Aleks89 Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 Talia-kocham cię.Przygodny sex to jest TO. I musi być bez zabezpieczenia ,żeby było fajniej.:loveu:Siostro :-(tak długo cię szukałem Quote
Unbelievable Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 Aleks89 napisał(a):MARTYNA-wyślij mi moją fote na maila!!!!!!!! NIE :evil_lol: Talia napisał(a):Weź mi nie przypominaj... Oby dwa woodstocki spieprzyłam jadąc tam z facetem... zero przypadkowego seksu... Za rok jadę sama, choćbym miała księcia z bajki to biore przepustkę :evil_ol: ahahahahahahahhahahahahahah UMIERAM :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Aleks89 Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 Martynciu kochanie moje ,słoneczko śliczne ,ty szczuplutka dzieweczko wyślij mi PROSZĘ Quote
Unbelievable Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 Aleks89 napisał(a):Martynciu kochanie moje ,słoneczko śliczne ,ty szczuplutka dzieweczko wyślij mi PROSZĘ ale z tą szczuplutką to przesadziłeś :roll::evil_lol: Quote
Talia Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 Unbelievable napisał(a): ahahahahahahahhahahahahahah UMIERAM :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: To absolutnie nie jest zabawne! Wiesz jakie ciacha tam były? :roll: Aleks89 napisał(a):Martynciu kochanie moje ,słoneczko śliczne ,ty szczuplutka dzieweczko wyślij mi PROSZĘ Uwiecznijcie to! Nigdy nie widziałam żebyś był taki miły :lol: Quote
Aleks89 Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 Bo wysłałem jej moje foto ,żeby mi je przesłała na maila.MMsem ,ale oczywiście jest wredna i nie chce tego zrobić.:-( Quote
Unbelievable Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 Aleks89 napisał(a):Bo wysłałem jej moje foto ,żeby mi je przesłała na maila.MMsem ,ale oczywiście jest wredna i nie chce tego zrobić.:-( bo wysłałeś o jedno zdjęcie za dużo :placz: umrzyj :placz: Quote
Talia Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 Aleks89 napisał(a):Bo wysłałem jej moje foto ,żeby mi je przesłała na maila.MMsem ,ale oczywiście jest wredna i nie chce tego zrobić.:-( Ale to było jakieś wyjątkowe zdjęcie? Może nie chce się nim dzielić ;) Quote
Unbelievable Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 Talia napisał(a):Ale to było jakieś wyjątkowe zdjęcie? Może nie chce się nim dzielić ;) NIIIEEEEEE fuj, co to za teoria w ogóle Quote
Aleks89 Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 Ależ to oszczerstwa są nie wysłałem jej żadnej drugiej foty.Ona z zawiści i zazdrości ,bo jest we mnie zakochana nie chce mi udostępnić tej foty ,żebym nie mógł jej wrzucić na fellowka:( Quote
Talia Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 Martyna... do czego zazdrość może doprowadzić... Pewnie na zlocie będzie Cię w łazience zamykać żebyś jej nie uciekł. Quote
Unbelievable Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 Talia napisał(a):Martyna... do czego zazdrość może doprowadzić... Pewnie na zlocie będzie Cię w łazience zamykać żebyś jej nie uciekł. tak tak tak, zestaw kłódek już nabyłam :loveu: Quote
Aleks89 Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 Martyna cholera jasna wyślij mi tą fote na maila ,bo mój przyszły mąż ,dom z ogrodem i fura forsy czeka. Quote
Talia Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 Lepsza łazienka niż krowi łańcuch. :diabloti: Olek, Ty to masz fajnie. A ja chyba zmienię płeć, bo sami fajni faceci jakich znam to geje. Quote
Aleks89 Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 Nie jest wcale tak różowo.Sex ma się na zawołanie jak się w miarę wygląda ,ale związki itd. To już czarna magia i trzeba się nieźle napocić ,zeby coś sensownego wyhaczyć. Quote
Talia Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 Za dwa browary dam Ci numery do fajnych facetów :D Quote
Aleks89 Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 Ja mam jakiś 30upatrzonych ,wszystkich ładnie na siebie nakręciłem ,ale co z tego jak tylko jeden jest mega kasiaty ,uroczy i ma dom z ogrodem i uwielbia psy.:diabloti:Z tym ,że ma faceta od 8lat ,więc teraz niszczę ten związek i wejde na jego miejsce:evil_lol:Jestem szmatą wiem. Quote
Talia Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 Aleks89 napisał(a):Ja mam jakiś 30upatrzonych ,wszystkich ładnie na siebie nakręciłem ,ale co z tego jak tylko jeden jest mega kasiaty ,uroczy i ma dom z ogrodem i uwielbia psy.:diabloti:Z tym ,że ma faceta od 8lat ,więc teraz niszczę ten związek i wejde na jego miejsce:evil_lol:Jestem szmatą wiem. Chyba jesteś męską wersją mnie :loveu: Quote
Aleks89 Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 Też lecisz na kase ,fajną morde ,wysportowane ciało i facetów starszych od siebie 12-20lat?:diabloti: Quote
Talia Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 Z wiekiem to nie do końca, ale takich o 10lat to spoko :D Ale są i tacy których niezależnie od wieku szarpałabym jak reksio szynkę :lol: Quote
Aleks89 Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 hahaha jak reksio szynke:lol: Nie no dla mnie przede wszystkim facet musi mieć fajny ryj ,fajne cielsko ,kase ,dom najlepiej ,bo mieszkanie to mam swoje.Musi lubić psy ,i najlepiej jakby miał swój własny dobrze prosperujący biznes. Watacha-bo ja tu rozkręcam impreze jak Crunchipsy Quote
motyleqq Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 Aleks89 napisał(a):Motylek-:mad::mad::mad: no przecież Cię pochwaliłam :( Quote
Recommended Posts