Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

no Denis to taka niespodzianka super miła!!!!!
tak sie martwiłyśmy,że beda problemy ze znalezieniem domku a tu prosze i jak wypieknial i wogole Super to taki moj 2 przypadek,pierwszy to byl Pixelek ,drugi denisek a 3 rufik!!!!oby wszystkim psiaczkom tak fajnie sie ulozylo!!!!!!!!

ale dziewczyny !!z uporem maniaka bede pytac
co z uchami???i kiedy autoszczepionka i czy potrzebna????

Posted

[quote name='holmina']no Denis to taka niespodzianka super miła!!!!!
tak sie martwiłyśmy,że beda problemy ze znalezieniem domku a tu prosze i jak wypieknial i wogole Super to taki moj 2 przypadek,pierwszy to byl Pixelek ,drugi denisek a 3 rufik!!!!oby wszystkim psiaczkom tak fajnie sie ulozylo!!!!!!!!

ale dziewczyny !!z uporem maniaka bede pytac
co z uchami???i kiedy autoszczepionka i czy potrzebna????[/QUOTE]

jak rozmawialam z Zuzia chyba w niedziele to mialy ustalone z Ania od Denisa ze na wizyte i wymaz jada w nadchodzaca sobote, bedzie to rowno tydzien od skonczenia antybiotyku,

Posted

[quote name='asia-s']jak rozmawialam z Zuzia chyba w niedziele to mialy ustalone z Ania od Denisa ze na wizyte i wymaz jada w nadchodzaca sobote, bedzie to rowno tydzien od skonczenia antybiotyku,[/QUOTE]
Musimy więc spokojnie poczekać do soboty...innej opcji nie ma,bo musi być przerwa po podaniu antybiotyku...

Posted

[quote name='asia-s']jak rozmawialam z Zuzia chyba w niedziele to mialy ustalone z Ania od Denisa ze na wizyte i wymaz jada w nadchodzaca sobote, bedzie to rowno tydzien od skonczenia antybiotyku,[/QUOTE]

No i wlasnie tydzien to za krotko.
Leki skonczyly sie juz dwa tygodnie temu, ale krople Ania zakrapiala jeszcze kilka dni pozniej.
Pytalam pania doktor i powiedziala, ze lepiej poczekac dluzej niz pobrac wymaz za szybko.
Jedziemy wiec za tydzien.
Juz znalazla laboratorium , ktore robi szczepionki.
Nie wiem jeszcze jak to bedzie zorganizowane, ale damy sobie rade.
Pod warunkiem, ze uszka beda w odpowiednim stanie.
Oby, oby ...........

Posted

[quote name='asia-s']DENISKU CUDNY JESTES!!!

Zuziu, dzisiaj dostalam maila od Pana, ktory robi identyfikator, ze przegapil moja wplate z 22/11!... wiec jest opoznienie i przesylka bedzie za 2-4 dni mam nadzieje.[/QUOTE]

Asienko, przyszedl w czwartek.
Przekaze Deniskowi, jak sie juz spotkamy.

Posted

Dziewczyny, potrzebne pilnie rady, jak postepowac z Denisem ..... strasznie zazdrosnym o swoja pania.
Denis ugryzl mame pani Ani. Warczal na nia caly czas jej odwiedzin.
Reaguje tez brzydko na sasiadow i obcych, ktorzy odwiedzaja dom.
Najgorzej, ze na Swieta ma pojechac do rodziny i pani Ania juz sie boi, jak to bedzie wygladlo.
PILNIE potrzebne wszelkie porady .... najlepiej sprawdzone i polecane przez specjalistow.
Moze gdzies w necie cos znajdziecie ?????? Ja nie mam czasu na szukanie .
Prosze o pomoc....

Posted

No ładnie, za dobrze mu się zrobiło!
Wg mnie w takich sytuacjach trzeba dużo pracować z obcymi, chyba nie obejdzie się bez behawiorysty, chociaz jakiejs jednej wizyty, zeby wytlumaczyl co i jak, tak bez wglądu na sytuacje na zywo to nie ma sensu.

Posted

Jak Denis lubi jakieś smaczki to można spróbować dać osobie odwiedzającej dom smaczka aby ta osoba go pokarmiła.Ten sposób jest dość skuteczny,tak przekonywałam nie jednego tymczasowiczka do dzieci i działało.