Amber Posted May 13, 2013 Author Posted May 13, 2013 Ja powinnam pisać pracę magisterską :loveu: :evil_lol: Quote
Rinuś Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 :diabloti: http://www.dogomania.pl/forum/threads/243371-Dziwne-zachowanie-psa?p=20848881#post20848881 Quote
Amber Posted May 13, 2013 Author Posted May 13, 2013 Miałam to zalinkować, ale nie chciałam pisać postu pod postem :diabloti: Dzięki Rinuś :loveu: :lol: Dla potomnych, bo pewnie zaraz zniknie :eviltong: Administrator napisał(a):Mój pies, 3-letni jamnik Czaks bardzo dziwnie się zachowuje. Kiedy przychodzę z pracy do domu, wtedy mój papies je jak szalon'd. Pomóżcie czo mam z tym zrobicz. Ostatnio moja loszka pomalowała go na czerwono, może to jest przyczyna. Also stoi mu ciągle kutacz i jak zobaczy sukę to pędzi jak popar po dzieci żeby ją zapłodnicz. Z pisowni wynika, że ktoś z "naszej bandy" :evil_lol: Quote
Rinuś Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 widzisz jak ja wiem czego ty pragniesz :diabloti: Quote
Okamia Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 leżę i kwiczę :evil_lol: Ktoś zauważył, że brak nam rozrywki :loveu: Quote
asiak_kasia Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 Bry Szanownemu gronu :loveu: Ja dzisiaj siedze do 16 (oh god why?) a taka piękna pogoda... :shake: Quote
Okamia Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 asiak_kasia napisał(a):Bry Szanownemu gronu :loveu: Ja dzisiaj siedze do 16 (oh god why?) a taka piękna pogoda... :shake: U mnie już się psuje :shake: Quote
asiak_kasia Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 Okamia napisał(a):U mnie już się psuje :shake: a tutaj lato w pełni, słonko, cieplutko, a ja gniję w robocie, i jeszcze 3h :placz: Quote
Amber Posted May 14, 2013 Author Posted May 14, 2013 A ja wróciłam z trasy i idę spać hehe :eviltong: :lol: Quote
asiak_kasia Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 Rinuś napisał(a):ja do 21 :diabloti: dobrze Ci tak :turn-l: Amber napisał(a):A ja wróciłam z trasy i idę spać hehe :eviltong: :lol: a spacer z pieskami? Nieładnie tak olewac potrzeby swoich zwierząt, co z Ciebie za właścicielka jest, ja się pytam?! :diabloti: nie wiesz, że doberman to potrzebuje milionpińcet godzin pracy i wysiłku intelektualnego?! :shake: Quote
Okamia Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 Ha! A ja byłam nad jeziorkiem posiedzieć - bez psów niestety (w czwartek z rana wezmę suki autem chyba i z TZtem pojedziemy znów)... Na słoneczku chwile posiedziałam a zaraz z pieskami idę :loveu: Quote
Amber Posted May 14, 2013 Author Posted May 14, 2013 Się wyspałam, a pies poszedł na spacer... Jak mi się zachce to wieczorem też pójdzie :roll: :evil_lol: U mnie Jari cierpi na brak intelektualnej pracy :evil_lol: Siad i podaj łapę musi mu starczyć. I to co robiliśmy 2,5 roku temu :eviltong: Bosze, jaki ze mnie zły właściciel, trzeba było sobie labradora kupić one nie potrzebują żadnej nauki :roll: Serio, swoisty rasizm na rasowych forach w stronę labków, jamników albo innych "łatwiejszych" ras niż "super extra trudne dobermany i maliny, które potrzebują miljon pińcet godzin pracy" też mnie bawi przednio :p Jakby "miłośnicy" psów obronnych zapomnieli, że nie tylko z dobermanem da się "pracować", bo zarówno labki jak i jamniki to także rasy pracujące. Tylko widocznie szarpanie rękawa i siadanie co do mm przy przewodniku, jest bardziej cool niż np. norowanie :evil_lol: No i przewodnik dobermana też musi być koniecznie pasjonatem szkolenia, bo inaczej... Niech sobie weźmie labka albo jamnika :evil_lol: Kółko się zamyka ;). Quote
