Bogusik Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Jeszcze jakie coś!Czekamy z niecierpliwością na fotki...! Quote
olalolaa Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Asiu zamawiałaś już ten olej? Bo napisałam do tej dziewczyny która wystawia bazarki z olejem rybnym i suszoną rybką, bazarku nie ma ale olej jest, może sprzedać a pieniążki pójdą na sianko dla koni. Daj mi znać, jak nie zamawiałaś to wstrzymaj się jeszcze :D Tutaj jest ten bazarek, są opisy i ceny. Jakbyśmy brali od nich to myśle że suszonej ryby tez można wziąć. Ale to już Wasza decyzja ;) Quote
asia-s Posted November 9, 2011 Author Posted November 9, 2011 olalolaa napisał(a):Asiu zamawiałaś już ten olej? Bo napisałam do tej dziewczyny która wystawia bazarki z olejem rybnym i suszoną rybką, bazarku nie ma ale olej jest, może sprzedać a pieniążki pójdą na sianko dla koni. Daj mi znać, jak nie zamawiałaś to wstrzymaj się jeszcze :D Kurcze juz zamowilam i pieniazki przelalam:-( Quote
olalolaa Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 asia-s napisał(a):Kurcze juz zamowilam i pieniazki przelalam:-( Ok to jak się to skończy to sie mu kupi ten olej najwyżej ;) Ale można mu (jeśli mają) kupić tej ryby suszonej, to jest taki zmielony tłusty proszek, tez to dawałam razem z olejem psiakom. 0,5 kg kosztuje 6zł. edit: dostałam odpowiedź że jest też ryba suszona jakbyśmy chcieli ;) Quote
Anula Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Kochane Cioteczki zaglądnijcie na ten wątek. http://www.dogomania.pl/threads/217512-Co-zostaje-gdy-odejdzie-nadzieja Quote
fizia Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Ja też myślę, że co kilka głów, to nie jedna. Do tej pory dzięki Wam wszystko szło w dobrym kierunku i z pewnością tak będzie dalej. Przepraszam, że nie wypowiedziałam się do tej pory na temat autoszczepionki, antybiotyków - ale zupełnie nie znam się na tych sprawach. A odnośnie tematu pseudohodowli, to na wątku psiaków z Jamrozowizny pojawił się jeszcze bardziej wstrząsający wpis UWAGA! Rodzina W.....ze Świętochłowic z ulicy Hanki Sawickiej(dane podamy na priv) jest podejrzana o przyjmowanie psów bezdomnych na mięso. Jest zgłoszenie, że w krótkim czasie przez ten dom przewinęło się dużo psów, a dzieci z tej rodziny mówią jedzeniu mięska z psów. Nasza Fundacja prowadzi interwencję w tej sprawie. Schroniska okoliczne są powiadomione, ale staramy się nagłośnić sprawę w całym regionie. Prosimy osoby i organizacje, które wyadoptowały tej rodzinie psa o kontakt z Fundacją. [email protected] Quote
marta0731 Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Byłam dziś u ZuziM, wygłaskałam Deniska i podkarmiłam smaczkami :) Nie byłam wcześniej na wątku, i teraz dopiero doczytałam, że on starszy jest.......... Jak by wszystkie dziadki tak wariowały i skakały ;) :D On ma niespożytą energię, stąd zdjęć nie za wiele i niezbyt piękne, bo on praktycznie nie stoi w miejscu ;) Ciężko go uchwycić Zaraz wklejam Quote
olalolaa Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 No to super że taki wesoły i energiczny:) Czekamy na fotki i dziękujemy pięknie :) Quote
holmina Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 no to może on jest młodszy.... tak było z Pixelem,,,w schronie funkcjonował jako dziadek 10letni,,,a po zabraniu ocenił go wet na 5!!!!skoro ma tyle energii to chwała bogu może zwalczy te cholerne bakterie... Quote
olalolaa Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Śliczny futrzak z niego, ah tylko wziąć i poprzytulać takiego miśka! Quote
holmina Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 no i upa,,,,,nie widze deniska!mój komp nie otwiera tak wstawionych zdjec buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Quote
