Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 736
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

tak mam mało czasu przy słodkiej ferajnie, że cały prawie one mi konsumują Lizunia ma sie dobrze i im dłużej poznaję jej cudowny charakter, tym bardziej selektywnie będziemy musiały podchodzić do ewentualnych domków, to psina cudo, tak subtelna i delikatna, o tak wybornym programie pieszczot że rzadko sie taki "model" zdarza, przyjdzie napewno jej piec minut, a wtedy ewentualna przyjaciołka będzie żałować bardzo że tak długo na Lizunię czekała!!!

Mieliśmy akcje adopcyjne w Gliwicach,udana cudownie,ale nie zabrałam Lizuni, bałam się adopcji pod wływem chwilowej emocji, na wszystko przyjdzie pora/ Nie możemy jej wyadoptować przy najmniejszym nawet stopniu ryzyka,ona jest po tak straszliwych przejściach,że nie można jej zafundować nic innego jak pełnię szczęścia!

Postaram się o nowe fotki, bardzo wydoroślała i wypiekniała!

• 4 weeks later...
Posted

jest nieco ciszy bo po pierwsze ma sie cudownie, jest kochana i podziwiana przez wszystkich gości, dwie dogo cioteczki wizytujace nas po raz pierwszy, bawiły sie z Lisą sporo i nie zauważyły że nie ma łapki, jest zgrabna, zwinna i skoczna, a jej urok osobisty nie pozwala zauważyć tego braku trzecia cioteczka która ja widziała, a wiedziała o amputacji była niezmiernie zdziwiona jej urokiem i zakochana w niej absolutnie, zdjęcia fachowe zrobione jej aparatem , niestety utknęły w zepsutym aparacie i będą w końcu a jak nie to przyjdzie i zrobi nowe moim A PO DRUGIE,

MAMY OGROMNE NISZCZĘŚCIE, NOWO WYADOPTOWANY ROWNIE JAK LISA PRZEUROCZY PIES, JAMNIK KUBUŚ UCIEKŁ Z DS W JAWORZNIE, ZARAZ ZEJDĘ NA ZAWAŁ, TO SIE STAŁO WCZORAJ, SZUKAMY POMOCY OD ŚLĄSKICH CIOTECZEK!!!

Posted

TERESA BORCZ napisał(a):
jest nieco ciszy bo po pierwsze ma sie cudownie, jest kochana i podziwiana przez wszystkich gości, dwie dogo cioteczki wizytujace nas po raz pierwszy, bawiły sie z Lisą sporo i nie zauważyły że nie ma łapki, jest zgrabna, zwinna i skoczna, a jej urok osobisty nie pozwala zauważyć tego braku trzecia cioteczka która ja widziała, a wiedziała o amputacji była niezmiernie zdziwiona jej urokiem i zakochana w niej absolutnie, zdjęcia fachowe zrobione jej aparatem , niestety utknęły w zepsutym aparacie i będą w końcu a jak nie to przyjdzie i zrobi nowe moim A PO DRUGIE,

MAMY OGROMNE NISZCZĘŚCIE, NOWO WYADOPTOWANY ROWNIE JAK LISA PRZEUROCZY PIES, JAMNIK KUBUŚ UCIEKŁ Z DS W JAWORZNIE, ZARAZ ZEJDĘ NA ZAWAŁ, TO SIE STAŁO WCZORAJ, SZUKAMY POMOCY OD ŚLĄSKICH CIOTECZEK!!!

wszystkim Liza zapada w serce:( tylko nikt nie chce jej oddać swojego:(

ech...co do ucieczek...dopiero czytalam na wątku świętokrzyskiej charcicy, która jest w dt w katowicach, ze dzisiaj się wystraszyła czegoś i zerwala z szelek i zwiała...na szczęście po 6 godzinach się znalazla...

Posted

kurcze w Jaworznie nasza wyadoptowana Florcia, to może któreś cioteczki pomogą. są gdzieś zdjęcia Kubusia? Trzeba jak najszybciej plakaty zrobić i porozwieszać, no i tutaj dać rozgłos

Posted

Ojej, a tak się Teresa cieszyła z adopcji Kubusia:-(.

Bardzo prosimy o ogłaszanie Lizuni, bo strasznie się zasiedziała w dt, choć ona pewnie nigdzie by nie chciała odchodzić:razz:.

• 2 weeks later...
Posted

ale Kubulek jest juz w domku,mało nie dostałam zawału, szukałismy od czwartku do wtorku, około 10 sie znalazł, narazie sie przytulamy, z jednej strony Lisunia z drugiej Kubolek a mój jamnior ma juz tylko ramiona, gdzie dostaje się z oparcia wersalki, i wtula się w moją szyję, ale nam dobrze w jesienne wieczory!!! Lisunia bardzo podrosła i przytyła, sama przyjemność brać ją na ręce, takie ma miłe ciałko i gładziutką jak aksamit sierść!!!

• 2 weeks later...
Posted

wczoraj za póżno się wczytałam w maila przesłanego przez cioteczkę erkę, póżno wróciłam od Timonka,dzisiaj zadwonię do Pani chętnej do adopcji LIZY, zasiedziała isię to prawda ale jest tak cudownym psem że wogóle nie narzekam, wręcz odwrotnie, to cudownie ją mieć przy sobie, zgadza sie też z innymi psiakami niezależnie od wielkości, może akurat będzie to dobre wyjscie, zwłaszcza że domek z ogródkiem/