holmina Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 wielkie dzieki!!!!podziwiałam Deniska!jest śliczny!!!!!taki roześmiany,więc chyba jest w ogólnie dobrej kondycji ! Quote
kora78 Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 mialam tel o rufiego, mowilam,ze nieaktualne, wybralam dla Pana kilka kudlatkow i wyslalam kandydatury. z nr 10, ostatni poszedl Denis. niech ostatni beda pierwszymi :) lub inaczej- efekt pierwszenstwa, praz efekt swiezosci. Denis lapie sie na efekt swiezosci, jako ostatni :) dom bez zwierzat. pies sam w domu od rana do 15stej. bez dzieci, tylko pan i pani. slask. mieszkanie 2 pok. Quote
beta ata Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Ja własnie weszłam, żeby zacząc od kajania się, że tekstu jeszcze nie napisałam, a tu , widzę, może juz nie trza... ? :-) No, ale pokajać sie muszę. O, ludzie, o Denisku, wybaczcie! Biegalam (jeździłam) dużo za swoimi sprawami, m.in. byłam na badaniach. Czuje sie różnie. Przepraszam, bo zoobowiązałam się, a tu nawalam terminowo. Czasem nie daje rady fizycznie, choć bardzo chcialabym. Pisać? Czy juz macie mnie dość? :-) Quote
Bogusik Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 beta ata napisał(a):Ja własnie weszłam, żeby zacząc od kajania się, że tekstu jeszcze nie napisałam, a tu , widzę, może juz nie trza... ? :-) No, ale pokajać sie muszę. O, ludzie, o Denisku, wybaczcie! Biegalam (jeździłam) dużo za swoimi sprawami, m.in. byłam na badaniach. Czuje sie różnie. Przepraszam, bo zoobowiązałam się, a tu nawalam terminowo. Czasem nie daje rady fizycznie, choć bardzo chcialabym. Pisać? Czy juz macie mnie dość? :-) Niech na to pytanie odpowie ...Twoje serce,wtedy będziesz wiedziała co zrobić...! Quote
Onaa Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Kora78, ale czy to znaczy że domek jest zainteresowany Deniskiem ??? Quote
kora78 Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 nie. pan dzwonil o rufiego wyslalam mu 10 psow ma szanse wiec 1 do 10 sprawdzilam maila, nic nie odpisal w ogole. Quote
beta ata Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Moje serce... Hmm... moje serce jest dość niewydolne ostatnio, dosłownie :-) Wolę kierować sie rozumem, choć i on nie jest w dawnej formie, ale jednak lepszej niż serce! :-) Quote
Bogusik Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 beta ata napisał(a):Moje serce... Hmm... moje serce jest dość niewydolne ostatnio, dosłownie :-) Wolę kierować sie rozumem, choć i on nie jest w dawnej formie, ale jednak lepszej niż serce! :-) Przykro mi,że masz problemy zdrowotne.Napisałam to tylko w przenośni,nie mając nic złego namyśli.Problemy z sercem to poważna sprawa, życzę ci więc dużo,dużo zdrówka! Quote
kora78 Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 panstwo ode mnie wybrali innego pieska, z gorzowa. Quote
Klauzunka Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 panstwo ode mnie wybrali innego pieska, z gorzowa więc jakaś bida tak czy siak znajdzie dom !!!!!!!!!!!!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Oby, oby, oby, oby !!!!! Quote
Onaa Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Szkoda że nie padło na Deniska ale zawsze to jakiś bidak dom znalazł. Czyli trzeba dalej ruszać z ogłoszeniami :). Quote
holmina Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 oj !mysle ze trzeba tych ogloszen zrobic bardzo duzo i moze kolejne wydarzenie na fb?i allegro.... Quote
