Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja też lubię upały :) Szkoda, że w weekend ma lać :shake:

No ale dziś jak dobrze pójdzie będą jakieś foteczki ;)

Posted

Amber napisał(a):
Ja też lubię upały :) Szkoda, że w weekend ma lać :shake:

No ale dziś jak dobrze pójdzie będą jakieś foteczki ;)

kurde znowu weekend bez pogody ?! super.. :(

Posted

Bo ci pewnie niedzielni warszawiacy nie przyjeżdżają na wiochę? ;)

Obiecane foteczki. Tortur ciąg dalszy ;)

Te niebieskie frisbee jednak całkiem nieźle się trzyma jak widać, nie daję mu go oczywiście do gryzienia, ale mam nadzieję, że wytrzyma sezon :)

Posted

:loveu: fociszkii :loveu:

Jari jest miszczu głupich min, fajnie sięto oglada na dzien dobry :diabloti:

a u nas pada, wczoraj była zajebista burza z gradem, dostałam kulcą lodu w cycka i mam zajebistego siniaka:mdleje:, dobrze, że Bartek to widział bo by mi wmawiał, że malinkę ktoś mi zrobił :evil_lol:

Posted

dostałam kulcą lodu w cycka i mam zajebistego siniaka:mdleje:, dobrze, że Bartek to widział bo by mi wmawiał, że malinkę ktoś mi zrobił :evil_lol:

Weź ty nie pisz mi tu takich rzeczy, bo się w pracy pytają z czego się śmieje :evil_lol:

Teraz pogoda piękna, 26 stopni... Ach jak by Jari latał nad Wisłą... Gdybym nie siedziała gdzie siedzę of course :eviltong: Rano jeszcze brat do mnie zadzwonił czy bym z nim i bratankiem do ZOO nie poszła bo ON ma wolne... No kurna, bardzo chętnie :evil_lol:

Posted

Amber napisał(a):
Weź ty nie pisz mi tu takich rzeczy, bo się w pracy pytają z czego się śmieje :evil_lol:

Teraz pogoda piękna, 26 stopni... Ach jak by Jari latał nad Wisłą... Gdybym nie siedziała gdzie siedzę of course :eviltong: Rano jeszcze brat do mnie zadzwonił czy bym z nim i bratankiem do ZOO nie poszła bo ON ma wolne... No kurna, bardzo chętnie :evil_lol:

:D śmiech to zdrowie-niech zazdroszczą :diabloti:

ja dzisiaj tylko do 14 i spierniczam do domku, u nas masakra, szaro, mokro, i nieprzyjemnie. Spaceru nie bedzie :evil_lol:

Posted

Ja dziś do lunchu jakoś... :eviltong:

To co jest u ciebie, ma przyjść wieczorem do mnie, więc się pogodą nie nacieszę w ogóle :p

Posted

Amber napisał(a):
Ja dziś do lunchu jakoś... :eviltong:

To co jest u ciebie, ma przyjść wieczorem do mnie, więc się pogodą nie nacieszę w ogóle :p

My w przyszłą sobote mamy w planach dogomaniacki spacer :diabloti: Będzie wiocha jak nic, bo oczywiście moja suka popisze się swoimi wszystkimi wadami :loveu: a jak wrócimy do domku bedzie pieskiem prawie idealnym :evil_lol: Mam nadzieje, że bedzie lało to się odwoła i wstydu się nie najem :roll: :diabloti:

Posted

E, na pewno nie będzie tak źle ;) Jak poszłam kiedyś z Cortiną na Pola Mokotowskie, to co prawda od razu poszła obszczekać dzieciaki, nie odwołała się (a co to?) i nasrała pod drzewem, ale u ciebie na pewno będzie inaczej :evil_lol:

Też chciałam jakiś spacerek ale no niestety... Pogoda pokrzyżowała wszystkie plany.

Posted

Amber napisał(a):
E, na pewno nie będzie tak źle ;) Jak poszłam kiedyś z Cortiną na Pola Mokotowskie, to co prawda od razu poszła obszczekać dzieciaki, nie odwołała się (a co to?) i nasrała pod drzewem, ale u ciebie na pewno będzie inaczej :evil_lol:

Też chciałam jakiś spacerek ale no niestety... Pogoda pokrzyżowała wszystkie plany.

:evil_lol:
no u mnie to bedzie coś czuje " Pola stój, Pola wróc, wróóóóóóóóc" i poooszła :diabloti: Bo przeciez normalny pies w NOWYM miejscu sie trzyma blisko człowieka c'nie? Pola ma na ten temat swoje zdanie, jak obada teren to wtedy łaskawie wróci. Po drodze oczywiście wytarza się w jakimś gooownie i będzie przeszczesliwa.:diabloti: Tatuś się w genach odzywa. :shake:

Posted

To jej nie wołaj, nie będzie obciachu :diabloti: Powiesz że ona musi się wybiegać w ten sposób, a najlepiej jeszcze zaraz po puszczeniu ze smyczy powiedz komendę "biegaj", będzie tak profesjonalnie :diabloti:

Posted

Mój pies wczoraj też nieźle się popisał tzn ten duży :D Idę sobie chodnikiem z jakieś 2 minuty do uliczki..skręcamy w uliczkę, a tam konie mają, pisałam smsa, a pies chciał siku (tak to wyglądało) a gdzie tam! :lol: odpisałam, a patrze pies cały w goooownie końskim.. po 4 minutach spaceru... :placz: i musiałam z takim wieśniakiem chodzić dalej :diabloti:

Posted

[quote name='asiak_kasia']:evil_lol:
no u mnie to bedzie coś czuje " Pola stój, Pola wróc, wróóóóóóóóc" i poooszła :diabloti: Bo przeciez normalny pies w NOWYM miejscu sie trzyma blisko człowieka c'nie? Pola ma na ten temat swoje zdanie, jak obada teren to wtedy łaskawie wróci. Po drodze oczywiście wytarza się w jakimś gooownie i będzie przeszczesliwa.:diabloti: Tatuś się w genach odzywa. :shake:
Daj ją na linkę, będziesz dogomaniakiem pełną gębą wtedy :eviltong:

A z kim ten spacer btw?

To jej nie wołaj, nie będzie obciachu :diabloti: Powiesz że ona musi się wybiegać w ten sposób, a najlepiej jeszcze zaraz po puszczeniu ze smyczy powiedz komendę "biegaj", będzie tak profesjonalnie :diabloti:

Komenda biegaj nie jest taka głupia, u Jariego się przydaje np. podczas odblokowania flexi na całą długość, zwalniam go wtedy z komendy równaj. Jest zaciesz wtedy i pląsanie :lol:

[quote name='Aleksandra95']Mój pies wczoraj też nieźle się popisał tzn ten duży Idę sobie chodnikiem z jakieś 2 minuty do uliczki..skręcamy w uliczkę, a tam konie mają, pisałam smsa, a pies chciał siku (tak to wyglądało) a gdzie tam! odpisałam, a patrze pies cały w goooownie końskim.. po 4 minutach spaceru... i musiałam z takim wieśniakiem chodzić dalej
Chodzenie to pół biedy, ale późniejsza kąpiel... :diabloti:

Posted

Amber napisał(a):

Komenda biegaj nie jest taka głupia, u Jariego się przydaje np. podczas odblokowania flexi na całą długość, zwalniam go wtedy z komendy równaj. Jest zaciesz wtedy i pląsanie :lol:

A gdzie napisałam że jest głupia ;) Mój pies na każdym spacerze czeka na nią z utęsknieniem :lol: