Klaudia M. Posted July 16, 2011 Author Posted July 16, 2011 Związku z tym, że pojawiły się pierwsze deklaracje wpłaty pieniążków na potrzeby WIKUNI napisałam prośbę do administratora o udostępnienie pustych postów na pierwszej stronie na której będę prowadzić rozliczenia. Jest to moja pierwsza zbiórka pieniędzy, więc jeżeli coś robię nie tak jak powinnam proszę o informacje:) Po wpłacie pieniążków, proszę o informacje żebym wiedziała, że powinnam sprawdzić konto. Dostęp do internetu mam tylko i wyłącznie w pracy, więc będę mogła odpisywać na forum tylko w te dni gdy pracuje (będę wypisywać co miesiąc w jakie dni będę dostępna). Można się ze mną kontaktować także za pośrednictwem gg 9501638 czy e-mail [email protected] czy telefonu komórkowego 604-592-593 (mieszkam na wsi, czasami nie mam zasięgu, ale zawsze oddzwaniam). Bardzo wszystkich namawiam do odwiedzin WIKI, mieszkam w bardzo malowniczej miejscowości- są nawet jakieś zabytki, więc gdyby ktoś miał ochotę to zapraszam. Będę bardzo się starać dawać na bieżąco zdjęcia Wiki (muszę tylko kupić nowy kabel do aparatu, bo moje "małpy go zjadły") Pozdrawiam, Klaudia Miodońska Ps. DOSTĘPNOŚĆ LIPIEC: 16 cały dzień, 17 od 17 do 8, 18 od 8 do 16, 21 cały dzień, 24 cały dzień, 28 cały dzień, 31 cały dzień. ----------------------------------------------------------------------------------------- Póki co wkleiłam rozliczenie na pierwszej stronie, w pierwszy poście tak jak doradził mi Gugus24:) Quote
Gugus24 Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 Ale po co pisac do admina ? nie lepiej edytowac swój pierwszy post i sie rozliczac ? :lol: Quote
Klaudia M. Posted July 16, 2011 Author Posted July 16, 2011 Nie wiem, w sumie mogłabym. Guguś obejmiesz stanowisko dyrektora w dziale technicznym?:D Quote
elaja Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 Gugus24 napisał(a):Ale po co pisac do admina ? nie lepiej edytowac swój pierwszy post i sie rozliczac ? :lol: Można i tak i tak dyrektorze:evil_lol: - czasami puste posty się przydają . Quote
Gugus24 Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 :diabloti::diabloti:No można,ale dla mnie to jest zawracanie dupy,jakby tak co 5 użytkownik napisał to wiesz ile tego sie zbierze....:angryy::angryy::angryy::angryy: Quote
Klaudia M. Posted July 16, 2011 Author Posted July 16, 2011 Ale przynajmniej czuje się kochany i potrzebny;p no i w końcu to jego praca ;) którą bardzo cenimy! Quote
elaja Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 Lubi rządzić:evil_lol::evil_lol:........Ciekawe po kim to ma:crazyeye::eviltong: Quote
Gugus24 Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 elaja napisał(a):Lubi rządzić:evil_lol::evil_lol:........Ciekawe po kim to ma:crazyeye::eviltong: To do mnie? :angryy: jak tak to ja strzelam focha dowidzenia !. :p Quote
Klaudia M. Posted July 16, 2011 Author Posted July 16, 2011 Guguś ja bardzo lubiłam jak mój brat strzelał focha, bo wtedy go gilgotałam i całowałam póki nie miał dość:P Teraz brata rzadko widuję, więc chętnie popracuje na zlecenie.:) Quote
Klaudia M. Posted July 16, 2011 Author Posted July 16, 2011 kizimizi napisał(a):i ja jestem na zaproszenie. Pisz do Poker moze albo do Sylwiaso (moze ktoras z nich akurat da rade teraz) bo one czesto biora jakiegos psa tak ad hoc. Co prawda obie poza Krakowem no ale transport sie wymysli. No i koniecznie na krakowisk watku napisac. Mi sie teraz przypomina ze keidys ktos proponowal miz krakowa dt dla jakiegos chorego psa. Pozwol mi pomyslec o co to chodzilo .... wroce tu Napisałam do tych osób, bardzo dziękuje za informację. Pozdrawiam Quote
Guest Elżbieta481 Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 Witam dostałem na PW wiadomość o tej suni o której mówi ten wątek.Bardzo mi przykro,ale nie jestemw stanie pomóc każdemu psu. EOT Waldek Quote
Klaudia M. Posted July 16, 2011 Author Posted July 16, 2011 waldi481 napisał(a):Witam dostałem na PW wiadomość o tej suni o której mówi ten wątek.Bardzo mi przykro,ale nie jestemw stanie pomóc każdemu psu. EOT Waldek Rozumiem, jeżeli możesz roześlij wiadomość o suni znajomym, choćby do jednej osoby...będziemy wdzięczni. Pozdrawiam. Quote
Gugus24 Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 Klaudia M. napisał(a):Guguś ja bardzo lubiłam jak mój brat strzelał focha, bo wtedy go gilgotałam i całowałam póki nie miał dość:P Teraz brata rzadko widuję, więc chętnie popracuje na zlecenie.:) Raczej nie.. Quote
Klaudia M. Posted July 16, 2011 Author Posted July 16, 2011 Mój brat też mówił nie.... ale wiesz jak to jest z facetami jak mówią nie to myślą tak;) Quote
Gugus24 Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 Klaudia M. napisał(a):Mój brat też mówił nie.... ale wiesz jak to jest z facetami jak mówią nie to myślą tak;) Nie w moim przypadku. Quote
Klaudia M. Posted July 16, 2011 Author Posted July 16, 2011 sylwiairys napisał(a):witam dostałam wiadomość ja ze swojej strony mogę zaoferować DT płatny wszystko do dogadania proszę pisać na PW lub dzwonić 518-928-608 Kraków Nowa Huta napisałam już pw Quote
Poker Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 Zajrzałam tu , mimo że zgodnie z podpisem nie powinnam.niestety pomóc nie mogę. Quote
malagos Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 Jestem i ja na zaproszenie. Moge tylko podnosić wątek...... Quote
Klaudia M. Posted July 16, 2011 Author Posted July 16, 2011 Dziękuje, że jesteście. Bo było u nas strasznie cicho i pusto:) Quote
aagataa8 Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 Jestem na zaproszenie, niestety nie moge pomóc finansowo ani wziąć suczki do siebie. Mogę jedynie pomóc rozsyłać wątek dalej... Quote
Klaudia M. Posted July 16, 2011 Author Posted July 16, 2011 aagataa8 napisał(a):Jestem na zaproszenie, niestety nie moge pomóc finansowo ani wziąć suczki do siebie. Mogę jedynie pomóc rozsyłać wątek dalej... Będziemy wdzięczni za rozsyłanie wątku, z góry dziękuje:) Pozdrawiam Quote
Recommended Posts