Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Miałam to zalinkować, ale nie chciałam pisać postu pod postem :diabloti: Dzięki Rinuś :loveu: :lol:

Dla potomnych, bo pewnie zaraz zniknie :eviltong:

Administrator napisał(a):
Mój pies, 3-letni jamnik Czaks bardzo dziwnie się zachowuje. Kiedy przychodzę z pracy do domu, wtedy mój papies je jak szalon'd. Pomóżcie czo mam z tym zrobicz. Ostatnio moja loszka pomalowała go na czerwono, może to jest przyczyna. Also stoi mu ciągle kutacz i jak zobaczy sukę to pędzi jak popar po dzieci żeby ją zapłodnicz.

Z pisowni wynika, że ktoś z "naszej bandy" :evil_lol:

Posted

asiak_kasia napisał(a):
Bry Szanownemu gronu :loveu:
Ja dzisiaj siedze do 16 (oh god why?) a taka piękna pogoda... :shake:

U mnie już się psuje :shake:

Posted

Rinuś napisał(a):
ja do 21 :diabloti:

dobrze Ci tak :turn-l:

Amber napisał(a):
A ja wróciłam z trasy i idę spać hehe :eviltong: :lol:

a spacer z pieskami? Nieładnie tak olewac potrzeby swoich zwierząt, co z Ciebie za właścicielka jest, ja się pytam?! :diabloti:
nie wiesz, że doberman to potrzebuje milionpińcet godzin pracy i wysiłku intelektualnego?! :shake:

Posted

Ha! A ja byłam nad jeziorkiem posiedzieć - bez psów niestety (w czwartek z rana wezmę suki autem chyba i z TZtem pojedziemy znów)... Na słoneczku chwile posiedziałam a zaraz z pieskami idę :loveu:

Posted

Się wyspałam, a pies poszedł na spacer... Jak mi się zachce to wieczorem też pójdzie :roll: :evil_lol:

U mnie Jari cierpi na brak intelektualnej pracy :evil_lol: Siad i podaj łapę musi mu starczyć. I to co robiliśmy 2,5 roku temu :eviltong: Bosze, jaki ze mnie zły właściciel, trzeba było sobie labradora kupić one nie potrzebują żadnej nauki :roll:

Serio, swoisty rasizm na rasowych forach w stronę labków, jamników albo innych "łatwiejszych" ras niż "super extra trudne dobermany i maliny, które potrzebują miljon pińcet godzin pracy" też mnie bawi przednio :p Jakby "miłośnicy" psów obronnych zapomnieli, że nie tylko z dobermanem da się "pracować", bo zarówno labki jak i jamniki to także rasy pracujące. Tylko widocznie szarpanie rękawa i siadanie co do mm przy przewodniku, jest bardziej cool niż np. norowanie :evil_lol:

No i przewodnik dobermana też musi być koniecznie pasjonatem szkolenia, bo inaczej... Niech sobie weźmie labka albo jamnika :evil_lol: Kółko się zamyka ;).

Posted

Buuuu nikt mnie nie kocha... Może dlatego, że jeżdżę z psem w kolczatce na rowerze ze smyczą w ręku :evil_lol:

Gardło mnie bolało od 2 dni, wczoraj było apogeum i wzięłam antybiotyk... A dziś już dużo lepiej :p Chyba jednak się pospieszyłam z tym leczeniem ;) Ale przynajmniej nie musiałam iść do roboty :multi: TŻ wziął double trouble do siebie rano i zostałam sobie z Finką. Która już odczuła jak to być pupilkiem bo mogła wylizać talerz po jajecznicy bez konkurencji :eviltong:

Mam jakieś tam fotki...

Posted

:diabloti: nie ma szczeniaczków, nie ma ruchu na blożku, sory lajf is brutal. Musisz sobie jaką nową parówkę kupic, albo okaleczonego dobcia :diabloti:

a tak btw są hodowle CCtów w Pl kopiujące pieseczki :loveu: Wiedziałam, że prędzej czy później tak to się skonczy. Przepisy swoje, a zycie swoje. I żeby było śmieszniej są to hodowle, gdzie nie tak dawno gromy leciały na kazde pytanie o cięte uszy. Także to tyle w temacie miłosierdzia i walki o niekopiowanie piesków :roll:

Posted

asiak_kasia napisał(a):
:diabloti: nie ma szczeniaczków, nie ma ruchu na blożku, sory lajf is brutal. Musisz sobie jaką nową parówkę kupic, albo okaleczonego dobcia :diabloti:

a tak btw są hodowle CCtów w Pl kopiujące pieseczki :loveu: Wiedziałam, że prędzej czy później tak to się skonczy. Przepisy swoje, a zycie swoje. I żeby było śmieszniej są to hodowle, gdzie nie tak dawno gromy leciały na kazde pytanie o cięte uszy. Także to tyle w temacie miłosierdzia i walki o niekopiowanie piesków :roll:

DC też będę miała kopiowaną :loveu: Wszystko się da :razz:

Amber, kiedy jakiś papiś? :lol:

Posted

omry napisał(a):
DC też będę miała kopiowaną :loveu: Wszystko się da :razz:

Amber, kiedy jakiś papiś? :lol:

DC ale tylko w starym typie, a nie te nowe pokraki. Oj tak bardzo bardzo mi się podobają :loveu:

Rinuś napisał(a):
ojojoj co za brzydki kopiowany doberman :diabloti:

c'nie? Że też jej nie wstyd tak go pokazywać ludziom :shake:

Posted

A 14 letni jamnik bez zębów nie jest fajny? Nope... guess not :evil_lol: Żadnych szczeniaczków i tak mam za dużo roboty z tym co mam ;)

Co do kopiowania to mnie też to nie dziwi, mój doberman kopiowany może brzydki i okaleczony, ale na inne już jest popyt... :lol:

DC to chyba Dogo Canario ;)

Posted

Amber napisał(a):
A 14 letni jamnik bez zębów nie jest fajny? Nope... guess not :evil_lol: Żadnych szczeniaczków i tak mam za dużo roboty z tym co mam ;)

Co do kopiowania to mnie też to nie dziwi, mój doberman kopiowany może brzydki i okaleczony, ale na inne już jest popyt... :lol:

DC to chyba Dogo Canario ;)

Rinusiowa- nie osłabiaj mnie, Dog Kanaryjski, kobieto, i Ty się dogomaniaczką chcesz nazywać? Wstyd mi za Ciebie Kolezanko, nie wiem czy słusznie, Fotoblożanko :shake:

Amber, ubierz Finkę w sukieneczkę ruszoffą i od razu się zlecą tłumy, o albo Jareczka na łańcuch! :diabloti:

edit:

omry- cudo :loveu: To jest własnie ten typ który mi pasuje :cool3:

Posted

Jariemu przykleję ogon i uszy, od razu będzie słodki i zlecą się nastolatki :loveu: Trzeba myśleć o pijarze :evil_lol:

Dla mnie nie siedzącej w molosach szczerze mówiąc DC, CC, Alano itp. bez kopiowania wyglądają tak samo :eviltong: Tak jak CAO, kaukaz i reszta kudłaczy.