Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Rinuś']A ja wczoraj miałam sierść Brutusa w kotlecie :loveu:[/QUOTE]

U mnie też się zdarza, mamusia chce mnie wtedy zabić :loveu:

Posted

[quote name='Rinuś']A ja wczoraj miałam sierść Brutusa w kotlecie :loveu:[/QUOTE]
A ja w sałatce i świeżo otwartym jogurcie:evil_lol::loveu:

Posted

Labek ma podobny kłak do rota, i to jest masakra, jak dla mnie, wole już z dwojga złego długie kudły jak u Joko. A idealny jest pies krótko-gładkowłosy, jak ast, albo dobek. Miałam na przechowaniu u siebie astkę kolezanki i to jest to! :loveu:

W pracy zdycham, zrobiło mi się jakieś cuś pod powieką, i wujek google mi podpowiedział ze to rak gruczołu Meinboma :mdleje::evil_lol:

Posted

Tak, Google z każdej krosty, plamy czy bólu gardła potrafi zrobić raka :lol: Pewnie ci się jęczmień robi, leć do okulisty po kropelki, to szybko przejdzie.

Ja też zdycham w pracy, muszę zrobić korekty faktur, ale tak mi się nie chce, że o bosze ;)

Posted

no tez tak obstawiam, że to zwykły jeczmień jest ;)

ooo korekty fakturek, to sama przyjemność jest, jeszcze jak się ma jakiś sensowny programik, to przyjemność nie praca :loveu: ja za to robię zestawienie całego miesiąca, efektywność pracy, pracowników, raporty i wykresiki i raporty i jeszcze trochę wykresików :diabloti:

a w drodze jedzie chińczyk na obiadek :loveu:

Posted

O jak bym zjadła chińczyka. W ogóle bym coś zjadła.
Mam leczo :loveu:

Ja się byczę w domu, śpię do oporu i nic szczególnego nie robię. Wczoraj z nudów poszliśmy z psami do centrum na szejka. Fajnie, nie? :razz:

Posted

[quote name='omry']O jak bym zjadła chińczyka. W ogóle bym coś zjadła.
Mam leczo :loveu:

Ja się byczę w domu, śpię do oporu i nic szczególnego nie robię. Wczoraj z nudów poszliśmy z psami do centrum na szejka. Fajnie, nie? :razz:[/QUOTE]

No chińczyk jedzie do mnie w postaci wieprzowiny w sosie seczuańskim z zasmażanym ryzem, oczywiscie do tego bambus, kiełki i grzyby mun :loveu:

a reszty nie skomentuje, pociesza mnie tylko fakt, że za kilka dni wypłata :loveu:

Posted

Ty przynajmniej masz obiad, a ja jak kupię fajki, to już mi na lunch nie starczy :eviltong: Dobrze, że pensja jutro przybędzie... Ale obawiam się, że długi weekend ją szybko nadszarpnie :-( ;)

a reszty nie skomentuje, pociesza mnie tylko fakt, że za kilka dni wypłata

Haha widzę to samo myślenie. Pensja na horyzoncie i od razu człowiekowi lepiej :lol:

Posted

[quote name='Amber']Ty przynajmniej masz obiad, a ja jak kupię fajki, to już mi na lunch nie starczy :eviltong: Dobrze, że pensja jutro przybędzie... Ale obawiam się, że długi weekend ją szybko nadszarpnie :-( ;)

Haha widzę to samo myślenie. Pensja na horyzoncie i od razu człowiekowi lepiej :lol:[/QUOTE]

no ba :evil_lol: weekend u nas dodatkowo obciążony kosztami, bo TZ ma urodziny :shake: tort trzeba zrobić i żarcie jakies...
a ja się przyznam, że wróciłam do fajek. Tak ładnie mi szło na tym e papierosku, ale jeden dzien mega stresu, i sięgnęłam po zwykła fajkę, potem drugą, a potem poszlam juz kupić paczkę, no i poszło :placz: jestem beznadziejna pod tym względem :-(

a obiad jest z pożyczonej kasy :evil_lol: (bo wzięłam tylko 20zł w portfel, tu w poblizu bankomatu nie uświadczysz, wiec kolega pożyczył:loveu:)

Posted

A ja się byczę i z nudów wymyśliłam sobie na ogódeczku zrobić miejscówkę na grilla i wybieg dla piesków :evil_lol:
I mam piękną angielską pogodę za oknem :evil_lol: A świnia mi chrapie pod kołdrą :eviltong:

