Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Jestem jestem:)
Denis prze szczęśliwy.Grzeczny jak by cały czas mieszkał w domu.
Pani zauroczona Denisem.Bardzo miła i sympatyczna.Denis cały czas pchał nam się na kolana...i na stół.Ściągał ciastka i próbował wylizywać cukier z cukierniczki:)ale mu nie dałyśmy.

Posted

Jaaacie jaki on cudny!! Az sam się w lusterku przegląda :D:D
Bardzo miło go widzieć tak w mieszkanku, będzie szczęśliwy!
Wycałowałabym ta morde kochaną.. ;)

A wiecie co dzwoniłam dzisiaj do kierownika schroniska, bardzo sie cieszy że Denis juz w DS :)

Posted

olalolaa napisał(a):
Jaaacie jaki on cudny!! Az sam się w lusterku przegląda :D:D
Bardzo miło go widzieć tak w mieszkanku, będzie szczęśliwy!
Wycałowałabym ta morde kochaną.. ;)

A wiecie co dzwoniłam dzisiaj do kierownika schroniska, bardzo sie cieszy że Denis juz w DS :)

Pozdrów Kierownika!!!!fajnie sie zachował,nie robił problemów z zabraniem Denisa!

Posted

holmina napisał(a):
Pozdrów Kierownika!!!!fajnie sie zachował,nie robił problemów z zabraniem Denisa!

Pozdrawiałam ;) a Wy wszyscy macie podziękowania za uratowanie psiaka!:loveu:

Posted

Cały czas rozdawał całuski na około.Pani Ania mówi że grzecznie zostaje sam w domku,nie szczeka.Ma być wizyta u pani wet.,pobrane wymazy z ucha i dogranie szczepionki.Uszka ładne nie czuć żadnego zapachu.Pieszczoch ,pieszczoch i jeszcze raz pieszczoch.Nikt by nie powiedział że ten pies tyle lat spędził za kratkami.

Denis wygrał los na loterii.
To dzięki Wam wszystkim.
Dziękujemy w imieniu Denisa!!!!
No pani Ania mówiła że z lusterkiem na początku wariował.Stał,patrzył i warczał na ''kolegę'' (bo on psów nie lubi przecież):)

Posted

ale!fajnie ale sie ciesze!!!okropnie!!!
wierze ,że organizm Deniska wzmocniony,dobrze odżywiony na poczatek z pomoca szczepionki zwalczy gronkowca i bedzie zdrowym psiaczkiem....
Wielkie dzieki dla Pani,ktora go wzieła pomimo wszystko....
nie zraził jej gronkowiec!!!!!jak fajnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a Denis to już nie ten sam psiak świecący wesoły i wyglada na zdrowego!!!

Posted

Cioteczki kto ma Deniska ze schronu fotki bo na pierwszej stronie są z hoteliku.Chciałam Deniska umieścić na metamorfozach.Może ktoś ma fotki i umieści naszego Kudłacza!

Posted

[quote name='Anula']Cioteczki kto ma Deniska ze schronu fotki bo na pierwszej stronie są z hoteliku.Chciałam Deniska umieścić na metamorfozach.Może ktoś ma fotki i umieści naszego Kudłacza!
ja mam już wrzucam

a to jeszcze w schronisku po obcięciu

Posted

DENISKU CUDNY JESTES!!!

Zuziu, dzisiaj dostalam maila od Pana, ktory robi identyfikator, ze przegapil moja wplate z 22/11!... wiec jest opoznienie i przesylka bedzie za 2-4 dni mam nadzieje.

Posted

Ależ cudne zdjęcia!!!

Ten piękny uśmiech z mordki Mu nie schodzi :) fantastycznie

Faktycznie - wygrał los na loterii - nic dodać nic ująć.

Ale to by się nie udało dzięki Wam wszystkim i dzięki tej wspaniałej Pani Ani!!

Posted

No słów mi brak że szczęścia Deniska :) :) :) :) :).
Denisek śliczny, widać że dobrze mu w domku :) !!!
Buziaki dla Was Wszystkich za uratowanie tej bidy, której los wydawał się beznadziejny i dla Pani Ani :) :) :).

Posted

Każda z nas miała nadzieję,że Denisek znajdzie wreszcie swój upragniony domek.To była nadzieja,a teraz jest wspaniała rzeczywistość!Denisek jest tak śliczny,że brak słów...Kochany,atłasowy Denisek...!

Posted

[quote name='DZIR']Jeśli chodzi o tego Leona to jest adoptowany. podaje link do wątku http://www.dogomania.pl/threads/213259-Sznaucer-%C5%9Bredni-pieprz-i-s%C3%B3l-szuka-domu-

DZIR a dziewczyny temu psiakowi zmienialy imie?, bo tam na watku nazywa sie Dzeki?
P. Marta pisala o Orzechowcach ze na pierwszej jest ale jak na zlosc nie moge odnalezc watku psiakow z Orzechowcow,
Dziewczyny a moze macie kudlacze podobne do Denisa, moga byc mniejsze ale o takim umaszczeniu, moze Dzir jakis terrier przeniczny? - Ty sie orientujesz w psiakach w tym typie w potrzebie, no i musi byc samiec, ma suke wykastrowana ze schroniska nie przepadajaca za ta sama płcią