Bogusik Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Asiu,podawaj na bieżąco ,jak tylko będziesz miała jakieś info. z domków.Jeżeli Denis nie będzie miał domowych warunków,to tak jak napisała holmina,nie ma sensu podawać autoszczepionki.Mój mąż,po jej podaniu przez jeden dzień miał gorączkę i ogólnie źle się czuł ale był w domu w cieple i miał ciepłe łóżko w zasięgu ręki.Pani profesor nas uprzedzała,że reakcje na szczepionkę są bardzo indywidualne i zależą od organizmu.Objaw gorączki,wskazuje na walkę organizmu z bakterią.Wierzcie mi,że psiak może tak samo zareagować jak człowiek i co wtedy? Quote
holmina Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 no właśnie o to mi chodziło może mieć temperature i dodatkowow załapać infekcje,,,, Quote
Bogusik Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Tak, tym bardziej,że jego organizm zbiera w tej chwili niezbędne "zapasy" na zimę,aby ją przetrwać... Quote
asia-s Posted November 19, 2011 Author Posted November 19, 2011 Ja tylko napisz zeby cioteczki dzisiaj mocno zaciskaly kciuki;) Nie bede zapeszac;) Quote
olalolaa Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 asia-s napisał(a):Ja tylko napisz zeby cioteczki dzisiaj mocno zaciskaly kciuki;) Nie bede zapeszac;) No to ściskam z całych sił!! Pisz od razu jak coś :D :kciuki::kciuki::kciuki: Quote
Anula Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Mocno zaciskamy kciuki tylko nie za bardzo wiem za domek czy za co! Quote
kora78 Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 dzisiaj pewie odwiedziny u denisa! sobota jest, pewnie drugi domek pojechal sie poznac z denisem :) Quote
holmina Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 no i co????????????? sa juz jakies wiesci? bo cały czas zaciskam,,,,i nie miał kto dziś obiadu ugotować..... Quote
zuziaM Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 No to juz sa wiesci. Bylysmy wczoraj na wizycie przedadopcyjnej z daga3108, a dzisiaj pani porzyjechala po Deniska. Domek okazal sie wspanialy. Pani wrazliwa i bardzo kochajaca zwierzeta, madra, doswiadczona juz z psiakiem schroniskowym, ktory dozyl u niej pieknego wieku. Pani odpowiedzialna, ktora chce kontynuowac leczenie Deniska juz w domu. Pracuje, wiec Denisek bedzie musial zostawac w domku na od 4 do 6 godzin. W domu nie ma innych zwierzat ani dzieci, co w przypadku choroby Deniska jest rowniez bardzo wazne. Dzisiaj i jutro Denisek bedzie mial czas na oswojenie sie z nowym miejscem i nowymi warunkami. Sam Denisek rowniez dal sie poznac z najlepszej strony ... Byl grzeczniutki, ladnie sie z pania przywital, poszedl na spacerek do lasu zaraz po obiadku, ktory pani pomogla mi rozniesc dla wszystkich psiakow. Bardzo dziekuje za pomoc. Tak wiec Denisek od dzisiaj jest u siebie i ze swoja ukochana pania ! Pani otrzymala wszystkie mozliwe wskazowki dotyczace leczenia Deniska. Po zakonczeniu kuracji antybiotykowej jestesmy juz umowione na wizyte u pani doktor na kolejny wymaz z uszek i na czyszczenie uszek. A w przyszlym tygodniu jedziemy z Dagmarka odwiedzic Deniska i zobaczyc, jak sie aklimatyzuje w nowym domku. Quote
holmina Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 SUPER WIADOMOSCI!!!wielkie dzieki!!! ja ze swojej strony proponuje wesprzec nowa wlascicielke pieniazkami na autoszepionke z konta deniska/tak na poczatek/ aha i jeszcze pytanie beda zdjecia deniska z domku????? PIEKNY DENISKU!!!!WSZYSTKIEGO DOBREGO W DOMKU!!!!I OBYS SZYBKO WYZDROWIAL!!!!! Quote
beta ata Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Wspaniale! Bardzo sie cieszę! :-) (Przyznam, że dodatkowo tez dlatego, że mam wciąż wyrzuty sumienia, że nie dałam rady z tym tekstem, naprawdę nie dałam rady, a nie np. nie chcialo mi się, słowo, ale jak widac, Wy nie zawiodłyście. Dziękuję Wam za to!) Quote
kora78 Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 wooooooooooooowwwww super!!!!!!! a skad ta pani? to ta druga pani, z maili? czemu nic nie pisalyscie wredoty jedne! po co tajemnice? nieladnie. :D a fe :laola::laola::laola::laola: Quote
holmina Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 przyganiał kocioł garnkowi!!!no! a z Rufim jak było tajemniczo!!!wrrrrr Quote
zuziaM Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 To jedna z osob piszacych do Asi. Ta druga pani miala jeszcze czekac na decyzje meza i ma w domu jeszcze jednego pieska. A w sumie nie bylo zadnych tajemnic. Po prostu pani mieszka blisko, bo kolo Zgorzelca i stad tak szybko wszystko mozna bylo zalatwic. Na pisanie nie bylo juz czasu. Quote
kora78 Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 holmina napisał(a):przyganiał kocioł garnkowi!!!no! a z Rufim jak było tajemniczo!!!wrrrrr hehehee :) ale pisalam u niego, jak juz bylo pewne i czekalismy na wizyte i transport, a nie jak juz pojechal w swiat :obrazic: Quote
holmina Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 dobra dobra ......pazury obgryzłam przez te tajemnice,,,,, Quote
kora78 Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 ale juz odrosly? no to sprawy nie bylo ;) Quote
daga31081980 Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 cioteczki czy o teraz ważne?Nie chciałyśmy zapeszać.Ważne że Denis będzie grzał soją doopkę już w ciepełku.To wszysko tak szybko się potoczyło że szok pani chciała go mieć już na weekend bo ma 2 dni wolnego.Pani urocza,Denis jak zakochany.Pozytywne wibracje i tyle:) Quote
Bogusik Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 O jejku...Niech to jakoś wszystko ogarnę...zaskoczenie,ale baaaaaaaaaaaaardzo miłe!!!A wredotki,kochane cioteczki,to jesteście i tyle!Tak trzymać tu nas w napięciu...!A jak poschodzimy na zawały,to kto będzie wspierał te bidy...?A na poważnie,super wiadomości!!!Jestem jak najbardziej za pomocą w przeprowadzeniu badań i wyleczeniu Deniska... Quote
holmina Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 ależ my sobie żartujemy!!!!!szczęśliwe ,że taka niespodzianka!!!!! hahahah no odrastaja pomału!! Quote
holmina Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Daga skoro pani mieszka blisko to chyba jest szansa na zdjecia Denisa w nowym domu prawda? no i oczywiście wielkie dzieki dla Ciebie i Zuzi za pa Quote
Recommended Posts