Luzia Posted May 10, 2013 Posted May 10, 2013 jesiooo jakie tu ostatnio nudy, wszyscy tu dla siebie grzeczni i kochani, czas na urlop :placz: Quote
Amber Posted May 10, 2013 Author Posted May 10, 2013 Mi to tam nie przeszkadza ;) Wstawiam filmik - jak się wygrywa grupę, będąc dobermanem :lol: Z Łodzi, więc na czasie (inne pieski też są ;) ) [video=youtube;UiL15Vv9mtI]http://www.youtube.com/watch?v=UiL15Vv9mtI&feature=player_embedded[/video] Quote
Okamia Posted May 10, 2013 Posted May 10, 2013 Amber napisał(a):Mi to tam nie przeszkadza ;) Wstawiam filmik - jak się wygrywa grupę, będąc dobermanem :lol: Z Łodzi, więc na czasie (inne pieski też są ;) ) No co? Ładnie najarany na piłeczkę i miał w dupci inne pieski :loveu: Tylko ta psychoza wymalowana na pysku :evil_lol: Quote
Justa Posted May 10, 2013 Posted May 10, 2013 Tykająca bomba zegarowa :mdleje: Chciałam już powiedzieć, że dawno nie miałaś problemów z Jariczka zdrowiem gdy doczytałam o ataku amstaffa :mdleje: Quote
Aleksa. Posted May 11, 2013 Posted May 11, 2013 [quote name='Amber']Daj ją na linkę, będziesz dogomaniakiem pełną gębą wtedy :eviltong: A z kim ten spacer btw? Komenda biegaj nie jest taka głupia, u Jariego się przydaje np. podczas odblokowania flexi na całą długość, zwalniam go wtedy z komendy równaj. Jest zaciesz wtedy i pląsanie :lol: Chodzenie to pół biedy, ale późniejsza kąpiel... :diabloti: po drodze był mini stawik :D Dora wlazła po łapy ale szyja jako tako się umyła sama :D Quote
asiak_kasia Posted May 11, 2013 Posted May 11, 2013 Luzia napisał(a):To jej nie wołaj, nie będzie obciachu :diabloti: Powiesz że ona musi się wybiegać w ten sposób, a najlepiej jeszcze zaraz po puszczeniu ze smyczy powiedz komendę "biegaj", będzie tak profesjonalnie :diabloti: o i po problemie :diabloti: Amber napisał(a):Daj ją na linkę, będziesz dogomaniakiem pełną gębą wtedy :eviltong: A z kim ten spacer btw? ie p pierdziele linkę, nie bede się plątać jak goopia. Poza tym kurde to ma przyjemność, a nie męczarnia :diabloti: Amber napisał(a):Mi to tam nie przeszkadza ;) Wstawiam filmik - jak się wygrywa grupę, będąc dobermanem :lol: Z Łodzi, więc na czasie (inne pieski też są ;) ) [video=youtube;UiL15Vv9mtI]http://www.youtube.com/watch?v=UiL15Vv9mtI&feature=player_embedded[/video] Dobek cudeńko, ale rotek tez niczego sobie :cool3: i ten cięty bokser :loveu: Quote
Amber Posted May 11, 2013 Author Posted May 11, 2013 [quote name='Okamia']No co? Ładnie najarany na piłeczkę i miał w dupci inne pieski :loveu: Tylko ta psychoza wymalowana na pysku :evil_lol: Psychoza jest wpisana w tę rasę... Jari też ma często ten wyraz ryja :lol: [quote name='Justa']Tykająca bomba zegarowa :mdleje: Chciałam już powiedzieć, że dawno nie miałaś problemów z Jariczka zdrowiem gdy doczytałam o ataku amstaffa :mdleje: Całe szczęście rana goi się ładnie, zrobił się już strup. [quote name='Aleksandra95']po drodze był mini stawik :D Dora wlazła po łapy ale szyja jako tako się umyła sama :D Mniam :diabloti: [quote name='asiak_kasia']o i po problemie :diabloti: pierdziele linkę, nie bede się plątać jak goopia. Poza tym kurde to ma przyjemność, a nie męczarnia :diabloti: Dobek cudeńko, ale rotek tez niczego sobie :cool3: i ten cięty bokser :loveu: Rasowe boksery zawsze mnie zaskakują, że są niskie ale przypakowane. Szczególnie suki. Wyglądają zgoła inaczej niż te szczudlaste boksie osiedlowe ;). Zresztą podobnie jest z dobkami :p Mam trochę fotek z ogródka :) Quote
Amber Posted May 11, 2013 Author Posted May 11, 2013 Ładna, ładna, chciałoby się taką... :cool3: Miałam nagrać filmik z frisbee, ale TŻ nadział się na ząb Jariego i po zabawie :evil_lol: Kurczę, to już szczyt nieumiejętnego rzucania :eviltong: Quote
anetta Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 Ten bokser też najarany jak nie wiem :evil_lol: Kurcze, jaka ona mała ta suczka, 5:27 toż ona wielkości tego średniaka :mdleje: Tydzień temu jechałam wałem na rowerku ale Cię Amber nie widziałam :p Pogryzienia współczuję. Quote
