Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jeśli chodzi o to zakrapianie uszu to moja weta powiedziała że to jedno opakowanie powinno pomoc, później ew sama gentamycyna, trzeba będzie po tych lekach to skonsultować u weta no i żeby go ktoś obejrzał i stwierdził czy dalej coś trzeba robić.

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Ololalaa super relacja:)
Taka jestem szczęśliwa że Denisek wreszcie wyszedł z tego schronu.
On miał ostatnie miesiące normalnie pod górkę-jak coś już miało być dobrze to się popsuło.
Mam nadzieję że teraz tylko do przodu będzie.Trzymam za niego kciuki z całej siły.
Jak tylko znajdę chwilkę wolnego czasu to na pewno go odwiedzę.
Jeszcze raz dziękuję za relację (a ta myjnia to super sprawa):)

Posted

olalolaa!Bardzo dziękuję za profesjonalną opiekę,fotki i bezpieczne przewiezienie Deniska do hoteliku.Jestem tym mile zaskoczona i jeszcze raz dziękuję.Teraz Denisku już będzie tylko lepiej.

Posted

Cudne zdjęcia!!
Denisek ma czarujący uśmiech :)

Mimo, że przed Nim jeszcze pewnie długa droga, to moim zdaniem już nastąpiła metamorfoza - On wygląda na szczęśliwego :)

Posted

tak usmiechy Denisa -ekstra...ale w jak znowu znalazł się za kratami hotelu troche chyba mina biedakowi zrzedła...mam nadzieję że uda się biedaka wyleczyć i znajdzie domek !pozdr:)

Posted

Uszko nie wyglada najlepiej...ale Denisek mimo bolu...nie jest juz tym smutnym pieskiem z pierwszych zdjec.Antybiotyk robi swoje i kazdy nastepny dzien bedzie przynosil Deniskowi ulge.

Posted

Potwierdzam wpłate od haliza - 50 zl: ( po 15 zl za sierpien i wrzesien + 20 zl dodatkowa sierpien )
DENISEK SERDECZNIE DZIEKUJE :-)

oraz wyplate 40 zl dla ZuziaM za Octeniseptu, ktory kupila dzisiaj ( info Zuzia )

Haliza jesli masz Octenisept i mozesz wyslac do Zuzi - serdeczne dzieki - zawsze sie przyda w dalszym leczeniu Deniska, adres ZuziM wysylam na pw

Posted

Haliza jesli masz Octenisept i mozesz wyslac do Zuzi - serdeczne dzieki - zawsze sie przyda w dalszym leczeniu Deniska, adres ZuziM wysylam na pw

Wyślę po niedzieli i poniedziałku ;):evil_lol:

Posted

[quote name='fizia']Denisek prosi o pomoc w opłaceniu hoteliku![/QUOTE]

podczytuję wątek Deniska ,super że powolutku wraca do zdrowia ,przykre że nie mogę wspomóc finansowo :(