Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 736
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To Promyczek tak psuje moje wszystkie tymczasy, walczę o każdy dzień życia dla niego więc dogadzam ogromnie, a Lisunia cwaniara zawsze jest blisko niego, i dzielą się bo inaczej mu Lisunia mu się przypomni wyszarpując nieco puszystych kudełków, ponieważ mało je a chcę by jej było do kochania więcej dzielę ich ostatnio Nutridrinkiem ze wszelkimi witaminami/ Dobrze że jeszcze się nie nauczyla od tego mojego kochanego terrorysty aby ją nosić stale w objeciach, PROMYK wrzeszczy wniebogłosy jeśli nie śpi po to by go wziąć na ręce , jak rozpieszczony niemowlak , no i robimy to na zmian e ze siostra aby uniknac desantu sąsiadki !!!Lisunia poprestaje narazie na przytulankach i pieszczotach / narazie nikt jej nie chce bo widać nie nadszedł jej czas, ale jak się na niej poznają to będzie mieć taki domek na jaki zasługuje !

Posted

andzia69 napisał(a):
wieści cudne:) sunia urocza:):) tylko dlaczego nikt jej nie chce:(

Bo ona czeka na swój wymarzony i domek i człowieka,który pokocha bez wzgledu na wszystko.
DOCZEKA SIE SIE ,JESTEM TEGO PEWNA.

Posted

Andzia, my tu żadnych smutnych min widziec nie chcemy. Słyszałaś,że strachulec erki Fuksik w nowym domku?!:p
Nawet go teraz nie ogłaszałyśmy,bo miał jakies nasilone leki a tu proszę.
Pamiętasz trójłapkę z kieleckiej ulicy?!:razz: A pamiętasz trójłapka chyba Fuks się wabił co to u wetów był?!:cool3:
Dopiero zaczynamy ją ogłaszać. Cierpliwości a domek na pewno się znajdzie.;)
U Pani Teresy ma jak w raju, a my domku szukamy.

Posted

kto mógłby napisać tekst ogłoszenia z fajnymi zdjęciami, i wysłać na maila CatAngel z wymienionymi portalami na których już jest nasze słoneczko, aby nie powtarzać?? JASZA, PLEASE!! Mail podam , proszę wysłać z adnotacją TERESA BORCZ a ja przelewam pieniążki teraz, mogą być moje namiary to będę odpowiadać , jakby ktoś był zainteresowany/ to będzie sporo portali/

Posted

TERESA BORCZ napisał(a):
kto mógłby napisać tekst ogłoszenia z fajnymi zdjęciami, i wysłać na maila CatAngel z wymienionymi portalami na których już jest nasze słoneczko, aby nie powtarzać?? JASZA, PLEASE!! Mail podam , proszę wysłać z adnotacją TERESA BORCZ a ja przelewam pieniążki teraz, mogą być moje namiary to będę odpowiadać , jakby ktoś był zainteresowany/ to będzie sporo portali/

Jasne, czekam na maila i wysyłam.

Posted

Super, nie pomyślałam o profilu w pośpiechu, chyba ten, mam nadzieje że szczęśliwa ręka nas trzech i ogromna liczba portali zaowocuje domkiem, bo za bardzo się przyzwyczajam do Lisuni!!! Dziś obudziłam się z Lisą w objeciach , jak i kiedy się tak uroczo wcisnęła nie poczułam!!!