Aleks89 Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 Bez:diabloti:Po domu głównie chodzę NAGO:evil_lol::lol: Quote
WATACHA Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 [quote name='Aleks89']Bez:diabloti:Po domu głównie chodzę NAGO:evil_lol::lol:[/QUOTE] I te Twoje biedne psy muszą na to paczeć :evil_lol:? Quote
Aleks89 Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 Watacha-mówiłem już kiedyś ,że dobrze iż psy nie potrafią mówić:diabloti:widzieli już WIELE. Amber-chyba raczej niech szuflady uważają:lol: Quote
WATACHA Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 [quote name='Aleks89']Watacha-mówiłem już kiedyś ,że dobrze iż psy nie potrafią mówić:diabloti:widzieli już WIELE. :lol:[/QUOTE] To może chociaż pisać potrafią? Quote
FredziaFredzia Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 [quote name='Amber'] Każdy kto ma tatuaże to ćpun, nie wiecie? :niewiem: :lol:[/QUOTE] [quote name='Vectra']:hmmmm: kryminalista :diabloti:[/QUOTE] O, dobrze wiedzieć. :diabloti: Quote
motyleqq Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 [quote name='Aleks89']Watacha-mówiłem już kiedyś ,że dobrze iż psy nie potrafią mówić:diabloti:widzieli już WIELE. [/QUOTE] też tak uważam:evil_lol: w pewnym stopniu brak mowy stanowi o tym, że pies jest najlepszym przyjacielem człowieka :cool3: Quote
Martens Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 [quote name='Aleks89']Watacha-mówiłem już kiedyś ,że dobrze iż psy nie potrafią mówić:diabloti:widzieli już WIELE. [/QUOTE] Moja kumpela nie przebiera się przy swoim psie :evil_lol: Ja niby tak, ale zawsze mam przy tym trochę dziwne uczucie, zwłaszcza jak się gapią :evil_lol: w takich momentach stresuje mnie myśl o reinkarnacji :D Quote
Kajusza Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 [quote name='Martens']Moja kumpela nie przebiera się przy swoim psie :evil_lol: Ja niby tak, ale zawsze mam przy tym trochę dziwne uczucie, zwłaszcza jak się gapią :evil_lol: w takich momentach stresuje mnie myśl o reinkarnacji :D[/QUOTE] hahahahah prawie jak w piosence Nosowskiej :-D Quote
Unbelievable Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 [quote name='Martens']Moja kumpela nie przebiera się przy swoim psie :evil_lol: Ja niby tak, ale zawsze mam przy tym trochę dziwne uczucie, zwłaszcza jak się gapią :evil_lol: w takich momentach stresuje mnie myśl o reinkarnacji :D[/QUOTE] ja też miałam opory na początku :evil_lol: ale później mi przeszło :diabloti: Quote
Talia Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 Aleks89 napisał(a):Bez:diabloti:Po domu głównie chodzę NAGO:evil_lol::lol: My chyba jesteśmy spokrewnieni :evil_lol: Ja tam nigdy nie miałam oporu przy psie... ale może dlatego, ze mam suczkę :lol: Quote
Aleks89 Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 talia-trzeba wietrzyć jak jest mozliwosc:diabloti: Quote
Talia Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 Aleks89 napisał(a):talia-trzeba wietrzyć jak jest mozliwosc:diabloti: Święte słowa :lol: Quote
Amber Posted August 23, 2012 Author Posted August 23, 2012 Ja nie mam oporów przed psami, tylko problem polega na tym, że jak pies jest nieco większy, to można zostać niemiło zaskoczonym kujnięciem zimnym nochem w pośladek :lol: Quote
Talia Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 Aleks89 napisał(a):w posladek jak w pośladek.....:diabloti: Masz jakieś (nie)przyjemne doświadczenia? Quote
Talia Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 Dobra, dobra.. Pogadamy o 3 w nocy na zlocie :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 Talia napisał(a):Dobra, dobra.. Pogadamy o 3 w nocy na zlocie :evil_lol: tylko uważaj, bo olek już mi obiecał że mnie hivem zarazi :diabloti::evil_lol: Quote
Amber Posted August 23, 2012 Author Posted August 23, 2012 Ale to chyba będzie musiał dużo wypić, bo podobno z panienkami to on rady nie daje :lol: Quote
Unbelievable Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 Talia napisał(a):Wezmę własną igłę i strzykawkę :D ja myślę że on to inaczej :grins: z resztą ty z woodstocka to na bank masz już hiva :grins: i aids na dodatek :grins: Quote
Aleks89 Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 MARTYNA-wyślij mi moją fote na maila!!!!!!!! Quote
Talia Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 Unbelievable napisał(a):ja myślę że on to inaczej :grins: z resztą ty z woodstocka to na bank masz już hiva :grins: i aids na dodatek :grins: Weź mi nie przypominaj... Oby dwa woodstocki spieprzyłam jadąc tam z facetem... zero przypadkowego seksu... Za rok jadę sama, choćbym miała księcia z bajki to biore przepustkę :evil_lol: Quote
Recommended Posts