Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 736
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

JEST PIERWSZY KANDYDAT DOMEK!! :multi::multi:w Chorzowie, oczywiście do sprawdzenia, pani wyraża zgodę na wizyty przed i poadopcyjną oraz formalną umowę, domek do sprawdzenia w niedługim czasie !

Ogłoszenia na multum portali się produkują, domki się posypia bo przytulanka piękna, a i wrażliwych ludzi nie brakuje!!:lol:

Posted

dopiero teraz trafiłam na wątek:-( dlaczego nie wiedziałam o tej pieknosci wczesniej:-( Pani tereniu, ja moge powiedziec tylko jedno, jest Pani aniołem i wzorem do nasladowania.

Posted

Kurcze, w Chorzowie, to niedaleko mnie, ale ja dzisiaj mam weta a jutro się pakuję przed wyjazdem...macie kogoś na wizytę w Chorzowie?
Jaka dzielnica?
Są różne, ciekawe i nieciekawe...trzymam kciuki MOCNO!!!!

Posted

no właśnie, nie ma pośpiechu, damy czas na przemyślenie i nam i domkowi, kamienica na Słowackiego, pani młoda ,sensowna ale sprawdzić dokładnie trzeba koniecznie , podam wszelkie szczegóły, za i przeciw osobie sprawdzajacej, królewna musi trafic do raju wiec czekamy na propozycje!!!

Posted

Napiszę do Natussiaa.
Edit -napisałam.
Zaprosiłam na wątek.

Jeszcze mi przyszła do głowy Amikat z Fundacji SOS Dla Zwierząt.
Fundacja jest w Chorzowie.

Posted

no tylko tak teraz czytam metro - nie dodali, że sunia ma amputowanął apkę i ludzie mogą się zdziwić - więc wy też nie dziwcie się jak będą w niewiedzy, ale okroili ogłoszenie poprostu

Posted

Lisa zachowuje się idealnie tak jakby ta łapka była na miejscu, odruchowo się poddrapuje i pomaga sobie tą reszta od uda przy wskakiwaniu na fotele i wersalkę czy na kolana, dlatego wg mnie nie jest to najistotniejsza informacja/ Ponieważ łapeczka usunieta była bardzo estetycznie i miejsce zarosło pięknie nie ma jakichś drastycznych wrażeń przy spojrzeniu na psiaka/ Ona ma tyle uroku że nawet nie zauważa się tego braku, zwłaszcza że całą uwagę przyciągają te piękne przylepne oczęta które jakby pytały czy czas zacząć pieszczoty czy nie, ona nie jest nachalna, to cudowne!! Dlatego brak informacji i podanie jej po ewentualnym telefonie jest w pewnym sensie sprawdzianem czy domek jest sensowny czy nie /Są ludzie którzy przygarniają do serca własnie dlatego że psiak jest po takich przejsciach i takich właśnie szukamy /Tak się wyadoptował psiak z padaczką, bo ją miał, również wszystkie nasze gliwicke trzyłapki

Pani z Chorzowa wie o łapce , i też dlatego ją wzruszyła Liska i oby tak dalej, nie chcemy się psinki poprostu pozbyć, ale zapewnić jej pełnie szczęścia i spokoju, skoro nas tyle kosztowało powiedzenie A w tej akcji ratowania B musi być także na tym poziomie, wydajemy LISKĘ tylko do najlepszego domku, i do tego czasu będę ja trzymać i hołubić, chociaż dobrze by było by taki domek się znalazł i moje "ojomowe łóżeczko" dało szansę następnej ofierze "czlowieczeństwa" (tfu!!!!)

Trzymamy kciuki!!

ihabe, fajnie że jesteś, czy widziałaś już klona Elwirki i nasz nowy wątek Chmurki? pędzę pobazarkować!

Posted

feliksik napisał(a):
no tylko tak teraz czytam metro - nie dodali, że sunia ma amputowanął apkę i ludzie mogą się zdziwić - więc wy też nie dziwcie się jak będą w niewiedzy, ale okroili ogłoszenie poprostu

no właśnie...pani z Chorzowa,którą odesłałam do p. Tereski) nic nie wiedziała o amputowanej łapce...ale jak jej powiedziałam to się nie zraziła - zastanawiałam się czy zadzwoni do p. Teresy po tej informacji...jak widzę to jednak zadzwoniła:) to ja trzymam kciuki:p

i właśnie miałam prosić, by jednak pisac o braku łapki w ogłoszeniach