Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mi to tam nie przeszkadza ;)

Wstawiam filmik - jak się wygrywa grupę, będąc dobermanem :lol: Z Łodzi, więc na czasie (inne pieski też są ;) )

[video=youtube;UiL15Vv9mtI]http://www.youtube.com/watch?v=UiL15Vv9mtI&feature=player_embedded[/video]

Posted

Amber napisał(a):

Wstawiam filmik - jak się wygrywa grupę, będąc dobermanem :lol: Z Łodzi, więc na czasie (inne pieski też są ;) )

No co? Ładnie najarany na piłeczkę i miał w dupci inne pieski :loveu: Tylko ta psychoza wymalowana na pysku :evil_lol:

Posted

Tykająca bomba zegarowa :mdleje:

Chciałam już powiedzieć, że dawno nie miałaś problemów z Jariczka zdrowiem gdy doczytałam o ataku amstaffa :mdleje:

Posted

[quote name='Amber']Daj ją na linkę, będziesz dogomaniakiem pełną gębą wtedy :eviltong:

A z kim ten spacer btw?

Komenda biegaj nie jest taka głupia, u Jariego się przydaje np. podczas odblokowania flexi na całą długość, zwalniam go wtedy z komendy równaj. Jest zaciesz wtedy i pląsanie :lol:

Chodzenie to pół biedy, ale późniejsza kąpiel... :diabloti:

po drodze był mini stawik :D Dora wlazła po łapy ale szyja jako tako się umyła sama :D

Posted

Luzia napisał(a):
To jej nie wołaj, nie będzie obciachu :diabloti: Powiesz że ona musi się wybiegać w ten sposób, a najlepiej jeszcze zaraz po puszczeniu ze smyczy powiedz komendę "biegaj", będzie tak profesjonalnie :diabloti:

o i po problemie :diabloti:

Amber napisał(a):
Daj ją na linkę, będziesz dogomaniakiem pełną gębą wtedy :eviltong:

A z kim ten spacer btw?
ie p

pierdziele linkę, nie bede się plątać jak goopia. Poza tym kurde to ma przyjemność, a nie męczarnia :diabloti:

Amber napisał(a):

[video=youtube;UiL15Vv9mtI]http://www.youtube.com/watch?v=UiL15Vv9mtI&feature=player_embedded[/video]

Dobek cudeńko, ale rotek tez niczego sobie :cool3: i ten cięty bokser :loveu:

Posted

[quote name='Okamia']No co? Ładnie najarany na piłeczkę i miał w dupci inne pieski :loveu: Tylko ta psychoza wymalowana na pysku :evil_lol:
Psychoza jest wpisana w tę rasę... Jari też ma często ten wyraz ryja :lol:

[quote name='Justa']Tykająca bomba zegarowa :mdleje:

Chciałam już powiedzieć, że dawno nie miałaś problemów z Jariczka zdrowiem gdy doczytałam o ataku amstaffa :mdleje:
Całe szczęście rana goi się ładnie, zrobił się już strup.

[quote name='Aleksandra95']po drodze był mini stawik :D Dora wlazła po łapy ale szyja jako tako się umyła sama :D
Mniam :diabloti:

[quote name='asiak_kasia']o i po problemie :diabloti:

pierdziele linkę, nie bede się plątać jak goopia. Poza tym kurde to ma przyjemność, a nie męczarnia :diabloti:

Dobek cudeńko, ale rotek tez niczego sobie :cool3: i ten cięty bokser :loveu:
Rasowe boksery zawsze mnie zaskakują, że są niskie ale przypakowane. Szczególnie suki. Wyglądają zgoła inaczej niż te szczudlaste boksie osiedlowe ;). Zresztą podobnie jest z dobkami :p

Mam trochę fotek z ogródka :)

Posted

Ładna, ładna, chciałoby się taką... :cool3:

Miałam nagrać filmik z frisbee, ale TŻ nadział się na ząb Jariego i po zabawie :evil_lol: Kurczę, to już szczyt nieumiejętnego rzucania :eviltong:

Posted

Ten bokser też najarany jak nie wiem :evil_lol: Kurcze, jaka ona mała ta suczka, 5:27 toż ona wielkości tego średniaka :mdleje:

Tydzień temu jechałam wałem na rowerku ale Cię Amber nie widziałam :p

Pogryzienia współczuję.

