olalolaa Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Dogo07 napisał(a):I Cioteczka zniknęła :p. no właśnie :D a ja czekam z niecierpliwością.. Quote
daga31081980 Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Jestem jestem:) Denis prze szczęśliwy.Grzeczny jak by cały czas mieszkał w domu. Pani zauroczona Denisem.Bardzo miła i sympatyczna.Denis cały czas pchał nam się na kolana...i na stół.Ściągał ciastka i próbował wylizywać cukier z cukierniczki:)ale mu nie dałyśmy. Quote
olalolaa Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Jaaacie jaki on cudny!! Az sam się w lusterku przegląda :D:D Bardzo miło go widzieć tak w mieszkanku, będzie szczęśliwy! Wycałowałabym ta morde kochaną.. ;) A wiecie co dzwoniłam dzisiaj do kierownika schroniska, bardzo sie cieszy że Denis juz w DS :) Quote
holmina Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 ale sie świeci denisek!!!!i jaki zadowolony!!!i jak buszuje po kuchni!!!!superrrrrrr! a jak z uchami???? Quote
holmina Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 olalolaa napisał(a):Jaaacie jaki on cudny!! Az sam się w lusterku przegląda :D:D Bardzo miło go widzieć tak w mieszkanku, będzie szczęśliwy! Wycałowałabym ta morde kochaną.. ;) A wiecie co dzwoniłam dzisiaj do kierownika schroniska, bardzo sie cieszy że Denis juz w DS :) Pozdrów Kierownika!!!!fajnie sie zachował,nie robił problemów z zabraniem Denisa! Quote
olalolaa Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 holmina napisał(a):Pozdrów Kierownika!!!!fajnie sie zachował,nie robił problemów z zabraniem Denisa! Pozdrawiałam ;) a Wy wszyscy macie podziękowania za uratowanie psiaka!:loveu: Quote
daga31081980 Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Cały czas rozdawał całuski na około.Pani Ania mówi że grzecznie zostaje sam w domku,nie szczeka.Ma być wizyta u pani wet.,pobrane wymazy z ucha i dogranie szczepionki.Uszka ładne nie czuć żadnego zapachu.Pieszczoch ,pieszczoch i jeszcze raz pieszczoch.Nikt by nie powiedział że ten pies tyle lat spędził za kratkami. Denis wygrał los na loterii. To dzięki Wam wszystkim. Dziękujemy w imieniu Denisa!!!! No pani Ania mówiła że z lusterkiem na początku wariował.Stał,patrzył i warczał na ''kolegę'' (bo on psów nie lubi przecież):) Quote
holmina Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 ale!fajnie ale sie ciesze!!!okropnie!!! wierze ,że organizm Deniska wzmocniony,dobrze odżywiony na poczatek z pomoca szczepionki zwalczy gronkowca i bedzie zdrowym psiaczkiem.... Wielkie dzieki dla Pani,ktora go wzieła pomimo wszystko.... nie zraził jej gronkowiec!!!!!jak fajnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a Denis to już nie ten sam psiak świecący wesoły i wyglada na zdrowego!!! Quote
DZIR Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Pies tryska szczęściem i odbija sobie za złe czasy W nowej sytuacji odnalazł się natychmiast. Wygląda super . Quote
Anula Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Cioteczki kto ma Deniska ze schronu fotki bo na pierwszej stronie są z hoteliku.Chciałam Deniska umieścić na metamorfozach.Może ktoś ma fotki i umieści naszego Kudłacza! Quote
daga31081980 Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 [quote name='Anula']Cioteczki kto ma Deniska ze schronu fotki bo na pierwszej stronie są z hoteliku.Chciałam Deniska umieścić na metamorfozach.Może ktoś ma fotki i umieści naszego Kudłacza! ja mam już wrzucam a to jeszcze w schronisku po obcięciu Quote
asia-s Posted November 30, 2011 Author Posted November 30, 2011 DENISKU CUDNY JESTES!!! Zuziu, dzisiaj dostalam maila od Pana, ktory robi identyfikator, ze przegapil moja wplate z 22/11!... wiec jest opoznienie i przesylka bedzie za 2-4 dni mam nadzieje. Quote
daga31081980 Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 cioteczki a to tajne zdjęcia Denisa tuż przed obcięciem w schronisku.Zobaczcie jaki był zaklejony. Quote
olalolaa Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 o jezu :( teraz juz tylko na ta uśmiechniętą mordeczke chce patrzeć, tamte idą w zapomnienie! Quote
haliza Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Ale pięknie wygląda, błyszczy się jak pozłacany :loveu:, chyba to tak ze szczęścia :loveu: Quote
holmina Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Tajne zdjęcie...smutne bardzo za to teraz mamy Złotego Deniska!!!! Quote
fizia Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Ależ cudne zdjęcia!!! Ten piękny uśmiech z mordki Mu nie schodzi :) fantastycznie Faktycznie - wygrał los na loterii - nic dodać nic ująć. Ale to by się nie udało dzięki Wam wszystkim i dzięki tej wspaniałej Pani Ani!! Quote
Anula Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 DENIS wstawiony na metamorfozy!! http://www.dogomania.pl/threads/21924-Metamorfozy?p=18107399#post18107399 Quote
Onaa Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 No słów mi brak że szczęścia Deniska :) :) :) :) :). Denisek śliczny, widać że dobrze mu w domku :) !!! Buziaki dla Was Wszystkich za uratowanie tej bidy, której los wydawał się beznadziejny i dla Pani Ani :) :) :). Quote
kamos Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Przeuroczy Denisek, wreszcie ze swoją rodziną.:lilangel::bigcool::lilangel::Cool!::lilangel::bigcool::Cool!: Quote
Anula Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Tak dopiero teraz widać jaki to piękny jest pies. Cioteczki zaglądnijcie do tego pudliszonka: http://www.dogomania.pl/threads/218706-Przerzucony-przez-mur-schroniska-Pudliszon-%28 Quote
Bogusik Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Każda z nas miała nadzieję,że Denisek znajdzie wreszcie swój upragniony domek.To była nadzieja,a teraz jest wspaniała rzeczywistość!Denisek jest tak śliczny,że brak słów...Kochany,atłasowy Denisek...! Quote
olalolaa Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Mi jest ciężko do tej pory w to uwierzyć, najwspanialsze sa takie wiadomości jak psiak schorowany po przejściach znajduje tak cudny dom.. Quote
asia-s Posted December 2, 2011 Author Posted December 2, 2011 [quote name='DZIR']Jeśli chodzi o tego Leona to jest adoptowany. podaje link do wątku http://www.dogomania.pl/threads/213259-Sznaucer-%C5%9Bredni-pieprz-i-s%C3%B3l-szuka-domu- DZIR a dziewczyny temu psiakowi zmienialy imie?, bo tam na watku nazywa sie Dzeki? P. Marta pisala o Orzechowcach ze na pierwszej jest ale jak na zlosc nie moge odnalezc watku psiakow z Orzechowcow, Dziewczyny a moze macie kudlacze podobne do Denisa, moga byc mniejsze ale o takim umaszczeniu, moze Dzir jakis terrier przeniczny? - Ty sie orientujesz w psiakach w tym typie w potrzebie, no i musi byc samiec, ma suke wykastrowana ze schroniska nie przepadajaca za ta sama płcią Quote
Recommended Posts