach na m615 i m661; a w Trzebnicy 0734) Quote
Korenia Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 [quote name='Nikaragua']to są świetne imprezy :) tu jest masa zdjęć: http://galeria.fmw.wroinfo.pl/main.php?g2_itemId=952 marako, może siebie wypatrzysz ? (ja jestem np. na zdjęciach: w Obornikach na m615 i m661; a w Trzebnicy 0734) Pooglądałam sobie fotki ;) W Trzebnicy wypatrzyłam Pana Artura Malinę z mojej szkoły, nie wiem czy znasz ;) Quote
NikaEla Posted December 29, 2011 Author Posted December 29, 2011 Korenia napisał(a):Pooglądałam sobie fotki ;) W Trzebnicy wypatrzyłam Pana Artura Malinę z mojej szkoły, nie wiem czy znasz ;) znam oczywiście :) Quote
Korenia Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Nikaragua napisał(a):znam oczywiście :) Jaki świat mały ;) ale w sumie kolega po fachu, szkoła o jeden numerek mniej to wyjaśnione ;) Quote
marako Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Pooglądałam foty z Trzebnicy, Obornik i Parku Szczytnickiego. Net mi działa tak słabo, że każda fotka ładowała się kilkanaście sekund, ale myślałam, że znajdę siebie, albo choć kogoś z mojej pracy, więc przejrzałam wszystkie. Oprócz organizatorów nikogo znajomego nie wypatrzyłam. Ale pamiętam, jak zazdrościłam wygrywającym patrolom w Obornikach (więc i Tobie, haha). Zapewne dlatego jesteś na fotach, że wybiegaliście I miejsce. Super przeżycie! Quote
NikaEla Posted December 30, 2011 Author Posted December 30, 2011 marako napisał(a):. Zapewne dlatego jesteś na fotach, że wybiegaliście I miejsce. Super przeżycie!nie tylko dlatego, fotograf to mąż koleżanki z roku ;) Quote
NikaEla Posted December 31, 2011 Author Posted December 31, 2011 To trzeci Sylwester Niki u nas. Do tej pory była zupełnie spokojna. A dzisiaj to już nie wiem co robić, siedzi przy drzwiach balkonowych i warczy, a jak huknie blisko to szczeka straszliwie! czasem poleci na drugą stronę mieszkania ze głośnym szczekaniem! Nie daje się odwołać, nie chce głasków, w ogóle głucha na nas się zrobiła.... Quote
kaja69 Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Niko obys jeszcze kilkadziesiat sylwestrów spędziła w Tym Domku :) Nikaragua wszystkiego najlepszego w nadchodzącym roku:) dla Ciebie,Twoich bliskich,Nikusi i wszystkich podopiecznych Twoich nad którymi czuwasz i nad którymi czuwać bedziesz :) Jestes wspaniała :) Quote
Maruda666 Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Niech w Nowym Roku świat będzie dla Was pełen ciepła, radości i przyjaciół, a w Waszym domu niech nigdy nie zabraknie miłości i zrozumienia. Do życzeń przyłącza się moja kocia banda :) :) Quote
Korenia Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Jak Nika po sylwestrze? Już lepiej? U nas było jak zwykle ciężko, ale Amy dała radę ;) Quote
NikaEla Posted January 1, 2012 Author Posted January 1, 2012 Witam w Nowym Roku. Dziękuję za ciepłe życzenia :) Nika wczoraj aż ochrypła od szczekania, bo fajerwerki strzelały przez kilka godzin (!), a ona cały czas czujna i szczekająca do okna. Dziś już lepiej, bo tylko trochę strzelali. Mam nadzieję, że jutro wszyscy już pójdą do pracy i wreszcie się to skończy. Quote
mmd Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 U mnie też strzelali kilka godzin, ale po północy w miarę szybko się uspokoiło :) Po południu jeszcze chyba wystrzeliwali resztki zapasów. Jutro na pewno większość do roboty pójdzie i będzie spokój. Szczerze mówiąc, już tęsknię do normalności i do normalnego, umiarkowanego jedzenia ;) Quote
panbazyl Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 mmd napisał(a): Szczerze mówiąc, już tęsknię do normalności i do normalnego, umiarkowanego jedzenia ;) święte słowa :) Quote
Recommended Posts