holmina Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 no ale na szczescie psiaki okazaly sie kochane.wszystkie byly przyjazne do czlowieka a mi do serca przypadla taka srednia sunia ,wskoczyla na kolana i nie dala sie zwalic musialam glaskac na maxa za co na pozegnanie obdarowala mnie wieeeeelkim buziakiem!No ale taka masa wielich psow ...w jednym miejscu bezposrednio obok...uffffff Quote
Onaa Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 To wspaniałe jak takie wielkie stadko i może być takie łagodne i kochane :). Quote
DZIR Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 zuziaM napisał(a):U Deniska zadnych zmian nie ma. Bierzemy juz tylko tabletki, Ola przyslala brakujace. Czekam teraz tylko jeszcze na przyslanie wynikow badan i przy okazji pokaze swojej pani doktor. Deniska charakterek chyba juz taki, ze powarkuje na inne psiaki. Nawet podczas siusiana na miejsca, gdzie inne psiaki siusialy, tez powarkuje pod noskiem. Witam .To dominacja ,którą należy korygować. Jest zastrzeżona dla przywódcy stada.Masz w domu kilka psów to już sfora. Musisz byś zdecydowanym przywódcą stada i egzekwować ustalone zasady. Denis powarkuje / ale nie jest agresywny /. Może jednak sprowokować innego psa. Dlatego za każdym razem koryguj jego zachowanie, Pstryknij palcami i głośno powiedz. "E". Oglądaj" Zaklinacza psów" na National Geogrephic channel nr 71 na cyfrze+- poń- piątek godz. 11 i 18. Na innych serwerach nie znam nr kanału. Nauczysz się jak być przywódcą stada. poznasz psią psychologie. Pozdrawiam. Quote
asia-s Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 Potwierdzam wplaty: 1: od DZIR - 20 zl - deklaracja stala za sierpien 2: od daga - 170 zl ( II czesc ) - bazarek Dogo07 - za kamyczki DENISEK SERDECZNIE DZIEKUJE :-) Quote
haliza Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Czy moja przesyłeczka dotarła :roll:, bardzo bym prosiła o wiadomość, bo wysłałam dwie równocześnie i tamta już doszła przed niedzielą :roll: Quote
zuziaM Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Jesli to pytanie jest do mnie, to nie dotarla druga przesylka. Jedynie ta, o ktorej juz pisalkam z Octeniseptem, za ktory bardzo dziekuje !!!! Quote
kora78 Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 wtrace sie z innym tematem. Denisku przepraszam szukam domowego dt, bez psow, dla malego, starego Reksia. psiak jest w hotelu juz pol roku, biega tam luzem ze sfora psow. bedac teraz u mnie 3dni na domowym dt przekonalam sie, jak Reksio boi sie kazdego psa, w hotelu jest dominowany. szukamy platnego nawet dt, byle nie w centrum miasta, bo Reksio boi sie halasow, aut, psow. dt domowe, nie kojec. moze wiecie, kto na dogo ma taki dt i mozna sie w kolejce zapisac? oto watek Reksia http://www.dogomania.pl/threads/177799-ekonimiczny-DWUPAK-staruszkow-Reksio-nieszczęśliwy-szuka-domowego-dt-platnego Quote
haliza Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 zuziaM napisał(a):Jesli to pytanie jest do mnie, to nie dotarla druga przesylka. Jedynie ta, o ktorej juz pisalkam z Octeniseptem, za ktory bardzo dziekuje !!!! Ok, Zuziu chodzi o oktenisept :roll::evil_lol:, oczywiście informację przegapiłam :oops:, a druga przesyłka nie była do Ciebie tylko razem były wysłane ;) Quote
daga31081980 Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 cioteczka myślę że Denis się nie pogniewa http://www.dogomania.pl/threads/213315-krzyk-cierpienia-......TeSSA-.......b%C5%82aga-o-pomoc?p=17489061#post17489061 Dawno tak nie ryczałam Quote
Szarotka Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 [quote name='daga31081980']cioteczka myślę że Denis się nie pogniewa http://www.dogomania.pl/threads/213315-krzyk-cierpienia-......TeSSA-.......b%C5%82aga-o-pomoc?p=17489061#post17489061 Dawno tak nie ryczałam Hm............nie mam nerwow, wiec nie zagladam........... Quote