Posted

No-nareszcie piekne fotki :diabloti: i widze ze nasze psy maja skąpe adresówki :evil_lol: http://s883.photobucket.com/user/Abelsonite/media/Jarhead%203/DSC_3748-1_zpsc7a822ad.jpg.html
Bo po co wydawać na blaszkę skoro zaraz się zgubi :p

Ta dobermanka podoba mi sie-widze w niej pewne podobienstwo do Jariego :diabloti:
Ałabaj mi sie jeszcze podoba. A co do ustawnia to mini doberman chyba miał z tym małe problemy :eviltong:

Posted

[quote name='anetta']Ten bokser też najarany jak nie wiem :evil_lol: Kurcze, jaka ona mała ta suczka, 5:27 toż ona wielkości tego średniaka :mdleje:

Tydzień temu jechałam wałem na rowerku ale Cię Amber nie widziałam :p

Pogryzienia współczuję.
Bo ja górą, tam gdzie kostka nie chodzę :lol:

[quote name='betty_labrador']No-nareszcie piekne fotki :diabloti: i widze ze nasze psy maja skąpe adresówki :evil_lol: http://s883.photobucket.com/user/Abelsonite/media/Jarhead 3/DSC_3748-1_zpsc7a822ad.jpg.html
Bo po co wydawać na blaszkę skoro zaraz się zgubi :p

Ta dobermanka podoba mi sie-widze w niej pewne podobienstwo do Jariego :diabloti:
Ałabaj mi sie jeszcze podoba. A co do ustawnia to mini doberman chyba miał z tym małe problemy :eviltong:
Nie bardzo rozumiem, Jari ma bardzo porządną adresówkę tj. nieśmiertelnik. Okręcony taśmą izolacyjną, żeby nie dzwonił. Ale fakt, 2 już zgubił ;)

[quote name='wedara']Super filmik !! Gratulacje !!! :multi:
No filmik fajny, ale ja przecież nie mam suki :eviltong:

Posted

asiak_kasia napisał(a):
czesc kobieto pracy! :loveu:
ja dzisiaj tylko do 12, sialalalala :bigcool::bigcool:

no to już skandal! ja do 21 :-(
Cześć amberuchna :evil_lol: ładne foteczki :diabloti:

Posted

A dzinkuje. Ja już w domciu :loveu: Choć dziś co prawda kolejny dzień "nie wychodzę z samochodu, chyba, że do kibla (i tak szczęśliwie!) :lol:" ale w firmie padł net więc nie mam co żałować :eviltong:

Za to jutro proszę o czymanie kciuków, bo jadę w pierwszą delegację i w ogóle w pierwszą trasę ever. Bo do tej pory to tylko po Wawie jeździłam... Co prawda droga prosta, bo autostradą do Łodzi, ale zawsze coś ;)

Ale to jutro, teraz idę oglądać GoT... należy mi się, choć znowu będą torturować mojego biednego Theonka :( :evil_lol:

Posted

Amber napisał(a):

Ale to jutro, teraz idę oglądać GoT... należy mi się, choć znowu będą torturować mojego biednego Theonka :( :evil_lol:

zasłużył sobie to go torturują :eviltong:

Posted

E tam, on jest tak samo nieprzystosowany do życia w złym świecie jak ja :evil_lol:

Mam poza tym ochotę zacząć oglądać Vikings, bo brat sobie zażyczył, no to może też skorzystam, ale muszę mieć na to "wolne" popołudnie, bo obawiam się, że na 1 odcinku się nie skończy... :eviltong:

Posted

Amber napisał(a):
E tam, on jest tak samo nieprzystosowany do życia w złym świecie jak ja :evil_lol:

Mam poza tym ochotę zacząć oglądać Vikings, bo brat sobie zażyczył, no to może też skorzystam, ale muszę mieć na to "wolne" popołudnie, bo obawiam się, że na 1 odcinku się nie skończy... :eviltong:

Szczerze polecam - po 3 pierwszych odcinkach porzuciłam GOT dla tego :evil_lol: Takie fajne brutality - teraz za to moim numerem 1 jest Da Vinci's Demons :loveu: Każdy odcinek jest genialny :loveu:
Ja zaraz oglądam finał Once Upon a Time, a wieczorem właśnie Da Vinciego, Arrow i GOT :diabloti: