Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Asiu,podawaj na bieżąco ,jak tylko będziesz miała jakieś info. z domków.Jeżeli Denis nie będzie miał domowych warunków,to tak jak napisała holmina,nie ma sensu podawać autoszczepionki.Mój mąż,po jej podaniu przez jeden dzień miał gorączkę i ogólnie źle się czuł ale był w domu w cieple i miał ciepłe łóżko w zasięgu ręki.Pani profesor nas uprzedzała,że reakcje na szczepionkę są bardzo indywidualne i zależą od organizmu.Objaw gorączki,wskazuje na walkę organizmu z bakterią.Wierzcie mi,że psiak może tak samo zareagować jak człowiek i co wtedy?

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

asia-s napisał(a):
Ja tylko napisz zeby cioteczki dzisiaj mocno zaciskaly kciuki;) Nie bede zapeszac;)

No to ściskam z całych sił!! Pisz od razu jak coś :D
:kciuki::kciuki::kciuki:

Posted

No to juz sa wiesci.
Bylysmy wczoraj na wizycie przedadopcyjnej z daga3108, a dzisiaj pani porzyjechala po Deniska.
Domek okazal sie wspanialy.
Pani wrazliwa i bardzo kochajaca zwierzeta, madra, doswiadczona juz z psiakiem schroniskowym, ktory dozyl u niej pieknego wieku.
Pani odpowiedzialna, ktora chce kontynuowac leczenie Deniska juz w domu.
Pracuje, wiec Denisek bedzie musial zostawac w domku na od 4 do 6 godzin.
W domu nie ma innych zwierzat ani dzieci, co w przypadku choroby Deniska jest rowniez bardzo wazne.
Dzisiaj i jutro Denisek bedzie mial czas na oswojenie sie z nowym miejscem i nowymi warunkami.
Sam Denisek rowniez dal sie poznac z najlepszej strony ...
Byl grzeczniutki, ladnie sie z pania przywital, poszedl na spacerek do lasu zaraz po obiadku, ktory pani pomogla mi rozniesc dla wszystkich psiakow. Bardzo dziekuje za pomoc.
Tak wiec Denisek od dzisiaj jest u siebie i ze swoja ukochana pania !
Pani otrzymala wszystkie mozliwe wskazowki dotyczace leczenia Deniska.
Po zakonczeniu kuracji antybiotykowej jestesmy juz umowione na wizyte u pani doktor na kolejny wymaz z uszek i na czyszczenie uszek.
A w przyszlym tygodniu jedziemy z Dagmarka odwiedzic Deniska i zobaczyc, jak sie aklimatyzuje w nowym domku.

Posted

SUPER WIADOMOSCI!!!wielkie dzieki!!!

ja ze swojej strony proponuje wesprzec nowa wlascicielke pieniazkami na autoszepionke z konta deniska/tak na poczatek/
aha i jeszcze pytanie beda zdjecia deniska z domku?????

PIEKNY DENISKU!!!!WSZYSTKIEGO DOBREGO W DOMKU!!!!I OBYS SZYBKO WYZDROWIAL!!!!!

Posted

Wspaniale! Bardzo sie cieszę! :-) (Przyznam, że dodatkowo tez dlatego, że mam wciąż wyrzuty sumienia, że nie dałam rady z tym tekstem, naprawdę nie dałam rady, a nie np. nie chcialo mi się, słowo, ale jak widac, Wy nie zawiodłyście. Dziękuję Wam za to!)

Posted

wooooooooooooowwwww super!!!!!!!

a skad ta pani? to ta druga pani, z maili?

czemu nic nie pisalyscie wredoty jedne! po co tajemnice? nieladnie. :D a fe

:laola::laola::laola::laola:

Posted

To jedna z osob piszacych do Asi.
Ta druga pani miala jeszcze czekac na decyzje meza i ma w domu jeszcze jednego pieska.
A w sumie nie bylo zadnych tajemnic. Po prostu pani mieszka blisko, bo kolo Zgorzelca i stad tak szybko wszystko mozna bylo zalatwic. Na pisanie nie bylo juz czasu.

Posted

holmina napisał(a):
przyganiał kocioł garnkowi!!!no!
a z Rufim jak było tajemniczo!!!wrrrrr

hehehee :)
ale pisalam u niego, jak juz bylo pewne i czekalismy na wizyte i transport, a nie jak juz pojechal w swiat :obrazic:

Posted

cioteczki czy o teraz ważne?Nie chciałyśmy zapeszać.Ważne że Denis będzie grzał soją doopkę już w ciepełku.To wszysko tak szybko się potoczyło że szok pani chciała go mieć już na weekend bo ma 2 dni wolnego.Pani urocza,Denis jak zakochany.Pozytywne wibracje i tyle:)

Posted

O jejku...Niech to jakoś wszystko ogarnę...zaskoczenie,ale baaaaaaaaaaaaardzo miłe!!!A wredotki,kochane cioteczki,to jesteście i tyle!Tak trzymać tu nas w napięciu...!A jak poschodzimy na zawały,to kto będzie wspierał te bidy...?A na poważnie,super wiadomości!!!Jestem jak najbardziej za pomocą w przeprowadzeniu badań i wyleczeniu Deniska...