beta ata Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Bogusik , no co Ty! :-) Wiadomo, że pisałas w przenośni, a ja nie z tych, co na serio sie czepiaja słów, ja tylko na żarty ;-) To znaczy z tym sercem to poważnie mam klopoty i daje mi to popalić niewąsko ostatnio, ale ogolnie to żartowałam oczywicie :-) No, ale niestety nawalam całkiem na powaznie. To wygląda jak jakiś kit i idiotyzm totalny, ale ostatnio naprawde nawet takie małe zadania mnie juz przerastają. Oczywiście, robie z tym coś, ale to nie działa natychmiastowo. Quote
beta ata Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Napisalam coś... Jutro popatrze na to trzeźwym okiem, jak sie nie zapadnę pod ziemie, to wklepie, bo teraz to juz nie bardzo jestem logiczna i manualna :-) Quote
holmina Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Denisku siupnij do góry!!!może ktoś sie zakocha i zabierze na kanape ..przed zimą!!!trzymam kciuki Quote
holmina Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 i dzisiaj tez zadnej cioteczki u ciebie nie było.... Quote
kora78 Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 ja jestem ;) czekamy na tekst do ogloszen, to robi sie pilne. ogloszenia juz sa stare, dawno. trzeba go podbic na 1sze strony Quote
Anula Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 I ja zaglądam do Denisiątka wieczorkiem. Quote
Bogusik Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Ja oczywiście też,bo jak można zapomnieć o takim ślicznym "kudłaczku"!A co wiadomo w sprawie tej szczepionki?Konsultacji z wetem i tekstem do ogłoszeń? Quote
holmina Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 chyba nic..... nikt nic na ten temat nie napisał.... martwie sie!!!!! Quote
Bogusik Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Ja też,ale tak jak to widać...burza,przez jeden,dwa dni i...cisza na parę następnych...Ręce opadają... Quote
holmina Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Asia Olalala.odezwijcie sie,,,,co robimy ze szczepionkami? Quote
asia-s Posted November 14, 2011 Author Posted November 14, 2011 Zuzia, bardzo prosze wejdz na watek i napisz co u Denisa, jak jego leczenie antybiotykami, jak uszy, obserwacje, przez ile ma jeszcze antybiotyk? Czy Denis mial robiony ostatni wymaz z antybiogramem? Czy doszedł juz olej dla Deniska z allegro. Jesli chodzi o autoszczepionke to bedzie ja mozna zrobic dopiero dwa tygodnie po zakonczeniu kuracji antybiotykowej, Z tego co Zuzia pisala wczesnie na watku Denis ma antybiotyki na 20 dni, pozniej trzeba znow zrobic wymaz i jesli dalej beda te swinstwa to mysle ze nie mamy innego wyjscia jak zastosowac autoszczepionke. Beta ata czy popatrzyłas "trzezwym okiem" na swoj opis do ogloszenia Denisa, opis jest pilnie potrzebny na "wczoraj" Czy ktokolwiek oprocz bety ata mogłby zrobic opis do ogloszen? Ogłoszenia sa stare, czesc juz wygasła, stoimy w miejscu... Dogo - tak jak proponowałas kilka postow wstecz - czy mozesz zrobic Deniskowi kilka ogloszen? Przyszla deklaracja od AniGucio za listopad i grudzien, Dziekuje! W zwiazku ze jest coraz wiecej niejasnosci, jedna osoba oglada sie na druga, kto za co odpowiada? i kto ma udzielac tych odpowiedzi jak pytacie Musimy jednak wyznaczyc osobe odpowiedzialna: 1) za watek, 2) za kontakt z hotelem, 3) decyzyjna i odpowiadajaca na nasze pytania 4) za finanse - ( odpowiadam ja i dalej moge byc odpowiedzialna jesli dalej mam prowadzic skarpete Denisa? ) Fiziu bardzo prosze o uzupelnienie pierwszego postu w aktualne informacje i zdjecia Denisa - zdjecia sa na stronach: 1,37, 51, 54 Quote
elinka Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 asia-s napisał(a):Fiziu bardzo prosze o uzupelnienie pierwszego postu w aktualne informacje i zdjecia Denisa - zdjecia sa na stronach: 1,37, 51, 54 asiu, uważam, że z wątkiem też doskonale dajesz sobie radę więc może także pierwszy punkt? Quote
Recommended Posts