Jump to content
Dogomania

SZANTA 8 kg mini wilczek szary - powoli poznaje swój DS!!!:) dziękujemy!

Recommended Posts

• Replies 401
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Andzike napisał(a):
Wizyta umówiona na dzisiaj na godz. 16.30-17.00 :) Myślę, ze to tylko formalność ;)

Ania - wiem, że prześwietlisz dom bardzooo dokładnie :) Szanta jest bardzo fajną sunia, dlatego należy Jej sie wszystko co najlepsze :) !!!!

Posted

Rozmawialam chwilke z Andzike - z tego co wiem, to wizyta wypadla dobrze. Ale decyzja nalezy do Natalii :)

Andzike dziekuje za poswiecony czas. I przepraszam, ze tak szybko zakonczylam rozmowe, ale mialam slaba baterie :)

Posted

Jestem - moje odczucia są jak najbardziej pozytywne - jedyne co mnie zmartwiło to młody wiek (21lat) i wynajmowane mieszkanie (którego nie zamierza obecnie zmieniać, nawet jeśli to tylko na mieszkanie w którym zaakceptują psa).
Wizyta bardzo miła, dziewczyna konkretna, z głową na karku i sercem do zwierząt :)

Posted

Andzike napisał(a):
Jestem - moje odczucia są jak najbardziej pozytywne - jedyne co mnie zmartwiło to młody wiek (21lat) i wynajmowane mieszkanie (którego nie zamierza obecnie zmieniać, nawet jeśli to tylko na mieszkanie w którym zaakceptują psa).
Wizyta bardzo miła, dziewczyna konkretna, z głową na karku i sercem do zwierząt :)

Kiedy po raz pierwszy oddawałam psiaka mlodej osobie, ktora mieszka w wynajmowanym mieszkaniu - spać po nocach nie mogłam ;) ale była to jedna z najlepszych decyzji w moim życiu :)

Posted

obraczus87 napisał(a):
Kiedy po raz pierwszy oddawałam psiaka mlodej osobie, ktora mieszka w wynajmowanym mieszkaniu - spać po nocach nie mogłam ;) ale była to jedna z najlepszych decyzji w moim życiu :)

No i właśnie to są jedyne "minusy" - cała reszta na baaaardzo duży plus :)

Posted

Andzike napisał(a):
No i właśnie to są jedyne "minusy" - cała reszta na baaaardzo duży plus :)

dziękuję bardzo za pomoc, jutro skontaktuje się z ,,domkiem,, Szanty. Przepraszam że nie zaglądam na wątek, dzisiaj pochowałam Ciocię która mieszkała z nami i była dla mnie jak druga mama.....

Posted

tusinka22 napisał(a):
dziękuję bardzo za pomoc, jutro skontaktuje się z ,,domkiem,, Szanty. Przepraszam że nie zaglądam na wątek, dzisiaj pochowałam Ciocię która mieszkała z nami i była dla mnie jak druga mama.....

ojej.. Przykro mi :(

Posted

tusinka22 napisał(a):

Przykro mi Natalia.. trzymaj się.

Posted

słuchajcie ja w piątek rano wyjeżdzam na zajęcia terenowe i wracam w niedzielę w nocy, jeśli coś w sprawie tej adopcji planujecie w ten weekend to muszę wiedzieć wcześniej i przekazać TZowi bo ja mogę mieć problemy z odbieraniem telefonu a raczej z zasiegiem (będę biegać po lesie).

Posted

czyli wygląda nieźle, Astaroth - adopcja najwcześniej 22 czerwca - długi weekend i możliwość spędzenia z psem dużo czasu i przystosowania go do nowej sytuacji - to słowa przyszłej adoptującej, tusinka mówiła, że Ci wszystkie informacje o osobie prześle i wszystko powie.

Posted

rozmawiałam z ,,nową przyszłą,, właścicielką Szanty, tak jak wyżej napisała tripti adopcja najwcześniej koło 22 czerwca, nowa Pani chce wykorzystać wolne dni na poznanie Szanty, chce jej poświęcić w pierwszych dniach więcej czasu. Astaroth skontaktuje się z Tobą jutro to się dogadamy.

Dzięki dziewczyny za współczucie, to dla mnie trudne chwile.