Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 641
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sorry, jakoś czasu brak i nie wchodziłam na forum :)
Mozart zdecydowanie lepiej się rusza, w schronisku ledwo chodził, teraz w ogóle nie chce wracać do garażu tylko chodzi ciągle po ogrodzie, i to w miarę sprawnie :multi: Wydaje się być zadowolony z życia ;)

Posted

Kala_ napisał(a):
Sorry, jakoś czasu brak i nie wchodziłam na forum :)
Mozart zdecydowanie lepiej się rusza, w schronisku ledwo chodził, teraz w ogóle nie chce wracać do garażu tylko chodzi ciągle po ogrodzie, i to w miarę sprawnie :multi: Wydaje się być zadowolony z życia ;)

Cudowne wiadomości:loveu::loveu: Własny dom i kochający człowiek to najlepsza kuracja!!!! Mozarciku:loveu: tak się cieszę!! Kala WIELKIE DZIĘKI:loveu::calus:

Posted

Kamilko na dożywotnim tymczasie:multi:
i chociaż Mozarcik szukał domu na ostatnie tygodnie, miesiące - to mam nadzieję, że jeszcze długo będzie mógł się cieszyć życiem:loveu::loveu:

Posted

Kiedy ma domek wie po co ma przebierać łapkami :evil_lol: ,korzysta z każdej chwili aby żadnej nie zmarnować .Tyle ciekawych zapachów,ogródek ,tego mu brakowało przez te wszystkie lata ,chce zapamiętać jak najwięcej ,niech się cieszy bo długo na to czekał :multi:a jego opiekunka to kochana dziewczyna:angel:

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

dzisiaj dostalam smsa od Mozarta ze papu mu sie konczy i ze ma sie nawet lepiej nizsza temperatura mu sprzyja

pewnie jutro bede zawozila karme wiec obejrze Mozarta i cykne jakas fotke

• 2 weeks later...
Posted

mru napisał(a):
co u Mozarta? :) a w zimę gdzie będzie mieszkał?

U Mozarta wszystko ok:) Dobrze się trzyma, ostatnio zaszalał i skorzystał z furtki, która się otworzyła i wyszedł na spacer, na szczęście nie za daleko a mój tata szybko zauważył, że go nie ma i przywiózł z powrotem. Od razu furtka naprawiona żeby mu nie przychodziły podobne pomysły do głowy ;)
Zimą będzie tam gdzie teraz.

Posted

Nie, żebym robiła jakąś reklamę, ale na jego bolące nóżki może pomógłby TRAUMEEL. Nie wiem jakie macie zdanie o homeopatii,ale ON-kowi mojej mamy bardzo pomógł na ból nóg (co prawda jego ból był związany z "młodzieńczym zapaleniem stawów,ale może Mozarcikowi też by pomogło??). Nie kosztuje dużo, a może pomóc. Najlepiej skonsultować to z wetem :)
Zima się zbliża, więc pewnie będzie bardziej boleć....:-(
Pozdrowienia dla Mozarcika!!

Posted

natalijo napisał(a):
Nie, żebym robiła jakąś reklamę, ale na jego bolące nóżki może pomógłby TRAUMEEL. Nie wiem jakie macie zdanie o homeopatii,ale ON-kowi mojej mamy bardzo pomógł na ból nóg (co prawda jego ból był związany z "młodzieńczym zapaleniem stawów,ale może Mozarcikowi też by pomogło??). Nie kosztuje dużo, a może pomóc. Najlepiej skonsultować to z wetem :)
Zima się zbliża, więc pewnie będzie bardziej boleć....:-(
Pozdrowienia dla Mozarcika!!

Ja też stosowałam u mojego futrzaka w kroplach:lol:

Posted

a tak zapytałam o zimę, bo pisałaś wcześniej, że w garażu do jesieni ma dobre warunki, myślałam, że może zimno tam :)

kurcze, Kubie taki dom też by się przydał :(

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Mam bardzo złą wiadomość, Mozart musi pilnie znaleźć nowy tymczas. :placz: Raczej nie zdążymy tak szybko znaleźć mu nowego miejsca, więc musimy poszukać jakiegoś domowego hoteliku gdzieś w okolicach Warszawy. Mozart we wtorek ma wizytę u wetki, która ma ocenić stan jego zdrowia.

Deklaracje na hotelik potrzebne, POMÓŻCIE!