Amber Posted May 17, 2013 Author Posted May 17, 2013 Buuuu nikt mnie nie kocha... Może dlatego, że jeżdżę z psem w kolczatce na rowerze ze smyczą w ręku :evil_lol: Gardło mnie bolało od 2 dni, wczoraj było apogeum i wzięłam antybiotyk... A dziś już dużo lepiej :p Chyba jednak się pospieszyłam z tym leczeniem ;) Ale przynajmniej nie musiałam iść do roboty :multi: TŻ wziął double trouble do siebie rano i zostałam sobie z Finką. Która już odczuła jak to być pupilkiem bo mogła wylizać talerz po jajecznicy bez konkurencji :eviltong: Mam jakieś tam fotki... Quote
asiak_kasia Posted May 17, 2013 Posted May 17, 2013 :diabloti: nie ma szczeniaczków, nie ma ruchu na blożku, sory lajf is brutal. Musisz sobie jaką nową parówkę kupic, albo okaleczonego dobcia :diabloti: a tak btw są hodowle CCtów w Pl kopiujące pieseczki :loveu: Wiedziałam, że prędzej czy później tak to się skonczy. Przepisy swoje, a zycie swoje. I żeby było śmieszniej są to hodowle, gdzie nie tak dawno gromy leciały na kazde pytanie o cięte uszy. Także to tyle w temacie miłosierdzia i walki o niekopiowanie piesków :roll: Quote
omry Posted May 17, 2013 Posted May 17, 2013 asiak_kasia napisał(a)::diabloti: nie ma szczeniaczków, nie ma ruchu na blożku, sory lajf is brutal. Musisz sobie jaką nową parówkę kupic, albo okaleczonego dobcia :diabloti: a tak btw są hodowle CCtów w Pl kopiujące pieseczki :loveu: Wiedziałam, że prędzej czy później tak to się skonczy. Przepisy swoje, a zycie swoje. I żeby było śmieszniej są to hodowle, gdzie nie tak dawno gromy leciały na kazde pytanie o cięte uszy. Także to tyle w temacie miłosierdzia i walki o niekopiowanie piesków :roll: DC też będę miała kopiowaną :loveu: Wszystko się da :razz: Amber, kiedy jakiś papiś? :lol: Quote
Rinuś Posted May 17, 2013 Posted May 17, 2013 ojojoj co za brzydki kopiowany doberman :diabloti: Quote
asiak_kasia Posted May 17, 2013 Posted May 17, 2013 omry napisał(a):DC też będę miała kopiowaną :loveu: Wszystko się da :razz: Amber, kiedy jakiś papiś? :lol: DC ale tylko w starym typie, a nie te nowe pokraki. Oj tak bardzo bardzo mi się podobają :loveu: Rinuś napisał(a):ojojoj co za brzydki kopiowany doberman :diabloti: c'nie? Że też jej nie wstyd tak go pokazywać ludziom :shake: Quote
Rinuś Posted May 17, 2013 Posted May 17, 2013 omry napisał(a):DC też będę miała kopiowaną :loveu: Wszystko się da :razz: Amber, kiedy jakiś papiś? :lol: co to jest DC?> :diabloti: Quote
Amber Posted May 17, 2013 Author Posted May 17, 2013 A 14 letni jamnik bez zębów nie jest fajny? Nope... guess not :evil_lol: Żadnych szczeniaczków i tak mam za dużo roboty z tym co mam ;) Co do kopiowania to mnie też to nie dziwi, mój doberman kopiowany może brzydki i okaleczony, ale na inne już jest popyt... :lol: DC to chyba Dogo Canario ;) Quote
omry Posted May 17, 2013 Posted May 17, 2013 [quote name='asiak_kasia']DC ale tylko w starym typie, a nie te nowe pokraki. Oj tak bardzo bardzo mi się podobają :loveu: Ja muszę mieć taką sucz jak Burka http://www.reygladiador.com/burka.htm# Nie lubię tych klocków. Wolę wyższe i lżejsze DC. Quote
asiak_kasia Posted May 17, 2013 Posted May 17, 2013 Amber napisał(a):A 14 letni jamnik bez zębów nie jest fajny? Nope... guess not :evil_lol: Żadnych szczeniaczków i tak mam za dużo roboty z tym co mam ;) Co do kopiowania to mnie też to nie dziwi, mój doberman kopiowany może brzydki i okaleczony, ale na inne już jest popyt... :lol: DC to chyba Dogo Canario ;) Rinusiowa- nie osłabiaj mnie, Dog Kanaryjski, kobieto, i Ty się dogomaniaczką chcesz nazywać? Wstyd mi za Ciebie Kolezanko, nie wiem czy słusznie, Fotoblożanko :shake: Amber, ubierz Finkę w sukieneczkę ruszoffą i od razu się zlecą tłumy, o albo Jareczka na łańcuch! :diabloti: edit: omry- cudo :loveu: To jest własnie ten typ który mi pasuje :cool3: Quote
Amber Posted May 17, 2013 Author Posted May 17, 2013 Jariemu przykleję ogon i uszy, od razu będzie słodki i zlecą się nastolatki :loveu: Trzeba myśleć o pijarze :evil_lol: Dla mnie nie siedzącej w molosach szczerze mówiąc DC, CC, Alano itp. bez kopiowania wyglądają tak samo :eviltong: Tak jak CAO, kaukaz i reszta kudłaczy. Quote
Recommended Posts