Kocurek Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 wyjec pospolity...hehe:)Jak dobrze,ze kochany:) Quote
Kocurek Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 ciekawe jak tam Morganek-Pysiulek.......:) Quote
Sarunia-Niunia Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 [quote name='Kocurek']ciekawe jak tam Morganek-Pysiulek.......:)[/QUOTE] Oj tak Kocurku, ciekawe?! Może ktoś tu zajrzy i coś opowie? Może jakaś fotka? Byłoby fajnie:) Quote
arabiansaneta Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 Dawnośmy o Pysiolu nie słyszeli ani nie widzieli... Quote
Kamila Proc Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 a przydaloby sie troche swiatelka Quote
danusiadanusia Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 też bym popatrzyła na przystojniaka:):) Quote
Kocurek Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 i ni ma wiesci.....no ale na pewno nasz Pysio to juz teraz powazny psiak...:) Quote
Sarunia-Niunia Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 [quote name='Kocurek']i ni ma wiesci.....no ale na pewno nasz Pysio to juz teraz powazny psiak...:)[/QUOTE] Ostatnio, zobaczyłam Kocurku Twój wpis na jakimś wątku i od razu przypomniał mi się Pysiulek... Ciekawe co u chłopaczka??? Fajnie byłoby gdyby coś napisał, opowiedział, wkleił jakieś foteczki.... Quote
jostel5 Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 Wiecie,jak to jest...Kiedy psiak znajduje dom i wszystko jest oki,lecimy do innych biedaków! A u Morgana jest oki! :) Mam kontakt z jego Domkiem,Mały nie jest już mały,wyrósł na potężnego psiucha,który rozrabia na potęgę! Myślę,kiedy wysłucham już relacji Agnieszki z jego poczynań,że Morgan miał naprawdę szczęście ,bo nie każdy dom zniósłby na stałe takiego szkodnika!;) Quote
RUTA93 Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 Dobrze wiedzieć, że Morgan bezpieczny i kochany. Quote
Sarunia-Niunia Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 Też kilka dni temu myslałam o Morganku... Quote
jostel5 Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 Nie martwcie się, jest dobrze! :) Morgan wiedzie wspaniałe życie w Poznaniu u Agnieszki (tej samej-żeby nie było domysłów! ;) ) i nawet troszeczkę spoważniał! Mam jego zdjęcia w telefonie, ale-niestety-zgubiłam kabelek.... Quote
Sarunia-Niunia Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 [quote name='jostel5']Nie martwcie się, jest dobrze! :) Morgan wiedzie wspaniałe życie w Poznaniu u Agnieszki (tej samej-żeby nie było domysłów! ;) ) i nawet troszeczkę spoważniał! Mam jego zdjęcia w telefonie, ale-niestety-zgubiłam kabelek.... Ojej szkoda... fajnie byłoby Pysiola zobaczyć... A może podeślę Ci mój nr i posłałabyś MMS-a? Super, że u chłopaka wszystko dobrze:multi: Quote
Sarunia-Niunia Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 jostel5 napisał(a):Proszę Cię bardzo....Czekam na pw! :) Dopiero teraz tu zajrzałam, i niezwloczenie wysłałam pw do jostel... No to teraz czekamy;) Quote
RUTA93 Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 O, fajnie! To ja też czekam na foty:lol:. Quote
Sarunia-Niunia Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 Kochane Ciocie! Dostałam fotkę od Jostel MMS-em... Pysio/Morganek jest cudny... Postaram się wrzucić zdjęcie wieczorem, być może uda mi się nawet popołudniu:) Quote
Recommended Posts