Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

mialam tel o rufiego, mowilam,ze nieaktualne, wybralam dla Pana kilka kudlatkow i wyslalam kandydatury. z nr 10, ostatni poszedl Denis. niech ostatni beda pierwszymi :) lub inaczej- efekt pierwszenstwa, praz efekt swiezosci. Denis lapie sie na efekt swiezosci, jako ostatni :)
dom bez zwierzat. pies sam w domu od rana do 15stej. bez dzieci, tylko pan i pani. slask. mieszkanie 2 pok.

Posted

Ja własnie weszłam, żeby zacząc od kajania się, że tekstu jeszcze nie napisałam, a tu , widzę, może juz nie trza... ? :-)
No, ale pokajać sie muszę. O, ludzie, o Denisku, wybaczcie! Biegalam (jeździłam) dużo za swoimi sprawami, m.in. byłam na badaniach. Czuje sie różnie. Przepraszam, bo zoobowiązałam się, a tu nawalam terminowo. Czasem nie daje rady fizycznie, choć bardzo chcialabym.
Pisać? Czy juz macie mnie dość? :-)

Posted

beta ata napisał(a):
Ja własnie weszłam, żeby zacząc od kajania się, że tekstu jeszcze nie napisałam, a tu , widzę, może juz nie trza... ? :-)
No, ale pokajać sie muszę. O, ludzie, o Denisku, wybaczcie! Biegalam (jeździłam) dużo za swoimi sprawami, m.in. byłam na badaniach. Czuje sie różnie. Przepraszam, bo zoobowiązałam się, a tu nawalam terminowo. Czasem nie daje rady fizycznie, choć bardzo chcialabym.
Pisać? Czy juz macie mnie dość? :-)

Niech na to pytanie odpowie ...Twoje serce,wtedy będziesz wiedziała co zrobić...!

Posted

beta ata napisał(a):
Moje serce... Hmm... moje serce jest dość niewydolne ostatnio, dosłownie :-) Wolę kierować sie rozumem, choć i on nie jest w dawnej formie, ale jednak lepszej niż serce! :-)

Przykro mi,że masz problemy zdrowotne.Napisałam to tylko w przenośni,nie mając nic złego namyśli.Problemy z sercem to poważna sprawa, życzę ci więc dużo,dużo zdrówka!

Posted

Bogusik , no co Ty! :-) Wiadomo, że pisałas w przenośni, a ja nie z tych, co na serio sie czepiaja słów, ja tylko na żarty ;-) To znaczy z tym sercem to poważnie mam klopoty i daje mi to popalić niewąsko ostatnio, ale ogolnie to żartowałam oczywicie :-)
No, ale niestety nawalam całkiem na powaznie. To wygląda jak jakiś kit i idiotyzm totalny, ale ostatnio naprawde nawet takie małe zadania mnie juz przerastają. Oczywiście, robie z tym coś, ale to nie działa natychmiastowo.

Posted

Zuzia, bardzo prosze wejdz na watek i napisz co u Denisa, jak jego leczenie antybiotykami, jak uszy, obserwacje, przez ile ma jeszcze antybiotyk?
Czy Denis mial robiony ostatni wymaz z antybiogramem?
Czy doszedł juz olej dla Deniska z allegro.

Jesli chodzi o autoszczepionke to bedzie ja mozna zrobic dopiero dwa tygodnie po zakonczeniu kuracji antybiotykowej, Z tego co Zuzia pisala wczesnie na watku Denis ma antybiotyki na 20 dni, pozniej trzeba znow zrobic wymaz i jesli dalej beda te swinstwa to mysle ze nie mamy innego wyjscia jak zastosowac autoszczepionke.

Beta ata czy popatrzyłas "trzezwym okiem" na swoj opis do ogloszenia Denisa, opis jest pilnie potrzebny na "wczoraj"

Czy ktokolwiek oprocz bety ata mogłby zrobic opis do ogloszen?

Ogłoszenia sa stare, czesc juz wygasła, stoimy w miejscu...

Dogo - tak jak proponowałas kilka postow wstecz - czy mozesz zrobic Deniskowi kilka ogloszen?

Przyszla deklaracja od AniGucio za listopad i grudzien, Dziekuje!

W zwiazku ze jest coraz wiecej niejasnosci, jedna osoba oglada sie na druga, kto za co odpowiada? i kto ma udzielac tych odpowiedzi jak pytacie
Musimy jednak wyznaczyc osobe odpowiedzialna:
1) za watek,
2) za kontakt z hotelem,
3) decyzyjna i odpowiadajaca na nasze pytania
4) za finanse - ( odpowiadam ja i dalej moge byc odpowiedzialna jesli dalej mam prowadzic skarpete Denisa? )

Fiziu bardzo prosze o uzupelnienie pierwszego postu w aktualne informacje i zdjecia Denisa - zdjecia sa na stronach: 1,37, 51, 54

Posted

asia-s napisał(a):
Fiziu bardzo prosze o uzupelnienie pierwszego postu w aktualne informacje i zdjecia Denisa - zdjecia sa na stronach: 1,37, 51, 54

asiu, uważam, że z wątkiem też doskonale dajesz sobie radę więc może także pierwszy punkt?