Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

ale wymogiem jest kastracja? czy o tym mowy nie bylo? musi byc wykastrowany, musi.

boziu, ile pytan, ile porad tuttaj :) patrzcie, jak kazdemu zalezy,by wszystk obylo dopiete na ostatni guzik :) skape info dajecie, to sie nie dziwcie, ze my sie tutaj tak goraczkujemy :)

Posted

Bogusik napisał(a):
Myślę,że super sprawa.Więc może Asia mogłaby zamówić?I adres do wysyłki podać już na nowy domek.

Jak najbardziej zamowie :-) i wysle na nowy domek, tak jak pisze Anula - musze potwierdzic u sprzedawcy czy jest grawerowany, albo poszukam innego grawerowanego. Moje psy maja wlasnie takie okragle grawerowane i sa nie do zdarcia - juz tyle lat

Posted

goraco prosze o zainteresowanie sunia kudlata, ze schronu wyciagnieta, tez z gronkowcem w uszach. u suni jest trgedia w uszach, martwica sie wdaje. mimo antybiotyku

http://www.dogomania.pl/threads/214723-Jesteśmy-szalone-Uratowałyśmy-ją-od-śmierci...-jest-w-hotelu-bez-deklaracji...?p=18054620&posted=1#post18054620

ta sunia, to najlepszy przyklad na przekazanie pieniedzy po Denisie, bo przypadek identyczny, nawet gorszy!!!

Posted

rozmawiałam z Zuzią, wizyta miała byc dzisiaj ale ze wzgledu ze Zuzi wypadla kastracja suczki po poludniu i inna wazna sprawa wizyta zostala przelozona na sobote,
w sobote rowniez bedzie wizyta Denisa u doktora, w tym tygodniu konczy sie antybiotyk i pewnie w sobote zostanie pobrany wymaz
Z wiesci deniskowych: super grzeczny i wszystko jest jak najbardziej dobrze
identyfikator zamowiony,
Kora, poniewaz Denis jeszcze jest leczony - pieniadze na razie zostana w jego skarpecie, tak jak pisaly inne dziewczyny zostanie zablokowane dla niego na ewentualna autoszczepionke, reszta zostanie przekazana innym psiakom w potrzebie zgodnie z propozycjami
Czekam niecierpliwie do soboty i na zdjecia Deniska z nowego domu :-)

Posted

Asiu,tak jak napisałaś,sprawę autoszczepionki dla Deniska trzeba doprowadzić do końca...a jeżeli jakaś kasa zostanie,to wtedy pomyśleć,co dalej.Wszyscy czekamy na fotki Deniska.Baaardzo wskazane!!!

Posted

Bogusik napisał(a):
Asiu,tak jak napisałaś,sprawę autoszczepionki dla Deniska trzeba doprowadzić do końca...a jeżeli jakaś kasa zostanie,to wtedy pomyśleć,co dalej.Wszyscy czekamy na fotki Deniska.Baaardzo wskazane!!!

Bogusiu jak najbardziej zgadzam sie z Tobą :-)

Posted

A ja mam wiesci z domku .....
Denisek jest cudownym i bardzo grzecznym psiakiem.
Sam zostaje w domu bez najmniejszego sprzeciwu, a kiedy pani wraca z pracy, to wita ja radosnie ... albo spiac sobie na lozku albo dywanie.
Nikt z sasiadow nawet nie wiedzial, ze w domu jest nowy lokator, bo Denisek jest bardzo cichutki.
I z tego sie ogromnie ciesze, bo pani mieszka tam od 3 miesiecy i nie chcialaby wojny z sasiadami ....
Rozmawialam z pania doktor i dopiero po 2 tygodniach od zakonczenia podawania antybiotyku bedzie trzeba pobrac wymaz.
Antybiotyk hamuje rozwoj bakterii i wczesniejsze badanie bedzie niemiarodajne.

Wizyta byc moze bedzie w sobote, ale to zalezy czy pani bedzie miala czas ( ma miec gosci, ale moze nie przyjada ).
Wczesniej nie moge, bo moze juz niektore z Was wiedza, ze zmarl jeden z nas ..... dogomaniak Maxymilian101 , mąz holly101 z Karpacza.
Jeden z najwspanialszych ludzi, jakich mialam przyjemnosc poznac .......
Bede w piatek na pogrzebie ...........

Posted

Wspaniale że Denisek taki grzeczny w nowym domu, wspaniały psiak z niego :).

O tym że holly101 nagle straciła męża dowiedziałam się dwa dni temu, strasznie to przykre :(. Biedna Holly101. Dlaczego tacy dobrzy ludzie odchodzą ? Dlaczego dobrzy ludzie cierpią ? ZuziuM złóż wyrazy współczucia ode mnie, wiem że wtedy jak się traci bliską osobę to świat się zawala i że słowa może i tak nie mają znaczenia, ale na pewno dobre myśli, uczucia, wsparcie duchowe, to że człowiek wtedy nie jest sam, że ktoś go rozumie, jest przy nim nawet jeśli może być tylko obok, to jakoś pozwala się trzymać i spaść w dół...

Posted

Oczywiscie, ale mysle, ze i mozesz do holly napisac. Mimo calej tragedii, ktora ja dotknela, holly jest obecna na dogo , bo psiaki potrzebuja pomocy i robi to rowniez dla Rafala ......