asiak_kasia Posted May 9, 2013 Posted May 9, 2013 Gorący chłopak w takim razie z Jarosława jest :diabloti: Mam nadzieje, że tak pogoda się utrzyma jak najdłużej, bo ja lubię takie piekiełko :loveu: Quote
Aleksa. Posted May 9, 2013 Posted May 9, 2013 Ja dzisiaj już padam w taką pogodę :D najpierw byłam z Dora na spacerze, a teraz z Rysiem :lol: Quote
Amber Posted May 9, 2013 Author Posted May 9, 2013 Ja też lubię upały :) Szkoda, że w weekend ma lać :shake: No ale dziś jak dobrze pójdzie będą jakieś foteczki ;) Quote
Aleksa. Posted May 9, 2013 Posted May 9, 2013 Amber napisał(a):Ja też lubię upały :) Szkoda, że w weekend ma lać :shake: No ale dziś jak dobrze pójdzie będą jakieś foteczki ;) kurde znowu weekend bez pogody ?! super.. :( Quote
Amber Posted May 9, 2013 Author Posted May 9, 2013 Bo ci pewnie niedzielni warszawiacy nie przyjeżdżają na wiochę? ;) Obiecane foteczki. Tortur ciąg dalszy ;) Te niebieskie frisbee jednak całkiem nieźle się trzyma jak widać, nie daję mu go oczywiście do gryzienia, ale mam nadzieję, że wytrzyma sezon :) Quote
Amber Posted May 9, 2013 Author Posted May 9, 2013 To nie jest upadek jakby ktoś był ciekaw, to jest wślizg :lol: Quote
Aleks89 Posted May 9, 2013 Posted May 9, 2013 Jakby mu się kłak poprawił ,albo przestałaś go głaskać papierem ściernym:diabloti: Quote
Amber Posted May 9, 2013 Author Posted May 9, 2013 Poprawił się po stosowaniu tego: http://animalia.pl/produkt,21566,vetexpert-vetoskin-90-kapsulek.html :) Quote
asiak_kasia Posted May 10, 2013 Posted May 10, 2013 :loveu: fociszkii :loveu: Jari jest miszczu głupich min, fajnie sięto oglada na dzien dobry :diabloti: a u nas pada, wczoraj była zajebista burza z gradem, dostałam kulcą lodu w cycka i mam zajebistego siniaka:mdleje:, dobrze, że Bartek to widział bo by mi wmawiał, że malinkę ktoś mi zrobił :evil_lol: Quote
Amber Posted May 10, 2013 Author Posted May 10, 2013 dostałam kulcą lodu w cycka i mam zajebistego siniaka:mdleje:, dobrze, że Bartek to widział bo by mi wmawiał, że malinkę ktoś mi zrobił :evil_lol: Weź ty nie pisz mi tu takich rzeczy, bo się w pracy pytają z czego się śmieje :evil_lol: Teraz pogoda piękna, 26 stopni... Ach jak by Jari latał nad Wisłą... Gdybym nie siedziała gdzie siedzę of course :eviltong: Rano jeszcze brat do mnie zadzwonił czy bym z nim i bratankiem do ZOO nie poszła bo ON ma wolne... No kurna, bardzo chętnie :evil_lol: Quote
asiak_kasia Posted May 10, 2013 Posted May 10, 2013 Amber napisał(a):Weź ty nie pisz mi tu takich rzeczy, bo się w pracy pytają z czego się śmieje :evil_lol: Teraz pogoda piękna, 26 stopni... Ach jak by Jari latał nad Wisłą... Gdybym nie siedziała gdzie siedzę of course :eviltong: Rano jeszcze brat do mnie zadzwonił czy bym z nim i bratankiem do ZOO nie poszła bo ON ma wolne... No kurna, bardzo chętnie :evil_lol: :D śmiech to zdrowie-niech zazdroszczą :diabloti: ja dzisiaj tylko do 14 i spierniczam do domku, u nas masakra, szaro, mokro, i nieprzyjemnie. Spaceru nie bedzie :evil_lol: Quote
Amber Posted May 10, 2013 Author Posted May 10, 2013 Ja dziś do lunchu jakoś... :eviltong: To co jest u ciebie, ma przyjść wieczorem do mnie, więc się pogodą nie nacieszę w ogóle :p Quote
asiak_kasia Posted May 10, 2013 Posted May 10, 2013 Amber napisał(a):Ja dziś do lunchu jakoś... :eviltong: To co jest u ciebie, ma przyjść wieczorem do mnie, więc się pogodą nie nacieszę w ogóle :p My w przyszłą sobote mamy w planach dogomaniacki spacer :diabloti: Będzie wiocha jak nic, bo oczywiście moja suka popisze się swoimi wszystkimi wadami :loveu: a jak wrócimy do domku bedzie pieskiem prawie idealnym :evil_lol: Mam nadzieje, że bedzie lało to się odwoła i wstydu się nie najem :roll: :diabloti: Quote
