Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Związku z tym, że pojawiły się pierwsze deklaracje wpłaty pieniążków na potrzeby WIKUNI napisałam prośbę do administratora o udostępnienie pustych postów na pierwszej stronie na której będę prowadzić rozliczenia. Jest to moja pierwsza zbiórka pieniędzy, więc jeżeli coś robię nie tak jak powinnam proszę o informacje:) Po wpłacie pieniążków, proszę o informacje żebym wiedziała, że powinnam sprawdzić konto.
Dostęp do internetu mam tylko i wyłącznie w pracy, więc będę mogła odpisywać na forum tylko w te dni gdy pracuje (będę wypisywać co miesiąc w jakie dni będę dostępna). Można się ze mną kontaktować także za pośrednictwem gg 9501638 czy e-mail [email protected] czy telefonu komórkowego 604-592-593 (mieszkam na wsi, czasami nie mam zasięgu, ale zawsze oddzwaniam). Bardzo wszystkich namawiam do odwiedzin WIKI, mieszkam w bardzo malowniczej miejscowości- są nawet jakieś zabytki, więc gdyby ktoś miał ochotę to zapraszam. Będę bardzo się starać dawać na bieżąco zdjęcia Wiki (muszę tylko kupić nowy kabel do aparatu, bo moje "małpy go zjadły")

Pozdrawiam,
Klaudia Miodońska

Ps. DOSTĘPNOŚĆ LIPIEC: 16 cały dzień, 17 od 17 do 8, 18 od 8 do 16, 21 cały dzień,
24 cały dzień, 28 cały dzień, 31 cały dzień.
-----------------------------------------------------------------------------------------

Póki co wkleiłam rozliczenie na pierwszej stronie, w pierwszy poście tak jak doradził mi Gugus24:)

Posted

Gugus24 napisał(a):
Ale po co pisac do admina ? nie lepiej edytowac swój pierwszy post i sie rozliczac ? :lol:

Można i tak i tak dyrektorze:evil_lol: - czasami puste posty się przydają .

Posted

:diabloti::diabloti:No można,ale dla mnie to jest zawracanie dupy,jakby tak co 5 użytkownik napisał to wiesz ile tego sie zbierze....:angryy::angryy::angryy::angryy:

Posted

elaja napisał(a):
Lubi rządzić:evil_lol::evil_lol:........Ciekawe po kim to ma:crazyeye::eviltong:

To do mnie? :angryy: jak tak to ja strzelam focha dowidzenia !. :p

Posted

Guguś ja bardzo lubiłam jak mój brat strzelał focha, bo wtedy go gilgotałam i całowałam póki nie miał dość:P Teraz brata rzadko widuję, więc chętnie popracuje na zlecenie.:)

Posted

kizimizi napisał(a):
i ja jestem na zaproszenie.

Pisz do Poker moze albo do Sylwiaso (moze ktoras z nich akurat da rade teraz) bo one czesto biora jakiegos psa tak ad hoc. Co prawda obie poza Krakowem no ale transport sie wymysli.
No i koniecznie na krakowisk watku napisac. Mi sie teraz przypomina ze keidys ktos proponowal miz krakowa dt dla jakiegos chorego psa. Pozwol mi pomyslec o co to chodzilo ....

wroce tu

Napisałam do tych osób, bardzo dziękuje za informację. Pozdrawiam

Guest Elżbieta481
Posted

Witam
dostałem na PW wiadomość o tej suni o której mówi ten wątek.Bardzo mi przykro,ale nie jestemw stanie pomóc każdemu psu.
EOT
Waldek

Posted

waldi481 napisał(a):
Witam
dostałem na PW wiadomość o tej suni o której mówi ten wątek.Bardzo mi przykro,ale nie jestemw stanie pomóc każdemu psu.
EOT
Waldek

Rozumiem, jeżeli możesz roześlij wiadomość o suni znajomym, choćby do jednej osoby...będziemy wdzięczni. Pozdrawiam.

Posted

Klaudia M. napisał(a):
Guguś ja bardzo lubiłam jak mój brat strzelał focha, bo wtedy go gilgotałam i całowałam póki nie miał dość:P Teraz brata rzadko widuję, więc chętnie popracuje na zlecenie.:)

Raczej nie..

Posted

sylwiairys napisał(a):
witam dostałam wiadomość ja ze swojej strony mogę zaoferować DT płatny wszystko do dogadania proszę pisać na PW lub dzwonić 518-928-608 Kraków Nowa Huta

napisałam już pw

Posted

aagataa8 napisał(a):
Jestem na zaproszenie, niestety nie moge pomóc finansowo ani wziąć suczki do siebie. Mogę jedynie pomóc rozsyłać wątek dalej...

Będziemy wdzięczni za rozsyłanie wątku, z góry dziękuje:) Pozdrawiam