Itske Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Spa? Placki z jabłkami, Pani Tereso - ja też chcę do Pani :-) Ukłony z nad morza :-) Quote
andzia69 Posted May 11, 2011 Author Posted May 11, 2011 wieści cudne:) sunia urocza:):) tylko dlaczego nikt jej nie chce:( Quote
TERESA BORCZ Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 To Promyczek tak psuje moje wszystkie tymczasy, walczę o każdy dzień życia dla niego więc dogadzam ogromnie, a Lisunia cwaniara zawsze jest blisko niego, i dzielą się bo inaczej mu Lisunia mu się przypomni wyszarpując nieco puszystych kudełków, ponieważ mało je a chcę by jej było do kochania więcej dzielę ich ostatnio Nutridrinkiem ze wszelkimi witaminami/ Dobrze że jeszcze się nie nauczyla od tego mojego kochanego terrorysty aby ją nosić stale w objeciach, PROMYK wrzeszczy wniebogłosy jeśli nie śpi po to by go wziąć na ręce , jak rozpieszczony niemowlak , no i robimy to na zmian e ze siostra aby uniknac desantu sąsiadki !!!Lisunia poprestaje narazie na przytulankach i pieszczotach / narazie nikt jej nie chce bo widać nie nadszedł jej czas, ale jak się na niej poznają to będzie mieć taki domek na jaki zasługuje ! Quote
feliksik Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 Boże popłakałam się, jak zobaczyłam zdjęcia - dopiero trafiłam na wątek. Quote
Javena Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 andzia69 napisał(a):wieści cudne:) sunia urocza:):) tylko dlaczego nikt jej nie chce:( Bo ona czeka na swój wymarzony i domek i człowieka,który pokocha bez wzgledu na wszystko. DOCZEKA SIE SIE ,JESTEM TEGO PEWNA. Quote
savahna Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 Andzia, my tu żadnych smutnych min widziec nie chcemy. Słyszałaś,że strachulec erki Fuksik w nowym domku?!:p Nawet go teraz nie ogłaszałyśmy,bo miał jakies nasilone leki a tu proszę. Pamiętasz trójłapkę z kieleckiej ulicy?!:razz: A pamiętasz trójłapka chyba Fuks się wabił co to u wetów był?!:cool3: Dopiero zaczynamy ją ogłaszać. Cierpliwości a domek na pewno się znajdzie.;) U Pani Teresy ma jak w raju, a my domku szukamy. Quote
Agata P Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 nowe allegro Lizuni http://allegro.pl/liza-cudem-uratowana-sunia-z-wnykow-adoptuj-i1614271716.html a domek na pewno sie znajdzie;) Quote
TERESA BORCZ Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 super że jesteście i pamiętacie o suni, miłe, najmilsze dni to ja mam codziennie z tą suneczką , to nadzwyczajne stworzenie! Quote
Agata P Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 tak,jesteśmy,zaglądamy z nadzieją na domek,ale jakoś domku nie widać:shake: Quote
Jasza Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Odnowiłam Alegratkę: http://ale.gratka.pl/ogloszenie/13417047_malutka_liska_w_typie_ratlerka.html Zrobię jeszcze Cafe dla małej. Quote
Jasza Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Cafe dla małej: http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Liska-uratowana-z-wnykow-maluszka,39890 Quote
feliksik Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 zrobiłam Lizie Onet - jak się pojawi na sttronie to dam linka Quote
erka Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 [quote name='Jasza']Cafe dla małej: http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Liska-uratowana-z-wnykow-maluszka,39890 A może stąd trafi do Metra, wtedy byłaby większa szansa. Quote
TERESA BORCZ Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 kto mógłby napisać tekst ogłoszenia z fajnymi zdjęciami, i wysłać na maila CatAngel z wymienionymi portalami na których już jest nasze słoneczko, aby nie powtarzać?? JASZA, PLEASE!! Mail podam , proszę wysłać z adnotacją TERESA BORCZ a ja przelewam pieniążki teraz, mogą być moje namiary to będę odpowiadać , jakby ktoś był zainteresowany/ to będzie sporo portali/ Quote
andzia69 Posted May 16, 2011 Author Posted May 16, 2011 bardzos ie cieszę, ze sunia zdrowieje i ma się super!:) oby tylko ktoś pokochał ją taką jaka jest...oprócz nas oczywiście;) Quote
Jasza Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 TERESA BORCZ napisał(a):kto mógłby napisać tekst ogłoszenia z fajnymi zdjęciami, i wysłać na maila CatAngel z wymienionymi portalami na których już jest nasze słoneczko, aby nie powtarzać?? JASZA, PLEASE!! Mail podam , proszę wysłać z adnotacją TERESA BORCZ a ja przelewam pieniążki teraz, mogą być moje namiary to będę odpowiadać , jakby ktoś był zainteresowany/ to będzie sporo portali/ Jasne, czekam na maila i wysyłam. Quote
TERESA BORCZ Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Pieniążki właśnie przelałam, gorzej z mailem bo mi się niechcący wymazał , zaraz zapytam jeszcze raz !!super, wielkie dzięki!!! Quote
TERESA BORCZ Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Super, nie pomyślałam o profilu w pośpiechu, chyba ten, mam nadzieje że szczęśliwa ręka nas trzech i ogromna liczba portali zaowocuje domkiem, bo za bardzo się przyzwyczajam do Lisuni!!! Dziś obudziłam się z Lisą w objeciach , jak i kiedy się tak uroczo wcisnęła nie poczułam!!! Quote
Jasza Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 To wysyłam tekst i zdjęcia na maila CatAngel z dopiskiem, że to od Pani! Quote
TERESA BORCZ Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 wielkie dzięki, mam jeszcze jednego psiaka wybrać, pędze to zrobić, może coś się ruszy i będę mogła wziąc na leczenie następne biedy!!! Quote
Recommended Posts