Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Nutusia']Jola - dziś nie zdążę, ale jutro chyba wrócę do domu przez... Bemowo! :)

Nutusiu - przez Poznań ;-)!!!!! (*)
To wszystko dzięki Malamutkowcom :-)!!!

(Była prośba, żeby deklaracje wstawić do pierwszego postu ;-))

(*)Co nie oznacza, że Bemowo masz omijać
;-)

Posted

Na szczęscie zdążyliśmy dotrzeć do wątkow i inf. o tym schronie w Kotliskach i udalo się ocalić od zawiezienia tam pieknego Lupusa ,bo już chyba byly wstępne przymiarki ,aby tam go odwiezć .Po inf.od okolicznego weta jakoś nie wygladala ta wersja najgorzej ,jednak prawda o tym schronie jest dużo smutniejsza i gorsza chyba.Gdyby cioteczki /od malamutów glównie/ ,nie poratowaly Lupusa finansowo , tylko wersja schronu moglaby ocalić psa od łap hycla i wrednego sąsiada.
Udalo się jednak ocalic Lupusa od złego losu.Dzięki Natusi ,Joli i innym dobrym ciotkom.:loveu:

Posted

Ale malamuty się spisały! W takim tempie wyczarowały lepszy los dla chłopczyka :loveu:

Nutusiu, czy ja mam już zaczynać wojować z ogłoszeniami, czy czekamy kilka dni aż Donka napisze o nim więcej?

Posted

Malamuty są the best!!!!!! Ale i my damy radę! :) Ja deklaruję stałej 10 zł miesięcznie i Ula (moja sąsiadka "druga Mohikanka") też 10 zł. Z ogłoszeniami to nie wiem, ale ja tam bym ruszała! A czy w razie czego można już gotowe i "ogłoszone" ogłoszenie zmienić?...
Aha, zapomniałam się ustosunkować do sugestii Ewy w sprawie kąpania. Uważam, że gdybyśmy go teraz chciały wykąpać, nie wysechłby co najmniej do września! :evil_lol: Poproszę Donkę o czesanko - to powinno duuuuużo pomóc. Letni garnitur będzie chyba jednak łatwiejszy do prania :razz:
Dzieweczki, wstawiłam deklaracje do 1 postu - zerknijcie proszę, bo ja i cyferki to najodleglejsze galaktyki! :oops:

Posted

Zamówiłam już ogłoszenia, ale przydałby się kontakt (tel. i mail). Ogłoszenia będą za kilka dni, więc można pomyśleć, co o nim napisać. Ogłoszenia gotowe niektóre można zmienić, ale wielu nie można :) To zależy jaka stronka.

Posted

Hmmmm... to może na razie postawmy na takie, które można zmienić :) Ja wstępnie przygotuję tekst, a dziś ustalę z Donką czy dajemy kontakt na nią czy np. na mnie... Skrzydła dziś mam, fruwam, latam i... ćwierkam! :)

Posted

Nutusia napisał(a):
Skrzydła dziś mam, fruwam, latam i... ćwierkam! :)

Uważaj, bo odlecisz :diabloti:
To czekam na namiary i tekścik.

Posted

Dobra, jutro się tym zajmę, bo dziś ze skupieniem się mam problemy - jestem ciałem lotnym! :)
Za moment wybywam z pracy i pędzę do domu. TRZYMAJCIE KCIUKASY ILE SIŁ W ŁAPKACH WSZELKICH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Nutusiu, jak już zejdziesz na ziemię to podrzucam schemat, co można napisać.[FONT=&quot]Imię: [/FONT]
[FONT=&quot]Płeć: samiec
Miejsce: okolice Warszawy
Kastracja:
Czip:
Stosunek do dzieci:
Stosunek do innych psów:
Stosunek do kotów: [/FONT]
[FONT=&quot]Dodatkowe informacje: zaszczepiony???[/FONT]
[FONT=&quot]Kontakt:[/FONT]

Posted

Nutusia napisał(a):
Hmmmm... to może na razie postawmy na takie, które można zmienić :) Ja wstępnie przygotuję tekst, a dziś ustalę z Donką czy dajemy kontakt na nią czy np. na mnie...

jesli moge sie wtracic
Dakotka pewnie bedzie chciala zeby kontakt w ogloszeniach byl na nia bezposrednio lub na kogos innego z fundacji. Chodzi glownie o to, ze malmany to specyficzne charrrrakterki dlatego wolimy z reguly miec osobisty kontakt z chetnymi i dopiero jak potencjalny zainteresowany nie da sie zniechecic opisom tych uroczych stworzonek to mozna sie brac za sprawdzanie domu ;)

edit: super banerek!

Posted

LUPUS dostarczony :lol:

można odetchnąć
jest BEZPIECZNY

teraz tylko odrobaczać, szczepić i ciachać jajka
i będzie gotowy na swojego własnego kochającego ludzia :lol:

Posted

Dakotka napisał(a):
LUPUS dostarczony :lol:
można odetchnąć
jest BEZPIECZNY

Dziękujemy za wspaniałe wieści :-)!
Ufffffffffffffffffffff :bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool:

Posted

tylko proszę nie zapominajcie o nas i o LUPUSIE
każdy grosz będzie się liczył a my naprawdę pod kreska jesteśmy

aha
jutro będzie wysłana 15kg karma dla Lupuska do hoteliku
gdyby ktoś z Was miał jakąś karmę, którą może podarować też będziemy bardzo wdzięczni

Posted

WAŻNE !!!!

dopiszcie prosze jeszcze w pierwszym poście żeby wpłaty tytułować darowizna LUPUS - będzie mi zdecydowanie łatwiej identyfikować wpłaty i później się z nich rozliczać