Rinuś Posted May 27, 2013 Posted May 27, 2013 A ja wczoraj miałam sierść Brutusa w kotlecie :loveu: Quote
Luzia Posted May 27, 2013 Posted May 27, 2013 [quote name='Rinuś']A ja wczoraj miałam sierść Brutusa w kotlecie :loveu:[/QUOTE] U mnie też się zdarza, mamusia chce mnie wtedy zabić :loveu: Quote
Amber Posted May 27, 2013 Author Posted May 27, 2013 A wy narzekacie na rzekome "igły". Fuj :eviltong: Quote
motyleqq Posted May 28, 2013 Posted May 28, 2013 jak dla mnie to labek właśnie ma igły :eviltong: Quote
vege* Posted May 28, 2013 Posted May 28, 2013 [quote name='Rinuś']A ja wczoraj miałam sierść Brutusa w kotlecie :loveu:[/QUOTE] A ja w sałatce i świeżo otwartym jogurcie:evil_lol::loveu: Quote
Amber Posted May 28, 2013 Author Posted May 28, 2013 Labek ma grube kudły z podszerstkiem :eviltong: Cześć pracy btw. Co za urocza pogoda :loveu: Quote
asiak_kasia Posted May 28, 2013 Posted May 28, 2013 Labek ma podobny kłak do rota, i to jest masakra, jak dla mnie, wole już z dwojga złego długie kudły jak u Joko. A idealny jest pies krótko-gładkowłosy, jak ast, albo dobek. Miałam na przechowaniu u siebie astkę kolezanki i to jest to! :loveu: W pracy zdycham, zrobiło mi się jakieś cuś pod powieką, i wujek google mi podpowiedział ze to rak gruczołu Meinboma :mdleje::evil_lol: Quote
Amber Posted May 28, 2013 Author Posted May 28, 2013 Tak, Google z każdej krosty, plamy czy bólu gardła potrafi zrobić raka :lol: Pewnie ci się jęczmień robi, leć do okulisty po kropelki, to szybko przejdzie. Ja też zdycham w pracy, muszę zrobić korekty faktur, ale tak mi się nie chce, że o bosze ;) Quote
asiak_kasia Posted May 28, 2013 Posted May 28, 2013 no tez tak obstawiam, że to zwykły jeczmień jest ;) ooo korekty fakturek, to sama przyjemność jest, jeszcze jak się ma jakiś sensowny programik, to przyjemność nie praca :loveu: ja za to robię zestawienie całego miesiąca, efektywność pracy, pracowników, raporty i wykresiki i raporty i jeszcze trochę wykresików :diabloti: a w drodze jedzie chińczyk na obiadek :loveu: Quote
omry Posted May 28, 2013 Posted May 28, 2013 O jak bym zjadła chińczyka. W ogóle bym coś zjadła. Mam leczo :loveu: Ja się byczę w domu, śpię do oporu i nic szczególnego nie robię. Wczoraj z nudów poszliśmy z psami do centrum na szejka. Fajnie, nie? :razz: Quote
asiak_kasia Posted May 28, 2013 Posted May 28, 2013 [quote name='omry']O jak bym zjadła chińczyka. W ogóle bym coś zjadła. Mam leczo :loveu: Ja się byczę w domu, śpię do oporu i nic szczególnego nie robię. Wczoraj z nudów poszliśmy z psami do centrum na szejka. Fajnie, nie? :razz:[/QUOTE] No chińczyk jedzie do mnie w postaci wieprzowiny w sosie seczuańskim z zasmażanym ryzem, oczywiscie do tego bambus, kiełki i grzyby mun :loveu: a reszty nie skomentuje, pociesza mnie tylko fakt, że za kilka dni wypłata :loveu: Quote
Amber Posted May 28, 2013 Author Posted May 28, 2013 Ty przynajmniej masz obiad, a ja jak kupię fajki, to już mi na lunch nie starczy :eviltong: Dobrze, że pensja jutro przybędzie... Ale obawiam się, że długi weekend ją szybko nadszarpnie :-( ;) a reszty nie skomentuje, pociesza mnie tylko fakt, że za kilka dni wypłata Haha widzę to samo myślenie. Pensja na horyzoncie i od razu człowiekowi lepiej :lol: Quote
asiak_kasia Posted May 28, 2013 Posted May 28, 2013 [quote name='Amber']Ty przynajmniej masz obiad, a ja jak kupię fajki, to już mi na lunch nie starczy :eviltong: Dobrze, że pensja jutro przybędzie... Ale obawiam się, że długi weekend ją szybko nadszarpnie :-( ;) Haha widzę to samo myślenie. Pensja na horyzoncie i od razu człowiekowi lepiej :lol:[/QUOTE] no ba :evil_lol: weekend u nas dodatkowo obciążony kosztami, bo TZ ma urodziny :shake: tort trzeba zrobić i żarcie jakies... a ja się przyznam, że wróciłam do fajek. Tak ładnie mi szło na tym e papierosku, ale jeden dzien mega stresu, i sięgnęłam po zwykła fajkę, potem drugą, a potem poszlam juz kupić paczkę, no i poszło :placz: jestem beznadziejna pod tym względem :-( a obiad jest z pożyczonej kasy :evil_lol: (bo wzięłam tylko 20zł w portfel, tu w poblizu bankomatu nie uświadczysz, wiec kolega pożyczył:loveu:) Quote
