Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Basia1244 napisał(a):
Ja mam to żółte po prawej stronie na fotce i na moim labku sprawdza się doskonale, Puśkę też tym jadę, Pirankę tudzież - polecam.

Właśnie takie pożyczyła mi Magda - rewelacja! Sierść wychodziła aż miło :) Musze Nice kupić :)

Posted

Nikaragua napisał(a):
Właśnie takie pożyczyła mi Magda - rewelacja! Sierść wychodziła aż miło :) Musze Nice kupić :)

Niby krótka sierść, nie powinno być problemów, a sypie się i sypie ;) Moja ma półdługą, a problemu nie ma ;) jak nie jest ostrzyżona to ją przetrymuje i jest ok, a tak to łysol ;)

Posted

togaa napisał(a):
A nie chcesz Jej "ogolić" ?

Radykalne, ale skuteczne....;)

nie.......

Patmol napisał(a):
proszę o zdjęcia Ślicznej :diabloti:
nie mam żadnych świeżych zdjęć....

Posted

tu Nika: w sobotę byłam na fajnym spacerze. :sweetCyb: Odwiedził mnie mój kolega Emir :loveu: i biegaliśmy po tej wielkiej górze koło domu. Tam jest super po prostu, takie zapachy!!! można się wytarzać, bo pani mnie spuszcza ze smyczy i biegam gdzie chcę. Tylko potem w domu zamyka się ze mną w łazience i polewa wodą. Brrr, nie lubię. :shake: Ale co się wytarzam to moje :evil_lol:
I ta pani od Emirka pożyczyła mojej pani takie coś do sierści, najpierw to nawet fajnie mnie pani czesała. Trochę przez zaskoczenie mnie wzięła, no i Emir patrzył to stałam grzecznie. Ale następnego dnia znów chciała mnie tym czesać. Ale to już przesada! Moja sierść! i nikomu nic do niej! a zresztą spacery nie a od tego żeby stać w miejscu, tylko od biegania! :Dog_run:Lepiej żeby ta moja pani już oddała to coś.

Posted

Caillou tez dzisiaj znalazła kreta
protestuję:lmaa:
dlaczego te zwierzaki nie siedzą sobie pod ziemią,
musiałam przypiąć jej smycz i przetachać ją w inne miejsce

tez rozmyślam nad sprzętem do czesania :diabloti:

Posted

Dziś całą noc pilnowała mnie i sprawdzała czy jestem ;) a jak była pobudka po 4 (bo Goś wyjeżdżała) to Nika też była zwarta i gotowa do wyjścia :) i o 4.30 miałyśmy poranny spacer :)

Posted

Patmol napisał(a):
fajna godzina na spacer :diabloti:
wtedy jest cicho w mieście i słychać jak ptaki śpiewają ;)

u nas ptaki śpiewają cały czas ;) ale fakt, cicho było, w ciągu tych 40 minut widziałam jeszcze tylko jednego psa ;)

Posted

Nikaragua napisał(a):
u nas ptaki śpiewają cały czas ;) ale fakt, cicho było, w ciągu tych 40 minut widziałam jeszcze tylko jednego psa ;)

Ja uwielbiam o takiej godzinie wychodzić jak jest śnieg świeżo napadany ;) Jest tak błogo i biało ;)

Posted

[quote name='Korenia']Ja uwielbiam o takiej godzinie wychodzić jak jest śnieg świeżo napadany ;) Jest tak błogo i biało ;)

;) dziś na szczęście nie było śniegu ;)
a teraz Nika szykuje się na randkę z Emirkiem ;)

Posted

Nikaragua napisał(a):
;) dziś na szczęście nie było śniegu ;)
a teraz Nika szykuje się na randkę z Emirkiem ;)

Hehe;) Dziś wręcz przeciwnie żar z nieba ;) Powodzenia na randce:evil_lol:

Posted

oddam wrednego psa, który rzuca się z zębami na inne psiska, nie jest odwoływalny ani przywoływalny, zjada każde gó.. jakie znajdzie i bezlitośnie szczeka w domu gdy czegoś chce.
Jednym słowem dziś mam dość!

Posted

Nikaragua napisał(a):
oddam wrednego psa, który rzuca się z zębami na inne psiska, nie jest odwoływalny ani przywoływalny, zjada każde gó.. jakie znajdzie i bezlitośnie szczeka w domu gdy czegoś chce.
Jednym słowem dziś mam dość!

Próbowałaś żwacze jej kupować i dawać? Pomagają na jedzenie gówienek, nie u każdego psa, ale może akurat? Są też Rumentabs na tą 'przypadłość' ;)

Posted

Nikaragua napisał(a):
nie próbowałam, muszę chyba kupić.

Tylko ostrzegam woń to one mają intensywną ;) Moja dostaje, bo lubi i nie zbiera nic na spacerach. Nie wiem czy to kwestia tego, że je dostaje, czy po prostu nie ma potrzeby zbierania ;)