kora78 Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 to bylo przypadkowe spotkanie? niuniek z auta nie wysiadl? ale zarosl, szok! Quote
holmina Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 Dzieki za zdjecia super pieska! denis coraz piekniejszy!!!!:multi: Quote
kora78 Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 daga31081980 napisał(a):kochana deszcz lał niemiłosiernie:) szyba od auta sucha :D Quote
Bogusik Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 Jeżeli są jasne i nie budzące wątpliwości wpisy,to nie ma zbędnych pytań a tym bardziej jakiś niepotrzebnych domniemań...i już to było nie raz "przerabiane" na tym wątku,więc czy to musi znowu tu być? Quote
zuziaM Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 daga31081980 napisał(a):kochana deszcz lał niemiłosiernie:) Daguś, deszcz lal w niedziele, kiedy nas Denisek ze swoja pania odwiedzil :). A wtedy kiedy byly robione zdjecia, to pani Ania sie spieszyla na Swieta do domu ... miala przed soba kilkaset kilometrow. I tak dziekuje bardzo, ze poswiecila mi chwilke .... i na szczescie szczesliwie dojechala i wrocila. A Denisek cudowny. Zakochany w swojej pani ... mnie obwarczal, kiedy go glaskalam ... jest bardzo zazdrosny. A moze pamieta co mu robilam, kiedy przyjechal z bolacymi niewyobrazalnie uszkami ...... a ja sie nad nim pastwilam kilka razy dziennie, kiedy wlewalam mu krople i wsadzalam wate czyszczac uszka ....... Biedactwo, ja mu sie nie dziwie .... Quote
holmina Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 Bogusik napisał(a):Jeżeli są jasne i nie budzące wątpliwości wpisy,to nie ma zbędnych pytań a tym bardziej jakiś niepotrzebnych domniemań...i już to było nie raz "przerabiane" na tym wątku,więc czy to musi znowu tu być? .........................................................? Quote
zuziaM Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 Czy ktos pozna w tym łysolku .... pieknego, kudlatego Deniska ????? A to wlasnie Denis ... w letniej odslonie. Goraco bylo niuniowi i ciezko juz bylo czesac dluga siersc. Pani sie wiec zdecydowala na radykalne ... cięcie. Quote
holmina Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 ale słodziak!taki szlachetny wyraz pyszczka!!!super dzieki zuziu za fotke!!!! Quote
kora78 Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 a mnie sie bardziej podoba zarosniety. choc grzywke na oczach bym mu zostawila i kozia brodke i fredzelka na ogonie :D jak uszy? doleczone calkowicie? jak kastracja? Quote
kora78 Posted December 14, 2012 Posted December 14, 2012 czy mozna cos nowego sie dowiedziec??? Quote
kizimizi Posted December 22, 2012 Posted December 22, 2012 dziewczyny szukam kogos na wizyte w Zgorzelcu Quote
Anula Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 A no waśnie co u Deniska słychać,są jakieś wieści? Quote
asia-s Posted June 5, 2013 Author Posted June 5, 2013 Trzeba Do Zuzi się uśmiechnąć aby zadzwoniła do Pani Deniskowej :-) QUOTE=Anula;20932729]A no waśnie co u Deniska słychać,są jakieś wieści?[/QUOTE] Quote
zuziaM Posted August 12, 2014 Posted August 12, 2014 Ale dawno tu nikogo nie bylo. Ja tez już chyba w ub. roku dzwonilam do Deniska. Ma się swetnie. To naprawdę szczęściarz. Quote
Anula Posted August 12, 2014 Posted August 12, 2014 Cieszę się,najważniejsze,że jest zdrowy i ma swój domek.Oby tak dalej (to dotyczy zdrowia). Quote
Recommended Posts