asher Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 [quote name='mimoza']A gdzie macie tę wizytę?[/quote] Na Białobrzeskiej (Ochota), przyjmuje tam najlepszy w Polsce psi onkolog, dr Jagielski. Jakby coś z Utti (TFU! TFU!), to polecam. Quote
LAZY Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 [quote name='asher']Dzięki za trzymanie kciuków :lol: Hmmm, tłukłam się z suczą zapchaną komunikacją miejską tylko po to, żeby dowiedzieć się, że... pomyliłam terminy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wizytę mamy dzisiaj :p[/QUOTE] Przepraszam asher...ale nie mogłam się od śmiechu powstrzymać:lol: Poza tym mocno trzymam kciuki za Sabinkę!!! Za Utti tutaj też trzymam!!! Agnes co do zostawienia kawałka jajnika to mowa chyba o tzw. trzecim jajniku a jego wet nie jest w stanie podobno znaleźć. Co do zachowania po sterylce to u mojej Lazy były same plusy! (poza łakomstwem oczywiście). Quote
marmara_19 Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 u nas po sterylce zmian w zachowaniu nie bylo.. ale przez pare lat byl rpoblem z psami wyzcekujacymi na Alfe i uprawiajacymi z nia bezpieczny sex;/ Quote
Agnes B. Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Dzięki dziewczyny, trochę mnie uspokiłyście:loveu: No ja się bojam tego trzeciego jajnika właśnie, bo cholerstwo przed skalpelem się kryje:placz: No i bojam się jakiegoś rozchwiania hormonalnego, jesli wysterylizujemy ją w złym czasie:flaming: No nic na razie musimy ja wyleczyć z zapalenia jelita, trudno, będę na wygnaniu w przypadku nie planowanej cieczki, przyjdę do kogoś z Was mieszkać:diabloti: Quote
asher Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Już po wizycie. Jestem w szoku. Moja noga więcej u dr. Jagielskiego nie postanie :shake: Quote
asher Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Niestety regulamin nie pozwala na krytykę... A ja nic dobrego napisać nie mogę... :shake: [SIZE=1][B]AM[/B], masz priwa. Rozpisałam się trochę :oops::oops::oops:[/SIZE] Quote
mimoza Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 [quote name='asher']Niestety regulamin nie pozwala na krytykę... A ja nic dobrego napisać nie mogę... :shake: [SIZE=1][B]AM[/B], masz priwa. Rozpisałam się trochę :oops::oops::oops:[/SIZE][/quote] J ateż poprosze o relację na priva. Moze być skopiowane, co byśsię nie przepracowała z pisaniem tego samego. Bo już się cykam poniedziałku z Utką... Quote
nidhogg Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 to ja tez poprosze... tez moze byc kopiowane Quote
BeataG Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Asher, ja też poproszę info na priva, jeśli można. :( Quote
mch Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 jesuuuu, co sie stało ? to nazwisko czesto sie słyszy , polecają ludzie a tu ooo kloops . skopiuj i dla mnie takie inf. na pw ,zawsze to człek troche mądrzejszy bedzie. Quote
amakor Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 [quote name='mch']jesuuuu, co sie stało ? to nazwisko czesto sie słyszy , polecają ludzie a tu ooo kloops . skopiuj i dla mnie takie inf. na pw ,zawsze to człek troche mądrzejszy bedzie.[/quote] Mogę też poprosić o info na pw. Quote
BeataSabra Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Asher co z sunią ??? Co się temu wetowi stało przecież on był dobry. Czyżby kasa uderzyła do Głowy ?? Quote
Agnes B. Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 [B]asher[/B] co się dzieje?:placz: Jakby to nie był problem, to też bym prosiła o kopie pw... Przeraziłaś mnie... Co się dzieje?:glaszcze: Quote
puli Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 [quote name='Agnes B.'][B]asher[/B] co się dzieje?:placz: Jakby to nie był problem, to też bym prosiła o kopie pw... :glaszcze:[/quote] Ja tez bardzo ładnie proszę! Quote
LAZY Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 [quote name='Agnes B.']Dzięki dziewczyny, trochę mnie uspokiłyście:loveu: No ja się bojam tego trzeciego jajnika właśnie, bo cholerstwo przed skalpelem się kryje:placz: No i bojam się jakiegoś rozchwiania hormonalnego, jesli wysterylizujemy ją w złym czasie:flaming: No nic na razie musimy ja wyleczyć z zapalenia jelita, trudno, będę na wygnaniu w przypadku nie planowanej cieczki, przyjdę do kogoś z Was mieszkać:diabloti:[/QUOTE] Mieszkać możesz przyjść do nas!!! Tylko Ida mówi, że woli Zorana na towarzystwo. Asher...już pisze do Ciebie pw...Jestem przeprażona! Quote
elapieczus1 Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 zaglądam tu żadziej bo nie mam neta w domu Asher prosze o info co tym lekarzom odbija:(trzymamy kciuki mimo wszystko i wiedz ze cały czas myślimy o Was:loveu: Quote
Eddiii Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Asher - podziej sie tez ze mna na pw :roll: trzymamy za was lapki :p Quote
asher Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Wysłałam wam PW. Chciałam jeszcze napisać, że ja nie kwestonuję fachowości dr. Jagielskiego. Z pewnością wielu zwierzętom pomógł i wielu jeszcze pomoże. Nam pomóc nie mógł, a ja po prostu nie godzę się na eksperymentowanie na moim psie... I na takie, a nie inne traktowanie mnie. Bo, mimo, że nie kończyłam medycyny, mam prawo mieć własne zdanie. I mam prawo do RZETELNEJ informacji. I do dyskusji. Szczegóły macie w PW. Nazywam się Joanna Pietrzyk. Żeby nie było, żem anonimowa... A Sabinka jest niestety po wizycie bardzo obolała. Movalis wczoraj nie podziałał, dzis dostanie kolejna dawkę i modlę się, żeby pomógł... Quote
LAZY Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Asiu...:-( Nawet nie wiesz jak dobrze Cię rozumiem. Trzymam kciukasy, żeby dziewczynki nie bolało!!! :kciuki: Quote
marmara_19 Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 czy ja tez moglabym poprosic niesmialo o pw w wiadomej sprawie?? temat po czesci mnie interesuje.. Quote
Agnes B. Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 [B]LAZY[/B] no to masz jak w banku Zorana u siebie:evil_lol: I tak oto Zoran podbił kolejne serduszka:loveu: Podrywacz:diabloti: [B]asher[/B]... Nawet nie wiem co napisać:-( Trzymam kciuki by movalis zadziałał i żeby nie bolało... Quote
Aga i Eto Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Asher .. szepnij i do mnie na pw co się stało... wymiziaj od nas Sabinkę, ale tak leciutko.. Quote
Recommended Posts