Amber Posted May 10, 2013 Author Posted May 10, 2013 E, na pewno nie będzie tak źle ;) Jak poszłam kiedyś z Cortiną na Pola Mokotowskie, to co prawda od razu poszła obszczekać dzieciaki, nie odwołała się (a co to?) i nasrała pod drzewem, ale u ciebie na pewno będzie inaczej :evil_lol: Też chciałam jakiś spacerek ale no niestety... Pogoda pokrzyżowała wszystkie plany. Quote
asiak_kasia Posted May 10, 2013 Posted May 10, 2013 Amber napisał(a):E, na pewno nie będzie tak źle ;) Jak poszłam kiedyś z Cortiną na Pola Mokotowskie, to co prawda od razu poszła obszczekać dzieciaki, nie odwołała się (a co to?) i nasrała pod drzewem, ale u ciebie na pewno będzie inaczej :evil_lol: Też chciałam jakiś spacerek ale no niestety... Pogoda pokrzyżowała wszystkie plany. :evil_lol: no u mnie to bedzie coś czuje " Pola stój, Pola wróc, wróóóóóóóóc" i poooszła :diabloti: Bo przeciez normalny pies w NOWYM miejscu sie trzyma blisko człowieka c'nie? Pola ma na ten temat swoje zdanie, jak obada teren to wtedy łaskawie wróci. Po drodze oczywiście wytarza się w jakimś gooownie i będzie przeszczesliwa.:diabloti: Tatuś się w genach odzywa. :shake: Quote
Luzia Posted May 10, 2013 Posted May 10, 2013 To jej nie wołaj, nie będzie obciachu :diabloti: Powiesz że ona musi się wybiegać w ten sposób, a najlepiej jeszcze zaraz po puszczeniu ze smyczy powiedz komendę "biegaj", będzie tak profesjonalnie :diabloti: Quote
Aleksa. Posted May 10, 2013 Posted May 10, 2013 Mój pies wczoraj też nieźle się popisał tzn ten duży :D Idę sobie chodnikiem z jakieś 2 minuty do uliczki..skręcamy w uliczkę, a tam konie mają, pisałam smsa, a pies chciał siku (tak to wyglądało) a gdzie tam! :lol: odpisałam, a patrze pies cały w goooownie końskim.. po 4 minutach spaceru... :placz: i musiałam z takim wieśniakiem chodzić dalej :diabloti: Quote
Amber Posted May 10, 2013 Author Posted May 10, 2013 [quote name='asiak_kasia']:evil_lol: no u mnie to bedzie coś czuje " Pola stój, Pola wróc, wróóóóóóóóc" i poooszła :diabloti: Bo przeciez normalny pies w NOWYM miejscu sie trzyma blisko człowieka c'nie? Pola ma na ten temat swoje zdanie, jak obada teren to wtedy łaskawie wróci. Po drodze oczywiście wytarza się w jakimś gooownie i będzie przeszczesliwa.:diabloti: Tatuś się w genach odzywa. :shake: Daj ją na linkę, będziesz dogomaniakiem pełną gębą wtedy :eviltong: A z kim ten spacer btw? To jej nie wołaj, nie będzie obciachu :diabloti: Powiesz że ona musi się wybiegać w ten sposób, a najlepiej jeszcze zaraz po puszczeniu ze smyczy powiedz komendę "biegaj", będzie tak profesjonalnie :diabloti: Komenda biegaj nie jest taka głupia, u Jariego się przydaje np. podczas odblokowania flexi na całą długość, zwalniam go wtedy z komendy równaj. Jest zaciesz wtedy i pląsanie :lol: [quote name='Aleksandra95']Mój pies wczoraj też nieźle się popisał tzn ten duży Idę sobie chodnikiem z jakieś 2 minuty do uliczki..skręcamy w uliczkę, a tam konie mają, pisałam smsa, a pies chciał siku (tak to wyglądało) a gdzie tam! odpisałam, a patrze pies cały w goooownie końskim.. po 4 minutach spaceru... i musiałam z takim wieśniakiem chodzić dalej Chodzenie to pół biedy, ale późniejsza kąpiel... :diabloti: Quote
Luzia Posted May 10, 2013 Posted May 10, 2013 Amber napisał(a): Komenda biegaj nie jest taka głupia, u Jariego się przydaje np. podczas odblokowania flexi na całą długość, zwalniam go wtedy z komendy równaj. Jest zaciesz wtedy i pląsanie :lol: A gdzie napisałam że jest głupia ;) Mój pies na każdym spacerze czeka na nią z utęsknieniem :lol: Quote
Amber Posted May 10, 2013 Author Posted May 10, 2013 Nigdzie nie napisałaś, ja użyłam tego jako zwrotu po prostu, że się przydaje ;) Quote
Recommended Posts