elinka Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 [quote name='asia-s']Elinko juz napisalam na watku Binga. Zrobie zwrot jak tylko otrzymam dane EDIT: pieniazki 80 zl zwrocone Bingusiowi Asiu, dziękuję. Pieniążki do Bingusia już dotarły, powiadomiłam już Skarpetę Kudłaczy :) http://www.dogomania.pl/threads/173217-Skarpeta-dla-kud%C5%82aczy-w-potrzebie-UWAGA-NOWE-KONTO?p=17499949&viewfull=1#post17499949 Quote
daga31081980 Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 ok 16 będę u Deniska.Wyściskam go i ucałuję od wszystkich cioteczek. Quote
elinka Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Daga, to przy okazji popstrykaj jakieś zdjęcia Deniskowi Quote
daga31081980 Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 [quote name='elinka']Daga, to przy okazji popstrykaj jakieś zdjęcia Deniskowi no oczywiście!!!!!jak bym mogła tego nie zrobić.:) Quote
holmina Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 hej cioteczki tak sobie myślę ,że może by deniska na jakąś wizytke do weta zawieżc/żeby stwierdził,ćzy już jest prawie ok,nowe wyniki porobić wzmocnić troszke faceta,może tran? skoro on dostawał taką mase antybiotyków,może by mu śmietnkę z jogurtem /lub sam jogurt jak lubi/podawać,żeby mu sie w brzyszku poukładało i flora bakteryjna się wyrówna co o tym myślicie? Quote
Onaa Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Ja myślałam o wizycie u weta, i o badaniu krwi takim ogólnym, ale może jeszcze trzeba odczekać po tych lekach i dopiero wtedy. Może jak już będą wyniki na grzyba. A narazie czekamy na relacje z wizyty Deniskowej :). Quote
DZIR Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 holmina napisał(a):hej cioteczki tak sobie myślę ,że może by deniska na jakąś wizytke do weta zawieżc/żeby stwierdził,ćzy już jest prawie ok,nowe wyniki porobić wzmocnić troszke faceta,może tran? skoro on dostawał taką mase antybiotyków,może by mu śmietnkę z jogurtem /lub sam jogurt jak lubi/podawać,żeby mu sie w brzyszku poukładało i flora bakteryjna się wyrówna co o tym myślicie? Tak masz racje ,Denis musi dostawać jogurt naturalny/ z bakteriami kwasu mlekowego/ bo w przeciwnym razie będziemy mieli następny problem z przewodem pokarmowym. Pozdrawiam. Quote
elinka Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 temat znany, ale jak widać nadal aktualny Napisał OBSERWATOR 2012 Co trzeba zrobic żeby powstrzymać biznes polsko- niemiecki !!!!!!! Biznes na całego !!!!!!!!!!! Polsce juz wciśnięto wojenne puszki stare z mięsem !!!!!!!!!!!!!!!!! Pozniej odpady radioaktywne !!!!!!!!!!a teraz uwaga wielki biznes !!!!!!!!!!!!!!!!! Psy i koty polacy "oddawają do raju " do niemiec za marne datki w postaci karmy i innych akcesori dla psów !!!!!!!!!!!!! A raj zamienia się w piekło !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ludzie opamiętajcie się !!!!!!!!!!!!!!!! I miejcie odrobinę litości nad tymi zwierzętami !!!!!!! Tam psy idą na doświadczenia laboratoryjne i medyczne !!!!!!!!!!!!!! Testuje się na nich wszystko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dokonuje się na nich oparzeń i licznych operacji !!!!!!!!!!! Ze schronisk są brane psy chore stare ślepe i kończą swój żywot w nieopisanych męczarniach !!!!!!!!!!!!!!! Włosi już napisali petycję i na mocy jej jest całkowity zakaz wywózki psów do niemiec ! A polska co zrobiła ?????!!!!!! Do piekła je wywożą a wy im w tym pomagacie !!!!!!!!!!!!!!!!! W niemczech mają swoje psy a nasze do laboratorii !!!!!!!!!!!!!!!!! W niemczech jest zakaz adopcji psów z innych państw !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Czytajcie artykuły !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Polakowi wszystko się wciśnie !!!!!!!!!!! Quote
DZIR Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 elinka napisał(a):temat znany, ale jak widać nadal aktualny Ze schroniska" ostatnia szansa " chwalą się , ze wyadoptowali do Niemiec i Austrii 400 psów.Mam nadzieje , ze zrobili to w porozumieniu z tamtejszymi organizacjami ochrony zwierząt.Jeśli tym organizacją można ufać .Czytałam na blogach ciotek z Łowicza,że grupy polaków / podawały nawet nazwiska osób/ adoptują psy w Polsce i sprzedają w Niemczech do walk psów. Quote
Recommended Posts