betty_labrador Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 No-nareszcie piekne fotki :diabloti: i widze ze nasze psy maja skąpe adresówki :evil_lol: http://s883.photobucket.com/user/Abelsonite/media/Jarhead%203/DSC_3748-1_zpsc7a822ad.jpg.html Bo po co wydawać na blaszkę skoro zaraz się zgubi :p Ta dobermanka podoba mi sie-widze w niej pewne podobienstwo do Jariego :diabloti: Ałabaj mi sie jeszcze podoba. A co do ustawnia to mini doberman chyba miał z tym małe problemy :eviltong: Quote
Amber Posted May 13, 2013 Author Posted May 13, 2013 [quote name='anetta']Ten bokser też najarany jak nie wiem :evil_lol: Kurcze, jaka ona mała ta suczka, 5:27 toż ona wielkości tego średniaka :mdleje: Tydzień temu jechałam wałem na rowerku ale Cię Amber nie widziałam :p Pogryzienia współczuję. Bo ja górą, tam gdzie kostka nie chodzę :lol: [quote name='betty_labrador']No-nareszcie piekne fotki :diabloti: i widze ze nasze psy maja skąpe adresówki :evil_lol: http://s883.photobucket.com/user/Abelsonite/media/Jarhead 3/DSC_3748-1_zpsc7a822ad.jpg.html Bo po co wydawać na blaszkę skoro zaraz się zgubi :p Ta dobermanka podoba mi sie-widze w niej pewne podobienstwo do Jariego :diabloti: Ałabaj mi sie jeszcze podoba. A co do ustawnia to mini doberman chyba miał z tym małe problemy :eviltong: Nie bardzo rozumiem, Jari ma bardzo porządną adresówkę tj. nieśmiertelnik. Okręcony taśmą izolacyjną, żeby nie dzwonił. Ale fakt, 2 już zgubił ;) [quote name='wedara']Super filmik !! Gratulacje !!! :multi: No filmik fajny, ale ja przecież nie mam suki :eviltong: Quote
asiak_kasia Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 czesc kobieto pracy! :loveu: ja dzisiaj tylko do 12, sialalalala :bigcool::bigcool: Quote
betty_labrador Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 Oopss...:oops: ta taśma mnie zmyliła nieco, myślałam, że to od kluczy brelok :diabloti: oddaje honor nieśmiertelnikowi :p :lol: Quote
Rinuś Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 asiak_kasia napisał(a):czesc kobieto pracy! :loveu: ja dzisiaj tylko do 12, sialalalala :bigcool::bigcool: no to już skandal! ja do 21 :-( Cześć amberuchna :evil_lol: ładne foteczki :diabloti: Quote
Amber Posted May 13, 2013 Author Posted May 13, 2013 A dzinkuje. Ja już w domciu :loveu: Choć dziś co prawda kolejny dzień "nie wychodzę z samochodu, chyba, że do kibla (i tak szczęśliwie!) :lol:" ale w firmie padł net więc nie mam co żałować :eviltong: Za to jutro proszę o czymanie kciuków, bo jadę w pierwszą delegację i w ogóle w pierwszą trasę ever. Bo do tej pory to tylko po Wawie jeździłam... Co prawda droga prosta, bo autostradą do Łodzi, ale zawsze coś ;) Ale to jutro, teraz idę oglądać GoT... należy mi się, choć znowu będą torturować mojego biednego Theonka :( :evil_lol: Quote
Okamia Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 Amber napisał(a): Ale to jutro, teraz idę oglądać GoT... należy mi się, choć znowu będą torturować mojego biednego Theonka :( :evil_lol: zasłużył sobie to go torturują :eviltong: Quote
Amber Posted May 13, 2013 Author Posted May 13, 2013 E tam, on jest tak samo nieprzystosowany do życia w złym świecie jak ja :evil_lol: Mam poza tym ochotę zacząć oglądać Vikings, bo brat sobie zażyczył, no to może też skorzystam, ale muszę mieć na to "wolne" popołudnie, bo obawiam się, że na 1 odcinku się nie skończy... :eviltong: Quote
Okamia Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 Amber napisał(a):E tam, on jest tak samo nieprzystosowany do życia w złym świecie jak ja :evil_lol: Mam poza tym ochotę zacząć oglądać Vikings, bo brat sobie zażyczył, no to może też skorzystam, ale muszę mieć na to "wolne" popołudnie, bo obawiam się, że na 1 odcinku się nie skończy... :eviltong: Szczerze polecam - po 3 pierwszych odcinkach porzuciłam GOT dla tego :evil_lol: Takie fajne brutality - teraz za to moim numerem 1 jest Da Vinci's Demons :loveu: Każdy odcinek jest genialny :loveu: Ja zaraz oglądam finał Once Upon a Time, a wieczorem właśnie Da Vinciego, Arrow i GOT :diabloti: Quote
Recommended Posts