Posted

Co wy z tym byczeniem? Do roboty trzeba, gospodarkę ratować! :lol: Przez tę angielską pogodę dziś jechałam do roboty 2x dłużej :multi: :eviltong:

Fajki to straszny syf :shake: Chyba sobie kupię Desmoxan albo cuś, bo serio bez niczego to chyba nie uda mi się rzucić ;)

Posted

a ja jestem po zajęciach już :loveu: dwie godziny projektowania, dwie godzinki mechaniki, jutro sprawdzianik na matmie bo na poprzedniej wyszliśmy z sali :loveu: i za tydzień muszę oddać projekt z rysunkiem, więc dzisiaj ogarniam autocada :loveu:

Posted

[quote name='Amber']
Fajki to straszny syf :shake: Chyba sobie kupię Desmoxan albo cuś, bo serio bez niczego to chyba nie uda mi się rzucić ;)[/QUOTE]

mój brat rzucił z desmoxanem, TŻ z tabexem(to bez różnicy) ;)

Posted

[quote name='Amber']Co wy z tym byczeniem? Do roboty trzeba, gospodarkę ratować! :lol: Przez tę angielską pogodę dziś jechałam do roboty 2x dłużej :multi: :eviltong:

Fajki to straszny syf :shake: Chyba sobie kupię Desmoxan albo cuś, bo serio bez niczego to chyba nie uda mi się rzucić ;)[/QUOTE]

Z fajkami jest masakra, osobiście palę tylko do piwka z towarzystwem ;)

A gospodarki nie ma jak ratować - u mnie na zadupiu nie ma pracy :roll: Tyle co sobie dorabiam z portalu i więcej nie...

Posted

Jak dobrze, że mam już absolutorium i się uczelnianymi pierdołami nie muszę zamartwiać. Wszystko lepsze niż pisanie jakiś bzdur. Korygowanie fakturek rulez! :evil_lol:

Mi już niedługo 9 lat stuknie jak palę, wiec mnie to przeraża coraz bardziej. Palę mało myślę, ale nieprzerwanie, więc szkodzi tak czy siak.

Posted

[quote name='Unbelievable']e, ja nie mam bzdur, nie ta uczelnia :evil_lol: jedne rzeczy są bardziej przydatne, inne mniej, ale zawsze się czegoś sensownego nauczę ;)[/QUOTE]

no i takie studiowanie ma sens, a nie studiowanie dla studiowania, którego w ogóle nie czaję ;)

Posted

[quote name='motyleqq']no i takie studiowanie ma sens, a nie studiowanie dla studiowania, którego w ogóle nie czaję ;)[/QUOTE]

no mi jedna kumpela powiedziała, ze studia daja jest stypendium socjalne, plus naukowe, plus ma łatwiej z robotą bo chętniej zatrudniają studentów, a że kierunek mowiać krótko ujowy, to sobie miesięcznie te 1500zł "zarobi" :roll:

także sobie studiuje, dla studiowania :diabloti:

Posted

[quote name='motyleqq']no i takie studiowanie ma sens, a nie studiowanie dla studiowania, którego w ogóle nie czaję ;)[/QUOTE]
nie bez powodu studiuję to co studiuję :evil_lol:
[quote name='asiak_kasia']no mi jedna kumpela powiedziała, ze studia daja jest stypendium socjalne, plus naukowe, plus ma łatwiej z robotą bo chętniej zatrudniają studentów, a że kierunek mowiać krótko ujowy, to sobie miesięcznie te 1500zł "zarobi" :roll:

także sobie studiuje, dla studiowania :diabloti:[/QUOTE]
ano, jak się nie ma ambicji, to można "studiować" dla zniżek i pracy na jakiejś europeistyce ;)

Posted

[quote name='asiak_kasia']no mi jedna kumpela powiedziała, ze studia daja jest stypendium socjalne, plus naukowe, plus ma łatwiej z robotą bo chętniej zatrudniają studentów, a że kierunek mowiać krótko ujowy, to sobie miesięcznie te 1500zł "zarobi" :roll:

także sobie studiuje, dla studiowania :diabloti:[/QUOTE]

cóż, ja od kiedy studiuję to nie mogę znaleźć pracy, więc... :cool3: