Jump to content
Dogomania

KrakVet marzec – zgłaszmy kandydatów !!! Czy rozszerzamy koalicję dogo-miau i jak ?

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='bric-a-brac']Mała, plissss, zagłosuj przez Internet Explorer, powinno pójść.[/QUOTE]
Nam się nie udało - mam Mozillę i IE, moja Mamunia próbowała zagłosować ze swojego konta z IE i wybiło, że z tego komputera było już głosowanie...
A Mama specjalnie założyła konto na KV, żeby pomóc.

Posted

Ktoś się bawi naszym kosztem, teraz wygląda to jakby nam coś głosy nabijało równolegle z królikami... to jest skandal i dramat jednoczesnie. To jest normalnie śmianie się w twarz nam i adminom... zobaczcie jak głosy rosną. Już znów 10 przewagi mamy, kiedy przez ostatnie godziny ciągle tracilismy...

Posted

Moje kochane Papużki też głosują. Cytat:

[quote]jak Rachów wygra jednym głosem to będę wiedziała że przynajmniej na coś się przydałam [/quote]
:)

Posted

[quote name='Merys']Ktoś się bawi naszym kosztem, teraz wygląda to jakby nam coś głosy nabijało równolegle z królikami... [FONT=Arial Black]to jest skandal i dramat jednoczesnie. To jest normalnie śmianie się w twarz nam i adminom...[/FONT] zobaczcie jak głosy rosną. Już znów 10 przewagi mamy, kiedy przez ostatnie godziny ciągle tracilismy...[/QUOTE]

Nie wiem, czy w takich okolicznościach najlepszym rozwiązaniem nie byłoby zawczasu podzielenie się karmą - i w ten sposób pokazanie języka oszustowi, że nie od niego zwycięstwo kogokolwiek zależy...

Posted

[quote name='UBOCZE']Nie wiem, czy w takich okolicznościach najlepszym rozwiązaniem nie byłoby zawczasu podzielenie się karmą - i w ten sposób pokazanie języka oszustowi, że nie od niego zwycięstwo kogokolwiek zależy...[/QUOTE]
O tym samym pomyślałam, aby to Królikom zaproponować, zanim skończy się głosowanie...niezależnie, kto wygra - na poł

Posted

Ja mam wrażenie, że ktoś ma niezły ubaw, że rozwala konkurs pro-zwierzęcy. I jednym i drugim wciśnie niechcianego BOT'a- żeby obydwie organizacje/podmioty oskarżyć o nieuczciwość i doprowadzić do dyskwalifikacji. A wtedy wygra 3-cia fundacja.

Posted

[quote name='bric-a-brac']Nie wierzę, że ktoś generuje głosy nie mając w tym interesu...[/QUOTE]

Tak było w głosowaniu styczniowym, kiedy konkurowałyby ze sobą Szczecinek i Fundacja Goldena Warta. Haker wtedy ujawnił się na forum krakvetu, ale jego wpis został przez admina skasowany i od tej pory nie może być tam wpisów w trakcie i zaraz po głosowaniu. Świrów nie brakuje... Zapytajcie tych, którzy wtedy śledzili głosowanie: Szarotkę, mariamc (Szczecinek), Halbinkę, Jerzego Korę (FGW)...
Największy mam żal do admina KV, który lekceważy sprawę zabezpieczeń przed botem...

Posted

[quote name='UBOCZE']Tak było w głosowaniu styczniowym, kiedy konkurowałyby ze sobą Szczecinek i Fundacja Goldena Warta. Haker wtedy ujawnił się na forum krakvetu, ale jego wpis został przez admina skasowany i od tej pory nie może być tam wpisów w trakcie i zaraz po głosowaniu. Świrów nie brakuje... Zapytajcie tych, którzy wtedy śledzili głosowanie: Szarotkę, mariamc, Halbinkę...
Największy mam żal do admina KV, który lekceważy sprawę zabezpieczeń przed botem...[/QUOTE]
Dokładnie, to osoba z poza dogo miau i królików... Czytałam jego "wypowiedź"

Posted

[quote name='UBOCZE']Nie wiem, czy w takich okolicznościach najlepszym rozwiązaniem nie byłoby zawczasu podzielenie się karmą - i w ten sposób pokazanie języka oszustowi, że nie od niego zwycięstwo kogokolwiek zależy...[/QUOTE]

Przypomnę pomysł. Moim zdaniem szkoda nerwów obydwu podmiotów z powodu jakiegoś cymbała...

Posted

zupełnie niezrozumiała sytuacja zdarzyła się też,jak startowała Bajk21....w ostanich godzinach lawinowy przyrost głosów na Grey Animals- interwencja u admina (udokumentowana skanami chyba..), totalnie olana.
Zupelni sie wszystkiego odechciewa.

Pomysł powyżej- popieram...dogadanie się poza plecami hakera- jest najlepsze.

Posted

Mamy i aktualne konta bota, sami popatrzcie, utworzone przed końcem głosowania Grey Animals vs Znajdki
[url]http://1.bp.blogspot.com/-zcC4RHbDrVQ/TtajTS5txcI/AAAAAAAAALU/tzTVoK_X_Pc/s1600/krakvet5.jpg[/url]

A to wczorajsze:
[url]http://3.bp.blogspot.com/-iSyZAKpyk-c/TtahzdDjuqI/AAAAAAAAALM/bkCzDtlhw-w/s1600/krakvet4.jpg[/url]

Posted

Nadal cały czas trwa głosowanie i są zgłaszane problemy, że ktoś nie daje rady zagłosować, że wątek jest zamknięty - w różnych miejscach - na wątkach, na FB - wyjaśniajmy i tłumaczmy to na bieżąco i może zdobędziemy jeszcze trochę głosów!

Posted

Cały czas gadacie o bocie. Czy mieliscie kiedykolwiek do czynienia z takim programem (bo to program i napisac go trzeba a to baardzo duzo czasu i nikt za darmo tego ie zrobi)...

BTW zastanawialam sie tez czy w przypadku gdyby kroliki wygraly karma by sie nie przeterminowala...?

Posted

[quote name='Rewelacja']Cały czas gadacie o bocie. Czy mieliscie kiedykolwiek do czynienia z takim programem (bo to program i napisac go trzeba a to baardzo duzo czasu i nikt za darmo tego ie zrobi)...

BTW zastanawialam sie tez czy w przypadku gdyby kroliki wygraly karma by sie nie przeterminowala...?[/QUOTE]

A myślisz, że człowiek byłby w stanie założyć 3 konta w ciągu jednej minuty?
[url]http://1.bp.blogspot.com/-zcC4RHbDrVQ/TtajTS5txcI/AAAAAAAAALU/tzTVoK_X_Pc/s1600/krakvet5.jpg[/url]

Spójrz na minuty i prędkość tworzenia, a następnie sama oceń czy to jednak nie bot

Posted

[quote name='Merys']A myślisz, że człowiek byłby w stanie założyć 3 konta w ciągu jednej minuty?

Spójrz na minuty i prędkość tworzenia, a następnie sama oceń czy to jednak nie bot[/QUOTE]

Ty ja i jeszcze jedna osoba (rodzice śpią, klasówka jutro, ale są ważniejsze cele) - robimy konferencje i wszystkie na raz zakładamy konta i głosujemy. Dodam, mamy zmienne IP. Zmiana to restart modemu i po kłopocie - to nie bot - to gimnazjum/podstawówka/liceum

Posted

[quote name='Rewelacja']Cały czas gadacie o bocie. Czy mieliscie kiedykolwiek do czynienia z takim programem (bo to program i napisac go trzeba a to baardzo duzo czasu i nikt za darmo tego ie zrobi)...

BTW zastanawialam sie tez czy w przypadku gdyby kroliki wygraly karma by sie nie przeterminowala...?[/QUOTE]

To jest najprawdopodobniej gotowy program.
I nie gadacie, a rozmawiacie.