Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

andzia69 napisał(a):
czy oprócz allegro Lizunia ma jeszcze jakieś ogłoszenia????

Tak zrobione na małopolskę razem z allegro (napisałam kilka postów wyżej):p

• Replies 736
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Andzia69, myślę,że Lizunie to najlepiej by było ogłosić w krakowskim Dzienniku Polskim, tam zwykle jest odzew na takie biedaki. Nie wiesz, któ mógby pomóc?

Posted

erka napisał(a):
Andzia69, myślę,że Lizunie to najlepiej by było ogłosić w krakowskim Dzienniku Polskim, tam zwykle jest odzew na takie biedaki. Nie wiesz, któ mógby pomóc?

Pewnie Tamb;) bo robiła ogłoszenia psiakom jakos tam...trzeba by zapytać...

Posted

Lisunia ma się dobrze pięknieje z dnia na dzień, szkoda tylko że nie jest zbyt wielkim łakomczuchem aby wykorzystać okazję dostępu do wszelkich smakołyków, nigdy nie dojada do końca całej miseczki, chciałabym aby nieco więcej nabrała ciałka, wspaniale sobie radzi biega i skacze za cztery psiaki, uwielbia inicjować pieszczoty, ale co przedziwne nigdy nie jest nachalna, rano znajduje ją na poduszce obok twarzy gdy czeka cierpliwie aż otworzę oczy, by się przywitać/ ta psinka to marzenie/ Widać sama uznała że jest już zdrowa i nie pozwala sobie zbytnio zawracać głowy (od czasu zagojenia ranek zupelnego ) koniecznym wyczesywaniem zbytecznego zimowego futerka/ Muszę to robić podstępem, ale i tak sie pięknie błyszczy/ Narazie cisza, ale czekamy cierpliwie na ten jedyny kochający domek/Zaakceptowała już wreszcie swą wielka koleżankę Szarunię i już na nią nie warczy!!!

Posted

Domek dla Lizuni na pewno się znajdzie,najlepszy:loveu:
Myślę,że jak teraz nie będzie odzewu z tych ogłoszeń, to trzeba na inny region ją ogłosić:roll: cały czas ogłaszałam ją na Kraków,a może domek gdzieś w Warszawie ,albo Katowicach ....

Posted

Ja też sie włacze do ogłoszeń. Muszę tylko nadgonic z kieleckimi psiakami, ale myśle ,ze w tym długim weekendzie dam radę.
Mozna wykorzystać informacje najnowsze od Pani Teresy, takie "od serca" sa najfajniejsze.
Liza, to juz najnormalnieszy, radosny psiak. Domek znajdzie na pewno, tylko sie trzeba do ogłoszeń przyłozyc.;)

Posted

Nowe wieści od Lizuni, chyba ważne!! Już się wyciszyła, widać nadrobila braki ruchowe z okresu ciężkiej choroby, nie jest już szalonym sreberkiem, spokojna, wyważona, przepięknie się przytulająca z cudownym jakby zapytaniem w pięknych oczkach i co dalej? Bardzo wzruszająca psina, świetnie sobie radzi, a udko od strony zewnętrznej pięknie zarosło nową błyszczącą sierścią i niemal się zrównało z tą "starą cześcią ", nieco podfarbowaną w lecznicy na zielono, pozwoliła się między głaskami tam nieco wyczesać, i ładnie to wygląda/ Pozostaje ta blizna juz zagojona, te masuje i wcieram specjalną maść aby te włoski predzej sie pojawiały / była jakas dogo cioteczka robiaca 130 ogłoszeń za niewielka oplatą, dziś sprawdze czy to jeszcze aktualne to zgłoszę Lizunię też i zapłacę/

Posted

Ja tez zaglądam, ale podczytuje bo cóż mogę napisać.
Zobowiazałam się do ogłoszeń i jak tylko schroniskowym szczylkom zrobię to w następnej kolejności Lizunia.
Pozbieram świeże informacje i ogłoszę.
Pani Teresa ma rację, znajdzie domek przecież Andzia doskonale wiesz jakie beznadziejne przypadki trafiaja na swojego człowieka, a Lizunia psinka oki , niekłopotliwa, tyle ,że nie ma łapki.;)

Posted

OOOOOOOOOOOOch, biedna psiulka, tyle wycierpiała :placz: Zaglądam, tyle chociaż mogę zrobić, bo mam 2 kotki sierotki, własną sunię i 3 BDT, i do tego wspieram grosikami jeszcze 3 biedulki - tyle tych zwierzaków w potrzebie:shake: Dobrze, że jest dogo:loveu:

Posted

Trzymam kciuki za domek!
I bardzo, bardzo dziękuję za wyczerpujące wieści o małej. Pani Tereso - słów brakuje, aby wyrazić wdzięczność za Pani serce!

Posted

[quote name='divia_gg']Ale mala ma juz wydarzenie na fb...:( i narazie tam cisza, ludzie udostepniaja i tyle......Chyba nie ma sensu robic nowego..[/QUOTE]

to moze teraz trzeba je uaktualnić, zmienić tytuł, dodać zdjecia...kurcze:( nie wiem...

Posted

Lizunia, cudowna sunieczka czeka,aż ktoś ją pokocha. Pani Teresa jest nią tak zachwycona,ze gdyby tylko nie jej liczny zwierzyniec, to sunia by u niej została:).

Posted

Wieści o LIZUNI, same pozytywy To prawdziwa psinkowa dama , ma umiar we wszystkim, na wszystko zwraca uwagę , w przerwach między spankiem smacznym aczkolwiek uważnym a przytulankami przeuroczymi, ogląda wtopiona w wygodny fotel program telewizyjny / w sobotnim bodajże wydaniu faktów zwróciła uwagę na relacje o suni wychowujĄcej swoje i lisiowe dzieci, obserwowała wszystko z wysoko podniesionym łebkiem, merdając ogonkiem, baczniejszą jeszcze uwagę zwróciła na dwa małe dziczkowe dzieci w paski, i ten widok już skomentowała stojąc , głośnym szczekaniem/ jej nie da się nie pokochać!! Żeby tylko zechciała wiecej jeść, staram się ją karmic blisko PROMYKA, bo ten starszy pan to jak odkurzacz wcina owoce i warzywa , dobrze że choć przy nim zasmakowały jej racuchy z jabłkami, największy przysmak Promysia!

Posted

No nareszcie jestem spokojniejsza bo w końcu zdecydowałam się urządzić Lisuni super spa, Po ranach już nie ma śladu, nieco niezarośniętego jeszcze miejsca po ranie na zewnętrznej stronie łapki też na takim myciu skorzysta, Sunia nawet nie stresowała się ale przytulała do mnie nieziemsko, cała jestem skąpana razem z nią, Widać że miała domek nie jest dzikuskiem który nie miał kąpanka Zmyły się z niej wszystkie pozostałości lasu, krwi zaschniętej głęboko w sierści, zielonkawych leków i niedoczesanego podsierstka, a może wraz z tym wszystkim także złe wspomnienia, jest królewna czyściutka i błyszcząca, ale już po myciu poczesać się nie dała, uznała widać że wszystko ma swe granice Teraz się możemy przytulać bez końca!! Jest przekochaną suneczką!!!