Klauzunka Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Ja też myślę, że co kilka głów, to nie jedna. Do tej pory dzięki Wam wszystko szło w dobrym kierunku i z pewnością tak będzie dalej. Przepraszam, że nie wypowiedziałam się do tej pory na temat autoszczepionki, antybiotyków - ale zupełnie nie znam się na tych sprawach. A odnośnie tematu pseudohodowli, to na wątku psiaków z Jamrozowizny pojawił się jeszcze bardziej wstrząsający wpis UWAGA! Rodzina W.....ze Świętochłowic z ulicy Hanki Sawickiej(dane podamy na priv) jest podejrzana o przyjmowanie psów bezdomnych na mięso. Jest zgłoszenie, że w krótkim czasie przez ten dom przewinęło się dużo psów, a dzieci z tej rodziny mówią jedzeniu mięska z psów. Nasza Fundacja prowadzi interwencję w tej sprawie. Schroniska okoliczne są powiadomione, ale staramy się nagłośnić sprawę w całym regionie. Prosimy osoby i organizacje, które wyadoptowały tej rodzinie psa o kontakt z Fundacją. [email protected] o matuniu oby to nie było prawdą..... Quote
elinka Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 http://images47.fotosik.pl/1201/e0876467414da006gen.jpg - jaki on piękny! :loveu::loveu: [quote name='holmina']no i upa,,,,,nie widze deniska!mój komp nie otwiera tak wstawionych zdjec buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Holmino, chętnie przesłałabym Tobie te zdjęcia, ale zapewne pocztą też ich nie będziesz widzieć. Nie mam pojęcia jak je ujawnić??? Quote
marta0731 Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Nie widać ich? Hmmmmm..... Maile proszę to wyślę Quote
holmina Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 [quote name='marta0731']Nie widać ich? Hmmmmm..... Maile proszę to wyślę no ja nie widze!!! mail [email protected] Quote
Bogusik Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Piękny jest ten nasz Denisek!Takie cudo i jeszcze go nikt nie wypatrzył...ale się na to wściekam!!! Quote
Onaa Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Denisek jest naprawdę piękny i zupełnie inny niż był na tym zdjęciu schroniskowym: tam był taki zakudłacony i markotny. Teraz jest pięknym radosnym psem. Tylko ten wiek. No ale lat mu nie odejmiemy. Jeśli on jest taki troszkę pudelkowaty , troszkę terierowaty, to nic nic dziwnego że jest taki żywotny. Pudelki (ostatnio spotkałam na spacerku bardzo energicznego czarnego 14-letniego pudelka), i terierki (wiem bo sama miałam) właśnie takie są, nawet jak są już leciwe :). Ślepy kudłacz Aniczek szukał długo domku aż wreszcie znalazł to i Denisek znajdzie. Tylko go trzeba leczyć i jednocześnie ogłaszać. Czy w takim razie potrzeba mu ogłoszeń na ten moment ? Jak coś to ja porobię, chociaż tak się przydam, tylko mi trzeba dobitnie to powiedzieć, bo obecnie jestem zakręcona ... wokół swojego pierwszego tymczasa ;). Quote
asia-s Posted November 11, 2011 Author Posted November 11, 2011 [quote name='Dogo07']Denisek jest naprawdę piękny i zupełnie inny niż był na tym zdjęciu schroniskowym: tam był taki zakudłacony i markotny. Teraz jest pięknym radosnym psem. Tylko ten wiek. No ale lat mu nie odejmiemy. Jeśli on jest taki troszkę pudelkowaty , troszkę terierowaty, to nic nic dziwnego że jest taki żywotny. Pudelki (ostatnio spotkałam na spacerku bardzo energicznego czarnego 14-letniego pudelka), i terierki (wiem bo sama miałam) właśnie takie są, nawet jak są już leciwe :). Ślepy kudłacz Aniczek szukał długo domku aż wreszcie znalazł to i Denisek znajdzie. Tylko go trzeba leczyć i jednocześnie ogłaszać. Czy w takim razie potrzeba mu ogłoszeń na ten moment ? Jak coś to ja porobię, chociaż tak się przydam, tylko mi trzeba dobitnie to powiedzieć, bo obecnie jestem zakręcona ... wokół swojego pierwszego tymczasa ;). No to pisze dobitnie ;):lol:, byloby super, Deniskowi juz sie wiekszosc ogloszen pokonczyla. Dzieki Dogo:lol: Quote
holmina Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 podałam maila ,prosze !!niech mi ktos wysle otwarte zdjecie Deniska!!! Quote
Onaa Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 holmina napisał(a):podałam maila ,prosze !!niech mi ktos wysle otwarte zdjecie Deniska!!! Sprawdź pocztę ;). Quote
Recommended Posts