Okamia Posted May 28, 2013 Posted May 28, 2013 A ja się byczę i z nudów wymyśliłam sobie na ogódeczku zrobić miejscówkę na grilla i wybieg dla piesków :evil_lol: I mam piękną angielską pogodę za oknem :evil_lol: A świnia mi chrapie pod kołdrą :eviltong: Quote
Amber Posted May 28, 2013 Author Posted May 28, 2013 Co wy z tym byczeniem? Do roboty trzeba, gospodarkę ratować! :lol: Przez tę angielską pogodę dziś jechałam do roboty 2x dłużej :multi: :eviltong: Fajki to straszny syf :shake: Chyba sobie kupię Desmoxan albo cuś, bo serio bez niczego to chyba nie uda mi się rzucić ;) Quote
Unbelievable Posted May 28, 2013 Posted May 28, 2013 a ja jestem po zajęciach już :loveu: dwie godziny projektowania, dwie godzinki mechaniki, jutro sprawdzianik na matmie bo na poprzedniej wyszliśmy z sali :loveu: i za tydzień muszę oddać projekt z rysunkiem, więc dzisiaj ogarniam autocada :loveu: Quote
motyleqq Posted May 28, 2013 Posted May 28, 2013 [quote name='Amber'] Fajki to straszny syf :shake: Chyba sobie kupię Desmoxan albo cuś, bo serio bez niczego to chyba nie uda mi się rzucić ;)[/QUOTE] mój brat rzucił z desmoxanem, TŻ z tabexem(to bez różnicy) ;) Quote
Okamia Posted May 28, 2013 Posted May 28, 2013 [quote name='Amber']Co wy z tym byczeniem? Do roboty trzeba, gospodarkę ratować! :lol: Przez tę angielską pogodę dziś jechałam do roboty 2x dłużej :multi: :eviltong: Fajki to straszny syf :shake: Chyba sobie kupię Desmoxan albo cuś, bo serio bez niczego to chyba nie uda mi się rzucić ;)[/QUOTE] Z fajkami jest masakra, osobiście palę tylko do piwka z towarzystwem ;) A gospodarki nie ma jak ratować - u mnie na zadupiu nie ma pracy :roll: Tyle co sobie dorabiam z portalu i więcej nie... Quote
Amber Posted May 28, 2013 Author Posted May 28, 2013 Jak dobrze, że mam już absolutorium i się uczelnianymi pierdołami nie muszę zamartwiać. Wszystko lepsze niż pisanie jakiś bzdur. Korygowanie fakturek rulez! :evil_lol: Mi już niedługo 9 lat stuknie jak palę, wiec mnie to przeraża coraz bardziej. Palę mało myślę, ale nieprzerwanie, więc szkodzi tak czy siak. Quote
Unbelievable Posted May 28, 2013 Posted May 28, 2013 e, ja nie mam bzdur, nie ta uczelnia :evil_lol: jedne rzeczy są bardziej przydatne, inne mniej, ale zawsze się czegoś sensownego nauczę ;) Quote
motyleqq Posted May 28, 2013 Posted May 28, 2013 [quote name='Unbelievable']e, ja nie mam bzdur, nie ta uczelnia :evil_lol: jedne rzeczy są bardziej przydatne, inne mniej, ale zawsze się czegoś sensownego nauczę ;)[/QUOTE] no i takie studiowanie ma sens, a nie studiowanie dla studiowania, którego w ogóle nie czaję ;) Quote
asiak_kasia Posted May 28, 2013 Posted May 28, 2013 [quote name='motyleqq']no i takie studiowanie ma sens, a nie studiowanie dla studiowania, którego w ogóle nie czaję ;)[/QUOTE] no mi jedna kumpela powiedziała, ze studia daja jest stypendium socjalne, plus naukowe, plus ma łatwiej z robotą bo chętniej zatrudniają studentów, a że kierunek mowiać krótko ujowy, to sobie miesięcznie te 1500zł "zarobi" :roll: także sobie studiuje, dla studiowania :diabloti: Quote
Unbelievable Posted May 28, 2013 Posted May 28, 2013 [quote name='motyleqq']no i takie studiowanie ma sens, a nie studiowanie dla studiowania, którego w ogóle nie czaję ;)[/QUOTE] nie bez powodu studiuję to co studiuję :evil_lol: [quote name='asiak_kasia']no mi jedna kumpela powiedziała, ze studia daja jest stypendium socjalne, plus naukowe, plus ma łatwiej z robotą bo chętniej zatrudniają studentów, a że kierunek mowiać krótko ujowy, to sobie miesięcznie te 1500zł "zarobi" :roll: także sobie studiuje, dla studiowania :diabloti:[/QUOTE] ano, jak się nie ma ambicji, to można "studiować" dla zniżek i pracy na jakiejś europeistyce ;) Quote
motyleqq Posted May 28, 2013 Posted May 28, 2013 [quote name='asiak_kasia']no mi jedna kumpela powiedziała, ze studia daja jest stypendium socjalne, plus naukowe, plus ma łatwiej z robotą bo chętniej zatrudniają studentów, a że kierunek mowiać krótko ujowy, to sobie miesięcznie te 1500zł "zarobi" :roll: także sobie studiuje, dla studiowania :diabloti:[/QUOTE] cóż, ja od kiedy studiuję to nie mogę znaleźć pracy, więc... :cool3: Quote
Recommended Posts