pumcia02 Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 są jakieś wieści od Mozarta? jak zdrówko? czuje się lepiej? Quote
haliza Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Jakoś tu cichutko,mam nadzieję że brak wiadomości to dobra wiadomość Quote
izzie1983 Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Cicho bo Siekowa pojechała na wakacje :lol: Quote
Kala_ Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Sorry, jakoś czasu brak i nie wchodziłam na forum :) Mozart zdecydowanie lepiej się rusza, w schronisku ledwo chodził, teraz w ogóle nie chce wracać do garażu tylko chodzi ciągle po ogrodzie, i to w miarę sprawnie :multi: Wydaje się być zadowolony z życia ;) Quote
anett Posted August 4, 2009 Posted August 4, 2009 Kala_ napisał(a):Sorry, jakoś czasu brak i nie wchodziłam na forum :) Mozart zdecydowanie lepiej się rusza, w schronisku ledwo chodził, teraz w ogóle nie chce wracać do garażu tylko chodzi ciągle po ogrodzie, i to w miarę sprawnie :multi: Wydaje się być zadowolony z życia ;) Cudowne wiadomości:loveu::loveu: Własny dom i kochający człowiek to najlepsza kuracja!!!! Mozarciku:loveu: tak się cieszę!! Kala WIELKIE DZIĘKI:loveu::calus: Quote
Kamila_s Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Dziewczyny bo nie bardzo zrozumialam:oops::oops: u Kali jest na domku tymczasowym czy na stale???;) Quote
anett Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Kamilko na dożywotnim tymczasie:multi: i chociaż Mozarcik szukał domu na ostatnie tygodnie, miesiące - to mam nadzieję, że jeszcze długo będzie mógł się cieszyć życiem:loveu::loveu: Quote
haliza Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Kiedy ma domek wie po co ma przebierać łapkami :evil_lol: ,korzysta z każdej chwili aby żadnej nie zmarnować .Tyle ciekawych zapachów,ogródek ,tego mu brakowało przez te wszystkie lata ,chce zapamiętać jak najwięcej ,niech się cieszy bo długo na to czekał :multi:a jego opiekunka to kochana dziewczyna:angel: Quote
Kamila_s Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 ooo kurcze ale szczescie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi::multi: Quote
koosiek Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Do Mozarcika uśmiechnęło się szczęście, to może i Bambaryłkowi się uda? Kolejny ślepy, starusieńki ONek: http://www.dogomania.pl/forum/f28/czy-slepota-musi-oznaczac-dozywocie-w-schronisku-143076/ Quote
mru Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 co u Mozarta? :) a w zimę gdzie będzie mieszkał? Quote
outsi Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 Oooo Mozart na tymczasie!! Tak bardzo się cieszę!!!! Quote
Kostek Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 dzisiaj dostalam smsa od Mozarta ze papu mu sie konczy i ze ma sie nawet lepiej nizsza temperatura mu sprzyja pewnie jutro bede zawozila karme wiec obejrze Mozarta i cykne jakas fotke Quote
Kala_ Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 mru napisał(a):co u Mozarta? :) a w zimę gdzie będzie mieszkał? U Mozarta wszystko ok:) Dobrze się trzyma, ostatnio zaszalał i skorzystał z furtki, która się otworzyła i wyszedł na spacer, na szczęście nie za daleko a mój tata szybko zauważył, że go nie ma i przywiózł z powrotem. Od razu furtka naprawiona żeby mu nie przychodziły podobne pomysły do głowy ;) Zimą będzie tam gdzie teraz. Quote
Kala_ Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Co do zdjęć to w sumie mam parę które robiłam w połowie lipca, zawsze coś dla zainteresowanych:) Picasa Web Albums - Katarzyna - Mozart Quote
pumcia02 Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 elegancko :) z tą furtką uważajcie, bo jak sie czegos przestraszy, to po psie... Quote
natalijo Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Nie, żebym robiła jakąś reklamę, ale na jego bolące nóżki może pomógłby TRAUMEEL. Nie wiem jakie macie zdanie o homeopatii,ale ON-kowi mojej mamy bardzo pomógł na ból nóg (co prawda jego ból był związany z "młodzieńczym zapaleniem stawów,ale może Mozarcikowi też by pomogło??). Nie kosztuje dużo, a może pomóc. Najlepiej skonsultować to z wetem :) Zima się zbliża, więc pewnie będzie bardziej boleć....:-( Pozdrowienia dla Mozarcika!! Quote
haliza Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 natalijo napisał(a):Nie, żebym robiła jakąś reklamę, ale na jego bolące nóżki może pomógłby TRAUMEEL. Nie wiem jakie macie zdanie o homeopatii,ale ON-kowi mojej mamy bardzo pomógł na ból nóg (co prawda jego ból był związany z "młodzieńczym zapaleniem stawów,ale może Mozarcikowi też by pomogło??). Nie kosztuje dużo, a może pomóc. Najlepiej skonsultować to z wetem :) Zima się zbliża, więc pewnie będzie bardziej boleć....:-( Pozdrowienia dla Mozarcika!! Ja też stosowałam u mojego futrzaka w kroplach:lol: Quote
mru Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 a tak zapytałam o zimę, bo pisałaś wcześniej, że w garażu do jesieni ma dobre warunki, myślałam, że może zimno tam :) kurcze, Kubie taki dom też by się przydał :( Quote
Bjuta Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Szczęściarz Mozarcik! Ale mu się pycho na tej focie śmieje! :loveu: Quote
siekowa Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 Kolejny psiak z Psiego Anioła pilnie potrzebuje pomocy! Juras ma raka żuchwy z przerzutami do mózgu :placz: Pilnie potrzebny DT/DS lub wsparcie finansowe na domowy hotelik http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=142298 Quote
siekowa Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 Mam bardzo złą wiadomość, Mozart musi pilnie znaleźć nowy tymczas. :placz: Raczej nie zdążymy tak szybko znaleźć mu nowego miejsca, więc musimy poszukać jakiegoś domowego hoteliku gdzieś w okolicach Warszawy. Mozart we wtorek ma wizytę u wetki, która ma ocenić stan jego zdrowia. Deklaracje na hotelik potrzebne, POMÓŻCIE! Quote
Recommended Posts